DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Fredag 28/2

28 Februari 2020 - 12:50

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bollnäs och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 6 Frozen Queen som har vunnit samtliga fem tidigare starter hon har gjort på svensk mark. Näst senast tog hon några felsteg i starten men sedan så klev hon fram utvändigt om ledaren och avgjorde på ett bra vis till seger. Gången efter det så tog hon över ledningen efter ett drygt varv och sedan blev det en väldigt enkel seger med krafter sparade. Innerspår på tilläggsvolten nu men det tror jag Jorma Kontio löser och felfri nu så tror jag hon har god chans att runda det här gänget till seger.

V64 Tips Bollnäs Fredag 28/2
V64-1 6 Frozen Queen
V64-2 1,2,4,6,10
V64-3 4,9,10,11
V64-4 4,8
V64-5 6,7,9,15
V64-6 1,2,3,9

640 rader x 1 = 640 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bollnäs Fredag 28/2
DD1: 7,9
DD2: 3,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Frozen Queen som har vunnit samtliga fem tidigare starter hon har gjort på svensk mark. Näst senast tog hon några felsteg i starten men sedan så klev hon fram utvändigt om ledaren och avgjorde på ett bra vis till seger. Gången efter det så tog hon över ledningen efter ett drygt varv och sedan blev det en väldigt enkel seger med krafter sparade. Innerspår på tilläggsvolten nu men det tror jag Jorma Kontio löser och felfri nu så tror jag hon har god chans att runda det här gänget till seger.

Vid gardering kan 1 Lövdala Symphonie som gjorde ett par fina lopp ifjol som treåring vara tänkbar. Nu återkommer hon efter en paus men här har hon läge för ledningen och skulle hon få bestämma en del i spets så kan hon leda loppet länge men jag håller min spik som ett snäpp bättre så jag tror hon får svårt att hålla undan till seger, 10 Lovely Star var duktig när hon vann näst senast. Nu har hon inte startat på ett tag så formen nu är ett frågetecken men kan Jenny A Björk få till en bra styrning så kan hon bli farlig den sista biten fast hon får ses främst som ett platsbud

Min Vinnare: 6 Frozen Queen
Spets efter 500m: 1 Lövdala Symphonie
Skrällen: 10 Lovely Star
Ranking: A 6 B 1,10,14,2 C 11,12,8,7,15,3,4,5,9
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett K100 lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Gala Shadow kommer till den här starten med två raka segrar. Hon fick efter det strykas inför en tilltänkt start för en sårskada. Nu har hon bakspår över kort distans men är hon lika bra som vid vinsterna så kan hon bli svår att stå emot den sista biten om Ida Olsson kan få till en bra styrning så hon ska räknas tidigt här, 2 Spartan Cougar är orutinerad med sina blott fem starter i livet men efter att ha inlett med galopper i de två första starterna så har han han tagit en seger och han har varit topp tre i de övriga två loppen. Trevligt utgångsläge bakom bilen här och han körs av ordinarie kusk Jimmy Jonson så med en fin resa i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Star Quality har gjort två starter efter lång frånvaro. Näst senast så blev det seger efter att han kommit till ledningen i ett tidigt skede. Här är det läge för ledningen igen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka långt här, 4 Beat The Beast har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten. Kan Rebecca Dahlén som kör hästen nu hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här, 6 Hagaz T.N.T. vann från ledningen i ett billigare gäng näst senast. Gången efter det så pressade han sig till spets med knappa halvvarvet kvar till mål och från den positionen så höll han bra även om det tog emot lite den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen i ett lopp som vanns av Quarcio Ducal. Löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 10 Gala Shadow
Spets efter 500m: 1 Star Quality
Skrällen: 4 Beat The Beast
Ranking: A 10,2 B 1,4,6,9,11,7,12,3 C 5,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Sleipner Cup, Försök 1 - Fyraåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Tekno Viking inledde karriären starkt med tre raka segrar innan det blev en startgalopp i fjolårets sista start. Nu är det årsdebut men Jan-Olov Perssons hästar brukar vara väl förberedda så jag tror på en bra insats direkt i comebacken här och kan Magnus A Djuse som får chansen bakom hästen för första gången få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden här, 11 Månodin A.M. gick en rejäl slutrunda och hann fram till en delad seger med Ylva Li Karma senast. Kan Mats E Djuse som kör hästen nu få gå med i en bra rygg under slutvarvet så har han en bra avslutning och kan då bli att räkna med den sista biten.

4 Önnes Skogman hade två raka vinster innan det blev en tidig galopp senast. Här kommer han ut i årets första start så formen nu är ett frågetecken men i ett felfritt lopp så har han gott kunnande och då kan det räcka en bit mot det här gänget, 10 Järvsö Micke är inte att lita på men felfri så har han bra farter i sig så klaffar det med löpningsförloppet så kan han dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 9 Tekno Viking
Spets efter 500m: 4 Önnes Skogman
Skrällen: 11 Månodin A.M.
Ranking: A 9 B 11,4,10,7,6,5 C 1,8,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Maestro har gjort det bra på slutet med en seger och en andraplats i de två senaste starterna. Näst senast så kördes han till ledningen med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så blev det en enkel seger. Gången efter det så kördes han åter till spets och höll bra som tvåa bakom Jeppas Tarpon. Trevligt utgångsläge här och jag tror att Tomas Petterson kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här, 8 Mr Bashful har bara två segrar på 32 starter och gick segerlös under hela fjolåret. Han höll farten rätt bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Jeppas Tarpon senast. Dåligt läge här men det är lång distans så kan Ulf Ohlsson hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig den sista biten och då kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Vid ytterligare gardering kan 6 Ella Victorystone som ännu är utan seger efter 13 starter vara tänkbar. Hon kom helt fel på det senast så den starten kan vi glömma. Innan det hade hon gjort flera bra prestationer utan att det räckt till någon seger. Med lite klaff så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud, 12 Quatro Roc har en del anhängare. Han hade gjort det bra med två raka spetssegrar innan han var urusel i den senaste starten där han kom i mål långt efter övriga ekipage. Bakspår nu är ingen fördel för en startsnabb häst men löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen men så dålig som han var sist så krävs det en rejäl uppryckning för att han ska ha någon chans här så därför rankas han ner en bit.

Min Vinnare: 4 Maestro
Spets efter 500m: 4 Maestro
Skrällen: 6 Ella Victorystone
Ranking: A 4,8 B 6,12,5,1,2,11 C 9,10,3,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Peter Highness galopperade bort sig i första sväng i ett V75 lopp på Jägersro i början av året senast. Innan det misslyckandet så hade han gjort flera bra insatser så felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden här om Oskar Kylin Blom kan servera honom en fin löpning, 7 My First Offspring vann på bra vis från ledningen senast. Efter det loppet så har han varit struken för en halsinfektion men han har springspår här så med en lyckad start så kan det bli tidig ledning fast det är inte säkert att så blir fallet och skulle han hamna i dödens istället så blir det tuffare att vinna loppet.

6 Cheap Thrills mötte My First Offspring i den senaste starten. Han klev då fram utvändigt om denne med varvet kvar till mål och från den positionen så höll han bra till andraplatsen. Han har varit struken för dåliga blodvärden inför en tilltänkt start efter det. Har han inte tappat alltför mycket på frånvaron så kan han med en lyckad start här sitta bra till omgående och kan då utmana om en framskjuten placering, 15 Lugnets Sardonyx levererade en stark spurt till en knapp seger för tre starter sedan. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så har han en vass avslutning och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 9 Peter Highness
Spets efter 500m: 7 My First Offspring
Skrällen: 15 Lugnets Sardonyx
Ranking: A 9,7 B 6,15,2,11 C 12,14,1,5,8,10,13,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Up To Me galopperade direkt bakom bilen senast och tappade mycket mark men han kom sedan tillbaka mycket starkt och var inte så långtifrån Davy Jones Sisu som vann det loppet men han fick nöja sig med andraplatsen. Felfri nu så kan han bli farlig den sista biten om Mika Forss som kör hästen kan få en del draghjälp under slutvarvet så han ska räknas tidigt här, 3 Sebastian Journey har gjort tre starter för Katja Melkko utan att få vinna något lopp men han har gjort det bra ändå. Han är startsnabb och har tagit de flesta av sina tidigare vinster från ledningen så över den korta distansen här så tror jag att Jorma Kontio kör till ledningen och från spets så kan han bli svår att fånga in.

2 Global Thunder kommer med fin form. Han höll rätt bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Give Me Ten senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering igen, 1 Mr Clayton J.F. kommer ut i årsdebut nu så han kan behöva loppet. Han har varit ute mot tuffare motstånd än det här inom V75 spelet så saknas det inte alltför mycket till toppformen så kan det räcka en bit mot det här gänget om det löser sig från innerspåret.

Min Vinnare: 9 Up To Me
Spets efter 500m: 3 Sebastian Journey
Skrällen: 8 Toujours Vif
Ranking: A 9,3 B 2,1,7,8,10,5 C 4,6,12,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hertha Berlin - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1 draw no bet
1.69
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.03
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 768 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming