DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Fredag 3/4

3 April 2020 - 12:31

Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll med en Jackpot på 7 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-5 på nummer 1 Valley Brodde som har årsdebuten avklarad och han kan vara ännu bättre nu med det loppet i kroppen. Han hade innerspår bakom bilen även då och han kunde inte hålla upp ledningen för Action Launcher tog sig förbi men Örjan Kihlström kunde sedan enkelt ta sig ut och ta över ledningen i ett andraskede och från spets så höll han sedan undan till seger före en mycket bra avslutande Zeus Bi. Här finns det risk att han inte kan nå spets direkt heller för nummer 4 Klöver All Over är nog snabbare iväg men det är ett litet fält så jag tror inte att Örjan Kihlström blir fast på innerspåret och hittar han bara loss i god tid före mål så tror jag han kan bli släppt till ledningen på nytt och då har han en god chans att vinna det här loppet. Vinnarodds 1.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 7 Månprinsen A.M. som nu har hunnit bli 13 år. Han jagar sin tionde raka seger här. Han gjorde bara tre starter ifjol och har varit borta nästan ett år från tävlingsbanorna men det här är en undantagshäst så när han nu kommer ut i comeback så tror jag han är i god författning och här tror jag att Gunnar Melander skickar framåt mot ledningen när tillfälle ges och från spets så blir han svårstoppad. Ledningen är dock inget måste för han är stark till slut så oavsett så tror jag han vinner det här loppet. Vinnarodds 1.35 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Bollnäs Fredag 3/4
V64-1 6,7,8,9,10,11
V64-2 Alla
V64-3 2,10
V64-4 7,10,12
V64-5 1 Valley Brodde
V64-6 7 Månprinsen A.M.

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bollnäs Fredag 3/4
DD1: 1,3
DD2: 7 Månprinsen A.M.

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Lyckans Star har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han tog då hand om ledningen men släppte och fick sedan aldrig se dagens ljus och kom i mål med sparade krafter som femma i ett lopp som vanns av Young Da Vici. Han är härdad mot tuffare motstånd än detta och han är gynnad av voltstart och nu hoppar Örjan Kihlström upp i vagnen och får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här, 7 Mellby Entre kommer till den här starten med fin form. Han spurtade klart bra till seger i ett breddlopp senast. Med en lyckad start från springspåret här så tror jag att han kan hitta till ledningen och det är en position han trivs bra i så med spetsläge över den korta distansen så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage. Han är anmäld barfota runt om nu och det var längesedan han tävlade på den balansen.

11 Avid Frontline har pausat ett par månader så det kan saknas en del till toppformen och han har inte vunnit sedan december 2018. Första gången Ulf Ohlsson ska köra honom nu är intressant och löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara långt framme här, 6 Okashi Cheri var ute i ett galoppfyllt lopp inom V86 spelet senast och där avslutade han klart bra till tredjeplatsen bakom Zooropa som vann det loppet men han var inte så långtifrån segern. Kan Mathias Andersson som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så har han en vass spurt att ta till och då kan han smälla till med en seger här.

Min Vinnare: 9 Lyckans Star
Spets efter 500m: 7 Mellby Entre
Skrällen: 11 Avid Frontline
Ranking: A 9,7 B 11,6,8,10,5,4 C 2,12,1,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat alla femton hästarna, 10 Bol Brage har varit borta från tävlingsbanorna länge men gör nu en spännande debut för Jan-Olov Persson. Han brukar ha hästarna i god författning när de kommer ut till start så om det löser sig med positionerna från ett lite chansartat utgångsläge här med innerspår på tillägg så kan han bli att räkna med direkt i comebacken här, 8 Lill Brisa gjorde några starter i vintras med brodd fast det fungerade inte alls. Så då fick hon träna på istället. Hon var ute i ett kvallopp nyligen och var fin då och kan Claes Eskilsson få till en bra styrning här så kan hon blanda sig i segerstriden direkt i comebacken.

6 Sundbo Bysen fick ett lopp i rygg på den ledande Högheimsfax senast och höll farten okej till femteplatsen bakom Höstbo Elis som var starkast i det loppet. Han har galopperat en hel del tidigare men nu förstärks han med Kaj Widell i sulkyn och här kanske det kan bli tidig ledning med en lyckad start från springspåret och skulle han komma till spets så kan han leda loppet länge, 15 Aas Balder har inte vunnit på ett tag. Senast så öppnade han fort ur volten och var på väg mot ledningen när han tappade stilen och galopperade och då tappade han all position och kom i mål bland de sista hästarna i loppet. Här har han springspår på tillägg så om Mats E Djuse prickar i startögonblicket så kanske han kan hitta ner i ett vettigt slagläge och får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet bra och är då intressant till en låg procent på spelet, 5 Tekno Lynet gjorde första starten i Jörgen Westholms regi senast. Han galopperade utvändigt om ledaren då utan att vara trött i det läget. Kan han hålla sig till rätt gångart nu så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 10 Bol Brage
Spets efter 500m: 6 Sundbo Bysen
Skrällen: 15 Aas Balder
Ranking: A 10,8 B 6,15,5,7,9,1,3 C 2,13,11,12,14,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Anders Kilströms Minne, Försök 2 - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Young Highness vann två av sju starter ifjol och var även tvåa vid två tillfällen. Nu kommer hon ut i en spännande årsdebut och kan Per Linderoth komma iväg bra från bakspåret här och om hon kan hitta ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir farlig direkt i comebacken så hon ska räknas tidigt här.

2 Bone Hard Flash svarade för en fin debut i ny regi för Björn Röcklinger senast. Han fick då ett lopp i andra utvändigt innan han vreds ut till attack på upploppet och avgjorde sedan mycket lätt till seger. Det var den första starten sedan september så med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han öppnade bra från ett sjundespår bakom bilen senast och nu är det ett bättre startspår så här tror jag att han kan komma till spets smärtfritt och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Blir det inte ledningen så borde han kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då kan han bli att räkna med den sista biten. Barfota runt om den här gången kan ge en extra växel, vid ytterligare gardering kan 11 Joker Boko som har tre vinster på sex starter vara tänkbar. Han har två lopp i kroppen nu och kan Jorma Kontio som kör hästen få till en bra styrning här så kan han duga en bit mot det här gänget men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 10 Young Highness
Spets efter 500m: 2 Bone Hard Flash
Skrällen: 4 Cobbys Yourah
Ranking: A 10,2 B 11,5,4,9,12,6 C 7,3,8,1
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 3 i Meeting 2 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Haga Modde satt djupt ner i kön innan han vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så fångade han in sitt motstånd till seger för tre starter sedan. Senast så klev han fram utvändigt om den ledande Moepilen med två varv kvar till mål och från den positionen så var han stark men han fick aldrig tag på ledaren så han fick nöja sig med andraplatsen. Spår lite långt ut här så det finns risk för en jobbig inledning av loppet men han är stark och hamnar han inte alltför illa till så kan han blanda sig i segerstriden igen.

10 Prins C.K. har tagit sju vinster på tolv starter hittills. Han har inte startat på mer än ett år men kommer ut i en spännande debut i ny regi för Jan-Olov Persson här. Han var fin i kvalloppet nyligen men bakspår över kort distans är lite chansartat men med lite klaff här så kan han vara långt framme direkt i comebacken här, 12 Vårbusan vann enkelt från ledningen senast. Nu har hon inte startat på två månader men hon har fått intervallträning på Bergsåker förra veckan meddelar man från stallet så kan hon få smyga med i en bra rygg och få vänta med slutstöten så länge som möjligt så kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 7 Haga Modde
Spets efter 500m: 4 Åstas Gotthard
Skrällen: 5 Paulas Prins
Ranking: A 7 B 10,12,4,5,2 C 11,9,3,6,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Valley Brodde som har årsdebuten avklarad och han kan vara ännu bättre nu med det loppet i kroppen. Han hade innerspår bakom bilen även då och han kunde inte hålla upp ledningen för Action Launcher tog sig förbi men Örjan Kihlström kunde sedan enkelt ta sig ut och ta över ledningen i ett andraskede och från spets så höll han sedan undan till seger före en mycket bra avslutande Zeus Bi. Här finns det risk att han inte kan nå spets direkt heller för nummer 4 Klöver All Over är nog snabbare iväg men det är ett litet fält så jag tror inte att Örjan Kihlström blir fast på innerspåret och hittar han bara loss i god tid före mål så tror jag han kan bli släppt till ledningen på nytt och då har han en god chans att vinna det här loppet.

Vid gardering kan 3 Empire Garbo som avslutade fjolåret med en andraplats bakom Night Brodde i finalen av bronsdivisionen på Solvalla i julhelgen vara tänkbar. Efter den insatsen så har han hunnit med en start till och då avslutade han okej till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Malkin. Nu har han inte startat på några månader och han fått rejält med grundträning och han känns stark och rejäl för dagen fast formen är lite svårbedömd nu meddelar man från stallet men kan Erik Adielsson servera honom ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter här, 7 Under The Counter kommer från en överlägsen seger i ett montélopp. Kan Ulf Eriksson som kör hästen få smyga med i en vettig rygg under slutrundan så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Valley Brodde
Spets efter 500m: 1 Valley Brodde
Skrällen: 7 Under The Counter
Ranking: A 1 B 3,7,5,8,6 C 4,2
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Månprinsen A.M. som nu har hunnit bli 13 år. Han jagar sin tionde raka seger här. Han gjorde bara tre starter ifjol och har varit borta nästan ett år från tävlingsbanorna men det här är en undantagshäst så när han nu kommer ut i comeback så tror jag han är i god författning och här tror jag att Gunnar Melander skickar framåt mot ledningen när tillfälle ges och från spets så blir han svårstoppad. Ledningen är dock inget måste för han är stark till slut så oavsett så tror jag han vinner det här loppet.

Vid gardering kan 8 B.W.Sture som kom i mål med sparade krafter näst senast vara tänkbar. Senast så fick han aldrig riktigt chansen till slut utan han fick nöja sig med femtepriset i ett lopp som vanns av Pydin. Med lite klaff här så kan han nypa en fin placering men att han ska vinna loppet tror jag blir tufft, 10 Bellfaks fick en sen lucka men han galopperade kort före mål och det var nog ett andrapris som försvann i det läget. Får han ett bra lopp och om den stora favoriten skulle ha en sämre dag så kan han överraska här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Månprinsen A.M
Spets efter 500m: 7 Månprinsen A.M.
Skrällen: 8 B.W.Sture
Ranking: A 7 B 8,10,3,5 C 9,4,12,6,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming