DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Tisdag 24/3

24 Mars 2020 - 12:39

Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 2 Dynamo Doris som har bara gjort en start på 18 månader och det var när hon i mitten på februari startade på Romme. Hon hade då ett dåligt läge i volten och galopperade kort efter start men hon ställde sig och galopperade sedan i flera omgångar. Rikard N Skoglund som körde senast sa att hon visade fin fart mellan galopperna. Hon är inte att lita på för hon har galopperat i 6 av 7 starter i karriären men har också vunnit två lopp. Nu får rutinerade Jorma Kontio chansen bakom den här osäkra damen för första gången och då tror jag att hon kan hålla ordning på benen och dessutom ska hon tävla barfota runt om för första gången så felfri nu och med ett bra lopp i den främre träffen här så tror jag hon blir svårstoppad. Vinnarodds 4.00 hos Unibet, 888sport, Casumo & LeoVegas

V64 Tips Bollnäs Tisdag 24/3
V64-1 2,7,9,10
V64-2 2 Dynamo Doris
V64-3 3,5
V64-4 1,3,4,5,7,8,10,12
V64-5 2,3,4,11,12
V64-6 12,13

640 rader x 1 = 640 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bollnäs Tisdag 24/3
DD1: 3,11,12
DD2: 12,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Västerbo Burberry satt långt ner i kön men avslutade positivt i skymundan till andraplatsen långt bakom en överlägsen Natasha Avant näst senast. Gången efter det så galopperade hon bort sina möjligheter. Kan Daniel Wäjersten som kör hästen servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här. Hon tränar väldigt bra för dagen och är fräsch och fin meddelar Markus Pihlström. Hon kommer tävla barfota runt om för första gången och det tror jag kommer ha en bra effekt, 10 Gloria Victis var duktig vid tre raka segrar i höstas. Nu har hon inte startat sedan november så det kan saknas en del till toppformen. Bengt-Erik Olsson varnar för att det har varit dåliga träningsförhållanden under vintern men de senaste två veckorna har det blivit bättre. Med en vettig rygg att gå i fram till upploppet så har hon en bra avslutning att ta till och då kan hon bli farlig den sista biten.

9 Idun A'Lir gjorde sitt senaste lopp i december 2018 så hon har varit borta från tävlingsbanorna länge. Hon har dessutom varit struken för en halsinfektion efter kvalloppet så det är knappast någon toppform här. Hon har tränat positivt efter det meddelar Svante Båth och kan Ulf Ohlsson som kör hästen få en bra start från springspåret här så borde hon kunna ramla ner i ett hyggligt slagläge och då kan hon utmana om en fin placering direkt i comebacken här, 2 Unknown Legend har ingen vidare rad och är ännu utan seger efter 20 starter i karriären. Nu är det första starten i ny regi för Patrik Högman och dessutom första gången Rikard N Skoglund ska köra hästen och det kan kanske bli ett lyft framåt. Från ett trevligt läge här så kan det med en lyckad start bli ett passande lopp i den främre träffen och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 7 Västerbo Burberry
Spets efter 500m: 2 Unknown Legend
Skrällen: 2 Unknown Legend
Ranking: A 7 B 10,9,2,6,14,8,5,1 C 3,12,11,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Dynamo Doris som har bara gjort en start på 18 månader och det var när hon i mitten på februari startade på Romme. Hon hade då ett dåligt läge i volten och galopperade kort efter start men hon ställde sig och galopperade sedan i flera omgångar. Rikard N Skoglund som körde senast sa att hon visade fin fart mellan galopperna. Hon är inte att lita på för hon har galopperat i 6 av 7 starter i karriären men har också vunnit två lopp. Nu får rutinerade Jorma Kontio chansen bakom den här osäkra damen för första gången och då tror jag att hon kan hålla ordning på benen och dessutom ska hon tävla barfota runt om för första gången så felfri nu och med ett bra lopp i den främre träffen här så tror jag hon blir svårstoppad.

Vid gardering kan 6 Årdals Snuppa som ännu är segerlös efter 19 starter vara tänkbar. Hon har visat fin form på sistone och med en lyckad start från det ensamma springspåret här så kan det bära av till ledningen och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Hektor Fantastisk galopperade i ett tidigt skede men kom sedan tillbaka och via en stark avslutning så var han inte så långtifrån segern men nu fick han nöja sig med andraplatsen i ett lopp som vanns av Koldemo Kristall. Löser det sig med positionerna och om han kan hålla ordning på benen hela vägen den här gången så kan han vara långt framme igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Dynamo Doris
Spets efter 500m: 6 Årdals Snuppa
Skrällen: 9 Hektor Fantastisk
Ranking: A 2 B 6,9,1,4,7,3,10 C 5,12,8,11,13
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Lyckans Quick har varit ute i Solvallakonkurrens i samtliga tre starter i karriären. Två andraplatser har det blivit och senast så travade han utvändigt om ledaren och det blev lite för tufft så han slutade oplacerad men han sänkte ändå sitt rekord till 16,8 över medeldistans. Nu är det lite lättare emot och nu blir det lång distans för första gången och slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet den här gången så kan det vara läge för den första vinsten.

3 Sugar Beans travade i ledningen näst senast men åkte dit precis på linjen när Adrianunow tog sig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så hade han inget med segern att göra utan galopperade bort sig kort före mål. Här tror jag att Daniel Wäjersten har ledningen i sikte igen och skulle han komma till ledningen smärtfritt så kan det räcka en bit här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han är anmäld barfota runt om nu och blir det så till loppet så är det första gången han tävlar på den balansen och det kan ge en extra växel till slut, vid ytterligare gardering kan 6 Hottentoy som har stora problem med att hålla sig i rätt gångart vara tänkbar. Nu ska han tävla barfota bak och då kanske han behagar att sköta sig så felfri nu så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 5 Lyckans Quick
Spets efter 500m: 3 Sugar Beans
Skrällen: 9 B.B.S. The Laststar
Ranking: A 5,3 B 6,7,8,9,10,4 C 11,2,12,1
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 2 i Meeting 2 - Fördel Ston över 2640 meter och jag har streckat åtta hästar, 8 B.W.Mimmi hade galopperat tio gånger på raken inför den senaste starten. Då skötte hon sig och då slutade det men en fjärdeplats i ett lopp där Klack Tekla drog det längsta strået. Oskar Kylin Blom körde henne för första gången i lopp senast och han får förtroendet även ikväll så kan hon hålla ordning på benen igen och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan det vara läge för en seger, 1 Tangens Lilja hade en fin period i somras där hon plockade tre raka segrar. Hon återkommer nu efter väldigt lång frånvaro så formen nu är oviss. Hon kan öppna rätt okej men det är inte säkert att hon kan hålla upp ledningen och skulle hon inte komma till spets här så är hon sårbar som klar favorit på strecken även om det är lång distans och kan uppstå luckor.

10 Svärting A.C. har bara en seger i livet efter 43 starter. Han skulle gjort debut för sin nya tränare Robert Bergh för ett par veckor sedan men fick strykas för en sårskada så nu blir debuten här istället. Kan Rikard N Skoglund som får förtroendet den här gången servera honom ett bra lopp så kan han utmana om en framskjuten placering här, 5 Nygårds Hillevi har ett par lopp i kroppen och kan vara förbättrad till den här starten. Hon tävlade med brodd senast fast den här gången blir det barfota runt om och kan Magnus A Djuse få till en bra styrning här så kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 8 B.W.Mimmi
Spets efter 500m: 1 Tangens Lilja
Skrällen: 5 Nygårds Hillevi
Ranking: A 8,1 B 10,5,12,3,4,7 C 6,11,2,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Young King har vunnit 8 av 22 starter i karriären. Näst senast så hade han ett för honom dåligt läge med innerspår bakom bilen men han tog sig loss och flög fram den sista biten och hann precis fram till seger. Senast så höll han godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Admiral As. Nu blir det kort distans för första gången men stämmer det lite med positionerna och om han kan få hjälp med tempot så kan han bli svår att stå emot den sista biten, 12 Julian Sand gjorde det bra när han tog hand om ledningen och stack undan till en säker seger från den positionen för tre starter sedan. Han är startsnabb så utgångsläget här är inte optimalt men kan han få gå med i en bra rygg och få spara slutstöten så länge som möjligt så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet.

3 B.B.S.Day Dream tog två raka segrar efter att ha nåt ledningen innan han återigen travade i ledningen senast men då orkade han inte hela vägen utan det slutade med en femteplats i ett lopp där Amour Amour drog det längsta strået. Här tror jag att Ulf Ohlsson kör offensivt och kan han få ta över ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Chris Crystal satt långt ner i kön men fullföljde godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Global Wonderful senast. Kan Jorma Kontio hitta loss från innerspåret i god tid före mål så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering här, 4 Global Trademark har inte fått till det och har galopperat i de tre senaste starterna. Han har inte startat på ett tag nu så det är ingen toppform meddelar Markus Pihlström men kan Mika Forss som kör hästen få till en bra styrning så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 11 Young King
Spets efter 500m: 3 B.B.S.Day Dream
Skrällen: 4 Global Trademark
Ranking: A 11,12,3 B 2,4,10,1,9,13,8 C 7,5,6
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 12 Cyrius D'Ariane har radat upp bra prestationer en längre tid. Han var tvåa med galopp bakom Religious i ett V75 lopp på Bergsåker i slutet av februari och han gick sedan klart bra i starten efter det när han på nytt blev tvåa den här gången bakom Reverend Wine. Han trivs väldigt bra över den långa distansen och kan Jorma Kontio som kör hästen komma iväg bra från springspåret på tilläggsvolten så han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

13 Global Unlimited var inte bra i sista starten ifjol. Han har nu haft en träningsperiod på några månader och det tror jag har gjort honom gott. Han känns fin i jobben för dagen även om formen knappast är på topp meddelar Svante Båth. Kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han smälla till med seger direkt i comebacken här, 3 Lyckans Star är van vid tufft motstånd och kommer nu ut i en intressant årsdebut här. Med en lyckad start ur volten här så tror jag Rikard N Skoglund har siktet inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Cyrius D'Ariane
Spets efter 500m: 3 Lyckans Star
Skrällen: 3 Lyckans Star
Ranking: A 12,13 B 3,9,11,8,6,10 C 5,7,4,2,1
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
21:00  Eibar - Cadiz
Fotboll - La Lga - 1 asian hcp 0
1.70
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:00  Betis - Elche
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming