DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10

1 Oktober 2020 - 12:06

Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 6 Lome Storm i den sista avdelningen.

V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
V64-1 1,3,4,5,9
V64-2 1,4,14
V64-3 1,2,7,12
V64-4 5,10,11
V64-5 2,4,6
V64-6 6 Lome Storm

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
DD1: 2,4,6
DD2: 6 Lome Storm

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BOLLNÄS TORSDAG 1/10

V64-1
Vi inleder V64 med Norrlands Elitserie, försök - Stolopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Aper Mede S.M. ser formstark ut för dagen. Hon fullföljde bra som trea bakom Break Through för tre starter sedan. Gången efter det så var hon ute över aktuell distans på Färjestad. Hon serverades då en fin löpning och via en härlig avslutning så sänkte hon Rushlight Face på upploppet till seger. Senast avslutade hon starkt igen men Briljant Sensation kom loss från rygg på ledaren och då drog den hästen det längsta strået så hon fick nöja sig med andraplatsen. Kan hon få lite draghjälp under slutrundan så biter hennes avslutning bra till slut.

4 Jasmine De Veluwe var ute över aktuell distans på Solvalla senast. Hon tog då omgående hand om ledningen men hon släppte sedan med två varv kvar av loppet till Tullibardine Boe. Hon liftade sedan med fint till andraplatsen bakom denne. Hon kan öppna bra så här borde hon kunna ramla ner i en vettig position eventuellt i ledningen. Får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden här.

5 Love No More kom med en stark avslutning till seger för fyra starter sedan på Lindesberg. Hon har inte fungerat i de två senaste loppen som båda har resulterat i galopper. Kan hon hålla ihop aktionen nu och om Torbjörn Jansson kan servera henne en fin resa så kan hon utmana om en framskjuten placering.

3 Isa var ute mot tufft motstånd i ett uttagningslopp till Derbystoet senast. Där räckte hon inte till och hon slutade oplacerad i ett lopp där Orlando kom med en härlig avslutning och plockade ner Grande Diva Sisu på upploppet. Hon har efter det varit struken inför en tilltänkt start för ett par veckor sedan för en hovböld. Hon är kvick iväg vid laddning och kan vara loppets tidiga ledare. Det är lång distans nu så det kan bli spets och släpp. Skulle hon sedan få en lucka till slut så kan hon dyka upp långt framme här.

1 Ies Juvel fick en jobbig löpning och tappade mycket i ett V75 lopp på Halmstad näst senast. Gången efter det så tog hon över ledningen efter 650 meter. Hon orkade dock inte hela vägen och kom i mål först som fyra bakom Love No More som spurtade in till seger. Hon har efter det varit struken inför en tilltänkt start på Dannero i augusti för kolik. Formen nu är svårbedömd men har hon en bra dag så gör hon inte bort sig.

Min Vinnare: 9 Aper Mede S.M.
Spets efter 500m: 4 Jasmine De Veluwe
Skrällen: 5 Love No More
Ranking: A 9,4 B 5,3,1,7,6,10,12 C 11,8,2

V64-2
Ett Kallblodslopp - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Tangen Tore har tagit 6 segrar på 10 starter hittills i karriären. Han travade i ledningen och från den positionen så vann han rätt enkelt näst senast. Gången efter det på Bjerke så hade han många tillägg och han satt djupt nere i kön men han avslutade positivt i skymundan och kom i mål som sjua i ett lopp där B.B. Solrun spurtade in till seger. Han kan kliva iväg rätt bra från start och kan få en fin position från sitt tillägg omgående och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

1 Åsasindy kommer till den här starten med två raka segrar. Näst senast kom hon med en stark avslutning och hon sänkte då den ledande Höstbo Ellen. I den efterföljande starten så travade hon i dödens men när Ewertina i ledningen galopperade med varvet till mål så kom hon till spets. Från den positionen försvarade hon sig hela vägen till en ny vinst. Med endast en motståndare på startvolten här så tror jag på tidig ledning igen. Från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

14 Klack Ymer gjorde comeback efter tre månaders frånvaro senast. Han höll då mest farten och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Järvsö Tord. Med lopp i kroppen nu så är en vassare insats nu att vänta. Här har han springspår på dubbla tilläggsvolten. Prickar Ulf Ohlsson bra i startögonblicket så kan han sitta i en hygglig position direkt. Med rätt resa här så gör han inte bort sig.

Min Vinnare: 4 Tangen Tore
Spets efter 500m: 1 Åsasindy
Skrällen: 11 Tangen Ternar
Ranking: A 4 B 1,14,8,11,12,6 C 10,13,7,3,5,2

V64-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 12 Versace Face har gjort det bra i sina tre starter så här långt. I debuten så travade han i ledningen och med klart grepp så slog han plötsligt på en galopp i den sista kurvan. Han ställde sig dock rätt snabbt och kom tillbaka starkt som tvåa bakom Indigo Keeper som vann det loppet. Gången efter det så blev han tvåa igen. Den gången var Persos Otello för svår att nå. Senast så travade han en stor del av loppet i dödens innan han tryckte till och tog över ledningen i den sista svängen och från den positionen så vann han sedan lätt. Tråkigt läge nu men strular det inte för mycket med positionerna så tror jag det blir en offensiv styrning här. Då kan han städa av det här gänget från utvändig position om det skulle behövas.

2 Excellent Liss gjorde det bra vid två raka segrar förvisso mot lite billigare motstånd. Senast räckte han inte riktigt till mot Solvallakonkurrens. Här har han ett trevligt utgångsläge och Mats E Djuse får chansen bakom honom för första gången. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden igen. Det är den hetare chansen av Daniel Wäjerstens två hästar i loppet.

7 Art Brown gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han blev påkörd strax efter start senast så det loppet kan vi glömma. Han har tränat på bra efter det. Spår lite långt ut här men kan Rikard N Skoglund som finns i vagnen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig om han får ligga på rulle och spara speeden in i det längsta. Det blir eventuellt hybridvagn den här gången meddelar man från stallet.

1 Berra Steel provade lyckan och försökte kvala in till Kriteriet senast. Det gick inte och han fick nöja sig med en sjätteplats i ett lopp som vanns av Önas Prince. Innerspåret nu kan bli en fälla för jag tror inte han kan hålla upp ledningen. Löser det sig med en lucka till slut så kan han duga en bit mot det här motståndet. Det blir troligen ett halvstängt huvudlag istället för helstängt som han gick med senast meddelar Daniel Wäjersten.

Min Vinnare: 12 Versace Face
Spets efter 500m: 5 Fiery
Skrällen: 7 Art Brown
Ranking: A 12 B 2,7,1,9,5,4,11,8 C 10,3,6

V64-4
Ett Kallblodslopp - Sleipner Bollnäs Stoserie, Final - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Granetta är ett av landets klart bästa ston på kallblodssidan. För tre starter sedan så avslutade hon starkt som tvåa bakom Åsrud Vilja. Hon har inte fungerat i de två senaste loppen och senast så galopperade hon dubbelt. 60 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten är tufft att hämta in men kan Jimmy Jonsson ta en lugn start så hon får trava in sig så kan hon bli svår att stå emot över upploppet om hon kan hålla sig till rätt gångart.

11 Alfie slutade tvåa i Sto-SM näst senast och hon nådde samma placering i Monté-SM för kallblod gången efter det bakom Don Viking som vann det loppet. Hon ska precis som tipsettan hämta in tre tillägg men hon är härdad i tuffa gäng så löser det sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden här.

5 Järvsö Majlis gick bra efter en kort startgalopp och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Skeie Lotta senast. Felfri nu så har hon 40 meters försprång på två av de mer betrodda hästarna. Kan Mats E Djuse få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 10 Granetta
Spets efter 500m: 2 Se På Mig
Skrällen: 1 Klack Alva
Ranking: A 10,11,5 B 6,7,1 C 8,12,4,2,3,9

V64-5
John Deeres Pokal över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Disco Volante har inte startat sedan han var ute i Årjängs Stora Sprinterlopp i juli. Han har tränat på bra men det är klart att han kan behöva loppet. Han är startsnabb och trivs i ledningen över kort distans. Kommer Ulf Ohlsson som finns i vagnen till spets smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner så trots avsaknaden av lopp i kroppen så ska han räknas tidigt här.

6 Queer Fish slarvade lite med aktionen så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Missle Hill som plockade ner Diamanten till seger för fem starter sedan. Gången efter det så var han lite trög och han höll bara farten och kom in som sjua i ett lopp där Dreammoko segrade. För tre starter sedan så gick han ett bra upplopp och kom in som trea i ett lopp där From The Mine segrade från ledningen. På Bergsåker näst senast så fick han ett lopp i rygg på den ledande Maxus innan han kom loss och via en stark avslutning så plockade han ner Lawmaker som gjorde ett bra lopp i utvändig position till seger på linjen. Han tog över ledningen med dryga varvet till mål senast. Från den positionen så höll han godkänt men han kunde inte stå emot Hevin Boko som drog det längsta strået då. Får han ett passande rygglopp så biter hans avslutning bra till slut.

2 Bucks To Burn fick en fin resa i andra utvändigt och han avslutade sedan positivt men han fick aldrig tag i From The Mine som vann det loppet från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det i Silverörnen på Solänget så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot Mindyourvalue W.F. så det blev en ny andraplats. På Jägersro senast så avslutade han starkt och han sänkte ledaren och han lyckades även hålla undan för Night Brodde som också spurtade bra till en efterlängtad seger. Här sitter Mats E Djuse bra till i den främre träffen omgående och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 4 Disco Volante
Spets efter 500m: 4 Disco Volante
Skrällen: 7 Chianti
Ranking: A 4,6,2 B 8,7,1 C 3,5

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 10 i Meeting 5 över 2640 meter. Jag har spikat 6 Lome Storm som har vunnit 11 av karriärens 17 starter. I ett V75 lopp på Rättvik näst senast så galopperade han in i den första svängen. Han kom tillbaka och avslutade positivt men på upploppet så slog han på en ny galopp och det var en fin placering som försvann då även om han troligen inte hade vunnit loppet. Senast så kördes han offensivt till spets och från den positionen så blev det en enkel seger. Ulf Eriksson körde honom senast och samma kusk får fortsatt förtroende här. Från springspår så tror jag på tidig ledning och väl i spets så blir han inte lätt att plocka ner.

Vid gardering kan 5 T.B.'s Tröllgutt vara tänkbar. Han har gjort det bra vid två raka segrar. Svårt spår i volten nu men om han kan klara av det momentet så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen. Torbjörn Jansson upp nu på Guri Gjermundshaug tränat är intressant.

4 Prins C.K. gjorde det bra vid tre raka segrar under sommaren. Han klev runt sitt motstånd enkelt i opressad stil vid den senaste vinsten i den näst senaste starten. På Umåker senast så fick han inte det att stämma för han galopperade upprepat. Han är inte helt att lita på och han har ett dåligt spår i volten men i ett felfritt lopp nu så kan han dyka upp långt framme om Jan Olov Persson kan servera honom ett passande lopp.

Min Vinnare: 6 Lome Storm
Spets efter 500m: 6 Lome Storm
Skrällen: 14 Kaksen N.O.
Ranking: A 6 B 5,4,3,14,11,13 C 8,10,12,7,1,15,9,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming