DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Dannero 18/5

18 Maj 2021 - 13:27

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dannero. Omgången kryddas av en jackpot på 4 Miljoner.
Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 3 Santos de Castella i den femte avdelning.

V64 Tips Dannero Tisdag 18/5
V64-1 2,6,10
V64-2 7,9
V64-3 1,3,5,7,9,12
V64-4 2,5,6,7,8,9,10,11,12
V64-5 3 Santos de Castella
V64-6 3,8

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Dannero Tisdag 18/5
DD1: 3 Santos de Castella
DD2: 3,8

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
6 Sweety Cash S.W. är ett Ready Cash-sto som tränas av Oskar Kylin Blom. På sina fyra starter i livet har hon hunnit med att visa prov på fin fart och har segerdefilerat två gånger. I den senaste starten gick man fram till dödens med varvet kvar till mål och höll där starkt till andraplatsen, man travade sista 700m på 11,9. För två starter sedan visade man även prov på en snabb avslutning. Hon är stark och rejäl och tål att göra en del själv under loppet. Vilket troligtvis kommer behövas här idag när värsta motbudet har spår invändigt.

2 Mellby Ia kommer till dagens start med två raka segrar. Båda segrarna är tagna från ledningen en positionen man är angelägen om att försöka nå ikväll också. Jag är inne på att kusken Rikard N Skoglund kör sig till ledningen och väl i den positionen kommer man vara svår att plocka ner. Det ska bli spännande att se hur hennes inställning är ikväll när hon får en tuff tjej utvändigt om sig. Streckas.

Skrällen är 10 Isla Nga Hari som segrat i två av sina fyra starter i livet. Men nu är det årsdebut och formen är osäker. Men skulle de två ovan nämnda köra för mycket mot varandra kan detta gynna Isla Nga Hari som är van att möta tufft motstånd för klassen. Är formen någorlunda i ordning är man tredjehästen i loppet.

Min Vinnare: 6 Sweety Cash S.W.
Spets efter 500m: 2 Mellby Ia
Skrällen: 10 Isla Nga Hari
Ranking: A 6,2 B 10,5,7,3,8,9 C 12,11,1,4

V64-2 2640m volt
Kommer låsa denna avdelningen på två hästar. Hade gärna haft fler streck på kupongen men samtidigt gäller det att hitta ett värde och när jag väljer att gardera brett i två andra avdelningar behöver man även gå kort någonstans. Därför har jag valt att låsa loppet på favoriten 7 Guli Frodo och idén 9 Soldhöjdens.

7 Guli Frodo kommer till start med tre raka segrar på kontot, dessutom har man segrat i fem av sina sex senaste starter. Detta är en individ som är allround och kan vinna lopp från olika positioner och med olika löpnings scenarion. I den senaste starten fick man trava på i tredjespår sista 600m men kunde knappt men säkert sätta nosen först över mållinjen. För två starter sedan vann man från ledningen efter att tarvat sista varvet på 26,5. Lång distans som ikväll ses som en fördel och utan för mycket strul med positionerna längs vägen ikväll är man ett givet segerbud i loppet.

9 Soldhöjdens Drake är den i fältet som besitter bäst fart men i den senaste starten var man inte som bäst. Men studsar Soldhöjdens Drake tillbaka och presterar som för två starter sedan när man gjorde det bra i spåren och blev nerspeedad kort före mål så kommer han blanda sig i segerstriden här. Dessutom är det första gången Bo “Bosse” Eklöf hoppar upp i vagnen vilket är spännande. Streckas.

För den som plockar flera hästar i loppet ska man inte nonchalera 2 Rönningsgutten. I den senaste starten fick man ett tufft lopp och höll hela vägen in i mål. För tre starter sedan stod man på samma start som Guli Frodo och var med och stred om segern hela vägen in på linjen. En skräll till låg procent.

Min Vinnare: 7 Guli Frodo
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Soldhöjdens Drake
Ranking: A 7,9 B 6,2,10,3,5 C 4,1,8,11

V64-3 1640m auto
Ett öppet lopp på förhand.

5 Real De Zeun besitter bra kapacitet för klassen men har en svårbedömd form då han ikväll gör årsdebut. Han skulle startat för drygt fyra veckor sen men blev struken inför den starten och det troliga är att han behöver lopp i kroppen för att hitta formen helt. Men kapacitetsmässigt står han sig bra inne i loppet och kan inte nonchaleras vid större gardering.

1 Smash Into You kommer men en bra insats när man trots tredjespår sista varvet höll farten fint hela vägen in i mål. Ikväll har man ett intressant smygläge och kommer få ett bra lopp. Denna fyraåringen inledde året med två raka segrar och ska tidigt räknas in i segerstriden även ikväll.

12 Ess Joculus är en fyraåring med bra fart och har en vass avslutnign att tillgå när han håller sig till rätt gångart. Lyckas kusk och tränare Oskar Kylin Blom få Ess Joculus att tarva hela loppet fäller han många över upploppet trots bricka tolv.

3 Ingrid Sting är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Det är från den positionen karriärens två tidigare segrar är tagna och måste räknas om hon lyckas komma dit på nytt. I den senaste starten var gick i ledningen fick man enbart ge sig emot Zeolit, ikväll är motståndet annorlunda och hon är ett givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 1 Smash Into You
Spets efter 500m: 3 Ingrid Sting
Skrällen: 12 Ess Joculus
Ranking: A 1,12,5,3 B 7,9,10,2,11 C 4,8,6

V64-4 2140m auto
Ytterligare ett öppet lopp där jag väljer att strecka på.

12 Vestpol Gladiator är en tioåring som tränas av Anders Wallin. Här har verkligen Anders lagt ner mycket jobb för att få ordning på Vestpol Gladiator som stod för ett par riktigt fina prestationer i vintras. Efter det så var man ute i tuffa sällskap på V75 och tappade formen något. Nu är det comeback då man inte startat sedan början av Februari. Men Vestpol Gladiator har tidigare visat att han presterar bra efter vila och ska därför räknas direkt här trots ett tufft utgångsläge.

2 Norrbo Odin är en stark och rejäl individ som nu blivit nedstruken till spår ett bakom bilen. Vilket kan bli en nackdel. Men skulle det klaffa med positionerna här ikväll är man inte alls oäven att blanda sig i segerstriden. Har dock haft svårt att hålla sig till rätt gångart emellanåt, men felfri måste man räknas.

Skrällen är 6 Husnäs Elving som kommer till start med en dyster resultatrad, vilket också leder till den låga spelprocenten. Men nu har man fått ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll, Håkan Norman som tränare har säkerligen även gjort sitt för att få ordning på sin nioåring som nu förhoppningsvis ska börja prestera bättre. Att man även får skickliga Jan Norberg i vagnen ser jag som ett stort plus. Man är kvick iväg från start och med frågetecken på många av de betrodda är detta en häst till låg procent man inte får missa i loppet.

Min Vinnare: 12 Vestpol Gladiator
Spets efter 500m: 6 Husnäs Elving
Skrällen: 6 Husnäs Elving
Ranking: A 12,2,6 B 9,7,8,5,10,11 C 13,3,4

V64-5 2640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 3 Santos de Castella. Trots att man blir hårt spelad måste detta ses som den klart bästa segerchansen i loppet och även i hela omgången. Det är med anledning av detta som jag garderar brett i två andra avbildningar och hoppas på smäll. Santos de Castella är den som står för klassen i gänget vilket även tränaren Jörgen Westholm är medveten om. Därför tror jag Jörgen ikväll kommer köra med marginal för att hålla sin fyraåring i trav, när Santos de Castella väl fått trava in sig är jag inne på att vägen ligger öppen för ledningen och väl därifrån står denna fyraåringen med tre ben i mål. Spik.

Motbud
7 Zidane D.E. stod för en bra upphämtning efter galopp i den senaste starten och har visat att han hanterar den längre distansen tidigare. Gör ikväll sin tredje start för Daniel Wikberg och ska ses som främsta motbudet till min spik.

Nämner även 10 Tattoo Avenger som kommer mer och mer för varje start för sin nya tränare Mika Haapakangas. För två starter sedan vann man enkelt med sparade krafter i mål. Ikväll är det anmält med amerikansk vagn vilket är intressant.

Min Vinnare: 3 Santos de Castella
Spets efter 500m: 3 Santos de Castella
Skrällen: 7 Zidane D.E.
Ranking: A 3 B 7,10,5,9,13,15,11 C 2,1,4,6,8

V64-6 2140m volt
8 Everest Sisu fick fick inte alls till det i årsdebuten för tre starter sedan, men med lopp i kroppen sen har det blivit två raka segrar efteråt och nu är man på jakt efter tredje raka. För två starter sedan körda man sig till ledningen efter 700m och gick sedan udnan på enkla ben tillslut. I den senaste starten klev man fram i dödens med varvet kvar till mål och kunde även då koppla grepp och sätta nosen först över mållinjen. Everest Sisu besitter fin styrka och blir inte innerspåret på bakvolten en fälla är man given i segerstriden på nytt. Förstahät.

3 Dollar Hornline besitter en hel del kunnande. Men i den senaste starten fick man ett för tuff lopp med tredjespår sista halvvarvet när det gick som fortast och kunde inte blanda sig i segerstriden även om man fullföljde klart godkänt. Nu står man på start och har bättre förutsättningar. Med en form som är bättre än resultatraden och lite klaff med positionerna längs vägen ska man inte nonchaleras.

Vill man ha ytterligare streck är 5 Faster Than You tidig. Han gjorde det bra i den senaste starten när han trots sista varvet utanpå ledaren höll starkt hela vägen in i mål. Förväntas va ännu vassare med det loppet i kroppen nu och är tredjehästen för mig.

Min Vinnare: 8 Everest Sisu
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Dollar Hornline
Ranking: A 8,3 B 5,7,2,10,11 C 6,9,1,4

Lycka till med spelet

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Vitesse - Tottenham
Fotboll - Conference League - Över 2,5 mål
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
19:00  Almtuna - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.75
20:45  Sampdoria - Spezia
Fotboll - Serie A - 1
1.74
21:00  Arsenal - Aston Villa
Fotboll - Premier League - X2 / Asian +0,5
2.04
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Romme 22/10
Insats: 504 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming