V64 Tips Dannero 24/6

Publicerad på 24 Jun 2021 - 12:34

DrTrav

DrTrav

24 Jun 2021 - 12:34

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dannero. Mina tips följer nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, 5 Esprit Sisu i den tredje avdelningen och 11 Pyckolina i den fjärde avdelningen.

V64 Dannero Torsdag 24/6
V64-1 1.2.4.5.6.7
V64-2 8.11.12.13
V64-3 5 Esprit Sisu
V64-4 11 Pyckolina
V64-5 6.7.9
V64-6 4.5.6.7.8.9.10.11.12

648 rader x 1 kr = 648kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Torsdag 24/6
DD-1 7 Dollar Hornline
DD-2 5.7.8.10.11

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m Volt
Omgången inleds med ett kallblodslopp med endast sex hästar till start och jag har väldigt svårt att få grepp om det här loppet och gör det enkelt för mig och streckar samtliga ekipage.

5 Järvsöodin var ute i en V75 final senast när han slutade femma i knivskarp konkurrens och den här uppgiften ser mer lämplig ut. Han kan inte spetsa av egen kraft här men det är ingen omöjlighet att han kan få överta ledningen av 6 B.W Sture och om så blir fallet är det en bra chans att vinna loppet. I ett litet fält kommer han att få en bra resa oavsett och han får mitt tips i loppet.

7 Nordsjö Odin står ensam på tillägg och har körts passivt i årets starter efter att ha varit ifrån tävlingsbanan i över ett år. Han radade upp segrar under 2019 och när man nu väljer att tävla barfota igen, som hästen har varit klart bättre med så sänder det signaler om att man är redo för ett mer offensivt upplägg nu.

2 Bellfaks är inte alls att lita på och spår två i volten känns inte optimalt och Jan-Olov Persson vill nog först och främst se till att få iväg sin häst felfri från början. Han trivs annars över den långa distansen och en bra dag så kan Bellfaks mycket väl svepa fältet över den bortre långsidan.

1 Art Knökkve förväntade jag mig mer av senast och även om han lyckades knipa en pallplats till slut så var intrycket trögt över mål. Han kan dock klart bättre än så och är inte borta här.

6 B.W Sture öppnar fort från start och har vunnit nio gånger på tolv försök från ledningen. Han har tävlat i monté på slutet och vunnit två raka lopp i fin stil och även om det har varit mot betydligt enklare motstånd så ska form inte underskattas.

4 Eldvin har inte vunnit lopp sedan 2018 men han var faktiskt före Järvsöodin i mål i det tuffa V75-loppet senast. Han har matchats i hård konkurrens och med tanke på intrycket senast så kanske han har hittat en formtopp nu?

Min Vinnare: 5 Järvsöodin
Spets efter 500: 6 B.W Sture/ 5 Järvsöodin
Skrällen: 4 Eldvin
Rankingen A:5.7.2 C:1.6.4

V64-2 2140m Volt
Den andra V64-avdelningen känns otroligt öppen och svårlöst på förhand och för den som har råd så är det bara att plocka fram den breda penseln och strecka så många man har råd med. Jag behöver spara på strecken till V64-6 och försöker gå kort och lösa det på fyra hästar.

12 Fragolini Am får tipset i ett öppet lopp. Senast var hon ute mot för tuffa hästar och hängde bara med fältet och gjorde inget större väsen av sig mot hästar som Sofies Case, Make more Cider med flera.
Jag gillade annars intrycket näst senast när hon vann pliktskyldigt mot ett enklare motstånd. Hon är härdad mot tuffare hästar än vad hon ställs inför nu och trots att hon står med tjugo meters tillägg tror jag att det är goda chanser att runda det här fältet.

11 Belle Godiva gillar jag, men det var ett tag sen hon visade vad hon går för i lopp.
Hon gjorde några riktigt bra insatser under fjolåret och även om hon alltjämt söker efter formen så är det här ett motstånd som hon normalt har en bra chans emot.

13 Lollipop Girl testades barfota för första gången sedan 2017 senast och det fick en bra effekt. Efter ett invändigt lopp så avslutade hon snabbt i fin stil till en tredjeplats, bakom Matadoren Eme och Big Cactus Zet.
Jag gillade intrycket och hon är mycket tidig på min kupong nu.

8 Lövdala Symphonie var fyra bakom bakom bland annat Västerbo Groboais som normalt sett tävlar mot eliten inom V75 och hon tog meter på favoriten Violett Face över upploppet, som hade fått trava loppet i ledningen.
Jag gillade intrycket och hon hade en bra fjolårssäsong och verkar vara på väg mot toppformen nu.

Min Vinnare: 12 Fragolini Am
Spets efter 500m: 3 Power Swirl / Mellby Hyacint
Skrällen: 8 Lövdala Symphonie
Rankingen A: 12.11.13.8 B: 10.4.5.15.1.7 C: 2.14.9.6

V63-3 2640m Volt
5 Esprit Sisu blir min första spik i omgången. Känslan är att Daniel Wäjersten körde bort segern näst senast när han inte var mer offensiv från början för att köra fram och överta ledningen från Zinco Jet.
Han fick istället trava loppet utvändigt om Zinco Jet och ge en perfekt resa till duktiga Coin Perdu. Han kunde enkelt koppla grepp om Zinco Jet över upploppet men en smygkörd Coin Perdu hade han ingen chans att stå emot den sista biten.
Senast var han ute i ett stentufft gäng och ställdes mot hästar som Handsome Brad, Short In Cash och Antonio Trot för att nämna några.
Avslutningen var klart positiv efter ett lopp i ryggar, men han mötte några för bra den dagen.
Nu går han ner i klass igen och han möter ett motstånd som jag tycker att han bör vara huvudet högre än.
Jag tror inte det är helt omöjligt att han kan köra sig till ledningen om han är ikapp den främre volten tidigt och isåfall borde loppet vara över. Bra chans oavsett.

Motbud
6 Heading Reference tycker jag var blek senast, vilket kanske är tuffa ord, när han faktiskt vann loppet. Han var dock väldigt stor favorit på förhand och trots att han fick styra och ställa i ledningen så var det inte långt ifrån att utvändiga Voulez Vous kunde besegra honom.
Det är möjligt att det blöta banunderlaget inte passade och att han kommer svara för en klart bättre prestation nu.
I skrivande stund väljer man att rycka skorna, och senast man tävlade med barfotabalans så vann man en final i silverdivisionen. En bra dag så finns kapaciteten för att utmana favoriten.

4 Ontrack He’s Black har tävlat i Frankrike under en tid och var tillbaka på svensk mark senast. Han gick en mycket stark slutrunda efter 1.10.8 sista 1000 meter och visade att formen är på plats. Han trivs över distansen och har tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter. Känslan är ändå att han möter några för bra nu.

Jag nämner även 8 Noble Superb som har hög kapacitet i grund och botten och med maxklaff så är han inte helt borta här.

 Belker matchades tufft unde fjolåret och radade upp segrar som unghäst. Han har bara gjort ett lopp efter tävlingsuppehåll och jag tror inte att han är där formmässigt för att kunna hota redan nu.

Min Vinnare: 5 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 1 Zorro Swing/Ontrack He’s Black /Esprit Sisu
Skrällen: Heading Reference
Rankingen A: 5 B: 6.4.8 C:7.1.2.9.3

V64-4 2140m Volt
11 Pyckolina är ett kallblod jag är väldigt förtjust i och som har visat riktigt höga toppar.
Hon radade upp segrar i vintras och under våren och efter att ha fått pusta ut ett par månader så var hon tillbaka på tävlingsbanan senast.
Hon höll klart godkänt från ledningen efter att ha fått press under loppet men orkade inte riktigt hela vägen in i mål och slutade tvåa. Hon har visat att hon tål tuffa upplägg och trots att hon startar med 40 meters tillägg så tycker jag inte att hästarna på de främre volterna har visat samma kapacitet som Pyckolina.
Det värsta motbudet Sundbo Nova startar på samma volt och blir förstås ingen lätt motståndare med tanke på den formen hon har visat på slutet men hon var ute i ett V75-lopp så sent som i lördags och frågan är hur mycket det loppet ha har satt sig i kroppen?

Motbud
15 Sundbo Nova har utvecklats i rask takt och verkar bara bli bättre och bättre.
Hon kommer säkerligen att få stort förtroende från spelarna med tanke på den fina formen som hon har visat på slutet och så sent som i lördags var hon tvåa i ett V75-lopp i Boden. Motståndet är betydligt mer överkomligt nu men det har varit täta starter på slutet och även om hon än så länge har hanterat det bra så borde rimligtvis V75-loppet sitta i benen. Magnus A Djuse får chansen bakom hästen igen och det har varit ett framgångsrikt koncept tidigare. Han har kört Sundbo Nova vid sju tillfällen tidigare och har slutat på pallen sex gånger, varav fyra segrar.

Från mellanvolten räknas främst 4 Wild Donnan och 8 Grude Bambi som båda borde hamna bra till från sina utgångslägen och den som är snabbast från början har en vettig chans att få överta ledningen. Den sistnämnda slog dessutom min spik senast.
Jag nämner även 7 Kavata som ständigt blir bortglömd av spelarna. Det har blivit mycket galopper på slutet men senast var hon riktigt bra som tvåa och även om det normalt sett är några för bra emot nu, så kan hon överraska en bra dag.

Min Vinnare: 11 Pyckolina
Spets efter 500m: 4 Wild Donnan / 8 Grude Bambi
Skrällen: 8 Kavata
Rankingen A: 11.15 B: 8.4.7.1.9.14.5.13. C:3.5.6.2.10.12

V64-5 1640m Auto
7 Dollar Hornline hade ett liknande utgångsläge senast och efter att ha fått göra mycket grovjobb under vägen så kunde han trots det koppla greppet om ledaren över upploppet. Tyvärr föll han som så många gånger förr på slutet i galopp till slut och hoppade bort en pallplacering, kanske t.om. segern. Han är inte så tokig ut från start och om Daniel Wäjersten vågar trycka av från start så är jag inte främmande för att han sitter i ledningen tidigt med tanke på att man har aviserat en lugn avgång med 3 Axl Brown och jag tror inte att startsnabba 2 True Vision är beredd att svara om Wäjersten ställer frågan.
Om Dollar Hornline har aktionen med sig och sitter i ledningen så är det min vinnare av loppet men han har även visat att han tål att göra jobb på egen hand och ska ses med en bra chans oavsett, om han nu sköter sig.
Jag tar tar ställning inom DD-spelet och spikar ekipaget inom den spelformen.

9 Aperfectdream vann i fin stil senast efter att ha fått det perfekt serverat på innerspår men avslutningen var mycket snabb efter 1.09.8 sista 800 meter och han spurtade vasst när luckan kom över upploppet ,och lyckades sätta nosen först över linjen.
Bakspår över kort distans är såklart inte optimalt men han borde kunna ta rygg på startsnabba True Vision i starten och jag är inte främmande för att han sitter i den främre träffen omgående. Han är lite ojämn i sina prestationer, men är han lika bra som senast så blir han svår att stå emot över upploppet.

6 Pontiac S.W möter enklare hästar än på slutet och har äntligen fått ett vettigt utgångsläge igen. Han verkar vara i bra slag för dagen och har svarat för starka avslutningar trots knepiga utgångslägen i de senaste starterna och var inte långt efter 9 Aperfectdream i mål då, som hade fått en betydligt bättre resa.
Nu lättas man dessutom ytterligare i balansen och från ett bättre utgångsläge kan det bli revansch nu.

Min Vinnare: 7 Dollar Hornline
Spets efter 500m: 7 Dollar Hornline/ 6 Pontiac S.W
Skrällen:
Rankingen: A:7.9.6 B: 3.2.10.4 C: 1.11.8.12.5

V64-6 2140m Auto
10 Max Håleryd har varit ute i två bra lopp på slutet och har inte haft flytet med sig och fått jobbiga resor mot bra motstånd.
Han var rejäl vid två raka segrar på barfotabalans innan dess och den här gången är motståndet mer passande. Läget är inte det bästa och det är bara en av flera i ett öppet lopp men om det löser sig någorlunda med positioner så brukar han alltid gå hela vägen in i mål.

5 Love Of Mine galopperade i körning om ledningen senast men har visat form vid två raka segrar från spets innan dess. Det finns några startsnabba konkurrenter i loppet men om Mats E Djuse hittar till ledningen, måste hon räknas tidigt på sin fina form, även om motståndet är hårt.

7 Fighter är segervan och under utveckling. Han kan öppna fort från start men det är långsökt att det ska bli någon ledning från det här utgångsläget och precis som på V75 senast finns det risk för att han kommer få göra mycket jobb under vägen. Det är anmält barfota för första gången nu och om Svedberg hittar ner i en bra position så kommer han slåss om de främsta placeringarna.

11 G.K Justus var ute i samma V75-lopp som Fighter senast och satt länge fast invändigt med till synes gott om krafter kvar. När luckan väl kom var det för sent men avslutningen var bra och såg ut som en “nästagångare” Läget är dock inte det bästa och det får inte strula allt för mycket om han ska kunna räcka till seger nu.

8 M.T On Target har tagit fina kliv på slutet och stoltserar med två raka segrar nu. Det verkar finnas ännu mer att hämta ur den här hästen framöver, och trots utgångsläget så är han inte borta här.
Jag tar totalt nio hästar på mitt system.

Min Vinnare: 10 Max Håleryd
Spets efter 500m: 2 Aurora Borealis/ 4 El Maco Khalifa / 5 Love Of Mine
Skrällen: 8 M.T On Target
Rankingen A: 10.5.7.11 B: 8.4.6.12.9 C:2.3.1

Lycka till 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto