DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Dannero Torsdag 18/6

18 Juni 2020 - 12:32

Det är Dubbeljackpot med 7 miljoner kronor i potten när V64-spelet ska avgöras på Dannero ikväll. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. 2 Brenne Bitti i den tredje avdelningen och 7 Heading Reference i den femte avdelningen.

V64 Tips Dannero Torsdag 18/6
V64-1 2,6,7,8,11,12,13,14,15
V64-2 1,4,5,7,11
V64-3 2 Brenne Bitti
V64-4 4,5,6,7,8
V64-5 7 Heading Reference
V64-6 1,4,5

675 rader x 1 = 675 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Dannero Torsdag 18/6
DD1: 1,7
DD2: 1,4,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS DANNERO TORSDAG 18 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Amirettas lopp - Norrlands Elitserie, Försök - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat nio hästar. 7 Listas Thaitanic travade större delen av loppet i ledningen och hon vann sedan enkelt från den positionen i ett billigt lopp för tre starter sedan. Senast så kom hon fram utvändigt om den ledande Kathedral Zon efter ett halvvarv och från den positionen så höll hon sedan okej även om hon stumnade lite den sista biten så det slutade med en tredjeplats bakom Foppa Sisu som vann loppet sedan ledaren galopperat kort före mål. Kan Ove A Lindqvist som sitter upp bakom hästen få en bra start från springspåret så borde hon kunna ramla ner i ett vettigt slagläge och då kan hon vara med och göra upp om segern här.

8 Angel Ovea har inte fungerat och har gjort bort sig med galopp två gånger på raken. Hon rapporteras träna klart bra och kan hon hålla ihop aktionen här så kan duga en bit mot det här motståndet om Daniel Wäjersten kan servera henne en fin löpning. Barfota runt om den här gången kan ge en kick.

2 Al's Charmy Flicka har varit ute på V75 i de två senaste starterna. Näst senast så fick hon en invändig löpning och kom i mål som sexa bakom Argbiggan. Gången efter det så kom hon med en stark avslutning i vida spår och då räckte det till femteplatsen bakom Dixie Brick som vann det loppet. Kan Sofia Frilén som sitter upp bakom hästen här få till en bra styrning så kan det vara läge för en fullträff.

6 Lisa S.E. har tänt till på barfotabalansen. Hon är inte att lita på men hon skötte sig näst senast och då avslutade hon starkt fast hon fick aldrig tag i Foppa Sisu som avgjorde till seger så hon fick nöja sig med andraplatsen. Senast så blev det dubbla galopper men hon gick bra där emellan. Hon vinner inte direkt ihjäl sig vilket 2 vinster på 54 lopp visar men kan hon hålla sig till rätt gångart nu så kan det med en lyckad start här bära av till tidig ledning och då tror jag att Stefan Edin provar i den positionen och då kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

15 Gatelink har tänt till sedan hon bytt tränare från Hanna Olofsson till Lena Åström. Två raka segrar har det blivit. Senast så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Clear Eyes och när hon sedan fick luckan på upploppet så plockade hon ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Springspår på tillägg nu så om Mats E Djuse kan pricka bra i startögonblicket här så kan hon sitta i en rätt vettig position omgående och då kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 7 Listas Thaitanic
Spets efter 500m: 6 Lisa S.E.
Skrällen: 11 Miss Duffy
Ranking: A 7,8 B 2,6,15,13,11,12,14 C 10,9,5,3,4,1

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Unsafe Investment kommer från en seger. Han kom då med en stark avslutning och i den sista kurvan så kopplade han greppet på Kövras Klöver och han höll sedan undan för Optimus Rhyme på ett bra vis. Det var ett billigt lopp men intrycket var positivt. Här kanske det kan bli tidig ledning om kusken är på offensiven. Han tål annars att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så kan Hans Bergh få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

11 S.G.Faster Iris travade utvändigt om den ledande Panama Rags men när denne slog på en galopp på den sista bortre långsidan så tog hon över ledningen och från den positionen så stack hon sedan undan till en ohotad seger senast. Tråkigt läge den här gången men kan Rikard N Skoglund hitta en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt.

1 Persos Lime fick ett bra lopp i vinnarhålet men hon slog på en galopp med 300 meter kvar av loppet då fast det var inte slutsålt i det läget senast. Hon är inte att lite på men felfri nu så har hon fått ett passande utgångsläge så här kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon vara med och göra upp om segern här.

7 Kövras Klöver tog över ledningen på den sista bortre långsidan senast och sedan så höll han godkänt som trea bakom Unsafe Investment som drog det längsta strået i det loppet. Spår lite långt ut på vingen här men om han kan hitta ner i en hygglig position så kan han vara långt framme här. Han är anmäld barfota bak den här gången.

4 Bang Boomerang har sannerligen ingen rolig rad och han har väldigt svårt att sköta sig. På 23 starter hittills i karriären har det blivit 16 galopper. Nu förstärker Ulf Ohlsson i sulkyn och skulle han lyckas hålla sig till rätt gångart så är han bättre än raden och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Unsafe Investment
Spets efter 500m: 5 Unsafe Investment
Skrällen: 7 Kövras Klöver
Ranking: A 5,11,1 B 7,4,2,10,8,6 C 3,9,12

V64-3
Eiva E's lopp - Stolopp - Kallblodslopp Norrlands Elitserie, Försök över 2140 meter. Jag har spikat 2 Brenne Bitti som har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Hon fick då ett lopp i andra utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och när hon var under frammarsch så tappade hon stilen och galopperade och sedan var den dagen förstörd. Felfri nu så tror jag att Rikard N Skoglund som sitter upp bakom hästen nu kan komma till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så blir hon inte lätt att plocka ner om hon får bestämma en del där framme i täten.

Vid gardering kan 9 Björs Idun som fullföljde klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Bara Snygg från ledningen senast vara tänkbar. Hon fick vandra en stor del av loppet först i andraspår då. Nu står hon 20 meter bakom min spik men om hon kan få lite draghjälp under slutrundan här så kan hon avsluta loppet bra och då kan hon ha vissa möjligheter att nypa en god placering här.

11 Tangens Lilja var ute över över lång distans senast. Hon travade då i dödens på den ledande Järvsö Micke innan hon tryckte till ut på slutvarvet och tog över ledningen och från den positionen så krigade hon heroiskt men hon fick se sig slagen med liten marginal mot Norrbo Odin. Hon tål att göra mycket av grovjobbet så kan Ingvar Nyberg servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Brenne Bitti
Spets efter 500m: 2 Brenne Bitti
Skrällen: 7 Klack Nova
Ranking: A 2 B 9,11,7,4,14,10 C 1,8,5,6,13

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Alfred Zonett har gjort en stark comeback efter väldigt lång frånvaro i ny regi för Daniel Wäjersten. Han vann i debuten och efter det så blev han tvåa och nu senast så slutade det med en tredjeplats. Han landade i dödens på den ledande H.P.R.Dominica med varvet till mål och från den positionen så höll han sedan starkt och då räckte det till tredjeplatsen bakom Huddlestone som avgjorde från vinnarhålet senast. Han blir allt bättre för varje start. Den långa distansen är en fördel och här kanske han kan köra sig till spets efter en bit och då kan han ta en ny seger.

8 Gazoline Mearas vann fem lopp ifjol men i år har det ännu inte blivit någon vinst på tre starter. Senast på Solvalla höll han bra till fjärdeplatsen bakom Lovemore efter att han fått göra en hel del jobb under slutrundan. Tråkigt läge här men han kan kliva iväg rätt bra från början så kan han slinka ner i en vettig position så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här. Första gången barfota runt om nu är klart intressant.

7 Otroligosåfin travade i dödens på Carry Cash senast och gjorde det bra som tvåa bakom denne. Han trivdes ändå inte riktigt på banunderlaget meddelar Lars-Göran Söderberg. Nu blir det täta starter men det ska han nog klara av och distansen är den rätta. Slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

5 Ten C.C.Face kommer med fin form till den här starten. Han gjorde en bra avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Enjoy's Pajazzo senast. Barfota runt om nu var längesedan han tävlade och kan Hans Bergh få till en bra styrning här så kan han vara långt framme.

4 Ten Times gjorde en bra insats efter en tids frånvaro för tre starter sedan när han blev tvåa bakom Pleasure For Cash. Efter det har han inte riktigt fått till det. Från ett trevligt utgångsläge här så borde Nicklas Westerholm kunna hitta en hygglig position och klaffar det med löpningsförloppet så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 6 Alfred Zonett
Spets efter 500m: 6 Alfred Zonett
Skrällen: 4 Ten Times
Ranking: A 6,8 B 7,5,4,1,11 C 3,2,9,10,12

V64-5
Midnattspokalen - Göta och Josef Bodins Minne över 2640 meter. Jag har spikat 7 Heading Reference som hade radat upp bra prestationer innan han fick full utdelning i ett försök i Silverdivisionen i Gävle den förra månaden. Han fick då en perfekt resa i andra utvändigt innan Viking Brodde som satt i dödens tryckte till på ledaren och tog över ledningen på den sista bortre långsidan. In på upploppet så gick han i närkamp med den nya ledaren och kort före mål så slog han sig förbi till en knapp seger. Det är några bra hästar med här men det är inte alls lika tufft motstånd som senast. Springspår här så det är inte omöjligt att det kan bli ledningen här. Han är dock inte beroende av spets för att han ska ses med en god segerchans här.

Vid gardering kan 1 Donners Am som höll starkt från utvändigt om ledaren till tredjeplatsen bakom Sign Me Up Too i ett lopp under sadel näst senast vara tänkbar. Gången efter det så tog han över ledningen efter ett drygt halvvarv. Från spets så höll han bra men OnTrack He's Black var för tuff att stå emot så han fick nöja sig med andraplatsen. Läget är trevligt och han kan öppna kvickt och distansen passar så får han ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit här.

11 Going For Gold Zaz har gjort en stark comeback i år. Han kom med en stark avslutning och satte nosen först till seger i årsdebuten för tre starter sedan. Gången efter det så satt han en bit ner i kön men fullföljde okej som femma i ett lopp som vanns av Queer Fish. Senast så travade han i rygg på Antonio Tabac och han hängde med väldigt bra till andraplatsen. Här har han 20 meters tillägg men får han gå med i en bra rygg under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han bli att räkna med över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Heading Reference
Spets efter 500m: 7 Heading Reference
Skrällen: 6 Corroded
Ranking: A 7 B 1,11,3,6,10,9,4 C 2,5,8

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Merritt har haft ett härligt år och han jagar fjärde raka segern här. Han visade vid vinsten senast att han räcker inom V75 också. Han gick då en mycket stark avslutning till en lätt seger. Han är både stark och snabb och han tål att göra en del grovjobb. Allt känns bra i träningen meddelar man från stallet och det här loppet kommer bra i tiden inför stundande V75 final på Bergsåker. Distansen har han vunnit på tidigare och får han ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot.

1 Andre Agassi kommer med en fin rad som innehåller tre raka segrar. Han vann otroligt enkelt med krafter sparade senast. Nu blir det barfota runt om och jänkarvagn precis som vid vinsten näst senast. Han är ännu obesegrad från ledningen efter 8 gånger han travat i den positionen. Så här tror jag det blir full laddning mot spets och skulle han hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Twinkle Kronos återkom efter ett par månaders frånvaro senast. Han höll då upp ledningen och från spets så såg han ut att gå mot segern men han stumnade rejält den sista biten och Ottens Dibaba kom med en väldigt vass spurt och fångade in honom till seger kort före mål och han fick även släppa Fonda Boko förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Han trivs bra i ledningen så han kommer nog att försöka ta sig till den positionen. Det är inte säkert att det lyckas den här gången men kommer han ner i en vettig position så är han klart intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Merritt
Spets efter 500m: 1 Andre Agassi
Skrällen: 5 Twinkle Kronos
Ranking: A 4 B 1,5,8,11,10,3,7 C 2,12,9,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.76
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Milan - Sparta Prag
Fotboll - Europa League - BLGM
1.68
18:55  Antwerpen - Tottenham
Fotboll - Europa League - Under 28,5 fri
1.72
19:00  Rögle - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  IK Sirius - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.02
19:00  Frölunda - Örebro
Ishockey - SHL - 1
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
3.25
20:56  Lopp 8 - Lisa S.E.
Trav - Gävle  - Plats
2.50
21:00  Roma - CSKA Sofia
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1.5
1.95
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.76
21:00  Arsenal - Dundalk
Fotboll - Europa League - Dun u 2,5 skott
1.80
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 29/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Gävle
Insats: 700 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Gävle
Insats: 240 kr - DrTrav
21:00  Topptipset Tips Torsdag 29/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming