V64 Tips Eskilstuna 1/6

Publicerad på 1 Jun 2021 - 12:47

DrTrav

DrTrav

1 Jun 2021 - 12:47

V64 hämtar vi på från Eskilstuna på Tisdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den femte avdelning,13 Racing Brodda.

V64-tips Eskilstuna Tisdag 1/6
v64-1 1,4,5,6
v64-2 1,6,10,11
v64-3 1,4,12
v64-4 4,8,14
v64-5 13 Racing Brodda
v64-6 2,5,6,10,11

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Tisdag 1/6
DD-1 13 Racing Brodda
DD-2 2,5,6,10,11

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
1 Comes With Age har en bättre form än vad resultatraden visar. Dessutom visade fyraåringen att han trivs på Eskilstuna. Senast han var där och tävlade för tre starter sedan vann man på nytt rekord, 11,1 i 1640m. Från ett intressant utgångsläge är man garanterad ett fint lopp och till kvällens start blir det på nytt Kenneth Haugstad i vagnen, precis som vid senaste segern. Till endast 11% är detta en spelvärd förstahäst i loppet.

5 Fighter håller bra form för dagen och har inlett året lovande med två raka segrar. Båda segrarna är tagna från ledningen, en position man säkert är angelägen om att inta på nytt. Han kan öppna kvickt och från ledningen kommer man bli svårslagen. I den senaste starten öppnade man 07,2 första 500m och kunde ändå gå undan till seger. Givet streck.

Nämner även 6 Wishing Noon som säkerligen kommer försöka utmana i spets körningen initialt. Detta är ett sexårigt sto som tagit tre av sina fem segrar i karriären från just ledningen. Till kvällens start förstärks man dessutom av Ulf Ohlsson i vagnen för första gången i livet, vilket är intressant. Det är även anmält barfota runt om för andra gången i livet. Givet streck till 15%.

Min Vinnare: 1 Comes With Age
Spets efter 500m: 5 Fighter / 6 Wishing Noon
Skrällen: 6 Wishing Noon
Ranking: A 1,5 B 6,4,12,9,3 C 10,11,8,2,7

V64-2 2140m volt
Ett lopp med outinerade treåringar som max fått tjäna 90.000kr. Men känslan är att det finns en hel del lovande och oslipade guldkorn i loppet.

6 Global Concept ser ut att bli favorit. Det kan man dock förstå när man såg intrycket senast, när han vreds ut från rygg på ledaren med 300m kvar till lyste nästan hästen och han kunde avgöra mycket enkelt till seger. Det var debuten på tävlingsovalen och känslan är att tränaren Jörgen Westholm kommer ha mycket kul med denna individen framöver. Ikväll har man springspår på start och kommer man till ledningen tror jag loppet är över. Men nu när vi pratar om orutinerade hästar kan mycket hända när man ska ladda iväg en bit ut i banan och jag kommer gardera loppet.

1 Magic Madonna ville inte vara sämre än Global Concept i sin tävlingsdebut. Hon vann också enkelt, men Magic Madonna tog hand om ledningen istället och höll den positionen hela vägen. Avslutade sen sista 800m i fin stil via 1.14. Hon kan öppna bra och lyckas hon hålla upp ledningen öppnar såklart loppet upp sig. Men annars kommer hon få ett fint rygglopp vilket inte behöver vara sämre för hennes del. Givet streck på kupongen.

Nämner även 10 Red Rock Booze som också inlett sin karriär lovande med en seger och tre andraplatser. I de tre senaste starterna har man gått i ledningen men ikväll väntar ett annat upplägg. Denna fyraåring har på sina starter hunnit införskaffa sig mer rutin än sina konkurrenter och i kvällens star står man perfekt inne på pengar. Nu får han anfalla bakifrån och fixar han bara fjärdespåret i volten är han med i segerstriden.

Min Vinnare: 6 Global Concept
Spets efter 500m: 6 Global Concept / 1 Magic Madonna
Skrällen: 1 Magic Madonna
Ranking: A 1,6,10 B 11,9,7,2,4,13 C 5,3,15,12,8,14

V64-3 2640m auto
Väljer att gå kort i detta långlopp av kostnadsmässiga skäl. Plockar med två troliga och en riktig kantboll på kupongen.

1 Genta Oh Ja tränas av Björn Goop och gör ikväll en intressant årsdebut. När man väljer att gå ut över den längre distansen direkt vill jag tro att Genta Oh Ja är väl förberedd inför kvällens uppgift. Från innerspåret är hon garanterad en fin resa och vid segern 16/11 visade hon prov på fint kunnande. Carl Johan Jepson i vagnen ikväll är spännande och Genta Oh Ja är ett givet streck på kupongen.

4 Handle With Care är en av få i loppet som varit ute över 2640m tidigare vilket är en fördel. Sedan man började tävla barfota med henne för fyra starter sedan har detta sto lyft sig en hel del. Två segrar och en andraplats på de fyra senaste starterna säger en del. Dock är hon inte helt att lita på. Ikväll har man ett bra utgångsläge bakom bilen och är den troliga ledaren av loppet om hon kliver iväg. Från ledningen är man sen hästen att slå.

Kantbollen i loppet är 12 Himalaya Sisu. I den senaste starten skrällde hon till seger, men prestationen och motståndet var bra vilket gör det märkligt att hon till synes är helt ospelad ikväll. Visst sätter utgångsläget ner chanserna en del men 1%!? Det är även frågetecken på distansen för flertalet konkurrenter och blir det inte trafikproblem längs vägen kommer Himalaya Sisu kunna fälla många över ett utslagsgivande upplopp. Skrällen i loppet för mig.

Har man råd med fler streck i loppet är 7 Love Affair tidig. I den senaste starten låg hon på för mycket i ledningen och blev trött tillsut. Men färgmässigt duger hon gott här men samtidigt måste hon hålla sig lugnare än senast. Som favorit på V64 väljer jag att stå över då det inte finns något värde i henne.

Min Vinnare: 1 Genta Oh Ja
Spets efter 500m: 4 Handle With Care
Skrällen: 12 Himalaya Sisu
Ranking: A 1,4 B 12,7,11,5,10,6 C 9,2,8,3

V64-4 2140m volt
8 Arch Lane har nu fått två lopp i kroppen efter ett långt skadeuppehåll. Med de två loppen i kroppen bör nu formkurvan vara kraftigt på gång. I den senaste starten var man ute på V75 och gjorde det klart bra från rygg på ledaren. Ikväll möter man enklare motstånd och har en passande uppgift på pappret. Men som stor favorit vill jag se honom leverera innan jag vill gå på honom fullt ut. Given förstahäst.

Skrällen är 4 G.K.Tetris som visserligen jagar första segern i karriären fortfarande men formen är på topp och man har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. G.K.Tetris har stått för två bra prestationer i år. Ikväll har man bra chans på att köra sig till ledningen och därifrån ska det bli spännande att följa denna fyraåring med två lopp innanför västen. Endast 7%.

14 Balder D.K. har fått ett knepigt utgångsläge men formen är på topp. Han hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten. För två starter sedan vann han från utvändigt om ledaren sista varvet. I den senaste starten fick han nöja sig med en fjärdeplats, men insatsen visade att formen fortfarande finns där. Till kvällens start är det anmält barfota runt om vilket är spännande. Streckas trots utgångsläget.

Min Vinnare: 8 Arch Lane
Spets efter 500m: 4 G.K.Tetris
Skrällen: 4 G.K.Tetris
Ranking: A 8,4,14 B 112,10,11,6,15,7 C 9,1,13,2,5

V64-5 3140m volt
Här hittar vi omgångens enda spik, 13 Racing Brodda. Uppgiften med 60m tillägg är såklart inte enkel. Men någonstans är man tvungen att ta ställning och till låga 40% tycker jag segerchansen är större än vad strecken säger. Racing Brodda är på pluskontot att han är härdad och gynnad av distansen. På minuskontot är att det just är 60m som ska plockas in på en snabb bana. Men detta sexåriga sto har en formkurva som pekar uppåt och med Rikard N Skoglund som är säkerheten själv i vagnen ser jag segerchansen som god. Framförallt när värsta motbudet 11 Fort Knox har en tendens till att strula till det för sig lite när som under loppen. Jag väljer att spika Racing Brodda i en omgång där det inte var enkelt att välja singelstreck.

Motbud
Som jag var inne på ovan är 11 Fort Knox främsta motbudet till min spik. När han fungerar och tävlar på toppen av sin förmåga är detta en kapabel femåring. Ikväll är det årsdebut vilket såklart är svårbedömt. Men jag har läst mig till att det ikväll är första starten som valack, vilket är intressant även om det på ATG forfarande står att han är hingst. Enligt rapporterna har han lugnat ner sig efter operationen och sköter han sig loppet igenom är han ett givet motbud till min spik.

Nämner även skrällen 9 Commander Victory som kommer till start med formen på topp. Han har tidigare visat att han trivs över lång distans och ska inte nonchaleras här vid större gardering.

Min Vinnare: 13 Racing Brodda
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Commander Victory
Ranking: A 13 B 11,9,6,8,7,3 C 5,12,1,4,2,10

V64-6 1640m auto
2 Get Ready On Tour är skrällen i loppet som jag väljer att ranka först med tanke på utgångsläget. Formkurvan pekar uppåt och ikväll har man ett intressant utgångsläge. I den senaste starten gick man i mål med krafter sparade i rygg på vinnaren 11 Got To Dash. Han kan öppna bra från start och med Rikard N Skoglund i sulkyn är det bra chans att man tar hand om ledningen, dessutom är det anmält att det blir amerikansk vagn vilket är ett plus. Jag är inne på att Rikard kommer gasa vad som går från start och till 7% är ekipaget mycket intressant i kvällens omgång.

5 The Lucky One är en åttaåring som står på tur för seger. Han har gjort det bra på slutet utan att fått sätta pricken över i. I ett jämnt lopp där han dragit vinsten i spårlottningen jämfört med de främsta motbuden kanske det är dags ikväll. Men att Dick S Jansson själv väljer att köra ser jag som ett minus. Givet streck på kupongen.

10 Teton Sweet Lindy hade två raka V75 segrar på kontot inför den senaste starten. Senast blev det startgalopp och dagen var förstörd. Fart och kunnande besitter detta femåriga sto för att blanda sig i segerstriden ikväll. Men man ligger lite lågt på förhand och känslan är att man kommer köra mera på chans ikväll från ett tufft utgångsläge. Men skulle det lösa sig längs vägen finna en vass avslutnign att tillgå som kommer fälla många över upploppet.

6 Twigs Ceasar gör ikväll årsdebut och ser ut att bli favorit på V64. Att det finns kapacitet och kunnande är det inget tvivel om men det finns viss risk för ringrost när man inte startat sedan September. Det är ingen man vågar gå rakt ut på i omgången men samtidigt kan man inte nonchalera honom heller. Streckas.

11 Got To Dash kommer med en färsk seger i bagaget till dagens star. Då gjorde man det bra från ledningen via 11,5 sista 800m. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut och man är beroende av en hel del tur från bakspår över 1640m. Men skulle det bli tempo på loppet och det klaffar lite längs vägen så finns rom och kunnande som räcker för att blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 2 Get Ready On Tour
Spets efter 500m: 2 Get Ready On Tour
Skrällen: 5 The Lucky One
Ranking: A 2,5,10,6,11 B 1,4,8,9 C 12,3,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto