DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna 12/1

11 Januari 2021 - 22:23

V64 från Eskilstunatravet på tisdagskvällen och jag spelar med en spik i omgången. 3 Rocky Tilly i den femte avdelningen tror jag har goda möjligheter att leda från start till mål.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Tips Tisdag Eskilstuna 12/1
V64-1 6.7
V64-2 1.4.6.10.11.12
V64-3 1.4.11.13
V64-4 2.5.6.7.8.9.10
V64-5 3 Rocky Tilly
V64-6 6.7

672 raderx 1kr= 672kr (spelar endast för 6 rätt)

Dagens Dubbel Eskilstuna 12/1
DD-1 3 Rocky Tilly
DD-2 6 Ole

1 rad x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Auto
7 Mas Capacity har av allt att döma en vettig uppgift i den här starten även om man har ett vanskligt startspår. Oavsett upplägg kommer man att få ett vettigt lopp i det lilla fältet och det är min förstahäst. Det är dock en häst som jag har hamnat fel på ofta och han är inte helt att lita på. Även om det är den kapacitetsmässigt bästa hästen litar jag inte på hästen fullt ut och han har hoppat bort väldigt mycket pengar i sin karriär tidigare. Senast satt man fast med gott om krafter sparat i ett v75-lopp och innan dess radade man upp segrar och formen är bra men jag vill betala för ytterligare en häst.

6 Havana Boko har varit ute i tuffa gäng och gjort det bra en längre tid. Näst senast hoppade man förmodligen bort segern i startögonblicket men stod för en otroligt stark upphämtning som tvåa bakom Nika. Senast höll man klart bra som trea och motståndet känns lite lättare denna gång även om Mas Capacity blir en svår nöt att knäcka. Jag är inne på att man kan forcera sig fram till tät här eftersom jag tror att man försöker ta en lugn avgång med Mas Capacity på grund av galopprisken och det kan räcka hela vägen för Havana Boko den här gången. Jag känner mig trygg med ett tvåhästars-lås.

Min Vinnare: 7 Mas Capacity
Spets efter 500: 6 Havana Boko
Skrällen: 4 Issiah
Rankingen A:7.6 B: 4.3.2 C: 1.5

V64-2 2140m Volt Monté
12 Charles De Sud har varit ute i stentuffa sulkylopp på slutet och gjort det klart godkänt. Motståndsmässigt är det betydligt enklare den här gången men det är en helt annan disciplin nu och det känns ändå svårbedömt. Man har gjort två montélopp tidigare och har gjort det okej men ändå inget extra intryck. Jonathan Carre är en skicklig ryttare och det är ändå ett ganska givet förstastreck för mig.

6 Ninepoints Yankee gör debut i monté den här gången och det är såklart väldigt svårbedömt. Man visade dock smygform i senaste starten när man satt fast med gott om krafter kvar i mål och fungerar man bara under sadel kommer man att vara med långt framme nu. Knapp spetsfavorit.

11 Syntax Broline känns som loppets roliga drag och senast gjorde man debut i monté och vann på lätta ben från ledningen på en hög 14 tid. Det är betydligt tuffare motstånd den här gången men med lite draghjälp på vägen tror jag man kommer spurta ner de flesta och det känns som att formen är på plats.

1 Kingup vann också i sin montédebut även om stilen inte var klockren och man har brottats med aktionsproblem tidigare också. Man har dock fått ett fint läge nu och kommer att få en fin resa på innerspåret och i montélopp brukar de flesta att få chansen över upploppet.

10 Upside Down Cake trivs i monté och duger bra här. Frågetecken för formen den här gången efter en tids vila men ska räknas tidigt om formen är på sin plats.

Min Vinnare: 12 Charles De Sud
Spets efter 500m: 6 Ninepoints Yankee
Skrällen: 11 Syntax Broline
Rankingen A: 12.6 B:11.1.10.4.3.5. C: 2.7.9.8

V64-3 2140m Auto
Här tycker jag att tre hästar höjer sig en aning och jag streckar dessa tre på min kupong samt en skräll som har ett besvärligt spår i volten men som ändå har visat viss form på slutet.

1 P.S Felix kommer att spetsa från spår 1 i volten om den håller sig i trav. Det har varit lite strul på slutet med galopper och han har dessutom varit struken på grund av sjukdom efter det. Man säger från stallet att man inte tror att det har påverkat allt för mycket men att formen ändå kanske inte är 100 procent. Normalt sätt duger man väldigt bra här och det är hästen att slå från ledningen.

4 Hanapier blandar och ger lite men det finns en hög kapacitet när han fungerar och om man får aktionen att stämma kommer han vara med och hota om segern. Spår i fyra i volten är inte optimalt och det gäller att komma iväg felfritt först och främst för att sedan köra framåt och massera ledaren utvändigt.

13 M.T Magic Dream står med springspår i den bakre volten och kommer att laddas framåt från den positionen. Senaste starten är bara att glömma där loppet blev helt fel när man hamnade i trötta ryggar. Han har visat form innan dess och med rätt ryggar har man visat att det finns en bra spurt tidigare. Förhoppningsvis kan man hitta ryggen på Hanapier inför upploppet och ska räknas mycket tidigt.

11 Pomerall Am får också ett streck på min kupong eftersom jag tycker att formen har varit bra på slutet. Näst senast vann man i ett enklare gäng trots galopp och senast spurtade man hyggligt som trea. Behöver tur och hjälp på vägen men ett roligt streck till låg procent.

7 Jesper Sånna har kapacitet för att vinna det här loppet men har inte startat på ett år och får därför inte plats på min kupong den här gången.

Min Vinnare: 1 P.S Felix
Spets efter 500m: 1 P.S Felix
Skrällen: 11 Pomerall Am
Rankingen A: 1.11.4 B:11.7.2.9.14.5 C: 6.10.12.3.8

V64-4 2140m Auto
8 Rapunzel skulle kunna hitta till spets trots sitt åttonde-spår och skulle man lyckas med det kommer övriga ekipage att få det väldigt svårt att kunna hota om segern. Karriärens två segrar har kommit från ledningen och senast hade man gott om krafter kvar när man passerade mållinjen efter att ha fått bestämma i ledningen. Jag hoppas att det blir svar invändigt den här gången och det skulle öppna upp loppet och jag väljer att betala för många hästar här och hoppas det kan hända något i ett lopp med relativt orutinerade hästar.

7 Grove’s Apple Poof är också snabb från start och är den som främst utmanar Rapunzel om ledningen och även hon vann på lätta ben från ledningen i sin senaste start. Skulle man komma före 8 i starten är mycket vunnet och med Rapuntzel i dödensposition öppnar det upp loppet för fler hästar.

2 Adora kommer att sitta bra på det i ett andraspår direkt och tidsmässigt duger man bra. Hon har inte varit som bäst i sina senaste starter men hon har visat fin form innan dess och i grund och botten är man troligen inte mycket sämre än tidigare nämna hästar. Intressant motbud.

5 Valnes Lady låter man uppåt med från stallet och man tror att formen är på topp och utan galoppen sist hade man tagit en framskjuten placeringen. Hästen är snabb från start och Nyström säger att man vill leda det här loppet från start till mål och även om jag är tveksam till att man kommer att hålla någon ledning kan man få en bra resa.

Det låter som att det kan bli lite körning och det skulle även gynna hästar som 6 Simb Rihanna, 9 Orlandia och 10 Selfie som inte kommer att vara med i någon körning från start.

Min Vinnare: 7 Grove’s Apple Proof
Spets efter 500m: 7 Grove’s Apple Proof
Skrällen: 2 Adora
Rankingen A:7.8.2 B:5.9.6.10 C:1.3.12.11.4

V64-5 1640m Auto
3 Rocky Tilly har hittat en passande uppgift den här gången. Det är dessutom lite frågetecken på flera motståndare samt att de värsta motbuden har lottats till ett bakspår. Jag tror att man sitter i spets tidigt och väl där kommer man att få bestämma tempot och rinna undan till en seger mot ett relativt beskedligt motstånd

Motbud.
10 Enzo Am kommer från en seger på en fin segertid men den starten var i november när det fortfarande var tillåtet med barfotabalans. Det ses som ett rejält minus eftersom man gör sina bästa lopp barfota och man har inte vunnit med skor sedan 2017.

9 Einstein Sisu gör comeback på svensk mark efter en längre tids tävlande i Finland. Det är än rätt så bra häst som säkerligen kommer vara med långt framme med rätt ryggar men jag tror inte tempot blir tillräckligt högt för att man ska bjudas in i matchen på allvar.

Det känns som sagt lite avslaget på motståndarna till Rocky Tilly och jag känner mig tämligen övertygad om att Rocky Tilly löser det här. Spik

Min Vinnare: 3 Rocky Tilly
Spets efter 500m: 3 Rocky Tilly
Skrällen: 9 Einstein Sisu
Rankingen A: 3 B: 10.9.5.6.11.4.7 C: 8.2.1

V64-6 2640m Auto
Här tycker jag att två hästar höjer sig och jag tror att vi kan förvänta oss en spännande duell mellan 6 Ole och 7 Love No Pain. Jag streckar båda inom V64-spelet men på Dagens Dubbel väljer jag att ta ställning eftersom vi har en favoritspik i DD-1 och då finns det inget värde i att strecka båda till lågt odds.

6 Ole har formen på topp och kommer med tre raka segrar till denna start och senast var man otroligt bra över den korta distansen och visade att man duger bra även i kortare lopp vilket jag var frågande till. Nu är det lång distans för första gången men känslan tidigare har varit att man borde passa väldigt bra över längre distanser och jag tror att man kommer före 7 Love No Pain i starten för att överta ledningen och väl där blir han mycket svårslagen. DD-Spik.

7 Love No Pain trivs annars ypperligt över distansen och man har tre segrar och en andraplats på sina fyra senaste starter i lopp över 2640m. Jag blir inte alls förvånad om man lyckas besegra Ole från dödens om man löper upp till sitt kunnande men med tanke på att Ole har visat så pass fin form håller jag den som knapp favorit till att vinna loppet även om jag tror det blir väldigt hårt hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 6 Ole
Spets efter 500m: 6 Ole
Skrällen: 8 Very Charming
Rankingen A:6.7 B: 8.2.3.12.10 C:11.5.9.1

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V64 Tips Kalmar/Bollnäs 22/10
Insats: 800 kr - DrTrav
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming