V64 Tips Eskilstuna 13/4

Publicerad på 13 Apr 2021 - 10:05

DrTrav

DrTrav

13 Apr 2021 - 10:05

V64 hämtar vi på från Eskilstuna på Tisdagskvällen. Omgången kryddas av en jackpott på 5,5 miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den femte avdelning, 7 Grevin Sisu.

V64-tips Eskilstuna Tisdag 13/4
v64-1 4,5,9
v64-2 1,3,4,6,9,12
v64-3 8,13
v64-4 1,2,3,4
v64-5 7 Grevin Sisu
v64-6 4,5,6,7,10

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Tisdag 13/4
DD-1 7 Grevin Sisu
DD-2 4,5,6,7,10

5rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
4 Eddy West är en fin femåring med fina fartresurser för klassen och ikväll har man även fått ett spännande utgångsläge. Eddy West trivas bäst med att gå i ryggar vilket man har ett bra lägga att få göra ikväll. Kusken Claes Sjöström lär söka position från start, och sen lär attacken komma med halvvarvet kvar till mål och man kommer bli tuff för övriga att stå emot.

9 Bear Hope ser lite små intressant ut ikväll, nu har man fått två lopp i kroppen och formen lär vara på uppgång. I årsdebuten för två starter sedan gick man i mål med sparade krafter. Detta är en sjuåring som många gånger visat höga toppar och har hävdat sig bra på V75. Bear Hope är ganska härdad och kommer man bara ut från sitt innerspår i volten så ska man vara med och slåss om segern. Det är även anmält amerikansk vang vilket är spännande.

Nämner även 5 Got To Dash som normalt sett är travsäker men som galopperade på upploppet i den senaste starten. Galoppen ses som ett olycksfall i arbetet och Got To Dash har visat fin form i starterna innan. Han tål att köras offensivt och är allround i loppen. Till enbart 12% vill jag plocka med honom på systemet.

Min Vinnare: 4 Eddy West
Spets efter 500m:4 Eddy West
Skrällen: 9 Bear Hope
Ranking: A 4 B 9,5,13,2,8,7,11,6 C 12,1,3,10

V64-2 2140m volt
3 Rive Sjur fick gå ett tufft lopp i den senaste starten, när man fick trava utvändigt om Garli Kongen och det blev trötta ben tillslut. Gången före gjorde man det bra från ledningen. Nu är det på nytt läge för att hitta till ledningen och lyckas man komma dit kommer man bli svår för övriga att plocka ner.

Skrällen i loppet är 6 Läckra Lisa som besitter fina fartresurser. Hon har varit lite ojämn i sina prestationer tidigare men nu har man fått några lopp i kroppe och formen verkar vara på gång. Från ett passande utgångsläge med spår tre i volten så kommer man med ett tungt slutvarv vara med och utmana om segern. Till endast 7% är man ett givet streck på min kupong.

1 Västerängs Aragon har gjort det bra på slutet och kommer till start med en uppåtgående form. Trots sina nio år blir man för stunden bättre och bättre med varje start. Ikväll har man fått ett perfekt läge och klaffar det bara med positionerna så har Västerängs Aragon visat att han kan kan vara med och slåss om segern i ett lopp som detta.

12 Rönningseld kan en hel del i grunden. I den senaste starten var man rejält kuskförstärkt i from av Örjan Kihlström, men man fick den dagen förstörd av galopp. Nu testar man på nytt att kuskförstärka Rönningseld, denna gången i form av Jorma Kontio. För två starter sedan gjorde man det bra, och man visade fin form när man gick i mål som tvåa via en bra avslutning. Är man inne på att gardera loppet precis som jag så ska man inte nonchalera denna sjuåring trots utgångsläget.

Min Vinnare: 3 Rive Sjur
Spets efter 500m: 3 Rive Sjur
Skrällen: 6 Läckra Lisa
Ranking: A 3,6,12,1 B 4,9,5,8,2 C 7,11,10

V64-3 2140m volt
Väljer att låsa detta loppet fräckt på två streck och avstår favoriten helt. 

13 Eagle Hall gjorde årsdebut i den senaste starten och han såg väldigt fin ut som fastlåst hela vägen in i mål via 13,7 i 800m. Nu med lopp i kroppen bör man dessutom gå framåt en hel del formmässigt och dessutom lättare man i balansen och är anmäld barfota fram. Det är osäkert hur man klarar av springspåret på tillägg men löser kusken Markus B Svedberg det momentet är detta en femåring man måste räkna in i seger diskussionerna. Till enbart 11% är man en spelvärd häst i omgången.

Dubblar systemet med 8 Modern Times som gjorde bort sig i comebacken senast men har nu ändå fått en genomkörare i kroppen. Detta är ett fyraårigt sto som visade under förra säsongen att hon besitter en hel del talang som borde räcka en bit upp i klasserna. Modern Times är både snabb, stark och rejäl i sin aktion. Ikväll har man fått bra förutsättningar får att gå iväg felfritt från start, med bricka ett på tillägg. Får hon bara aktionen att stämma och inte fastnar på innerspåret är hon med och utmanar om segern.

4 Birbone O.K. är i nuläget favorit, men det köper jag inte riktigt. En fyraåring som fortfarande jagar första segern i karriären och som ikväll gör årsdebut där formen är ett frågetecken. Från bricka fyra kommer man troligtvis komma iväg bra och få ett bra lopp. Men tror det kommer bli tufft att stå emot mitt lås under slutvarvet i första starten för året.

Nämner även 10 Thanator som inte är helt att lita på. Men man kan öppna kvickt och visade vid segern för tre starter sedan att det finns kvalite i honom. Går man felfritt ikväll kan man vara skrällen som är värd att betala för vid större gardering.

Min Vinnare: 13 Eagle Hall
Spets efter 500m:
Skrällen: 13 Eagle Hall
Ranking: A 13,8 B 4,10,12,9,14,11,5 C 15,1,2,3,6,7

V64-4 2140m auto
4 Dear Matrix fick ett tufft lopp i den senaste starten, första 500m gick på 1,09 och första 1000m öppnades på 1,12 och man orkade inte hela vägen in i mål. Men ikväll har man på nytt fått ett intressant utgångsläge och man är den troliga ledaren av loppet. Slipper man sedan den tuffa öppning som senast ska man kunna bita ifrån sig bra och segerchansen ska vara god. Det är även första gången med kusken Magnus A Djuse, vilket är intressant då han nästan är överkvalificerad för dessa ungdomslopp.

2 S.G.’s Accenta kommer från en bra prestation när man var tvåa bakom Alien Hill. Ikväll har man fått ett perfekt utgångsläge och Jörgen Westholm som tränar har fortsatt fin form på stallet. Jag är inne på att man återigen kommer göra ett bra lopp och till 14% ska man inte nonchaleras om man garderar den stora favoriten.

3 Metallica I.R. är en kantboll i loppet till sina 3% men hon gick helt okej för två starter sedan när man avslutade sista 800m på 13,9. I den senaste starten blev det startgalopp men man gick ändå en genomkörare i kroppen. Metallica I.R. är fartfylld och har fått ett bra utgångsläge och hon är anmäld med amerikansk vagn vilket är intressant. Med lucka in på upploppet kommer man passera många och jag väljer att betala för henne till den låga procenten.

1 Ailihphilia har visat tidigare att hon kan öppna bra från start, och i den senaste starten på V75 hade man just bricka ett och klev iväg rappt. Ailihphilia fick sen ett snällt lopp på innerspår och man såg fin ut via en snabb avsutning. Ikväll möter man enklare motstånd och lyckas man hålla upp en vettig position från start duger man bra för ett lopp som detta.

Min Vinnare: 4 Dear Matrix
Spets efter 500m: 4 Dear Matrix
Skrällen: 2 S.G.’s Accenta
Ranking: A 4,2 B 3,1,9,6 C 7,8,10,5

V64-5 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 7 Grevin Sisu till 20%! Han såg fin ut som fastlåst näst senast och avgjorde på bra sätt i ett lopp som kördes i högt tempo hela vägen i den senaste starten. Grevin Sisu är väldigt allround och har uppenbarligen toppform för dagen. Han kan öppna bra och är både snabb, stark och har en härlig inställning. Spår sju och kort distans är kanske inte optimalt, men hästen är så pass tuff att han måste räknas tidigt ändå. Motståndet är heller inget som skrämmer på förhand och med skickliga Ulf Ohlsson i vagnen väljer jag att ta ställning för en spelvärd spik i denna jackpot-omgång. SPIK!

Motbud
4 Cruise blir favorit i loppet. I den senaste starten strulade det med positionerna och man fick tillslut backa sist. Men i skymundan gick man 11,3 sista 800m. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del och med Björn Goop i vagnen igen ses ekipaget somd en troliga ledaren av loppet. I den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Men när det skiljer en hel del på steken jämfört med min spik, så väljer jag att ta ställning emot.

Nämner även 5 Mooney som har visat upp en fin utvecklingskurva på slutet. Trots sina sju år tar denna valacken steg framåt för varje start. I den senaste starten var man ute på V75 och avslutade sista 800m på 09,9. Mooney har sin bästa bit tillslut, och skulle det gå något för snabbt där framme kommer hans avslutnign att bita bra.

Min Vinnare: 7 Grevin Sisu
Spets efter 500m: 4 Cruise
Skrällen:
Ranking: A 7 B 4,5,1,3,10,2,6 C 9,11,8,12

V64-6 1640m auto
10 Jaguar Dream är talangen som inlett året lovande med två segrar på tre starter. I den senaste starten var man ute på V75 och såg helt lysande ut, man tog enkelt hand om ledningen och gick sedan undan via 1,10 sista 800m. Ikväll är det dock andra förutsättningar med bakspår över korta häcken men sett till kapacitet och kunnande ska man trots förutsättningarna ha bra segerchans. Jaguar Dream är tuff och rejäl och har en tung avslutning att tillgå.

6 Urban Kronos är skrällen för mig. Detta är en åttaåring som behövt de senaste två starterna för att hitta formen, men nu kommer man till start med en formkurva som pekar uppåt. Det är en klar fördel med 1640m och skulle favoriten komma bort på något sätt från sitt bakspår ökar seger chanserna för Urban Kronos. Till endast 7% är man ett givet streck på min kupong.

5 Maze Runner är även intressant ikväll trots sin årsdebut. Detta är en sexåring som är kvick iväg från start och gillar förutsättningarna med kort distans. Med siktet inställt på ledningen och barfota runt om kan man mycket väl rinna undan från ledningen trots avsaknaden av lopp i kroppen.

4 Short In Cash är en grund kapabel sjuåring som varit över i Frankrike och införskaffat sig hårdhet. Med en resultatrad som är allt annat än bra så är Short In Cash i behov av att leverera resultat. Distansen är kanske inte optimal men när jag väl är inne och garderar loppet så kan jag inte nonchaleras hans kapacitet. Streckas på systemet.

7 Ural är ytterligare en skräll i loppet. Han har inte heller den vackraste programraden men Susanne Richters åttaåring är betydligt bättre än vad som går att utläsa ur programmet. Ural gillar distansen och har tidigare visat att man kan avsluta riktigt vasst med den rätta resan. 5% är aningen för lågt i min bok.

Min Vinnare: 10 Jaguar Dream
Spets efter 500m: 5 Maze Runner
Skrällen: 6 Urban Kronos
Ranking: A 10 B 6,5,4,7,9,1,3 C 8,2

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto