DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna 15/2

15 Februari 2021 - 08:21

V64 hämtar vi på från Eskilstuna på Måndagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den femte avdelning. 7 Rose Stahl blir kvällens enda spik.

V64-tips Eskilstuna Måndag 15/2
v64-1 5,6,9,10
v64-2 2,3,5,7,8,10
v64-3 3,5,6,12
v64-4 3,4
v64-5 7 Rose Stahl
v64-6 1,5,9

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Måndag 15/2
DD-1 7 Rose Stahl
DD-2 1,5,9

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
5 Maximus M.M är min givna förstahäst, jag var länge inne på att spika denna sjuåring. Detta med anledning av att han är en av få betrodda med bevisad form inför dagen start. I den senaste starten var man med i segerstriden hela vägen in på mållinjen och blev slagen i sista stegen. Maximus M.M är startsnabb och är min troliga ledare av loppet efter en bit. Över den korta distansen tror jag man kommer bli tuff för övriga att ta dig förbi. Fem av sina sju segrar i karriären är tagna från ledningen. Förstahäst.

6 Riptide R.D håller hög kapacitet och hade kvalat in till V75 finalerna på Solvalla senast, men blev struken inför den starten. Inför kvällen start är såklart formen ett frågetecken men sett till kunnande och kapacitet ska man ändå räknas tidigt. Är man någorlunda i ordning kommer man ge min förstahäst i loppet en rejäl match om segern. Gynnas om det skulle bli hårt tempo på loppet. Tidig.

10 Jaguar Hill är intressant ikväll även om man inte fått det att fungera på slutet. Har nu fått tre starter i kroppen för tränaren Emilia Leo, utan att få någon utdelning. Ikväll ska man utrustas med amerikansk vagn och skulle tempot bli högt finns kapacitet för att utmana om segern.

Min Vinnare: 5 Maximus M.M
Spets efter 500: 5 Maximus M.M
Skrällen: 10 Jaguar Hill
Rankingen: A: 5 B 6,10,9,4,8 C 2,1,7,3

V64-2 1640m auto
Ett öppet lopp på förhand där det finns frågetecken på flera håll.

5 Orlandina är en fyraåring som oftast står för gedigna och jämna prestationer. I den senaste starten fick man ett fint lopp andra utvändigt men hade ändå svårt att följa och det såg inte helt harmoniskt ut. Var detta endast en tillfällighet eller inte? Svårt att säga. Men i ett spretigt lopp så blir ändå detta min knappa förstahäst i loppet. Men jag rekommenderar att gardera på i loppet.

3 New Light Jäger är en kapabel sexåring som nu gör årsdebut och formen är såklart ett frågetecken. Men man har ett bra utgångsläge och över den korta distansen är man garanterad ett fint lopp och måste räknas direkt. Ikväll blir det dessutom Torbjörn Jansson i vagnen för första gången vilket är intressant. Tidigt streck.

7 Berra Bus är skrällen för mig. Man behövde genomgå ett kvallopp för att kunna starta här och det är en kantboll det är jag medveten om. Men att man ska vara spelad på 3% som man är i skrivande stund är för lågt för mig. Han är kvick från start och jag skulle inte bli förvånad om man sitter i ledningen här efter en bit. Det är Jorma Kontio för för första gången i vagnen vilket är ett ordentligt kuskplus jämfört med Kerstin Hell som kört på slutet. Dessutom vet alla som följer trav att Jorma Kontio från ledningen är sällan en lätt nöt att knäcka oavsett lopp och häst. 3% är ett fynd som måste med på kupongen.

8 Garzon De Calamar har lottats till ett tufft utgångsläge över den korta distansen, men denna fyraåring står sig bra kapacitetsmässigt. I den senaste starten körde man sig till ledningen efter 500m och blev sen slagen sista biten på upploppet. Återigen Erik Adielsson upp i vagnen och jag vågar inte nonchalera Garzon De Calamar. Kommer med på systemet.

Min Vinnare: 5 Orlandina
Spets efter 500: 3 New Light Jäger / 7 Berra Bus
Skrällen: 7 Berra Bus
Rankingen: A: 5,3,7 B 8,10,2,9,6,12 C 11,4,1

V64-3 2640m volt
5 Victorious Wine gör ikväll comeback efter nästa tio månaders tävlings frånvaro. Man har under uppehållet bytt tränare och är numera i träning hos Fredrik Linder. Detta är en femåring med hög kapacitet och eftersom det även är comeback idag för främsta motbudet 3 Yankee Blue så väljer jag att utse Victorious Wine till min förstahäst även om båda kommer med på systemet. Erik Adielsson i vagnen för första gången.

3 Yankee Blue gör precis som jag nämna ovan också comeback efter ett längre tävlingsuppehåll ikväll. Man gör dessutom en intressant debut för tränaren Roni Paldan. Denna femåring är kapabel och har vunnit sex av sina hittills fjorton starter i karriären. Man har ett bra utgångsläge och är min tidiga ledare av loppet. Därifrån är man hästen att slå för övriga. Fattas det inte för mycket formmässigt är man i högsta grad segeraktuell här.

Nämner även 6 Bikila som kommer med bevisad form till dagens start. I den senaste starten höll man starkt som tvåa efter fått en tuff resa. Med två lopp i kroppen nu ska man inte nonchalera Marcus Hultmans travare om de fattas lite form hos de två betrodda. Skräll.

Min Vinnare: 5 Victorious Wine
Spets efter 500: 3 Yankee Blue
Skrällen: 6 Bikila
Rankingen: A: 5,3 B 6,12,9,11,7,4,10 C 1,8,2

V64-4 2140m auto
Väljer att låsa loppet på två hästar.

3 Bearfire som troligen blir den roliga av dessa två till streckprocenten. Hon har nu gjort tre starter efter ett längre tävlingsuppehåll och har stått för fina insatser vid båda tillfällena. Med en formkurva som pekar kraftigt uppåt och ett perfekt utgångsläge kommer man få en bra position direkt. Mats E Djuse som sitter i vagnen för första gången kan sen själv välja taktik, jag är inne på att man har goda möjligheter att segerdefilera här. Förstahäst.

4 Västerbo Vixen är ett annat sto med fin kapacitet. Hon kommer till dagens start med två segrar på de tre senaste starterna. Formen är på topp och man är kvick från start. Skulle man hitta till ledningen direkt är såklart mycket vunnet men oavsett position är detta ett ekipage tillsammans kusken Hanna Reiser som måste räknas tidigt. Blir en del i mitt lås.

Söker man ytterligare streck i loppet är 10 Naima Sjöhammar tidig. Hon var inte som bäst i den senaste starten men detta är en fyraåring som kan betydligt bättre än vad hon visade då. Nu är det åter Kim Moberg i vagnen, tillsammans har de en seger och en tredjeplats på deras två senaste starter tillsammans. Behöver en del tur från bakspår, men skulle det klaffa är man med långt framme igen.

Min Vinnare: 3 Bearfire
Spets efter 500: 4 Västerbo Vixen
Skrällen:
Rankingen: A: 3,4 B 10,2,1,6,8,11 C 9,12,7,5

V64-5 2140m volt
Här hittar vi kvällens enda spik, jag väljer att ta ställning för 7 Rose Stahl i denna avdelning som annars är rejält streck krävande om man istället väljer att gardera. Detta är ett femårigt sto som nu fått två lopp i kroppen inför dagens start. Hon var bra direkt i comebacken och gick i mål som tvåa efter ett ett lopp i rygg på ledaren. I den senaste starten fick hon aldrig se dagens ljus efter man valt att sitta kvar i andraspår när tåget gick. Med de krafterna obrukade från senaste starten hoppas jag vi kommer få se en löpsugen Rose Stahl ikväll. Man är kvick från start och prickar Mika Forss starten är detta min tidiga ledare av loppet. Därifrån är man sen hästen att slå. Nu med lopp i kroppen väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
8 Baula var rejäl vid sin seger för två starter sedan, då avslutade man sista varvet på 15,6. Senast var man ute på V75 och mötte bland annat Lupin Håleryd som vann. Man var då spelad till 7,48 på toton, vilket säger endel om kapaciteten denna femåring håller, även om hon inte var som bäst i den starten. Ikväll har man ett tufft utgångsläge med bakspår på startvolten och man behöver förlita sig på att det löser sig längs vägen. Men kunnande för att blanda sig i segerstriden finns absolut. Givet streck för den som garderar.

13 Fantaghiro Brick har ingen rolig programrad, men denna fyraåring besitter bättre form än vad som går att utläsa. I den senaste starten satt man fast med gott om krafter obrukade över mållinjen. Behöver får det serverat lite i loppen men skulle det klaffa och man får smyga med i ryggar in på upploppet kommer man fälla många. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 7 Rose Stahl
Spets efter 500: 7 Rose Stahl
Skrällen: 13 Fantaghiro Brick
Rankingen: A: 7 B 8,13,12,4,11,10,15,6 C 2,1,5,14,3,9

V64-6 2140m auto
5 Young Da Vici fick äntligen utdelning på sin fina form i den senaste starten, då vann man enkelt via 13,0 sista 800. Det var även årsdebut, och det troliga är att man gått framåt ytterligare med det senaste loppet i kroppen. Ikväll har man ett okej utgångsläge och man kommer troligen sitta i en bra position direkt. Förstahäst i min bok.

1 Give Me Ten mötte 5 Young Da Vici senast och höll då bra som tvåa efter att tarvat loppet igenom utvändigt om ledaren. Idag har man fått ett perfekt utgångsläge och man är min troliga ledare av loppet. Från den positionen är man hästen att slå. Givet streck på kupongen.

Skrällen är 9 Zeus Bi som fick ett snällt lopp senast. Han har nu fått två lopp i kroppen inför dagens start, dessutom har man ett fint smygläge som bör passa Zeus Bi bra. Med formen i antågande är detta ett roligt streck i loppet till 6%.

Min Vinnare: 5 Young Da Vici
Spets efter 500: 1 Give Me Ten
Skrällen: 9 Zeus Bi
Rankingen: A: 5,1 B 9,10,3,8 C 2,7,6,4

Lycka till
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming