DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna 27/10

27 Oktober 2020 - 08:56

V64 hämtar vi på från Eskilstuna på tisdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den första avdelningen. 5 Chicharita.

V64-tips Eskilstuna Måndag 27/10
V64-1 5 Chicharita
V64-2 1,3,4,5,6,9,10,11,12
V64-3 6,9
V64-4 3,5,7,12
V64-5 2,3
V64-6 2,3,6,11

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Måndag 27/10

DD-1 2,3
DD-2 2,3,11

6rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
5 Chicharita är ett fint sto som besitter mycket kapacitet. Hon har vunnit fem av sina åtta starter. I senaste starten var det comeback efter lite tävlings frånvaro, då blev det galopp i starten. Men upphämtningen var bra och hon såg fin ut. Lite oroande kanske med en galopp i comebacken men nu med loppet i kroppen tror jag formen tagit ett kliv framåt och Timo Nurmos som är tränare har säkert sett över vad som blev fel senast. Om det va ett misstag eller bara en olyckshändelse så tror jag man ser till att undvika samma missöde ikväll. Dessutom är man startsnabb och skulle man trava in sig och hitta till ledningen efter en bit så tror jag ingen kommer rå på 5 Chicharita.

Motbud
2 Breakfast står fortfarande segerlös i sin karriär. Men vi har ändå fått se att kapacitet och kunnande finns där trots den segerlösa resultatraden. Idag är det perfekt utgångsläge för detta fyraåriga sto. Man kan välja om man vill ladda iväg till ledningen och sen köra där eller om man vill ha rygg på favoriten som säkerligen kommer sända fram tidigt och ställa en fråga om just ledningen.

9 Mimiro gör nästan aldrig dåliga lopp, hon är jämn och travsäker. Dessutom från spår nio kommer man få ett bra lopp och hennes styrka är den vassa avslutningen som hon verkligen kommer få nytta av ikväll.

Min Vinnare: 5 Chicharita
Spets efter 500: 5 Chicharita
Skrällen: 9 Mimiro
Rankingen: A: 5 B 2,9,7,6,1 C 10,8,3,4

V64-2 2140 auto
Ett ungdomslopp med spårtrappa som är väldigt öppet i min bok. Ta så många streck plånboken tål.

3 Ninepoints Coolman är min tidiga ledare av loppet. Denna fyraåriga valack kan nämligen kliva iväg rätt bra bakom startbilen. Men frågan är hur mycket ifred han får sitta i den positionen under detta lopp. För tendensen i ungdomslopp är att många vill vara med där framme direkt. Får man dämpa tempot i ledningen ska Ninepoints Coolman räknas tidigt. Formen ska vara så nära topp man kan komma ikväll och är min förstahäst från ledningen.

10 Barca Doc har kunnat ta hand om ledningen i sina lopp på slutet vilket inte lär bli fallet idag. Men det behöver inte vara en nackdel att få anfalla bakifrån när tempot riskerar att bli uppskruvat. Ska räknas som en segerkandidat trots läget.

4 Straight And Level har bara gjort fyra starter i livet, men man gar på de starterna redan kunnat se att kapacitet finns där. Även om stilen varierat en del under loppen så finns en fin löpskalle. Räkna inte bort detta treåriga sto som nu har ett fint utgångsläge.
I övrigt kan det vara värt att nämna att 6 Cleopatra Victory kommer med en seger från den senaste starten.

Min Vinnare: 3 Ninepoints Coolman
Spets efter 500: 3 Ninepoints Coolman
Skrällen: 10 Barca Doc
Rankingen: A: 3,10 B 4,6,9,12,11,5 C 1,7,2,8

V64-3 1640m auto
9 Beauty Super Nova startade för första gången på ett halvår senast. Det loppet genomförde man på ett bra sätt från ledningen och gick i mål som tvåa. Med det loppet i kroppen bör formen vara framskjuten tills ikväll. Det är dessutom för första gången i livet anmält barfota runt om på detta fyraåriga sto vilket är klart intressant. Spåret behöver inte vara en nackdel trots den korta distansen, blir det bara lite tempo från start kommer 9 Beauty Super Nova vara ett hett segerbud i loppet.

6 Freckless va inte som bäst i senaste starten. Men man meddelar ifrån stallet att man tränar fint hemma på gården inför denna starten. Man är startsnabb och kommer ha siktet inställt på ledningen här. Man säger också från tränarehåll att distansen ikväll ska vara en fördel och att man har en bra chans ikväll.

1 Espri Launcher kommer troligtvis inte kunna utnyttja innerspåret, men en fin resa är man garanterad. Uppenbarar sig bara luckan längs vägen så finns en vass avslutning att ta till för detta fyraåriga sto. Jagar första segern i karriären. 

10 Iron Ant får Ulf Ohlsson upp i vagnen för första gången vilket är ett plus. Man har varit ganska betrodd av spelarna vid ett par tillfällen men jag tror ändå man kommer få svårt att vinna härifrån.

Min Vinnare: 9 Beauty Super Nova
Spets efter 500: 6 Freckless
Skrällen: 1 Espri Launcher
Rankingen: A: 9 B 6,1,10,3,7,12 C 11,2,5,8,4

V64-4 2140 volt
Ett lopp med fyra volter och jag streckar fyra hästar en ifrån varje volt.

Vi börjar från första volten med 3 Sultan Norrgård som bara gjort två starter i sin karriär. Dock har prestationerna i de två starter varit på mer smakande sätt. I senaste starten höll man undan från ledningen på 13,5 sista 800m och var mycket bra. Ikväll med bara tre på startvolten lutar det år spets för 3 Sultan Norrgård och från den positionen kommer streta på bra. Räknas tidigt i min bok.

Från 20m tillägg hittar vi 5 Boycott som senast va ute i debut för Svante Ericsson, debuten genomfördes på ett rejält vis och räckte till en andraplats då via 12,8 sista 800m. Lopp i kroppen ikväll och en förväntad framflyttad formkurva gör att jag inte vågar plocka bort 5 Boycott på mitt system.

På 40m tillägg vill jag nämna 7 Helios Di Quattro. Som verkligen varit ute och mött tuffa konkurrenter på slutet. Ikväll kan man ligga lågt och smyga lite i vassen och skulle kunna överraska med klaff under loppet ikväll.

Längst bak på 60m tillägg hittar vi 12 Hazard Boko som verkligen har fin form inför ikväll. I senaste starten stod man för en heroisk insats när man travade utvändigt om ledaren i hårt tempo och lyckades komma i mål som tvåa via 12,9 sista 1000m. Denna sexåriga hingst är van att möta helt annat motstånd än ikväll och måste ses med god chans att runda samtliga idag.

Min Vinnare: 12 Hazard Boko
Spets efter 500: 3 Sultan Norrgård
Skrällen: 5 Boycott
Rankingen: A: 12,3 B 5,7,6,11,1 C 2,9,4,10,8

V64-5 2640m auto
2 Ready Doc va väldigt bra i sin comeback i senaste starten. Till ikväll lär man gått framåt ännu mer med.det loppet i kroppen och Ready Doc ska försöka leda från start till mål ikväll. Utnyttjar kusken Jörgen S Eriksson Ready Docs egenskaper på rätt sätt och kör.i ett jämt hårt tempo så kommer detta ekipage bli svåra att fånga in.

3 Zenzero Jet visade verkligen upp sig för allmänheten i somras när man stod för ett par riktigt fina segrar och prestationer. Men I de två senaste starterna har man tyvärr ägnat sig åt galopp. Men kapacitet och kunnande vet vi finns där och skulle man få till det igen i kvällens lopp ska man inte räknas bort. Besitter ruskiga sista 700m om man vaknat på rätt sida ikväll.

5 McGarret har det strulat för endel på slutet. I den senaste starten galopperade man bort en fin prestation. Men håller man sig till rätt gångarter hela loppet så besitter man fin fart för klassen. Formen borde vara nära zenit då man inför ikväll har tre lopp i kroppen efter lite vila.

6 Mr Marvelous har stort kunnande men inte visat något på ett längre tag och blir därför bara en outsider i mina ögon.

Min Vinnare: 2 Ready Doc
Spets efter 500: 2 Ready Doc
Skrällen: 3 Zenzero Jet
Rankingen: A: 2,3 B 5,9,6,11,8,7 C 1,4,12,10

V64-6 1640m auto
3 Tiger Journey visade toppform i sin senaste start, då vann man enkelt och i fin stil från ledningen. Tiger Journey är dessutom startsnabb och har ikväll ett bra utgångsläge. Ifrån spetspositionen har man tagit sex av sex möjliga segrar. Kommer man dit ikväll kommer man sälja sig väldigt dyrt.

2 Eddy West är ytterligare ett ekipage som kommer med toppform till den här starten. Man kommer med två raka segrar som är tagna på bra och rejält sätt. Näst senast valde man att ladda för ledningen och tog hand om den positionen genom hela loppet och avgjorde trots tufft tempo enkelt. I senaste starten valde man ett annat upplägg, då stod man för grovjobbet i spåren sista 700m och satte nosen först över mållinjen. Ska bli spännande och se vilken taktik man väljer idag. Men oavsett så ska man räknas tidigt här.

11 Dark Roadster fick äntligen betalt för sin fina form i senaste starten när denna fyraåriga valacken fick sätta nosen först. Bakspår är inget som är positivt, men skulle det bli tempo på loppet kommer Dark Roadster bjudas in och då får man inte nonchalera honom.

6 Frodo S. är en kapabel fyraåring som är under utveckling. Han har en fin löpskalle och kommer inte vika ner sig vid rätt lopp. Björns uppgift här blir att hitta ner i en vettig position och sen gå med i ryggar så länge som möjligt.

Min Vinnare: 3 Tiger Journey
Spets efter 500: 3 Tiger Journey
Skrällen: 11 Dark Roadster
Rankingen: A:3,2 B 11,6,4,10,9,8 C 7,1,5,12

Lycka till med spelen

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming