DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Måndag 17/2

17 Februari 2020 - 12:41

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Eskilstuna och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 6 Gorgeous Eagle som bara har gjort en start tidigare men hon svarade för en mersmakande debut. Hon fick göra jobbet utvändigt ledaren med 600 meter kvar till mål men hade inga problem med att avgöra till seger. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara förbättrad till kvällens start. Hon hade ett snävt femtespår i volten senast men det klarade hon och nu har hon springspår istället så med en lyckad start här så tror jag att Mattias Djuse sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så tror jag hon blir mycket svår att plocka ner för övriga ekipage. Vinnarodds 1.50 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Eskilstuna Måndag 17/2
V64-1 1,2,3
V64-2 6 Gorgeous Eagle
V64-3 2,7
V64-4 2,3,4,7,10,12
V64-5 1,2,3,4,9,10
V64-6 3,4,13

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Eskilstuna Måndag 17/2
DD1: 9,10
DD2: 3,4,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Up To Me tog hand om ledningen men orkade inte hela vägen utan han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Malkin senast. Han är kvick iväg men det är startsnabba hästar invändigt så det är långtifrån säkert att det blir någon ledning här men om han inte skulle nå spets så kanske han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så med en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Enge Lincoln orkade inte från utvändigt ledaren senast och slutade oplacerad. Innan det så hade han gjort bra lopp över kort distans. Nu är det sprinterdistans igen och det passar honom betydligt bättre med ett halvvarv kortare distans än jämfört med senast. Innerspåret är bra då han är startsnabb så här kan det bli antingen spets eller vinnarhålet och då kan han vara med och göra upp om segern här, 2 Leader Brodde har inte startat på två månader för han har haft problem med blodvärdena men nu känns han bra igen i jobben meddelar man från stallet. Mattias Djuse tror att han kommer att göra ett bra lopp i kväll och han är startsnabb och har vunnit flera lopp från ledningen men spets är inget måste för han går från alla positioner och distanser. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan få ett bra lopp och saknas det inte lopp i kroppen så kan det räcka till seger här.

Min Vinnare: 3 Up To Me
Spets efter 500m: 1 Enge Lincoln
Skrällen: 5 Davy Jones Sisu
Ranking: A 3,1,2 B 5,4,7,11 C 9,10,6,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 Gorgeous Eagle som bara har gjort en start tidigare men hon svarade för en mersmakande debut. Hon fick göra jobbet utvändigt ledaren med 600 meter kvar till mål men hade inga problem med att avgöra till seger. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara förbättrad till kvällens start. Hon hade ett snävt femtespår i volten senast men det klarade hon och nu har hon springspår istället så med en lyckad start här så tror jag att Mattias Djuse sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så tror jag hon blir mycket svår att plocka ner för övriga ekipage.

Vid gardering kan 10 El Greco som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu så kan han vara bättre till den här starten och kan han få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud, 11 Perle Unica hängde på okej till fjärdeplatsen från rygg ledaren i ett lopp som vanns av Radetzky senast. Det var första starten sedan september så han kan ha gått framåt med det loppet i sig men jag tror ändå han får svårt att plocka ner min spik.

Min Vinnare: 6 Gorgeous Eagle
Spets efter 500m: 6 Gorgeous Eagle
Skrällen: 11 Perle Unica
Ranking: A 6 B 11,10,8,2,3 C 1,5,4,7,9
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Nappa Scar har varit ute i högsta klassen och något sådant motstånd ser vi inte i det här loppet. Det är drygt ett år sedan han senast vann ett lopp nu men han har tagit de flesta av karriärens nio segrar från ledningen och med en lyckad start från springspåret här så kan det bli tidig ledning och över den långa distansen nu så kanske Ulf Ohlsson får fuska bort en del av loppet i spets och då kan det vara läge för en efterlängtad seger. Skulle det inte bli någon ledning så är han inte helt borta för det för han går bra om han får spara speeden fram till upploppet också.

2 Global Unspoken har varit ute i rätt tuffa V75 lopp på sistone och kliver ner en del i klass här. Kan Oskar Svanberg som kör hästen servera honom en fin löpning så är han stark till slut och kan då utmana om en framskjuten placering här, vid ytterligare gardering kan 3 Order By Heaven som är svårbedömd nu då hon inte startat på ett tag vara tänkbar. Hon behöver troligen ett eller ett par lopp i kroppen innan toppformen infinner sig. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen få till en bra styrning så kan det räcka en bit här i comebacken men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Nappa Scar
Spets efter 500m: 7 Nappa Scar
Skrällen: 3 Order By Heaven
Ranking: A 7,2 B 3,5,4,8 C 1,6,9
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Mr Gaga har startat 24 gånger och är ännu utan seger. Senast så höll han farten okej till femteplatsen i ett lopp som vanns av Hubba Go Alone. Han kan öppna rätt så vettigt så med en bra start här så kan det bära av till ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här om han skulle få vara ifred där framme i täten, 7 Åskar Hebre har inte startat sedan augusti ifjol men kommer nu ut i debut i ny regi för Micael Stjernström. Han har blivit behandlad och han har kunnat träna på rätt bra men det kan fattas lite tävlingstempo i honom när han har varit borta så länge. Springspåret kan han nog inte dra någon fördel av men om det löser sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget.

3 Perfume E.E. har vunnit flera lopp i Estland. De två senaste starterna har han startat på Solvalla och senast så blev det en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Big Shot. Kan Isac Lindberg som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning här så kan han utmana om en framskjuten placering, 4 Saphir D'Inverne tog ett par segrar ifjol. Nu blir det första starten sedan november så det är svårt att veta var han står formmässigt. Jennifer Österdahl som finns i vagnen har vunnit med honom tidigare och kan han få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 2 Mr Gaga
Spets efter 500m: 2 Mr Gaga
Skrällen: 10 Eclair Razz
Ranking: A 2,7,3 B 4,10,12,1,8,11,5 C 9,6
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Toreador är inte att lita på och galopperade bort en framskjuten placering i slutsvängen näst senast. Senast så skötte han sig och satt då långt ner i kön innan han gick med i en attack med knappa varvet kvar och sedan så avslutade han mycket vasst fram till en enkel seger. Felfri nu och om han kan få en del draghjälp fram till upploppet så biter hans avslutning bra till slut så han ska räknas tidigt här, 9 Karissa Bo travade i ledningen senast och var pressad av Toreador i slutsvängen när denne slog över i galopp men sedan så kunde hon inte stå emot en bra avslutande Leonas Sami så hon fick nöja sig med andraplatsen. Nu har hon bakspår men kan Sybille Tinter få till en bra styrning så kan hon utmana om en framskjuten placering om det blir bra tempo på tillställningen.

3 Dominator D.T. fick ett lopp utvändigt ledaren näst senast och höll bra till andraplatsen även om han var utan chans mot Toujours Vif som kom loss från vinnarhålet. Gången efter det så fick han aldrig chansen utan slutade oplacerad. Han har dragits med dåliga spår en tid men från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då vara långt framme här, 1 Mood Indigo tog ledningen men släppte och hakade sedan på okej till tredjepriset i ett lopp som vanns av Milord senast. Här kan han få en fin smygare på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 10 Toreador
Spets efter 500m: 5 Right For Glory
Skrällen: 3 Dominator D.T.
Ranking: A 10,9 B 3,1,4,2,11,5,6,7 C 12,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 13 Tullibardine Boe kommer till den här starten med fin form. Hon travade i rygg på den ledande Takata innan hon vreds ut i dödens med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så kopplade hon grepp på sitt motstånd till seger senast. Kan Richard L Jansson som kör hästen få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten. Hon tål även att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så trots läget så ska hon räknas tidigt här.

4 Bearfire har bara en seger så här långt men hon är jämn och säker. Senast så gjorde hon debut i ny regi för Oskar J Andersson och avslutade då bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Vavin Love. Spåret är bra och distansen är bättre den här gången så med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon dyka upp i segerstriden, 3 Fanny Leader vinner inte direkt ihjäl sig vilket en seger efter 23 starter visar. I den näst senaste starten så hade hon bakspår över kort distans och hamnade i femte utvändigt innan hon gick med i en bra rygg på sista bortre långsidan och avslutade plusbetonat men det var för långt fram så hon fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Crystal Roc. Gången efter det så hade hon innerspår i volten och försvann med en startgalopp så den starten kan vi glömma. Rikard N Skoglund som kör hästen har kört henne en gång tidigare och då blev hon sexa men från ett bra läge här så kan hon få en fin resa och kan då utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 13 Tullibardine Boe
Spets efter 500m: 5 Definitif
Skrällen: 1 Jilla May
Ranking: A 13,4,3 B 5,6,1,8,12 C 10,11,2,14,15,7,9
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming