DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Måndag 2/12

2 December 2019 - 14:04

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Eskilstuna och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 10 M.T.Joinville som visade fin form i ett par lopp i högsta klassen innan han tog årets första seger senast. Han avslutade då klart bra från andra utvändigt och via 10 tempo sista 600 meterna så avgjorde han på ett bra vis. Kan Jorma Kontio som kör hästen komma igenom bra här och kan få lite draghjälp under slutvarvet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Han går oftast med skor runt om så skotvånget är inget bekymmer.

V64-1 10 M.T.Joinville
V64-2 5,7
V64-3 Alla
V64-4 3,6,9
V64-5 7,9
V64-6 1,2,9,10,11

660 rader x 1 = 660 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 7 Ivanhoe
DD2: 1,2,9,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 M.T.Joinville som visade fin form i ett par lopp i högsta klassen innan han tog årets första seger senast. Han avslutade då klart bra från andra utvändigt och via 10 tempo sista 600 meterna så avgjorde han på ett bra vis. Kan Jorma Kontio som kör hästen komma igenom bra här och kan få lite draghjälp under slutvarvet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Han går oftast med skor runt om så skotvånget är inget bekymmer, vid gardering kan 3 Michelangelo Ås som gjorde comeback senast efter att ha varit borta från tävlingsbanorna sedan juni vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och från ett bra utgångsläge här så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här gänget. Det var kort distans senast men han går bra på medeldistans också och han gick bra med skor förra vintern så det ska nog inte ställa till det för mycket, 7 Ajlexes Cubano var inte som bäst senast men han kan öppna bra så trots ett spår långt ut på vingen här är det inte omöjligt att han kan nå ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 M.T.Joinville
Spets efter 500m: 7 Ajlexes Cubano
Skrällen: 7 Ajlexes Cubano
Ranking: A 10 B 3,7,9,11,2 C 1,8,6,5,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Treåringslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Bastian Boom har gjort två starter för Svante Båth och senast kom den första segern i den nuvarande regin. Han travade då större delen av loppet utvändigt ledaren och avgjorde sedan till en knapp seger. Kan Erik Adielsson som kör hästen få en bra start så är det inte omöjligt att han provar mot ledningen och skulle han komma till spets i ett tidigt skede så ökar möjligheterna till en ny seger fast han är bra nog att han göra en del grovjobb på egen hand här om det skulle behövas, 7 Jonathan Boko kom tillbaka starkt efter galopp till andraplatsen bakom vinnande Donatello Wibb näst senast. Senast så hade han ett risigt läge och brukades aldrig. Här har han ett spår lite långt ut på vingen men om Janne Korpi som kör hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med här, vid ytterligare gardering kan 8 Double Formula som var duktig vid vinsten för fem starter sedan vara tänkbar. Nu kommer han med två raka galopper men om han skulle hålla ordning på benen här så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud. Svensk jänkarvagn den här gången kan vara intressant.

Min Vinnare: 5 Bastian Boom
Spets efter 500m: 5 Bastian Boom
Skrällen: 7 Jonathan Boko
Ranking: A 5,7 B 8,9,4,3,11,12 C 10,6,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Amatörseriens Final över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 4 Ruter Ess var duktig näst senast då han pressade utvändigt ledaren i hårt tempo och höll mycket bra till andraplatsen bakom vinnande Ufo Del Rio. Senast satt han långt bak och avslutade klart godkänt i skymundan. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden här, 5 Deep Sea fick aldrig fritt senast och gick i mål med en del sparade krafter. Han kan lägga iväg bra från start så jag tror att Roland Jansson har ledningen i sikte här och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Charisme Du Nord gjorde ett starkt lopp i dödens senast och fick endast se sig slagen av en smygkörd Pastorns Lady då. Hon har endast en seger i karriären som togs 2016 efter 51 tidigare starter men löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen som det brukar kunna bli i amatörlopp så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 9 Rally Carin svepte till ledningen från spår 12 efter 1350 meter och gick sedan undan till en lätt seger förvisso i ett billigt gäng senast. Kan Jörgen Carlström som kör hästen servera henne ett bra lopp här så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 4 Ruter Ess
Spets efter 500m: 5 Deep Sea
Skrällen: 9 Rally Carin
Ranking: A 4,5 B 11,9,7,10,6 C 12,1,2,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Hobby De L'Iton har gjort fyra starter för Sofia Aronsson och har aldrig varit sämre än trea på dessa. Jag tror att Erik Adielsson kör fram utvändigt om spetsfavoriten Son Of Quarcio som startar 20 meter före men han är stark och kan ta ner den hästen från utvändig position om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här, 9 Herrera Boko hade krafter kvar vid andraplatsen bakom vinnande Balto D'Huon senast. Här är det ett litet fält med endast sju motståndare så om Jorma Kontio som kör hästen kan få en bra start så kan han bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här, 3 Son Of Quarcio har tagit två segrar i karriären båda dessa är tagna från ledningen så med endast två motståndare på startvolten så tror jag Per Lennartsson som kör hästen har ledningen i sikte här och skulle han få styra och ställa lite som han vill där framme i täten så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Hobby De L'Iton
Spets efter 500m: 3 Son Of Quarcio
Skrällen: 4 Luna Nera Doc
Ranking: A 6 B 9,3,7,4 C 2,5,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Ivanhoe debuterade i ny regi för Oskar J Andersson senast och trots att det var väldigt långt fram så gick han en bra avslutning via 14,5 sista varvet fram till seger senast. Han är härdad i V75 i tidigare regi och han kan öppna bra ur volten så från springspåret här så tror jag han kan komma till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Fille Am är obesegrad i år efter fyra starter. Han har efter det bytt tränare från Jörgen Westholm till Fredrik B Larsson och kommer nu ut i comeback efter tre månaders frånvaro. Han har dock visat en del osäkra tendenser i voltstart och har heller ingen seger med skor då samtliga vinster är tagna på barfotabalansen. Kan han hålla ordning på benen här och om Erik Adielsson kan servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering igen, vid ytterligare gardering kan 10 Västerbo Cirkus som var duktig vid vinsten för fem starter sedan vara tänkbar. Hon har efter det inte fått med sig så mycket men hon har tränat på bra och löser det sig med positionerna så kan hon utmana om en framskjuten placering fast hon får ses främst som ett platsbud men hon är nog lite missgynnad av att behöva gå med skor runt om.

Min Vinnare: 7 Ivanhoe
Spets efter 500m: 7 Ivanhoe
Skrällen: 10 Västerbo Cirkus
Ranking: A 7,9 B 10,2,3,4,1 C 6,8,5,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Concrete Dee kommer med mycket fin form. Han kördes till ledningen efter 350 meter näst senast och stegade sedan undan till en säker seger från den positionen. Gången efter det så travade han återigen i ledningen och fick bestämma en del där framme men han kunde inte stå emot Global Thunder som gjorde ett starkt lopp utvändigt så han fick nöja sig med andraplatsen. Här tror jag att Kenneth Haugstad som kör hästen kan trycka sig till ledningen och skulle han lyckas med det är mycket vunnet här så han ska räknas tidigt i det här sammanhanget, 1 Vichy Grif kommer med tre raka segrar och hon har lyft sig ett snäpp på barfotabalansen som hon har tävlat på i de senaste loppen. Nu måste hon gå med skor men det har hon vunnit med tidigare så det ska nog gå bra här också så från ett fint utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp i antingen spets eller vinnarhålet och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Global Thunder svarade för en mycket vass prestation när han plockade ner tipsettan från dödens senast. Kan Anders Eriksson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och kan han bli fint framdragen under slutvarvet så har han en vass avslutning och kan då duga en bit mot det här gänget om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 2 Concrete Dee
Spets efter 500m: 2 Concrete Dee
Skrällen: 11 Ti Punch Broline
Ranking: A 2 B 1,9,11,10,8,7,3 C 6,5,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
21:00  Olympiakos - Omonia
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp +1,5
1.86
21:00  Gent - Dynamo Kiev
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.60
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 23/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 23/9
Insats: 840 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming