DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Måndag 28/10

28 Oktober 2019 - 14:05

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Eskilstuna och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 6 Djokovic som gjorde bort sig med galopp i sista kurvan i Kriteriefinalen senast. Han har vunnit fyra av sju starter hittills och innan uttagningsloppet till Kriteriet där han slutade tvåa bakom vinnande Upset Face så var han obesegrad felfri och han har visat både styrka och snabbhet så även om han tvingas göra en del grovjobb här så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

V64-1 2,3,5,9
V64-2 5,7,12
V64-3 6 Djokovic
V64-4 9,14,15
V64-5 5,6,7
V64-6 2,4,6,7,9

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 Rafiki Fri
DD2: 2,4,6,7,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Mr Southwind hade ett dåligt utgångsläge och hamnade långt bak men gick sedan en godkänd avslutning via 10,3 sista 800 meterna fram till femteplatsen bakom vinnande Unexpected näst senast. Han kan öppna rätt så vettigt ur volten och kan då få ett bra lopp i den främre träffen och han ska räknas tidigt här. Det blir troligen norskt huvudlag igen samt skor runt om och en vanlig vagn meddelar Jakob Croon, 5 S.G.Charpentier har härdats mot hårt motstånd och kliver ner rejält i klass här. Femtespåret i volten nu är inte optimalt men om han kliver iväg i rätt gångart så kan han bli att räkna med här. Första gången med Björn Goop i vagnen är intressant, 9 Yieldson var ute på en opassande distans över tre varv senast men nu är det åter sprinterdistans och kan Claes Sjöström som kör hästen komma igenom vettigt här och kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet, 2 B.T.'s Viclando fick fritt för sent senast och hade krafter kvar i mål. Kan Carl Johan Jepson servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme här. 4 Poem In Motion drar en del streck här för han gjorde ett bra lopp som tvåa bakom vinnande Il Diablo från ledningen senast men det kan bli problem från spår fyra i volten här så han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 3 Mr Southwind
Spets efter 500m: 1 Puketorps Julius
Skrällen: 9 Yieldson
Ranking: A 3,5 B 9,2,4,1,6,11 C 7,12,10,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 12 Goodwill Pellini avslutade starkt via 12,2 sista 800 meterna näst senast och var inte så långt ifrån vinnande Global World News. Gången efter det så gjorde hon bort sig med en startgalopp men om hon skulle hålla ordning på benen här och om Joakim Wallin som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så biter hennes spurt bra till slut, 7 Beyonce Halo har övertygat på sistone och ståtar nu med två raka segrar. Hon kan lägga iväg bra från start och trots ett spår långt ut här så tror jag hon kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan hon ta en ny seger om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Sandra Tilly är utan några större meriter hittills men nu återkommer hon efter en tids frånvaro i ny regi för Björn Goop. Hon är väl förberedd fast det kanske behövs något lopp i kroppen innan formen sitter där men om det löser sig med positionerna här så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 12 Goodwill Pellini
Spets efter 500m: 7 Beyonce Halo
Skrällen: 11 Önas Nancy
Ranking: A 12,7,5 B 11,4,1 C 13,2,8,10,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Djokovic som gjorde bort sig med galopp i sista kurvan i Kriteriefinalen senast. Han har vunnit fyra av sju starter hittills och innan uttagningsloppet till Kriteriet där han slutade tvåa bakom vinnande Upset Face så var han obesegrad felfri och han har visat både styrka och snabbhet så även om han tvingas göra en del grovjobb här så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 4 Click Bait som har matchats i tuffa treåringslopp hela året och har gjort det väldigt bra vara tänkbar. I den senaste starten så fick han trava i dödens och höll sedan tappert till andraplatsen bakom vinnande Aramis Bar. Kan Jorma Kontio snuva min spik på ledningen här så kan han leda loppet länge men jag håller min vinnare som ett strå vassare, 3 Västerbo Lexington satt fast med sparade krafter senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Djokovic
Spets efter 500m: 4 Click Bait
Skrällen: 3 Västerbo Lexington
Ranking: A 6 B 4,3,8,1 C 5,2,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 New Song kördes fram utvändigt ledaren med varvet kvar och tog sedan över ledningen med 500 meter kvar av loppet och gick sedan undan till en enkel seger via 15,7 sista varvet senast. Med en offensiv Kaj Widell i sulkyn nu så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering på nytt, 14 The Lucky One satt i tredje utvändigt innan han gick på med 800 meter kvar och via en bra avslutning så vann han på ett bra vis med tussarna kvar senast. Han är allra bäst bakifrån och kan han få gå med i en vettig rygg under slutvarvet så fäller han många hästar till slut. Första gången barfota runt om och Ulf Ohlsson upp den här gången är intressant, 15 Baritone Artist återkom efter ett par månaders frånvaro senast och spurtade då strålande till andraplatsen bakom vinnande Davy Jones Sisu. Här har han många hästar att runda och 60 meter att hämta in på hästarna på startvolten men om det inte strular för mycket med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 9 New Song
Spets efter 500m: 1 Västerbo Dazzel
Skrällen: 12 Orkidee Skift
Ranking: A 9,14,15 B 1,12,8,4,5,13 C 6,2,7,10,11,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Rafiki Fri gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast och gick då en rejäl avslutning och nådde andraplatsen bakom vinnande Urgent Call. Han trivs bra över den långa distansen och kan han få gå med i fina ryggar så har han en härlig spurt som biter bra till slut och han ska räknas tidigt här, 6 Miss Sober är härdad i tuffa årgångslopp och hon gick rätt bra i Sto-SM efter en tidig galopp och nådde sjätteplatsen bakom vinnande Global Upper Style senast. Hon kan öppna rätt så vettigt så om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hitta till ledningen utan någon större strid så är mycket vunnet här, 7 O.P.Q.C. avgjorde till en säker seger via 13,8 sista varvet näst senast. Gången efter det så blev han tempotorsk och kunde inte ta något i en snabb avslutning. Klaffar det med löpningsförloppet här och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut i detta lilla fältet.

Min Vinnare: 5 Rafiki Fri
Spets efter 500m: 6 Miss Sober
Skrällen: 4 Only One Winner
Ranking: A 5 B 6,7,3,4 C 8,2,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Kasper Trot var ute i Klass II finalen på Solvalla som vanns av Deede Star senast där han hade ett dåligt utgångsläge och fick nöja sig med sjundeplatsen. Han är rätt startsnabb så Björn Goop kanske kan trycka sig till ledningen nu och skulle så bli fallet så kan han blanda sig i segerstriden här, 4 Rally Hans fick en tung löpning i dödens senast men han gjorde det bra även om han fick ge sig mot en smygkörd Blown Away Ås som kom loss från vinnarhålet. Han är bara tre år men han kan duga en bit här trots att motståndarna är äldre och mer rutinerade, 7 Noble Dancer kommer med tre raka segrar och är snabb från början fast det är inte säkert att han kan nå spets här men om Marcus Hultman som sitter upp bakom hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han var långt framme på nytt, 2 Spotlight Brodde gjorde ett bra lopp som trea bakom vinnande Enge Barack från dödens senast. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då utmana om en framskjuten placering igen, 9 Leonas Sami har ingen seger i år men han fullföljde godkänt till andraplatsen bakom vinnande C.R.Nobless senast. Löser det sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen här.

Min Vinnare: 6 Kasper Trot
Spets efter 500m: 6 Kasper Trot
Skrällen: 2 Spotlight Brodde
Ranking: A 6,4 B 7,2,9 C 3,8,10,1,12,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås SK - Brage
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp 0
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Columbus - Toronto
Ishockey - NHL - 2
2.00
13:00  Degerfors - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,5
1.72
16:20  Lopp 5: Unoicsdue Gnafa
Trav - Åby - Vinnare
1.75
17:30  Jönköping Södra - Umeå
Fotboll - Superettan - BLGM
1.80
21:00  Barcelona - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.65
14:30  Örebro SK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.18
17:30  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.24
21:00  Frosinone - Pordenone
Fotboll - Serie B - X2
2.00
14:00  Shenzhen - Henan Jianye
Fotboll - Super League - 1
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:55  DD Tips Umåker Fredag 7/8
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8 Augusti
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Åby Lördag 8/8
Insats: 800 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Åby Lördag 8/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Skellefteå Lördag 8/8
Insats: 630 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 9/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming