DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Måndag 3/2

3 Februari 2020 - 12:52

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Eskilstuna och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 2 Quartam De Victor som gick mycket vasst efter galopp för fyra starter sedan men fick nöja sig med andraplatsen bakom Ville Am som vann det loppet. I den senaste starten så öppnade han fort och tog hand om ledningen initialt men sedan så blev det ett lopp i vinnarhålet innan han hittade loss i slutsvängen och då avgjorde han till en enkel seger. Här tror jag Mika Forss kör till spets och skulle han få styra och ställa där framme i täten så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage. Vinnarodds 4.00 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Eskilstuna 3/2
V64-1 6,10
V64-2 5,7,12
V64-3 1,2,3,9,11,12
V64-4 5,7,10,12
V64-5 2,3,5,6,8,11
V64-6 2 Quartam De Victor

864 rader x 1 = 864 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel Tips 3/2
DD1: 3,5,6,8,11
DD2: 2 Quartam De Victor

5 rader x 40 kr = 200 kr ( för att få ett bättre odds så spelar jag utan den stora favoriten i DD-1)

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Imilie Boko satt i fjärde utvändigt innan hon satte in attacken med 700 meter kvar och hon var sedan gott gåendes när hon slog på en galopp med 400 meter kvar av loppet så var den dagen förstörd senast. Från springspåret här så tror jag hon kan kliva iväg rätt skapligt och det skulle vara en fördel för henne att springa på innerspår så kan hon komma till spets här så kan hon bli svår att fånga in för övriga ekipage om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så hon ska räknas tidigt här.

10 Emotion Man tog hand om ledningen men släppte efter en bit och blev sedan fast med sparade krafter i den senaste starten. Den korta distansen är passande och kan Jorma Kontio som kör hästen få till en bra styrning här så kan han bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 4 Samiswhoiam som har gjort det bra i montédisciplinen på sistone vara tänkbar om Pierre Nyström som sitter upp bakom hästen kan servera honom en fin löpning. Svårt spår i volten nu men om han kan hålla sig till rätt gångart så kan det räcka en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Imilie Boko
Spets efter 500m: 6 Imilie Boko
Skrällen: 4 Samiswhoiam
Ranking: A 6,10 B 4,1,2,3,8,9,7 C 12,5,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett lopp med endast B-tränade hästar över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 12 Cobbys Nana vann över aktuell distans för fyra starter sedan och gången efter det så gick hon en pigg avslutning fram till fjärdeplatsen bakom vinnande The Gambler i ett V75 lopp på Axevalla. I den senaste starten så stod hon ensam på start och fick en fin invändig löpning innan hon tog sig loss och levererade sedan en mycket vass spurt fram till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Perfect Dynamite. Kan hon få smyga med i en bra rygg och få en del draghjälp under slutrundan så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt här.

5 Tullibardine Boe var inte helt körbar senast och hade nog vunnit om det hade gått att köra fullt ut men det var nära till galopp så hon fick nöja sig med andrapriset bakom vinnande Artegna Jet. Man har bytt framskor på henne nu så får vi se om det fungerar bättre och den långa distansen är ingen nackdel då hon är väldigt stark. Hon har tagit tre av sina fyra tidigare segrar på Eskilstuna och den enda gången hon har startat över aktuell distans så vann hon så med en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden igen, 7 Takata satt en bit ner i kön innan hon gick med i en rygg med 800 meter kvar av loppet och via en rejäl avslutning så spurtade hon in till en delad andraplats men kunde inte nå vinnande Go Around senast. Hon är stark och kan Peter N Nilsson som sitter upp bakom hästen ge henne ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 12 Cobbys Nana
Spets efter 500m: 3 Someone Skift
Skrällen: 6 Yfront
Ranking: A 12,5,7 B 3,6,13,11,8,4,9,2 C 15,14,10,1
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 9 My Silver Lining höll bra från ledningen senast men kunde inte stå emot Upcoming Artist så hon fick nöja sig med andraplatsen. Nu får hon attackera bakifrån istället men om Magnus Jakobsson som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i och om hon kan få en del draghjälp under slutrundan så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt här, 3 Västerbo Dazzel hade två raka galopper innan hon gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Då fick hon en löpning i dödens och höll okej till femteplatsen i ett lopp som vanns av Greta Journey. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och kan Markus B Svedberg som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden här.

1 S.G.'s Accenta spurtade positivt som tvåa efter en sen lucka senast. Innerspåret riskerar att bli en fälla då hon hamnade i tredje invändigt från samma läge senast men nu är det ett halvvarv kortare distans men med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig över upploppet, 11 Alexangela M.J. skulle ha startat för en månad sedan men blev då struken för feber så formen nu är svårbedömd. Dåligt läge här men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen, 2 Sunset Brizard slutade oplacerad i ett V75 lopp på Romme i den senaste starten. Gången innan det så spurtade hon bra till andraplatsen bakom vinnande Ninja's Kiss. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till i den främre träffen omgående och kan då utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 9 My Silver Lining
Spets efter 500m: 5 Real Marke
Skrällen: 12 Lisa K.
Ranking: A 9,3 B 1,11,2,12,7,5,8 C 10,4,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Globe Du Chatelet hade två raka segrar innan den senaste starten när han fick nöja sig med en tredjeplats och det är den sämsta placeringen han har fått hittills efter fyra starter. Han öppnade fort från springspår då men kom inte förbi L.L.Royal utan fick vandra utvändigt om denne istället men gjorde ändå en bra insats. Nu har han springspår på tilläggsvolten och kan Jörgen S Eriksson hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Radetzky gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro i ny regi för Mattias Djuse senast. Han kördes då till ledningen och fick sedan dämpa tempot och stack sedan undan till en enkel seger från den positionen förvisso i ett billigt lopp. Nu handlar det om voltstart men med en lyckad start här så tror jag att han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka till en ny seger här. Han är dock inte beroende av att trava i ledningen utan han kan vinna loppet om Mattias Djuse väljer att avvakta en bit ner i kön för att vänta med att sätta in slutstöten också.

5 Junior Le Soleil har vunnit två av tre starter i karriären. Vid förlusten så gick han starkt som trea efter galopp. Felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Torbjörn Jansson som kör hästen kan servera honom en fin löpning så han ska räknas tidigt här, 12 Evander Holyfield har vunnit fem av åtta starter hittills. Han får inte alltid travet att flyta och har varit borta från tävlingsbanorna sedan slutet av september. Han har lämnat Thorsten Tietz träning och gör nu en intressant debut för Sibylle Tinter istället och löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 10 Globe Du Chatelet
Spets efter 500m: 7 Radetzky
Skrällen: 8 Dreamer
Ranking: A 10,7 B 5,12,8,1,3,6 C 2,11,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Sebastian Journey gjorde debut i ny regi för Katja Melkko senast. Han gick då utvändigt ledaren och höll bra till andraplatsen bakom vinnande New Dawn. Lika dåligt utgångsläge nu som senast så risken finns för en tung löpning även här men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här, 2 Ronaldo Malibu var ute i ett V75 lopp senast och tog då enkelt hand om ledningen men rullade sedan över i galopp efter 200 meter i debuten för sin nya tränare Mika Forss. Innan det misslyckandet så hade han två raka segrar och kan han hålla sig till rätt gångart här så är han snabb iväg så det kan bli ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så kan han ta en ny seger men han är väldigt mycket spelad så här plockar jag med ett gäng hästar till. Han gick med helstängt huvudlag senast men nu kan det bli helstängt med hål i eller en murphybländare istället.

3 Coffie U.N.G. vann ett breddlopp från dödens för tre starter sedan. I starten efter det så fastnade han med sparade krafter och nu senast så blev det en startgalopp. Felfri nu så kan han få ett bra lopp och är då intressant till en låg procent på spelet, 6 Enge Lincoln kommer med fin form till den här starten. Näst senast så vann han på ett bra vis från ledningen och senast så höll han farten godkänt men var aldrig något hot mot vinnande Expensive River. Han är kvick iväg så det är inte omöjligt att Torbjörn Jansson som kör hästen kan trycka sig till ledningen och skulle så bli fallet så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 8 Sebastian Journey 
Spets efter 500m: 2 Ronaldo Malibu
Skrällen: 3 Coffie U.N.G.
Ranking: A 8 B 2,3,6,5,11 C 7,9,4,1,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Quartam De Victor som gick mycket vasst efter galopp för fyra starter sedan men fick nöja sig med andraplatsen bakom Ville Am som vann det loppet. I den senaste starten så öppnade han fort och tog hand om ledningen initialt men sedan så blev det ett lopp i vinnarhålet innan han hittade loss i slutsvängen och då avgjorde han till en enkel seger. Här tror jag Mika Forss kör till spets och skulle han få styra och ställa där framme i täten så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage.

Vid gardering kan 11 Sigel Garline som gjorde det bra vid vinsten senast vara tänkbar. Han gick då på med 1350 meter kvar av loppet och kördes till spets med 700 meter kvar och därifrån blev det sedan en lätt seger. Snävt spår i volten här men det har han klarat av tidigare och han tål att göra en del grovjobb under slutrundan och kan då utmana om en framskjuten placering igen, 10 Real Masterpiece har inte startat sedan början av oktober så han kan behöva loppet. Han är annars härdad mot tufft motstånd inom V75 spelet och kan Mats E Djuse som sitter i vagnen få till en bra styrning här så kan han vara långt framme direkt i comebacken här men jag tror inte det räcker till seger.

Min Vinnare: 2 Quartam De Victor
Spets efter 500m: 2 Quartam De Victor
Skrällen: 6 Sahara Storm
Ranking: A 2 B 11,10,13,12,6,5,8,9 C 15,1,3,7,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Osnabruck
Fotboll - Bundesliga 2 - 1 asian hcp -1
1.98
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - Marchand Målskytt
3.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - 2
2.30
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 18/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming