DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Måndag 9/3

9 Mars 2020 - 12:44

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Eskilstuna och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 2 Leader Brodde som gick bra i comebacken senast från dödens som trea i ett lopp som vanns av Davy Jones Sisu. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en förbättrad insats här. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så blir han svår att stå emot här. Han är bra nog att han kan vinna det här loppet från dödens också om det skulle bli aktuellt. Barfota runt om nu är en fördel. Vinnarodds 2.15 hos 888sport, Casumo, Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-3 på nummer 6 Bottnas Gouverneur som kom med två raka segrar innan det slutade med en tidig galopp senast. Han vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Han är inte att lita på men felfri så tror jag att Claes Sjöström gasar till ledningen i ett tidigt skede här och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så tror jag han blir svårfångad här. Skulle det vara upptaget i ledningen så är han stark och kan bli svår att stå emot den sista biten även om man troligen vill undvika dödens över den dryga distansen. Han är anmäld barfota runt om nu och det kan ge ytterligare en växel. Vinnarodds 1.65 hos 888sport, Casumo, Unibet & LeoVegas

V64 Tips Eskilstuna Måndag 9/3
V64-1 2 Leader Brodde
V64-2 2,3,4,6,7,8,9,11
V64-3 6 Bottnas Gouverneur
V64-4 3,4,6,7
V64-5 1,5,8,9,11
V64-6 1,2,8,9

640 rader x 1 = 640 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Eskilstuna Måndag 9/3
DD1: 1,5,8,9,11
DD2: 8 Kitsune

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Leader Brodde som gick bra i comebacken senast från dödens som trea i ett lopp som vanns av Davy Jones Sisu. Med det loppet i kroppen nu så tror jag på en förbättrad insats här. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så blir han svår att stå emot här. Han är bra nog att han kan vinna det här loppet från dödens också om det skulle bli aktuellt. Barfota runt om nu är en fördel.

Vid gardering kan 1 Maze Runner som kom med en hygglig avslutning men var inget hot mot Grainfield Aiden utan han fick nöja sig med andraplatsen bakom denne näst senast vara tänkbar. Han är kvick iväg så här tror jag att Ville Karhulahti försöker hålla upp ledningen och skulle det lyckas så kan han leda loppet länge men jag tror ändå han får svårt att hålla undan för min spik, 7 Peder Mykla travade i ledningen senast men fick ge sig och det slutade med en andraplats i ett lopp som vanns av Fame Boko. Nu är det ett halvvarv kortare distans men han kan lägga iväg bra från början så det är inte omöjligt att han kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede även här och då tror jag att Dagfinn Aarum vill köra i spets så länge lampan lyser men det kan kosta mycket kraft att komma dit så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Leader Brodde
Spets efter 500m: 1 Maze Runner
Skrällen: 9 Wollafur
Ranking: A 2 B 1,7,9,8,4,6,3 C 5,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett K150-lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 6 Knightgi har gått i mål med sparade krafter två gånger i rad på slutet. Klaffar det med löpningsförloppet och om han kan få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så kan det vara läge för en seger här. Barfota runt om nu kan ge en extra växel, 9 Bad Manner har årsdebuten avklarad och kan vara ännu vassare till den här starten. Han fick då ett lopp i tredje invändigt innan han tog sig loss och avslutade sedan klart bra men det räckte inte till mer än en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Ella Victorystone. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och kan han få en del draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och kan då blanda sig i segerstriden här.

7 New Song har växlat mellan vinster och galopper i sina senaste starter. Christian Riedl som kör hästen har inte vunnit något lopp sedan han segrade tillsammans med New Song i oktober ifjol. Nu har hon inte startat på ett par månader så formen är svårbedömd men om hon kan se till att hålla sig till rätt gångart så kan hon bli farlig över upploppet, 2 Dakar Brodde var bara godkänd senast och har blivit behandlad efteråt fast han tränar bra nu meddelar man från stallet. Spåret nu är inte det bästa då det föreligger en viss galopprisk. Skulle han trampa iväg i rätt gångart så är han rätt kvick iväg och han trivs i ledningen så felfri nu så tror jag han körs till spets och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 6 Knightgi
Spets efter 500m: 2 Dakar Brodde
Skrällen: 8 Power Brodda
Ranking: A 6,9 B 7,2,8,11,4,3 C 13,10,14,1,5,12,15
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stayerlopp - Spårtrappa över 3140 meter och jag har spikat nummer 6 Bottnas Gouverneur som kom med två raka segrar innan det slutade med en tidig galopp senast. Han vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Han är inte att lita på men felfri så tror jag att Claes Sjöström gasar till ledningen i ett tidigt skede här och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så tror jag han blir svårfångad här. Skulle det vara upptaget i ledningen så är han stark och kan bli svår att stå emot den sista biten även om man troligen vill undvika dödens över den dryga distansen. Han är anmäld barfota runt om nu och det kan ge ytterligare en växel.

Vid gardering kan 1 Goethe Am som inte har startat på några månader och kommer ut i årsdebut nu vara tänkbar. Han är orutinerad och har endast gjort åtta starter hittills och han behöver troligen loppet nu men om den klara favoriten skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han dyka upp långt framme, 7 Master Of Trix har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Kan Mattias Djuse hitta ner i en vettig position så kan det räcka en bit mot det här gänget men jag tycker att min spik har en större segerchans.

Min Vinnare: 6 Bottnas Gouverneur
Spets efter 500m: 6 Bottnas Gouverneur
Skrällen: 2 Code
Ranking: A 6 B 1,7,2,5,12 C 11,8,9,3,4,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Soul Tan blev lite generad in i första sväng senast och galopperade. Han gick sedan bra i upphämtningen men han kunde inte ta så mycket så han fick nöja sig med den sista prisplaceringen i ett V75 lopp som vanns av Strong Hearbeat. Han kan öppna rätt så bra ur volten och prickar Ingvar Nyberg från springspåret så kan det bära av till ledningen här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här, 7 Nisse Sånna har varit ute i rätt tuffa gäng på slutet utan att få så mycket med sig. Från springspåret här så borde Carl Johan Jepson kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och då kan han duga en bit mot det här gänget. Barfota runt om nu är bra för honom.

4 Rossi Palema var knappt slagen som tvåa i den senaste starten efter en resa utvändigt ledaren sista varvet. Han har varit
struken för hälta efter det men nu kommer han ut i årsdebut här och kan Mikael J Andersson servera honom ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit här direkt i comebacken, 3 Charming Soldier travade i ledningen senast men orkade inte riktigt utan fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Milord. Nerstruken två hack till innerspåret i volten nu och med en lyckad start så kan han sitta bra till i antingen spets eller vinnarhålet så till en låg procent på spelet så är han intressant här.

Min Vinnare: 6 Soul Tan
Spets efter 500m: 6 Soul Tan
Skrällen: 3 Charming Soldier
Ranking: A 6,7 B 4,3,5,12 C 9,10,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Tullibardine Boe har radat upp bra prestationer på sistone. Näst senast så satt hon långt ner i kön innan hon gick på i tredjespår med dryga varvet kvar till mål och via en rejäl avslutning så vann hon sedan mycket lätt. Det följde hon upp med en andraplats från dödens där hon knäckte ledaren men kunde inte stå emot en bra avslutande Yukon Bay. Hon trivs väldigt bra i Eskilstuna där hon är obesegrad efter fem starter och ställer inte femtespåret i volten till med bekymmer här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här, 11 Matter Of Fact är en spännande import från USA som har gjort ett lopp för Reijo Liljendahl. Hon kördes då passivt i ett sjuhästarsfält på Solvalla men avslutningen fram till tredjeplatsen bakom Carisma Sisu som vann det loppet var positiv. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon utmana om segern här.

8 All Cash kom med en bra spurt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Amazingsurpriseno näst senast. Det följde hon upp med ett galoppmisslyckande men det var inte slutsålt när hon galopperade bort sina möjligheter då. Felfri nu så kan hon bli farlig om hon kan få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet, 1 Metallica I.R. fastande invändigt och kom i mål med sparade krafter senast. Här kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och med en eventuell lucka till slut så kan hon vara långt framme här, 9 Rafale D'Inverne har gjort det bra i tuffare sammanhang än det här. Nu handlar det om årsdebut så hon kan behöva loppet men kan hon få gå med i en bra rygg fram till upploppet så är hon stark till slut och då kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Tullibardine Boe
Spets efter 500m: 6 Imilie Boko
Skrällen: 8 All Cash
Ranking: A 5,11 B 8,1,9,6,12 C 15,14,4,3,2,13,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Kitsune satt en bit ner i kön innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så nådde hon andraplatsen bakom Totally Face som vann det loppet senast. Dåligt utgångsläge här men en invändig strykning underlättar en del och hon kan öppna rätt så vettigt så kan Carl Johan Jepson hitta ner i ett hyggligt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 1 Livi Opal H.M. kommer till den här starten med två raka andraplatser. Hon är rätt så kvick iväg men det kan ändå bli svårt att hålla upp ledningen men med en eventuell lucka till slut så kan hon vara långt framme här.

2 Skylar G.G. är kvick iväg så jag tror hon tar hand om ledningen inledningsvis och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till seger direkt i årsdebuten här, 9 Totally Face bröt segernollan i den 27:e starten senast. Hon travade då en stor del av loppet i dödens innan hon tryckte sig till ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll hon sedan undan till seger. Kan Kim Eriksson servera henne en fin resa så kan hon bli att räkna med över upploppet här.

Min Vinnare: 8 Kitsune
Spets efter 500m: 2 Skylar G.G.
Skrällen: 12 Gloria Sisu
Ranking: A 8 B 1,2,9,4,6,12,5,10,13 C 11,15,14,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Arsenal - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.88
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
13:00  Southampton - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Under 2.5 mål
1.89
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.12
15:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Ö 2,5 mål + BLGM
1.83
20:00  Leicester - Burnley
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.20
20:45  Juventus - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.89
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Elfsborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.01
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 20/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming