DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Tisdag 2/6

2 Juni 2020 - 12:10

Kvällens V64-tävlingar avgörs i Eskilstuna. Nedan följer mitt tips.

Jag spikar endast i den tredje avdelningen på 10 Ragazzo Da Sopra.

V64 Tips Eskilstuna Tisdag 2/6
V64-1 2,4,5,7,10
V64-2 1,4,9,13
V64-3 10 Ragazzo Da Sopra
V64-4 3,5,6,7,9
V64-5 1,8
V64-6 1,8,12

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Eskilstuna Tisdag 2/6
DD1: 1,8
DD2: 1,8,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS ESKILSTUNA TISDAG 2 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med MälardalsCupen, Försök - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Bon Bini tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon rätt lätt näst senast. Gången efter det så fick hon ett dåligt utgångsläge i ett V75 lopp på Mantorp men hon hakade på okej som femma bakom Mr Marvelous som vann det loppet. Bakspår över kort distans är inte det roligaste men blir det ett uppskruvat tempo på loppet och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så fäller hon många hästar till slut.

4 Margareta Tooma gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Hon landade då i dödens med dryga varvet till mål och från den positionen så höll hon sedan bra fast hon fick aldrig tag i Harvesting Time som vann från ledningen så det slutade med en andraplats. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Hon har aldrig varit sämre än trea på sina sju starter i karriären. Sprinterdistans för första gången nu men med en fin löpning i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

7 Wannabe Young kommer från en seger över aktuell distans. Hon travade då utvändigt om den ledande Luna Nera Doc men när ledaren plötsligt galopperade på den sista bortre långsidan så kom hon till täten och från den positionen så höll hon sedan undan för övriga motståndare till seger. Hon kan öppna fort och med en lyckad start här så kan Per Lennartsson som kör hästen nå spets och kommer hon till täten här så kan det räcka till en ny seger.

2 Strangerinthenight gjorde årsdebut efter lång frånvaro senast. Hon hade då ett risigt utgångsläge och hamnade långt bak men hon spurtade klart godkänt i skymundan då fast hon slutade precis utanför de prisplacerade hästarna. Bättre spår nu och Björn Goop upp den här gången är intressant så får hon ett passande lopp så kan hon nypa en fin placering här.

5 Simb Rubinette fullföljde godkänt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Carry Cash senast. Kan Örjan Kihlström som kör hästen få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 10 Bon Bini
Spets efter 500m: 7 Wannabe Young
Skrällen: 1 Juvelens Miss F.
Ranking: A 10,4 B 7,2,5,3,1,9 C 11,8,6,12

V64-2
Ett Ungdomslopp - K100 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 13 Eskimo Brother fick aldrig fritt och kom i mål med sparade krafter i ett lopp som vanns av Wannabe Young näst senast. Han fick en invändig resa i tredje inner senast och han hakade på bra till tredjeplatsen bakom Iller Tooma som vann det loppet då. Alice Engström får chansen bakom hästen för första gången nu och klaffar det med löpningsförloppet från ett lite lurigt utgångsläge nu så kan han Jaded-sonen bli farlig över upploppet.

1 Saphir C.D. kommer från en seger i ett billigt gäng över lång distans. Han tog då hand om ledningen och från den positionen så höll han undan för övriga motståndare till en rätt enkel seger. Med bara två motståndare på startvolten här så tror jag att Isac Lindberg sitter i ledningen direkt och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Pelle Roc har en seger som togs efter tidig ledning längst upp i raden. Med en lyckad start här så kan han sitta i en vettig position omgående och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering om Amanda Hellström som kör hästen kan servera honom ett passande lopp.

4 Geting Akema satt en bit ner i kön men avslutade starkt och tog en klar seger i ett breddlopp på Vaggeryd senast. Innerspåret på tilläggsvolten nu är passande då han kan öppna bra så han borde kunna få en hygglig position. Stämmer det lite på vägen med positionerna så kan han avsluta loppet riktigt fort och då kan han vara långt framme här.

12 Enge Sargon har en del anhängare. Han har varit borta länge så formen nu är oviss men han är van vid att möta tufft motstånd så är han inte alltför ringrostig i comebacken här så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 13 Eskimo Brother
Spets efter 500m: 1 Saphir C.D.
Skrällen: 7 Right For Glory
Ranking: A 13,1 B 9,4,12,7,2,5 C 11,10,6,3

V64-3
Ett Stayerlopp över 3140 meter. Jag har spikat nummer 10 Ragazzo Da Sopra som i årsdebuten näst senast galopperade i starten men han reparerade den starkt och räddade andraplatsen bakom Makethemark som nyligen var med i Elitloppet. Gången efter det så var han ute i ett långlopp på Färjestad i påskhelgen. Där satt han djupt nere i kön och han var aldrig med någon segerchans så han slutade oplacerad i det loppet som Vikens High Yield vann. Nu återkommer han efter en liten paus och han är anmäld med skor runt om men det är en annan klass på motståndet här och dessutom ett litet fält så jag tror han blir svår att stå emot när Björn Goop väljer att sätta in attacken.

Vid gardering kan 9 Romanesque som debuterade i ny regi för Björn Goop senast vara tänkbar. Han gick då en stark slutrunda och då räckte det till fjärdeplatsen bakom Ble Du Gers som vann det loppet. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så kan Carl Johan Jepson som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här gänget.

6 Tjacko Zaz deltog i Elitloppet 2017. Han gjorde sin första start sedan den sommaren när han debuterade i ny regi för Jörgen Westholm i april. Det slutade dock i ett galoppmisslyckande då. Efter det har han gjort två starter till där det som bäst har blivit en femteplats i ett V75 lopp på Gävle som vanns av Heading Reference senast. Han har nog sett sina bästa dagar men skulle min spik ha en dålig dag eller göra bort sig så kan han överraska.

Min Vinnare: 10 Ragazzo Da Sopra
Spets efter 500m: 1 Al's Mintoo
Skrällen: 5 Volocity De Vie
Ranking: A 10 B 9,6,8,5,7 C 3,1,4

V64-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Isa kommer med formen på topp. Två raka segrar har det blivit. Hon tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan väldigt enkelt senast. Hon är väldigt startsnabb så här tror jag det blir full laddning mot spets och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in om Mika Forss som kör hästen skulle få bestämma en del där framme i täten.

7 Greta Journey återkom efter tre månaders frånvaro senast. Hon visade dock inga tecken på någon ringrost för hon tog över ledningen in i den första kurvan och sedan så vann hon lätt från den positionen. Med lopp i kroppen nu så är en minst lika bra prestation nu att vänta. Spår lite långt ut men Jorma Kontio brukar inte vara blyg så här blir det nog ett offensivt upplägg och då kan hon visa sig vara starkast i det här gänget från dödens om det skulle behövas.

3 Jasmine De Veluwe kommer ut i en spännande debut i ny regi för Mattias Djuse. Hon har inte startat på länge så formen är oviss men hon har ett trevligt utgångsläge och med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering.

6 Mellby Hawaii comebackade senast i Gävle i samma lopp som tipsettan vann. Björn Goop blev då hängande och fick backa sig sist men hon avslutade sedan klart godkänt i skymundan som sexa. Löser det sig med positionerna så har hon en vass spurt att tillgå och då kan hon duga en bit mot det här motståndet.

9 Allagash Nancy kom med en härlig avslutning och fångade in La Cerise som hade kopplat greppet till seger näst senast. Kan Kenneth Haugstad hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 5 Isa
Spets efter 500m: 5 Isa
Skrällen: 9 Allagash Nancy
Ranking: A 5,7 B 3,6,9,10,8,4 C 11,2,1,12

V64-5
Save The Race över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 8 Opalis vann med mycket krafter sparade och tussarna var oryckta senast. Hon fick ett fint lopp i andra ytter innan hon gick till attack och hon plockade då ner den ledande Rapide Frecel på ett bra vis till en lätt seger. Sprinterdistans som gäller nu är hennes bästa gren. Hon är stark och rejäl och med en offensiv Jorma Kontio i vagnen så kan hon visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas men oavsett så ska hon räknas tidigt här.

4 Surf'N Turf (struken) lyckades inte kvala in till finalen av Kungapokalen för tre starter sedan. Gången efter det så kördes han till ledningen efter ett drygt halvvarv och han lyckades sedan hålla undan före en duktig Hector Boko till en knapp seger då. Senast galopperade han bort sig som slagen i ett V75 lopp som vanns av Ecurie D. Felfri nu så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara med och göra upp om segern här.

I övrigt kan 1 Talassio som har ett trevligt utgångsläge här vara tänkbar. Han har inte startat sedan oktober ifjol och han har varit struken för en halsinfektion inför en tilltänkt start i april så formen är oviss. Han är kvick iväg så här tror jag att Örjan Kihlström kan ta hand om ledningen och skulle han få styra och ställa som han vill i täten så kan han leda loppet länge. Barfota runt om nu.

Min Vinnare: 8 Opalis
Spets efter 500m: 1 Talassio
Skrällen: 11 Golden News
Ranking: A 8,1 B 3,11,12,5,2,10 C 9,7,6

V64-6
Vi avslutar V64 med STL Diamantstoet, Försök 2 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 12 Alexi Quick gjorde årsdebut efter lång frånvaro senast. Hon galopperade då på den första långsidan och hon fick sedan en invändig löpning långt bak och hon var aldrig med någon segerchans i ett Breeders' Crown lopp som vanns av American Hill. Springspår nu och vid en lyckad start här så kan Björn Goop som kör hästen sitta i en vettig position omgående så felfri här så kan hon blanda sig i segerstriden.

1 Global At Work har två lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Senast så öppnade hon fort och hon fick ett lopp i rygg på Isa som vann från ledningen och hon hakade på bra som tvåa bakom denne. Här kan det bli tidig ledning och skulle hon få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

8 Lovemore har gjort tre bra insatser sedan hon kom i träning hos Iikka Nurmonen. Hon trummade på och tog en överlägsen seger från ledningen näst senast. Gången efter det så travade hon återigen i ledningen och såg ut att gå mot en ny seger men Frankenstein Am kom med en vass spurt och ville annat så hon fick nöja sig med andrapriset. Klaffar det med löpningsförloppet här så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 12 Alexi Quick
Spets efter 500m: 1 Global At Work
Skrällen: 14 Kavata Käll
Ranking: A 12,1,8 B 11,14,3,15,13 C 10,4,9,2,5,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
21:00  Eibar - Cadiz
Fotboll - La Lga - 1 asian hcp 0
1.70
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming