DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Tisdag 29/9

29 September 2020 - 11:45

Det är V64 tävlingar ifrån Eskilstuna ikväll. Det är en Jackpot på 6 miljoner kronor i potten. 

Jag spelar med två spikar. 1 Hill Street i den första avdelningen samt 4 Fenix Brick i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Eskilstuna Tisdag 29/9
V64-1 1 Hill Street
V64-2 1,2,5,6,9,11
V64-3 2,5,6,8,9
V64-4 4 Fenix Brick
V64-5 2,3,6,7,8,9,10,11
V64-6 3,6,8

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Eskilstuna Tisdag 29/9
DD1: 10,11
DD2: 3,6,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ESKILSTUNA TISDAG 29/9

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 1 Hill Street som tog årets första seger för tre starter sedan. Han serverades då en löpning i tredje invändigt innan han vreds ut i spåren på upploppet och då hade han den bästa farten och tog ner den ledande Dragster enkelt och han höll även undan för en starkt avslutande Alone. Gången efter det så orkade han inte hela vägen från ledningen i ett försök i den högsta klassen på Bollnäs där han kom i mål som femma bakom Dreammoko som avgjorde till seger. Senast så tog han över ledningen med knappa halvvarvet till mål men i den sista svängen så galopperade han fast han hittade stilen rätt snabbt och kom tillbaka bra och kom i mål som tvåa bakom Reigning Moni som drog det längsta strået. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit. Skulle Magnus A Djuse som finns i vagnen få styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag han blir svårslagen.

Vid gardering kan 2 Hazard Boko vara tänkbar. Han är van vid att möta tufft motstånd. Näst senast gick han utvändigt mot bra hästar och han höll med tanke på det klart godkänt som trea i ett lopp som vanns av Ural. Senast satt han illa till och kunde trots en bra avslutning inte ta så mycket så han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Cab Lane som segrade då. Med rätt resa här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

5 Global Undecided har inte startat sedan februari så formen nu är svårbedömd. Timo Nurmos hästar brukar dock inte behöva lopp i kroppen för att prestera bra direkt. Han tål att göra en hel del grovjobb på egen hand så Jorma Kontio synar nog dödens när tillfälle ges och då kan han duga en bit mot det här motståndet direkt i comebacken.

Min Vinnare: 1 Hill Street
Spets efter 500m: 1 Hill Street
Skrällen: 3 Västerbo Grosbois
Ranking: A 1 B 2,5,6,4,3 C 7

V64-2
Mellansvenska körsvensserien över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 11 Esther Rich gjorde det bra vid två raka segrar under sommaren. Hon hade haft ett par korsförlamningar inför senast. I den senaste starten så hängde hon med godkänt och kom i mål som femma bakom Ninja's Kiss som vann det loppet. Hon är stabil på 14-tider och det borde duga en bit i det här loppet om det stämmer med positionerna. Linus Kroon som sitter upp bakom Per Lennartsson tränat här jagar sin första kuskseger.

9 Get Involved gick till attack på den sista bortre långsidan men han blev rätt stum och kom i mål först som sjua i ett lopp där Fille Am vann från ledningen senast. Det var första starten på ett par månader så med den genomköraren i kroppen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten. Jörgen Carlström i vagnen har dock aldrig vunnit något lopp men med rätt resa här så kan det vara läge för en fullträff.

6 One Direction slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Rally Gunnar senast. Han var behandlad inför det loppet och känns väldigt fin för dagen meddelar man från stallet. Han ska ha gått framåt med den genomköraren i kroppen och kan Ronny M Gustavsson som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

5 Incora Zon slutade oplacerad i ett rätt tuff stolopp som vanns av Infinite Knight över lång distans näst senast. Gången efter det så fullföljde hon klart godkänt och då fick hon nöja sig med tredjeplatsen i ett breddlopp som vanns av Kom Leia. Hittar Markus Hamberg en bra väg med henne så kan hon dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 11 Esther Rich
Spets efter 500m: 2 Dancing Vilma
Skrällen: 1 Perfect Breakout
Ranking: A 11,9 B 6,5,2,1 C 4,3,12,7,10,8

V64-3
E3 Bonus - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Jes Angel är ännu segerlös efter 10 starter. Hon har för lite pengar på sig sett till kapaciteten. Hon gick 11,7 över aktuell distans som trea bakom M.T.Perette för tre starter sedan. I E3 finalen gången efter det så tappade hon travet och galopperade bort sina möjligheter. I uttagningsloppet till Oaks senast så fick hon en invändig löpning men när hon fick fritt spelutrymme på upploppet så avslutade hon positivt och kom i mål som femma bakom Beauty Kronos som vann det loppet. Hittar Fredrik Linder en bra väg med henne så kan det vara läge för en efterlängtad seger. Eventuellt barfota fram och skor bak den här gången.

5 Norma Håleryd travade i ledningen men hon fick ge sig mot Trumpie då och kom i mål som tvåa näst senast. Hon var ute i ett Oakskval senast men hon kom aldrig riktigt in i loppet. Ulf Ohlsson som finns i vagnen nu körde henne även vid karriärens hittills enda seger för fyra starter sedan. Med rätt resa här så kan hon vara med och göra upp om segern.

2 Blossom Kronos har inte vunnit lopp ännu efter tre starter. I debuten var hon knappt slagen av Camaiore. Gången efter det så blev hon fyra i ett lopp där Keepsake Boko segrade. Hon tog över ledningen efter ett halvvarv men hon kunde inte stå emot Global Bienvenue senast så det slutade med en ny andraplats då. Här tror jag hon kan nå ledningen igen. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Bahama Passion tog karriärens första och hittills enda seger för tre starter sedan. Hon kom då med en bra avslutning och hon plockade då ner den ledande Isabell Trot på upploppet. Senast kom hon tillbaka bra efter en stor galopp och räddade fjärdepriset bakom Umustbecrazy. Felfri nu och om hon kan få smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan hon vara långt framme igen.

8 Crevisse vann i tävlingsdebuten från spets. Efter det har hon gjort tre starter till utan att det har blivit någon mer seger. Hon har inte startat sedan juni så formen är oviss och hon har dragit ett dåligt utgångsläge nu. Claes Sjöström har anmält barfota bak för första gången nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 6 Jes Angel
Spets efter 500m: 2 Blossom Kronos
Skrällen: 8 Crevisse
Ranking: A 6,5 B 2,9,8 C 7,1,4,3

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 Fenix Brick som tog karriärens första och hittills enda seger för tre starter sedan. Han travade då i ledningen och gjorde det bra som höll undan för Mellby Good över upploppet. Gången efter det så blev det en startgalopp och senast så travade han en stor del av loppet i dödens och han fullföljde bra som tvåa bakom Global Appearance som var starkast den sista biten. Det är debut bakom startbilen nu så det är lite osäkert hur fort han kan öppna men Jörgen Westholm brukar inte vara blyg så från ett trevligt utgångsläge nu så tror jag han provar mot ledningen i ett tidigt skede av loppet. Skulle han komma till spets smärtfritt så stiger hans chanser att ta en ny seger. Blir det inte ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 14 D.Day Zet vara tänkbar. Han tog hand om ledningen och från den positionen så höll han sedan undan till seger senast. Han har efter det varit struken inför en tilltänkt start på Hagmyren för en halsinfektion. Han har ett dåligt läge med många att runda nu fast han är kapabel för klassen. Med rätt resa så kan han dyka upp långt framme. Eventuellt jänkarvagn för första gången nu.

6 Solkattens Ferrari gick en bra avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Napoleon Cash för tre starter sedan. Han var sämre gången efter det och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Dr Byfuglien. Han testades barfota runt om för första gången senast och han öppnade då bra och tog ledningen men kort därefter så slog han på en galopp och tappade mycket. Han reparerade den starkt för han avslutade mycket vasst i skymundan och kom i mål som sjua bakom The Trick Vick som spurtade in till seger. Det blir skor fram nu. I ett felfritt lopp här så kan han duga en bit mot det här motståndet om Mika Forss kan servera honom ett passande lopp.

Min Vinnare: 4 Fenix Brick
Spets efter 500m: 4 Fenix Brick
Skrällen: 9 Indian Boy Tess
Ranking: A 4 B 14,6,9,15,1,7,11,5,3 C 10,8,13,12,2

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 11 Victory Topline har inte fått till det på länge och vi får gå tillbaka till augusti ifjol för att hitta den senaste segern. Han satt fast med en del sparade krafter i den senaste starten. Han har gott kunnande och kan Jorma Kontio få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

10 Cyrano De B. tuggade ner sitt motstånd till en knapp seger i ett långlopp på Bollnäs för fyra starter sedan. Gången efter det så var han ute i Klass I finalen på Åby. Han avslutade då klart bra och kom in som trea bakom Pleasure For Cash som vann det loppet före Farlander Am. I ett uttagningslopp till Derbyt näst senast så hamnade han i en dålig rygg men han fullföljde godkänt och kom i mål som femma bakom Aetos Kronos. Han vann enkelt från ledningen senast. Han trivs allra bäst utan rygg så hittar Per Lennartsson en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden igen.

7 Beartime var ute i K.G. Bertmarks Minne på Jägersro näst senast. Han hade ingen lyckad start där för han försvann med galopp då. Han klev ner i klass senast och han hade inga problem med att runda sitt motstånd till seger då. Springspår nu och vid en lyckad start här så tror jag han kan nå ledningen. Från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

3 Expensive River är lite ojämn. Han hade galopperat två gånger i följd innan den senaste starten. Han kom med en stark avslutning senast men han fick aldrig tag i Zeta Kronos som vann det loppet från ledningen så han fick nöja sig med andrapriset. Han kan öppna bra och det är inte omöjligt att ledningen kan nås. Blir det inte spets så kan han ändå få ett trevligt lopp i den främre träffen och då kan det vara läge för en seger.

8 Pikachu Face var duktig när han trummade på till seger från ledningen över kort distans näst senast. Han trivs bäst i spets och dit kommer han knappast från det här läget men får han ett vilsamt lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 11 Victory Topline
Spets efter 500m: 7 Beartime
Skrällen: 9 Fonda Boko
Ranking: A 11,10 B 7,3,8,9,2,6 C 4,1,5

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Mellby Hoffa har segrat i sex av sina tolv
starter hittills i karriären. Han har varit borta från tävlingsbanorna i drygt tre månader nu så formen är svårbedömd. Timo Nurmos brukar dock ha hästarna i god författning när de återkommer till tävlingsbanorna. Han är anmäld med jänkarvagn den här gången. Från ett trevligt startspår så kan han kliva iväg bra från start och jag tror att Jorma Kontio har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

6 Juncio Boko har ingen vacker rad men han är klart bättre än vad han har visat på slutet. Han har dragits med dåliga startspår en tid men har nu fått ett framspår. Det är en helt annan häst bakom hästar så läget nu är mycket bättre. Han kan öppna fort och skulle Per Lennartsson komma till spets så provar man nog i ledningen så länge lampan lyser. Han har vunnit från utvändigt ledaren också om det skulle vara upptaget i spets så det är inget måste att gå i ledningen även om det skulle underlätta om han kom till täten.

8 Jaguar Hill fick inte vara ifred i ledningen senast och han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Stonecapes Pecca. Han har pausat en tid efter det och han har dragit ett dåligt utgångsläge nu. Blir det en utdragen spetsstrid och om han kan få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 3 Mellby Hoffa
Spets efter 500m: 3 Mellby Hoffa
Skrällen: 8 Jaguar Hill
Ranking: A 3,6,8 B 4,5,11,1,2 C 12,10,9,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming