DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Tisdag 31/3

31 Mars 2020 - 12:27

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Eskilstuna och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 11 Shalako som näst senast travade större delen av loppet utvändigt om den ledande Bolt Challenger och gjorde det bra men tog sig inte riktigt förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så var han ute i ett litet fält på Solvalla och fick då på nytt vandra utvändigt om ledaren men den här gången så var han starkast och gick undan till en säker seger. Här har femåringen springspår på tilläggsvolten så om Jorma Kontio som kör hästen kan få en bra start så är det nog ett offensivt upplägg att vänta här och då tror jag han visar sig vara starkast från dödens om det skulle behövas. Vinnarodds 1.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 5 Sorbet som hade ett väldigt lyckat fjolår med sex segrar och han tävlade hela tiden mot hårt motstånd i t.ex. Elitloppet. Nu är det årsdebut så det är väl kanske ingen toppform men det är ett överkomligt motstånd och ett litet fält så även om det skulle vankas svar i spetsstriden här så tror jag att han vinner det här loppet från dödens om det skulle behövas. Vinnarodds 1.45 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Eskilstuna Tisdag 31/3
V64-1 Alla
V64-2 11 Shalako
V64-3 1,9,10,11
V64-4 4,5,7,10,12
V64-5 5 Sorbet
V64-6 3,4,8,10,11

400 rader x 1 = 400 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Eskilstuna Tisdag 31/3
DD1: 5 Sorbet
DD2: 3,4,8,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat alla fyra hästarna, 4 Magical Princess tog karriärens första seger i den senaste starten. Hon tog då hand om ledningen och vann sedan enkelt med en del sparade krafter från den positionen. Med Jorma Kontio i vagnen nu så tror jag att siktet är inställt på ledningen på nytt och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Fantaghiro Brick har varit ute i rätt tuffa lopp. Hon tog två vinster i höstas men i år har det inte blivit någon seger ännu. Hon är oöm för positioner och hon klarar ett lopp utvändigt ledaren om det skulle bli aktuellt så i ett litet fält här så ska hon räknas tidigt.

2 Quantal Quetzal satt långt bak men hon avslutade positivt till andraplatsen bakom Florist i ett Margaretalopp senast. Nu har det gått ett par veckor sedan det loppet men om formen är bibehållen till den här starten så kan hon bli farlig med en liknande spurt här, 3 Countess Ciara fick bestämma i ledningen och gick undan till en enkel seger näst senast. Gången efter det så galopperade hon i starten men hon ställde sig rätt fort och sedan så satt hon längst ner i kön men hon spurtade klart bra men fick inte tag i Selected News som vann det loppet så hon fick nöja sig med andraplatsen. Felfri nu så kan hon ställa till det i spetsstriden för tipsettan så med ett bra lopp i den främre träffen så kan hon nypa en fin placering här.

Min Vinnare: 4 Magical Princess
Spets efter 500m: 4 Magical Princess
Skrällen: 5 Hattusa
Ranking: A 4,6 B 2,5 C - 
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Shalako som näst senast travade större delen av loppet utvändigt om den ledande Bolt Challenger och gjorde det bra men tog sig inte riktigt förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så var han ute i ett litet fält på Solvalla och fick då på nytt vandra utvändigt om ledaren men den här gången så var han starkast och gick undan till en säker seger. Här har femåringen springspår på tilläggsvolten så om Jorma Kontio som kör hästen kan få en bra start så är det nog ett offensivt upplägg att vänta här och då tror jag han visar sig vara starkast från dödens om det skulle behövas.

Vid gardering kan 13 Hector Eck som kommer till den här starten med fin form vara tänkbar. Han satt i tredje utvändigt innan han vreds ut till attack på upploppet och via en vass spurt så var han först i mål näst senast. Det följde han upp med en andraplats i ett lopp som vanns av Staro Onyourmarks. Klaffar det med positionerna så har han en vass spurt att ta till och då kan det räcka en bit här men Andre Schiller som kör hästen vinner inte lopp varje dag precis, 4 Movie Star W.F. har varit hårt betrodd i alla sina tre starter hittills men han har varit en klar besvikelse för det har som bäst blivit en tredjeplats. Han är startsnabb så här kan det bli tidig ledning och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota bak för första gången kan vara en intressant förändring men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Shalako
Spets efter 500m: 4 Movie Star W.F.
Skrällen: 4 Movie Star W.F.
Ranking: A 11 B 13,4,10,1,6 C 2,3,14,8,7,12,9,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Emmylou tog över ledningen med varvet kvar till mål och från den positionen så stack hon sedan undan till en ohotad seger i montédisciplinen näst senast. Gången efter det så var hon ute i ett sulkylopp på Färjestad och då fick hon ett lopp i rygg på den ledande Venivici Roc och från den positionen så fick hon aldrig se dagens ljus så hon fick nöja sig med andraplatsen. Här har hon springspår på tilläggsvolten och med en lyckad start här så kan hon slinka ner i ett bra slagläge direkt kanske rentav ledningen och skulle det bli spets i ett tidigt skede för Emilia Leo så är det hästen att slå. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 9 Börge tog 6 vinster på 15 starter ifjol men i år har det ännu inte blivit någon vinst efter 4 starter. Han har visat god form på slutet med två raka andraplatser så kan Anna Erixon som sitter upp på hästen servera honom ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Sefina vann under sadel i Torneå för tre starter sedan. Senast så gick hon rätt bra till slut som femma i ett lopp som vanns av Simb Triumph. Trevligt utgångsläge nu så kan Jonathan Carre som kör hästen få till en bra styrning här så kan det räcka en bit mot det här gänget, 10 Obi Degato har gjort en start i montédisciplinen tidigare men det är så långt tillbaka som i juli 2017 och då galopperade han bort sig. I ett felfritt lopp nu så tror jag han kan hävda sig väl här om det löser sig med positionerna.

Min Vinnare: 11 Emmylou
Spets efter 500m: 11 Emmylou
Skrällen: 1 Sefina
Ranking: A 11 B 9,1,10,7,8,2 C 12,4,6,5,14,13,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Au Gratin har två lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro och kan vara ännu bättre till den här starten. Senast så fick han det fint serverat i andra utvändigt innan han vreds ut till attack i slutsvängen och via en stark avslutning knäckte han Seethestar som fått vandra utvändigt om ledaren precis på linjen. Bakspår på tillägg är inte så roligt men om Rikard N Skoglund kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en bra avslutning att ta till och då kan det räcka en bit mot det här gänget, 10 Indy D. tog ett par vinster i början av året. Han kom med en stark avslutning till en knapp seger i ett Klass II försök på Eskilstuna i januari. Efter den vinsten har han startat tre gånger till mot tufft motstånd inom V75 spelet och då har han inte räckt till men nu kliver han ner en del i klass så kan Örjan Kihlström servera honom ett bra lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Unico Broline har inte fått till det på ett tag men det visade sig att han hade en rejäl hovböld senast så han fick stå över lite efter det så han kan behöva loppet nu. Han besitter gott kunnande så får han ett passande lopp av Erik Adielsson som kör honom för första gången så kan det ändå räcka en bit här, 4 Enjoy's Jagger kördes till spets i ett tidigt skede och från den positionen så höll han undan till seger trots att det var bra tempo på loppet näst senast. Gången efter det var han inte lika bra när han efter att han fått ett lopp i andra utvändigt blev rejält stum den sista biten och slutade femma i ett V86 lopp som vanns av Timorol. Med endast tre motståndare på startvolten så tror jag att Ulf Ohlsson provar mot spets och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Enge Astarte har inte fungerat på slutet och gör nu comeback efter två månaders paus. Trevligt utgångsläge så här kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och med en eventuell lucka till slut så kan hon utmana om en framskjuten placering här. Barfota runt om nu kan bli ett lyft i rätt riktning.

Min Vinnare: 12 Au Gratin
Spets efter 500m: 4 Enjoy's Jagger
Skrällen: 5 Verozzo 
Ranking: A 12,10 B 7,4,5,8,6,11 C 3,2,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Sorbet som hade ett väldigt lyckat fjolår med sex segrar och han tävlade då mot hårt motstånd i t.ex. Elitloppet. Nu är det årsdebut så det är väl kanske ingen toppform men det är ett överkomligt motstånd och ett litet fält så även om det skulle vankas svar i spetsstriden här så tror jag att han vinner det här loppet från dödens om det skulle behövas.

Vid gardering kan 3 Diamanten som inte har fått till det på länge och har blivit klart sämre sedan flytten till Stig H Johansson vara tänkbar. Han trivs bra i ledningen men formen är tveksam så det är inte omöjligt att man släpper till min spik och då kan han isåfall lifta med till en fin placering där bakom. Skulle Erik Adielsson prova i ledningen så kan det räcka en bit här om Sorbet skulle ha en dålig dag eller om Örjan Kihlström sitter och såsar en bit bak, 6 Dreammoko kommer ut i årsdebut nu. Han är väl förberedd och kommer vara bra direkt meddelar man från stallet men jag tror ändå han får svårt att plocka ner min spik så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Sorbet
Spets efter 500m: 3 Diamanten
Skrällen: 3 Diamanten
Ranking: A 5 B 3,6 C 7,4,2
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 3 New Dawn har en nolla i raden från den senaste starten men det är lite missvisande. Han öppnade bra från innerspåret men kunde inte svara Journey som flög till ledningen och sedan så blev han fast med alla krafter sparade i ett lopp där det var många hästar på linje över upploppet och där Il Mio Hooligan drog det längsta strået. Han är väldigt stark och klarar den dryga distansen utan problem och här kanske Carl Johan Jepson kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Vine Vision gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och kan vara förbättrad till den här starten med det loppet i kroppen. Han gick då på i tredjespår med varvet kvar till mål och såg stark ut men Solkattens Chiron som plockade ner ledaren från dödens blev för tuff så han fick nöja sig med andraplatsen. Risigt utgångsläge nu men det är lång distans så kan Claes Sjöström få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

4 Moliere har lämnat Jeppe Juels träning och kommer nu ut i en spännande debut för Björn Goop. Han är stark så distansen är passande och han är väl förberedd och han ska troligen tävla barfota runt om nu så kan han få ett bra lopp så kan han vara med och utmana om en fin placering här, 10 Total Recall satt djupt ner i kön men han fick en del draghjälp när han gick till attack på den sista bortre långsidan och han avslutade sedan sylvasst men han fick aldrig tag i Mr Southwind som vann det loppet från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Kan han få gå med i en vettig rygg fram tills han väljer att sätta in slutstöten så kan han bli farlig den sista biten, 11 Tsar Brodde har årsdebuten avklarad. Han klev då fram i dödens med knappa varvet kvar till mål och från den positionen så höll han klart bra till tredjeplatsen i ett lopp där Van Gogh Z.S. vann från ledningen. Han är väldigt stark och med lopp i kroppen nu så kan formen vara i antågande. Vid ett tidigt avancemang framåt så kan han sänka det här gänget från dödens.

Min Vinnare: 3 New Dawn
Spets efter 500m: 3 New Dawn
Skrällen: 5 Twinkle Face
Ranking: A 3,8 B 4,10,11,5,7,9,2 C 1,6,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Seahawks - Patriots
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.75
19:00  Sirius - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.95
19:00  Elfsborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.01
19:00  Aston Villa - Sheffield U.
Fotboll - Premier League - Ollie Watkins målskytt
3.20
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
20:45  Milan - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.94
19:00  Norrby - GIF Sundsvall
Fotboll - Superettan - Över 2,5 mål
1.80
21:00  Krasnodar - PAOK
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming