DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Eskilstuna Tisdag 7/1

7 Januari 2020 - 14:29

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Eskilstuna med DubbelJackpot och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 2 Västerbo Highscore som kämpade tappert som tvåa senast bakom Electrical Storm efter en tuff resa och Björn Röcklingers travare har visat god form en längre tid. Han är stark och även om han inte är någon snabbstartare bakom bilen så sitter han perfekt till andraspår och den långa distansen är passande så här blir han mycket svår att stå emot den sista biten i detta lilla fältet. Vinnarodds 1.85 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 3,7,8,9,10
V64-2 7,8,12,14
V64-3 2 Västerbo Highscore
V64-4 3,6
V64-5 1,6,10,12
V64-6 2,5,8,9,11

800 rader x 1 = 800 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 6 C.R.Nobless
DD2: 2,5,8,9,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Flashing Boko gick bra för sulky senast efter
en del montéstarter innan. Han fick gå ensam i tredjespår med 800 kvar och var först in på upploppet fast han fick sedan se sig slagen av de som följt med i rygg. Kan Ole Johan Östre som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Tiger Marke blev dragen bakåt och fick aldrig chansen och galopperade sedan av ren pigghet senast. Han är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här och skulle han få bestämma en del där framme i ledningen så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här.

8 Pablo Andover gjorde en stark insats vid vinsten från dödens senast. Han är snabb från början men det kan kosta mycket kraft att komma ner i en vettig position här men om Bengt L Axelsson som kör hästen kan ge honom ett bra lopp så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 9 National Prince har inte startat sedan maj månad i fjol så formen nu är svårbedömd och han kan behöva loppet. Kan Christian Riedl som kör hästen få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han vara långt framme här, 7 Quebec C.D. var ute på Solvalla på årets första dag senast och höll då godkänt till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av All Star. Kan Peter G Norman som kör hästen slinka ner i ett hyggligt slagläge så kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 10 Flashing Boko
Spets efter 500m: 3 Tiger Marke
Skrällen: 9 National Prince
Ranking: A 10,3 B 8,9,7,4,6 C 1,2,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett K150-lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 14 Royal T.N. gjorde bra lopp i somras men han drabbades sedan av ett virus och har nu inte startat sedan augusti i fjol så formen nu är svårbedömd. Han har tidigare gjort bra insatser efter uppehåll och trots bakspår på tillägg nu så ska han räknas tidigt här, 12 Zolasoray O.O. gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och galopperade då bort sig i ett tidigt skede. Med en lyckad start nu så kan han bli farlig om Mercedes Balogh som kör hästen kan få till en bra styrning, 7 Honey Bunny agerar lite ojämnt. Senast så var hon ute i ett tuffare stolopp som vanns av Polly Avenue där hon slutade oplacerad. Här är det lite enklare motstånd och kan Marcus Sundberg servera henne en fin löpning så kan det räcka en bit här, 8 Spotlight Brodde har varit struken för feber inför en tilltänkt start på Axevalla. Formen nu är svårbedömd efter sjukdom men löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 14 Royal T.N.
Spets efter 500m: 1 Vo'Via
Skrällen: 12 Zolasoray O.O.
Ranking: A 14 B 12,7,8,5,11,15,1,2 C 10,4,6,3,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 2 Västerbo Highscore som kämpade tappert som tvåa senast bakom Electrical Storm efter en tuff resa och Björn Röcklingers travare har visat god form en längre tid. Han är stark och även om han inte är någon snabbstartare bakom bilen så sitter han perfekt till andraspår och den långa distansen är passande så här blir han mycket svår att stå emot den sista biten i detta lilla fältet, vid gardering kan 3 Golden News som gör debut i ny regi för Hans-Owe Sundberg här vara tänkbar. Han har gått mycket barfota tidigare men nu är det ju skotvång så det är nog ingen fördel men om Kaj Widell laddar hästen mot ledningen så kanske det kan räcka en bit här, 1 Herrera Boko är jämn och säker och gick bra över distansen näst senast. Från ett fint utgångsläge här så kan han få en fin löpning på innerspår och kan då vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Västerbo Highscore
Spets efter 500m: 3 Golden News
Skrällen: 1 Herrera Boko
Ranking: A 2 B 3,1,8,7,6 C 4,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Junior Le Soleil vann från ledningen i debuten näst senast. Gången efter det så blev det en galopp i början men han reparerade det starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Snask. Han kan öppna bra ur volten så med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag på tidig ledning och skulle han få bestämma en del där framme i ledningen så kan han bli svårfångad från den positionen, 3 Quarcio Ducal har tre raka andraplatser i raden och har ännu ingen seger efter nio starter. Han höll farten bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Globe Du Chatelet senast. Kan Kim Eriksson som kör hästen få till en bra styrning här så kan det vara läge för en efterlängtad seger, vid ytterligare gardering kan 10 Carmencita Brick som gjorde det bra när hon vann från ledningen näst senast vara tänkbar. Till spets blir det svårt att komma den här gången men om Oskar J Andersson kan få till en bra styrning här så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Junior Le Soleil
Spets efter 500m: 6 Junior Le Soleil
Skrällen: 7 Glamour Sisu
Ranking: A 6,3 B 10,5,7,11,12,9,8 C 2,4,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 C.R.Nobless galopperade bort sina möjligheter senast men innan det hade hon visat gott kunnande när hon vann ett V86 lopp från spets för tre starter sedan. Hon har inte startat så mycket i voltstart på ett tag men från springspår så tror jag att Kaj Widell har ledningen i sikte och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad från den ledningen över den korta distansen här, 1 Winner Bac har inte startat sedan i slutet av oktober men han har tränat fint och spåret blev bra och han kan öppna hyggligt utan att vara nån blixt iväg. Löser det sig med positionerna här så kan han bli att räkna med direkt i comebacken. 10 Desefinado gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Twinkle Kronos senast. Nu har han inte startat på ett tag men med en fin löpning och lite draghjälp under slutvarvet så kan han dyka upp i segerstriden här, 12 Dugur har ingen vidare rad med många galopper. Svårt läge nu med många hästar att runda men felfri nu och med lite klaff med löpningsförloppet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 C.R.Nobless
Spets efter 500m: 6 C.R.Nobless
Skrällen: 12 Dugur
Ranking: A 6 B 1,10,12,8,3,5,2 C 7,9,11,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med MälardalsCupen, Försök - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Kick Her Highness har visat gott kunnande en längre tid och gick rätt bra efter galopp senast. Kan Oskar Kylin Blom som kör hästen se till att hålla henne i rätt gångart och servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här, 2 Reserva Princess är väldigt snabb den första biten och bör ta ledningen enkelt. Det är inte säkert att hon vill köra i den positionen och hon har ännu ingen seger men kan hon hålla sig lugn i ledningen eller komma loss från vinnarhålet om Anders Eriksson väljer att släppa så kan det vara läge för en seger.

8 Eternal Space sköt till bra efter en sen lucka och nådde andraplatsen i ett lopp som vanns av Sioux Femme Fatale senast. Kan Svante Ericsson som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet, 5 Jilla May har ett lopp i kroppen och kan vara klart förbättrad till den här starten. Det är inte omöjligt att Oskar J Andersson kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här, 11 Bearfire var inte som bäst senast men har visat gott kunnande tidigare. Skulle hon kunna få lite draghjälp under slutvarvet så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 9 Kick Her Highness
Spets efter 500m: 2 Reserva Princess
Skrällen: 8 Eternal Space
Ranking: A 9 B 2,8,5,11,3,7,13,10 C 4,12,14,15,6,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
13:00  Täby - Sirius
Innebandy - SSL - 2
3.10
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:00  Örebro - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.90
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
12:30  Atalanta - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.76
15:00  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 2/10
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  Topptipset Tips Fredag 2/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming