V64 Tips Färjestad 12/4

Publicerad på 12 Apr 2021 - 09:32

DrTrav

DrTrav

12 Apr 2021 - 09:32

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Omgången kryddas av en fin jackpott på 5,5 miljoner.
Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar spik. 2 Cash And Carry i den fjärde avdelningen och 1 Hållihop i den avslutande och sjätte avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 12/4
V64-1 1,2,3,8
V64-2 2,5,7,8,9,11
V64-3 1,5,10,11,13
V64-4 2 Cash And Carry
V64-5 2,3,5,7,10
V64-6 1 Hållihop

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 12/4
DD1: 2,3,5,7,10
DD2: 1 Hållihop

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
2 Don't Be Weak var ute på V75 i den senaste starten och gjorde det då bra som fyra efter en snabb avslutnbing, detta var ett lopp som Deal Done Zet vann. Klockorna visade 10,8 sista 800m och det med fin stil över mål. Håller denna femåring samma form ikväll och det är de troliga så ska detta vara en bra segerchans. Man går ner något i klass till dagen start och från ett perfekt utgångsläge är man min förstahäst i loppet.

8 The Special Man F. har inlett 2021 på bra sätt. På sina sex framträdanden har man i år aldrig slutat sämre än trea. Man kommer även till kvällens start med en färsk seger i bagaget. Då vann man säkert via 12,7 sista 700m. Med formen på topp och lite klaff med positionerna så är man med och utmanar om segern ikväll.

1 Leo Leo har ett spännande utgångsläge och man är den troliga ledaren av loppet och från den positionen talar statistiken sitt tydliga språk. Leo Leo har nämligen tagit sju av sina åtta segrar i karriären från just ledningen. Till kvällens start är det även anmält barfota runt om vilket är ett plus. Ska inte nonchaleras i dagens omgång.

Min Vinnare: 2 Don't Be Weak
Spets efter 500m: 1 Leo Leo
Skrällen: 3 Livi Oboy
Ranking: A 2,8 B 1,3,11,10,12,5,9 C 7,6,4

V64-2 2140m auto
5 Allevil Rek vann på bra sätt i den senaste starten, då övertog man ledningen en bit in i loppet kunde vinna i fin stil med krafter sparade. Detta är en femårig som tränas av Sophia Olsson Jacobsen och är under fin utveckling. I kvällen start lär det laddas framåt direkt och kommer troligtvis återigen sitta ledningen efter en bit. Väl i den passionen är man hästen att slå. Men i nuläget är man streckad till 67% och det är alldeles för mycket i min bok och jag kommer försöka gardera.

En som kommer med smygande form är 2 Art Of Diamond som nu har nu två lopp i kroppen efter vila vilket bör gjort sitt med formen inför kvällens start. Ikväll har man ett fint utgångsläge och trots att hon inte kunde bjuda upp till strid mot 5 Allevil Rek i den senaste starten så ska man ändå inte nonchalera henne ikväll.

Men en riktig stänkare i loppet är 11 Mimmi Dynamite som förvisso ska årsdebuten ikväll och formen är ett frågetecken. Men detta är ett sto som troligtvis gynnats av lite vinterträning där man fått vässa lite extra på auktionen. För Mimmi Dynamite besitter fin kapacitet i grunden och nu är man endast streckad på 2% vilket måste synas. Till kvällens start rycker man även samtliga skor för första gången i livet vilket är intressant och tyder på att man kommer väl förberedd inför loppet. Glöm ej bort Mimmi Dynamite vid gardering här!

Nämner även 8 Mcclintock som gör årsdebut ikväll och det finns givetvis frågetecken runt formen. Men detta är en fin åttaåring som besitter bra kapacitet i grunden och ska om det bara löser sig någorlunda från bricka åtta kunna vara med långt framme här.

Min Vinnare: 5 Allevil Rek
Spets efter 500m: 5 Allevil Rek
Skrällen: 11 Mimmi Dynamite
Ranking: A 5,2,11 B 8,9,7,10,6,12 C 1,3,13,4

V64-3 2140m volt
10 Global Benefit är en spännande fyraåring att följa för framtiden. I den senaste starten höll man bra som trea på V75, ett lopp som Gitane Dínverne vann. Ikväll står man 20m före de främsta motbuden och det är även anmält barfota runt om första gången vilket är intressant. Kommer man iväg bra från start och hittar en vettig position är man det främsta segerbudet.

11 Stella Pona är en skräll i loppet. Hon avslutade rappt i den senaste starten på V75, och klockan stannade på 04,8 sista 400m. Att man fick se sig besegrad av Who´s Who och Cab Lane säger mer om prestationen än om tredjeplatsen. Ikväll är det dubbla tillägg, vilket inte är det enklaste. Men får Stella Pona smyga med i ryggar och spara sin speed tillslut kommer hon kunna flyga fram över upploppet och till endast 6% är man ett givet streck på mitt system.

Nämner även 13 Alexi Quick som besitter hög kapacitet, men ikväll är det årsdebut och formen är ett frågetecken. Men detta är en femåring som är van att möta tufft motstånd och har en hårdhet som inte många kan mäta sig med i dagens startfält. Ikväll är motståndet något enklare och man ska räknas direkt.

Min Vinnare: 10 Global Benefit
Spets efter 500m: 1 Mill Cava
Skrällen: 11 Stella Pona
Ranking: A 10 B 11,13,1,5,2,4 C 7,8,9

V64-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 2 Cash And Carry. Detta är ett fyraårigt sto som ser ut som ett namn för framtiden. Hon har bara gjort två starter i livet men vid båda tillfällena har det blivit överlägsna segrar. Ikväll blir motståndet tuffare men det är inget Anders Svanstedts fyraåring räds. Vi har ännu inte fått se botten i Cash And Carry och detta är en ung häst som troligtvis bara blir bättre och bättre för varje start. Ikväll har man ett perfekt utgångsläge och oavsett om man når ledningen eller inte kommer man få ett fint lopp och är i min bok en sund spik till 33% som man är strecka på i nuläget.

Motbud
3 Global Bellicosa är främsta motbudet till min spik, i den senaste starten körde man sig till ledning och kunde sen via en rapp avslutning sätta nosen först över mållinjen. Ikväll har man fått ett fint utgångsläge och kommer utmana om ledningen initialt. Kommer man dit är mycket vunnet och man är ett segerbud i loppet.

Nämner även 6 Zola Love som vann direkt i årsdebuten på fint sätt. Sista 500m klockades på 12,5. Zola Love har vunnit två av sina fyra starter och båda segrarna är tagna från ledningen. Ikväll väntas det lite kubbning om den positionen men kunnande finns för att vinna från andra positioner också.

Min Vinnare: 2 Cash And Carry
Spets efter 500m: 3 Global Bellicosa / 6 Zola Love
Skrällen:
Ranking: A 2 B 3,6 C 9,5,1,8,7

V64-5 2140m auto
10 Cyrano De B min ide i loppet. Detta är en femåring som är härdad för klassen och som nu fått ett välbehövligt lopp i kroppen. I årsdebuten avslutade man i vanlig ordning starkt och stod för ett bra slutvarv. Känslan är att nu med lopp i kroppen så bör formen vara framflyttad en del. Motståndet är heller inte det värsta man stött på och när det även ser ut att bli lite körning från start så gynnas Cyrano De B. Det blir amerikansk vagn till kvällens start och det även även barfota runt om precis som senast vilket är optimalt. Till endast 15% är man en spelvärd försthäst i loppet.

2 Bag’s Simoni är kvick iväg från start och har ikväll fått ett spännande utgångsläge. Hanna Halme som sitter i vagnen lär ladda iväg vad som går från start för att försöka hålla upp ledningen initialt. I den senaste starten visade man att formen finns där när man vann från bakspår över kort distans. Kommer blanda sig i segerstriden även ikväll.

7 Royal Navy Neo blir favorit i loppet. Man stod för en bra årsdebut senast och vann enkelt via 11,7 sista 700m från ledningen. Nu har man spår en bit ut i banan och det väntas svar inifrån initialt och i min bok finns det viss risk för vingel härifrån och därför ska Royal Navy Neo ses som en sårbar favorit. Självklart kan man vinna loppet ändå men det krävs att man har en del tur med positionerna längs vägen och med Björn Goop i vagnen vägar jag inte lämna honom helt utanför systemet.

3 I'm A Believer kommer med fin form, i den senaste starten avslutade man rappt till seger och gången före var man tvåa via 11,2 sista 800m. Från ett bra utgångsläge kommer man kunna hitta en bra position och ska inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 10 Cyrano De B
Spets efter 500m: 2 Bag’s Simoni / 7 Royal Navy Neo
Skrällen:
Ranking: A 10,2 B 7,3,5,8,6 C 1,4,9

V64-6 1640m volt
Vi avslutar V64 spelet med att spika 1 Hållihop. Detta är en åttaåring som besitter hög kapacitet men som haft mycket besvär under sin karriär. Han har bara gjort 18 starter i livet och nu kommer valacken tillbaka efter tävlingsuppehåll. Vilket man inte ska vara allt för orolig för då Hållihop ofta brukar prestera bra direkt efter vila. Han kan öppna kvickt den första biten och är den troliga ledaren av loppet. I den positionen är man alltjämt obesegrad på sina sju försök och över korta häcken är man hästen att slå för övriga. Jag spikar.

Motbud
3 One Deep Valley är ett frågetecken inför kvällens start. I årsdebuten galopperade man och efter det har man varit struken. Men i grunden kan One Deep Valley en hel del och man är också kvick iväg från start även om han inte i normala fall inte tar längd på min spik initialt. Men man står bra inne i loppet och är ett givet streck vid gardering.

Nämner även 8 Global Black Money som satt fast med sparade krafter i årsdebuten senast. Ikväll har man ett spännande smygläge och skulle det lösa sig längsta vägen kommer man stå för en bra insats ikväll och vara med och göra upp om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 1 Hållihop
Spets efter 500m: 1 Hållihop
Skrällen: 8 Global Black Money
Ranking: A 1 B 3,8,2,11,7,5 C 10,9,6,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto