DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 16/8

16 Augusti 2021 - 12:52

Det är en stor Jackpot á 6,5 miljoner som ligger i potten och kryddar omgången från Färjestad på måndag. Jag tycker mig att ha hittat två starka spikar i omgången som jag tror mycket på och sedan försöker vi jobba in några kantbollar i övriga lopp.
Jag spikar 12 Tullarbardine Boe i V64-1 som jag tycker ska ha bra chans att ta in tjugo meter på det värsta motbudet. Jag spikar även 4 Hector Boko i montéloppet och litar på att han förlänger sin segersvit inom montén.
Nedan följer min lösning på omgången.
V64 Färjestad Måndag 16/8
V64-1 12 Tullarbardine Boe
V64-2 1.4.5.8.11
V64-3 2.4.6.7.9
V64-4 4 Hector Boko
V64-5 2.4.6.9
V64-6 1.2.6.7.8.10.11
750 rader x 1 kr = 750kr (spelar för endast 6 rätt)
Dagens Dubbel Färjestad Måndag 16/8
DD-1 2.4.6.9
DD-2 6-10
8 rader x 30 kr =240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 2140m Volt
12 Tullarbardine Boe har bytt regi från Richard L Jansson (som fortfarande kör hästen) och hon verkar vara på väg tillbaka till sin högsta nivå och kommer mer och mer för varje start. Hon ska ta in tjugo meter nu på bland annat Listas Marion som är en duktig häst och det är inte en helt enkel uppgift. Jag tycker ändå att Tullarbardine Boe är huvudet högre än dessa hästar och han har hävdat sig väl mot betydligt bättre hästar än vad han ställs emot nu. Han tål att göra mycket jobb på egen hand och Richard L Jansson lär säkerligen vara offensiv från start och om Tullarbardine Boe är tillbaka i gammalt gott slag, vilket mycket tyder på så tror jag att han rundar det här sällskapet. Man återgår till att tävla med skor till den här starten men det ser jag inte som något stort minus eftersom det är så han brukar tävla allt som oftast.
Motbud
4 Listas Marion har hög potential men är inte alls att lita på och det är oklart hur hon kommer att hantera spår fyra i volten. Senast slutade det med galopp från samma utgångsläge men om Magnus Jakobsson lyckas få henne felfri så blir hon inte lätt att besegra. Hon har galopperat vid 12 av 28 starter i karriären men samtidigt tagit nio segrar och hon har bra fartresurser. Vid felfri avgång tror jag att hon kan avancera fram till ledningen och då är det hästen att besegra för Tullarbardine Boe.
8 Valborg Marje var tillbaka senast efter att ha fått startförbud och såg klart förbättrad ut. Hon borde ha gått framåt med det loppet i kroppen men det är en häst som måste ha det serverat för att kunna vara med där framme. Om hon kan gå med i draget och spara på sin speed skulle det kunna vara ett tänkbart vinstbud, även om hon inte vinner så ofta numera.
1 Dancing Queen N.O är jämn och säker och vann senast hon besökte Sverige. Läget är dock chansartat eftersom jag inte tror att hon kan hålla upp någon ledning.
7 Livi Memory tror jag spetsar initialt från sitt springspår. Hon borde normalt få svårt att hävda sig men det är intressanta förutsättningar men springspår, första barfota på mycket länge och Björn Goop upp.
Min Vinnare: 12 Tullarbardine Boe
Spets efter 500m: 4 Listas Marion / 7 Livi Memory
Skrällen: 7 Livi Memory
Rankingen A: 12 B:4.8.1.7.5.11.2.3.10 C: 9.6
V64-2 2140m Auto
5 Goes All Magic känns som en sund tipsetta i loppet. Han kan öppna fort från start och jag tror att han hittar till ledningen. Han har vunnit ungefär var tredje start i karriären och hade det inte varit för startsnabba 1 Bull Lock invändigt som skulle kunna svara upp ledningen, hade det varit en tänkbar spik.
Han gjorde comeback efter nästan ett års frånvaro senast och den starten är bara att glömma när det blev trafikproblem och han blev störd till galopp.
Det är såklart svårt att veta vart han står för dagen men han har fått en genomkörare och på grundkapacitet tror jag att det här är den bästa hästen.
11 Keinstein Viking spelade jag faktiskt till 19 gånger pengarna senast i ett lopp på Åmåltravet. Han flög till tät den gången och blev väldigt het i ledningen och rusade på i ett alldeles för högt tempo. Trots det höll han sånär undan över upploppet men blev slagen precis innan linjen och det var ett härligt formintryck.
Nu är det andra förutsättningar med ett bakspår men han kanske kan hålla sig mer lugn och hushålla med krafterna i ryggar och för mig är han mycket tidig på kupongen trots att han är mer eller mindre ospelad i skrivande stund.
4 Bonfire Ås är jämn och säker och gör ofta ett gott dagsverke men det är ingen häst som vinner speciellt ofta och det har blivit en seger på sjutton försök. Motståndet känns däremot mer överkomligt än vad det har varit i de senaste starterna och från ett bra läge är han ett tidigt streck.
8 Adler Del Ronco sliter med aktionen och är inte att lita på men han har visat fart som borde räcka långt här om han håller sig i trav. Läget är såklart inte bra men hittar Jonna Jinesjö ner i en vettig position ska han räknas.
1 Bull Lock kan öppna fort från start och kanske provar man i ledningen den här gången? man har överlåtit ledningen tidigare och från utgångsläget borde han åtminstone få en passande resa på innerspåret.
Min Vinnare: 5 Goes All Magic
Spets efter 500m: 5 Goes All Magic / 1 Bull Lock
Skrällen: 11 Keinstein Viking
Rankingen A: 5.11.4 B:8.1.9.12.13.6 C: 7.2.3.10
V64-3 3 2140m Auto
4 Apollo Creed är loppets bästa häst och har fått ett passande läge bakom bilen och med ett par lopp i kroppen nu borde formen vara på gång. Man gör intressanta ändringar och det blir barfota runt om samt bike för första gången i karriären.
Jag tror att Björn Goop kommer ladda vad som går från start för att hitta till ledningen men det kan bli svar invändigt och jag litar inte fullt ut på hästen.
2 Thai Daenerys Blir intressant att följa i det här loppet. Han kan öppna fort från start och det hade öppnat upp loppet rejält om Erlend Rennesvik försöker att ta emot favoriten från start. Han har varit ute i tuffa lopp i Norge på slutet och jag tror att hon kan bli svår att besegra från ledningen.
Det skulle kunna bli en utdragen körning mellan ovan nämnda hästar och det öppnar upp loppet ytterligare om så blir fallet.
9 Golden Avenue är en avkomma efter Muscle Hill och är under utveckling. Han har blandat och gett i sina prestationer en var fin vid segern 31/5 och skulle det blir bra tempo där framme blir han farlig till slut.
Jag betalat även för 6 Teton Britannica samt 7 Quincy Roy.
Min Vinnare: 4 Apollo Creed
Spets efter 500m: 2 Thai Daenerys/ 4 Apollo Creed
Skrällen: 2 Thai Daenerys
Rankingen A: 4.2 B: 9.6.7 C: 5.3.10.1.11.8
V64-4 2140m Auto Monté
4 Hector Boko verkar trivas som fisken i vattnet i monté och är än så länge är han obesegrad på tre försök. Han blir förmodligen väldigt stor favorit och visst kan det vara läge att försöka fälla men jag försökte senast med bland annat Radagast som han möter nu igen och denne slog han med fem längder trots att han fick gå mer eller mindre hela loppet utan rygg. jag tror det blir ledningen nu och jag krånglar inte den här gången och hamrar in spiken.
Motbud
2 Allaway G.T känns som det största hotet på förhand och han har gjort det bra i monté i Norge med två segrar och två andraplatser på fyra försök. Det känns som att det är ett formtoppat ekipage och även om han inte lyckades vinna senast så var det en avslutning i mycket fin stil till en andraplats. Om Hector Boko skulle vara försämrad av någon anledning är Allaway G.T en mycket tänkbar vinnare.
7 Vincent As har montédebuten avklarad och gjorde det helt ok då även om det inte var något intryck man tog till sig allt för mycket. I grund och botten är det här en mycket bra häst för sammanhanget och det brukar ta ett par starter innan hästarna fattar vad det går ut på fullt i monté och det är inget omöjlighet att han är kraftigt förbättrad nu. Ett givet streck för de som vill försöka fälla favoriten.
5 Tiptoe skrällde rejält senast mot bättre motstånd än vad han möter nu men han fick ett perfekt lopp när flera av de betrodda körde kraftigt mot varandra och hade alla krafter obrukade inför upploppet när de andra gick på sina knän.
6 Radagast är inte så tokig och jag hade lite feeling att han skulle kunna hota favoriten senast men han var fem längder efter i mål med en klart bättre resa och det är långsökt att han ska vara så pass mycket förbättrad nu.
Min Vinnare: 4 Hector Boko
Spets efter 500m: 4 Hector Boko
Skrällen: 7 Vincent As
Rankingen A: 4 B: 2.8.5.6.3.1
V64-5 1640m Auto
6 Park View är snabb från start och är min spetsfavorit i loppet.
Micke J Andersson är en offensiv kusk och han lär göra sitt bästa för att leda loppet från start till mål. Han har gått bra tider hela tiden på norsk mark och hann vann ett lopp på Momarken över kort distans på 1.11.2. Från ledningen kan det vara hästen att slå men jag tror vi kan räkna med press utvändigt under loppet och det kan bli jobbigt att orka hela vägen.
4 Vitro Diablo vann ju ett V75-lopp i omgången från Jarlsberg över aktuell distans och slog bland annat ovan nämnda Park View då. Han vann loppet trots att han fick gå utvändigt om ledaren och det var ett fint intryck när han gick i mål på 1.11.3. Han var inte lika bra över medeldistans senast men fick trafikproblem under vägen och kunde inte göra sig själv rättvisa. Nu är det ett bra läge bakom bilen och det finns en viss möjlighet att hitta till ledningen. Han visade på V75 att han tål att göra jobbet utvändigt också och han kan mycket väl vinna den tunga vägen igen.
9 Uncle Töll har fått ett chansartad läge men har definitivt kapaciteten för att vinna det här loppet. Det behöver lösa sig vettigt från bakspåret men skulle det bli hård körning där framme mellan Park View och Vitro Diablo, skulle det gynna Uncle Töll kraftigt.
2 Vine Vision gör det bra hela tiden men vinner inte lopp speciellt ofta. Får han det bara serverat så har han en riktigt vass speed. Får spara på den till slut och då skulle det kunna vara en vinnare av loppet. Han kommer få ett bra lopp härifrån och sitter han med slagläge inför upploppet slår han de flesta.
Min VInnare: 4 VItro Diablo
Spets efter 500m: 4 Vitro Diablo / Park View
Skrällen: 2 Vine Vision
Rankingen A:4.6.9 B:2.5.1 C:8.7.3.11.12.10
V64-6 2640m Volt
1 Zenato har fått spår 1 i volten och enligt tränaren ska han vara betydligt Snabbare i volten och han tror att man har en bra chans att sitta i ledningen. Om man skulle lyckas med det måste det vara en bra uppgift för en häst som har matchats tufft och samlat på sig hårdhet. Jag är dock mycket tveksam till att man klarar försvara ledningen och han kan bli över från det här läget och då måste man alltid hoppas att det löser sig under vägen.
Jag tycker att 6 Raj’s Oh Lord har visat mer startsnabbhet och jag tror att Micke J Andersson kan snuva favoriten på ledningen. Micke J brukar inte vara blyg så det skulle inte förvåna mig om han kör i ledningen men över lång distans mot hårt motstånd känns det mer troligt att man överlåter ledningen till någon annan. Hur som helst tror jag på chans från det här läget.
10 Hindenburgh Am står bra inne i loppet och är kanske loppets bästa häst?. Nu har han fått ett svårt utgångsläge med många hästar att runda och det känns som att han är formlös för dagen. Han är annars rejäl och går över distansen och vid form kan han kliva runt det här gänget. Tipsetta sett till kapacitet.
7 Pegasus All Over är ingen raket ut men han har fått ett springspår och skulle han lyckas med att komma före 1 i starten och vara först fram utvändigt om Raj’s Oh Lord så skulle han kunna bli släppt till tät här efter en bit. Han har endast varit ute över medeldistans tidigare men distansen borde han hantera.
8 Bikila stod för en rejäl prestation senast när han vann från ett bakspår på Arvika och besegrade bland annat Endwithastar. Det är en häst jag gillar som blixtrar till med jämna mellanrum och han kan mycket väl vara ett skrällbud igen.

11 Victor C vann över lång distans i förra starten och kommer hit med bra form och med ett bra lopp kan han vara ett drag nu också.
2 Ikaros Di Quattro kan få problem i volten men om Hans Crebas kan få iväg honom på ett bra sätt så utmanar han också om segern om han tävlar på topp. Det är alltid lite frågetecken när man har varit ifrån på grund av sjukdom men kunnandet finns.
Min Vinnare: 10 Hindenburgh Am
Spets efter 500m:1 Zenato/ 6 Raj’s Oh Lord / Pegasus All Over
Skrällen: 8 Bikila
Rankingen A: 10.6.1.7 B:.8.2.11 C:5.12.4.9.3 Lycka till med spelet

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Philipoo - 2021-08-16 20:32

En seriös fråga, din nettovinst på de du lägger ut här måste väl vara minus?
Tycker nästan alltid du spricker så vidare utdelningen blir under 500.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Skellefteå AIK
Ishockey - SHL - 2 (ink. OT)
2.00
19:00  Tingsryd - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 5,5 mål
1.75
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
20:45  Birmingham - Peterborough
Fotboll - Championship - Under 2,5 mål
1.80
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - Bergmans succétåg (unik)
Insats: 350 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 25/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Bollnäs 25/1
Insats: 756 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Tisdag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Bollnäs 25/1
Insats: 300 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Aliassime - Medvedev
Tennis - Australian Open - Över 32,5
1.78

Livestreaming