DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 18/1

18 Januari 2021 - 09:18

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 5 Broadway Sun i den första avdelning och 9 Kinky Boots i den sista och sjätte avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 18/1
V64-1 5 Broadway Sun
V64-2 3,4,10
V64-3 3,4,5,6,7,8
V64-4 1,3,8,9
V64-5 1,4,5,6,7,9,10
V64-6 9 Kinky Boots

504 rader x 1 = 504 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 18/1
DD1: 1,5,7,9,10
DD2: 9 Kinky Boots

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
Vi inleder omgången med att spika 5 Broadway Sun. Denna fyraåring kommer med toppform till dagens start. Senast stod man för en mycket bra prestation när man trots en tuff öppning fortsatte mangla övriga konkurrenter nästan loppet igenom och gick imål på en vasst tid, 13,6 över 2640m. Ikväll är förutsättningarna liknande, jag tror man kommer sitta i ledningen efter en bit och därifrån är man sen hästen att slå. Distansen är inga problem, och jag hamrar in första spiken i omgången här.

Motbud
8 Stepping Moneyboy har smygform. För två starter sedan var man positiv som två på V75 över den aktuella distansen. Spåret är såklart inte optimalt men skulle skickliga Carl Johan Jepson som sitter i vagnen lyckas hitta en bra position från start finns kunnande för att kunna vara med och långt fram i kvällens start.

10 Silver Bullit gjorde det bra på V75 på Kalmar i den senaste starten, då var man tvåa i mål efter att gått utvändigt ledaren sista varvet. Med formen uppåt och passande förutsättningar ska man inte nonchalera denna femåring om det skulle strula minsta lilla för min spik i loppet. Given vid gardering.

Min Vinnare: 5 Broadway Sun
Spets efter 500m: 5 Broadway Sun
Skrällen: 10 Silver Bullit
Ranking: A 5 B 8,10,4,6,2,9 C 3,7,1

V64-2 2140m auto
Ett lopp där jag från början tänkte låsa loppet på två hästar men sen fick jag även upp ögonen för en skräll i loppet och väljer att göra ett så kallat “tre hästar slås”.

3 B.G Arne kommer till dagens start med raka segrar med sig i bagaget. Lopp som man vunnit på två olika sätt. Senast vann man från rygg ledaren när luckan kom över upploppet och för två starter sedan satt man andra utvändigt men fick sista halvvarvet tuffa på utvändigt om ledaren och kunde avgöra kort före mål till över 90ggr på toton. B.G Arne trivs bäst när man får spra speeden tillslut och med ett passande utgångsläge blir han min förstahäst här.

4 Pacific Kingdom kommer från en bra andraplats på V75, man fick travade utvändigt om ledaren sista 1300m och pressade ledaren sista 700m och höll starkt över upploppet. För två starter sedan var man nedsatt på grund av hosta. Håller man bara samma fina form som i den senaste starten kommer man vara med och göra upp om segern här. Givet streck.

Skrällen för mig är 10 Ivan som såg väldigt formstark ut i sin senaste start, gick imål med sparade krafter efter sen lucka. Jag är inne på att den senaste starten fört framåt denna nioåring en del formmässigt och Ivan kommer vara ännu bättre ikväll. Farten för att utmana i detta lopp har han och får man dessutom användning av de obrukade krafterna från senast så kommer man på allvar vara med och utmana om segern här. Skräll.

Min Vinnare: 3 B.G Arne
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Ivan
Ranking: A 3,4 B 10,5,1,11,15,9,7,8 C 12,2,14,6,13

V64-3 2140m volt
4 Hugo Bäck kommer från en bra insats på V75 senast, då man kunde haka på till en fin andraplats och hade bland annat hästar som Våler Nikolai och Din Viking bakom sig. Man är kvick iväg från start och är min tidiga ledare trots ett fjärdespår i volt. Dessutom har man anmält amerikansk vagn till idag. Hittar man till ledningen här kommer man leda loppet länge. Förstahäst.

5 Vollanfaks har uppträtt lugnare och stabilare på slutet och kommer till dagens tart med hygglig form. Travar denna tioåring bara felfritt duger han gott i dessa sammanhang. Spår fem i volten är inte optimalt, men skulle Per Ludvig Nilsen som sitter i vagnen få iväg Vollanfaks från start är man med och utmanar om segern här.

3 Grislefaksen G.L. gör ikväll en intressant comeback efter nästan ett års tävlingsfrånvaro. Självklart är formen ett frågetecken men hans kapacitet är så pass hög att om man hade vetat att formen var god så skulle detta varit en given spik på kupongen. Så ett givet streck är han trots sin comeback ikväll.

7 Hallsta Vinnex är skrällen i loppet för mig, han trivs ypperligt med årstiden och fått hårdhet av att startat på mot tufft motstånd på slutte. Håller man sig bara till rätt gångart ikväll kommer man kunna smyga med i ryggar in på upploppet och då ska man inte nonchalera Hallsta Vinnexs avslutning. Skräll.

Min Vinnare: 4 Hugo Bäck
Spets efter 500m: 4 Hugo Bäck
Skrällen: 7 Hallsta Vinnex
Ranking: A 4,5,3 B 7,8,6 C 2,1

V64-4 2140m auto
1 Esther Cheri har nu fått tre starter innanför västen för sin nya tränare Marcus Sundberg, man har aldrig varit sämre än trea och kommer med en färsk seger i bagaget. I den senaste starten vann man enkelt efter att avslutat sista 800m på 10,5. Denna femåring är kvick iväg från start och har ikväll ett perfekt utgångsläge. Man är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

3 Let It Go är också kvick från start och kommer utmana min tipsetta om ledningen initialt, men jag tror inte man kommer ta sig förbi. I den senaste starten fick man det inte alls att stämma, och blev startgalopp på en regntung bana. Ikväll blir det Ulf Ohlsson i vagnen för andra gången i livet och är formen bara bibehållen från näst senast så finns kapacitet att utmana om segern ikväll.

9 Hera Sisu kommer med två färska segrar med sig i bagaget till dagens start, dessutom är båda segrarna även tagna här på Färjestads travoval. Detta fyraåriga sto är under fin utveckling och ska inte nonchaleras ikväll, men att göra henne till storfavorit kanske är lite väl tufft. Hon gynnas om det blir tempo på loppet och med sin vassa avslutning kommer hon fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 1 Esther Cheri
Spets efter 500m: 1 Esther Cheri
Skrällen:
Ranking: A 1,3,9 B 8,12,7,5,2,4 C 10,6,11

V64-5 2140m auto
5 Högstenastalldräng gör ikväll en spännande debut för sin nya tränare, Heikki Dolnäs. Denna åttaåring kommer från Miko Aho och har gjort det bra på V75 tidigare. Skulle det inte lysa igenom för mycket i avsaknaden av lopp så kommer man vara med och göra upp om segern ikväll. Jag är inne på att man sitter i ledning efter en bit och att Ulf Ohlsson som sitter i vagnen förhoppningsvis få bestämma lite framme i ledningen. I så fall blir Högstenastalldräng väldigt giftig ikväll. Förstahäst.

10 Nisse Sånna håller fin form men utan att fått vinna lopp på slutet. Han trivs under vinterhalvåret och kommer besitter en vass avslutning. Men från detta utgångsläge behöver han tempo på loppet för att komma till. Givet streck på kupongen och kommer fälla många över upploppet här.

1 Flash Teemer kommer med en färsk seger i bagaget, fick luckan från rygg på ledaren och sköt till vasst. Skulle Anders Svanstedt som nu får chansen i vagnen lyckas hitta positionen rygg på ledaren här kommer man återigen bli farlig med lucka över upploppet. Pass upp.

7 Personal Goals startade i onsdags på Bjerke och var då blek från andra utvändigt och blev sista i mål, dock i ett litet fält. Men efter som man väljer att starta så tätt med honom räknar jag med att det var något som störde denna åttaåring den starten och att man kommer vara förbättrad tills ikväll. Kapacitet och kunnande finns, och lever bara Personal Goals upp till sitt kunnande kommer man vara med i segerstriden här.

Min Vinnare: 5 Högstenastalldräng
Spets efter 500m: 5 Högstenastalldräng
Skrällen: 7 Personal Goals
Ranking: A 5,10,1 B 7,9,6,4 C 2,3,8

V64-6 2140m volt
Vi avslutar omgången med en att spika en trolig vinnare i 9 Kinky Boots. Han gjorde comeback senast och vann direkt och såg fin ut. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare. Kinky Boots har vunnit nio av sina sexton starter i livet och detta är en högkapabel herre. Carl Johan Jepson sitter återigen i vagnen precis som vid segern senast och är allt i sin ordning med Kinky Boots ikväll har man en toppchans att vinna loppet. Spik för mig och så hoppas jag han sjunker något i spelprocent innan spelstopp.

Motbud
10 Kaiser Southwind kommer till start med fin form. Han har stått för två fina insatser på slutet, för två starter sedan vann man efter att avslutat sista 800m på en 13-tid från ledningen. I den senaste starten gick man med i ryggar och klev på själv 350m från mål och blev tvåa, då stannade klockan på 11,8 sista 800m. Skulle det bli tempo på loppet och fin spik har en sämre dag ska man inte nonchaleras. Givet streck vid gardering.

7 Nisse Roc är gedigen och gör sällan dåliga lopp. I den senaste starten var man bra som trea bakom Broadway Sun och Missing Tooma. Gan kan göra en del jobb själv under loppen och har man en bra dag samtidigt som det strular för mycket för min spik är man med och utmanar om segern här.

Min Vinnare: 9 Kinky Boots
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Kaiser Southwind
Ranking: A 9 B 10,7,1,2,6,3,4 C 5,8,11,12

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Nizhny Novgorod - Traktor
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.74
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
20:45  Venezia - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2.5 mål
1.88
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - BLGM
1.95
21:00  Celta Vigo - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
02:15  Cowboys-Eagles
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.68
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Topptips Mån 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp 27/9
Insats: 504 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming