DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 2/7

2 Juli 2021 - 09:12

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad, detta är startskottet för Karlstads dubbeltrav. Man står nämligen även som värd för morgondagens V75 tävlingar. Kvällens omgång kryddas även av en jackpot på 4 Miljoner.

Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 6 Ain't Misbehavin i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Färjestad Fredag 2/7
V64-1 5,6,10
V64-2 4,13
V64-3 6 Ain't Misbehavin
V64-4 3,5,6,7,8
V64-5 1,8,11
V64-6 2,7,9,10,11

450 rader x 1 = 450 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Fredag 2/7
DD1: 1,8,11
DD2: 7,10,11

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m volt
6 Mellby Ironman var ute under Elitloppshelgen i den senaste starten och stod då för en bra prestation när man avslutade sista 800m via 10,1 och gick i mål som trea bakom Balboa Lux och Perpetuate. Ikväll är motståndet enklare och från ett bra utgångsläge med springspår över kort distans så ska segerchansen vara bra. Prickar kusken Rikard N Skoglund starten sitter man troligen direkt i ledningen och i den positionen är man hästen att slå.

5 Pacific Kingdom har nu fått två lopp i kroppen efter sjukdom och formskurna är på väg uppåt igen. Kapacitet har denna nioåring visat att han besitter men med ett knepigt femtespår så tror jag det är klart övertag för min spik i loppet. Men för den som graderar är detta ett givet streck.

Nämner även 10 Pine Muscle som visserligen inte radar upp segrarna. Men han är jämn och säker och kommer till kvällens start med smygande form. Det är även anmält barfota runt om igen vilket är ett plus. Med rätt resa kan han avsluta vasst.

Min Vinnare: 6 Mellby Ironman
Spets efter 500m: 6 Mellby Ironman
Skrällen: 10 Pine Muscle
Ranking: A 6 B 5,10,2,7,9,3 C 1,8,4,12,11

V64-2 2140m auto
13 Marble Arch visade under förra säsongen att hon besitter bra kunnande för klassen. Nu har hon fått både vila och en rejäl vinterträning innanför västen vilket borde gjort gott för hennes utveckling. Dessutom har hon nu även två lopp i kroppen vilket borde gjort sitt för formkurvan. Klaffar det ikväll från ett lurigt utgångsläge är hon med och utmanar om segern här.

4 Rapunzel gjorde debut för tränaren Björn Goop senast, men var då tidigt slagen. Men nu med det loppet i kroppen ska hon vara bättre till dagens start meddelar man från stallet. Rapunzel har visat att hon har kunnande för klassen och hon kan även öppna okej. Lyckas hon komma till ledningen ikväll leder hon loppet länge. Det är anmält barfota runt om för första gången i livet, vilket är väldigt spännande.

Söker man ytterligare streck på sitt system är 11 Jennifer Web tidig. Detta är ett sto med bra grundkapacitet, hon har även visat sig veta vart mållinjen befinner sig. Jennifer Web har sex segrar på sina 14 starter i karriären. Hon är stark och rejäl och klarar av att göra jobb själv under loppet, men i den senaste starten var hon inte som bäst då hon gav sig tidigt från ledningen. Visserligen blev det ett tufft lopp senast och ikväll väntar ett annat upplägg. Men jag står över för att spara lite streck till övriga avdelningar.

Min Vinnare: 13 Marble Arch
Spets efter 500m: 4 Rapunzel
Skrällen:
Ranking: A 13,4 B 11,6,9,14,15,10 C 2,7,1,3,5,8,12

V64-3 2140m auto
E3 Consolations för ston med 100.000kr i förstapris.

6 Ain't Misbehavin visade redan som tvååring bra kunnande då man var ute och mötte tufft motstånd. I den senaste starten avslutade man väldigt bra som fyra, klockan stannade på 10,1 sista 800m. Formen är på topp och till kvällens start väntas spännande utrustningsförändringar. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången i livet. Jag tar ställning och spikar mig ur loppet.

Motbud
2. M.T.Ravishing galopperade bort sig direkt i uttagningsloppet till E3 senast men för två starter sedan fick denna treåring visa upp sitt kunnande. Då vann hon trots en resa i dödens på bra sätt. Med en liknande prestation ikväll från ett bra utgångsläge är M.T.Ravishing ett segerbud i loppet.

5 Seventh Heaven hade ett tufft utgångsläge i uttagningsloppet till E3 senast, men hon gjorde det bra ändå och gick trots lite trafikproblem på bortre långsida hela vägen in i mål. Ikväll är utgångsläget bättre och bör därför kunna vara med och utmana om segern på allvar.

Nämner även 3 Swept Wing som gick i mål med krafter obrukade i uttagningsloppet senast. Hon fick en fin resa i rygg på ledaren men fick dessvärre aldrig se dagens ljus. Det var anmält barfota runt om för första gången den starten, och det är anmält samma balans ikväll igen. Björn Goop får även chansen i vagnen pånytt och från ett bra utgångsläge kan ekipaget inte nonchaleras.

Min Vinnare: 6 Ain't Misbehavin
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Swept Wing
Ranking: A 6 B 2,5,3,4,9 C 1,7,8,10

V64-4 2140m auto
E3 Consolations för hingstar/valacker med 100.000kr i förstapris.

5 Larry Wood var nära att kvala in till finalen av E3 i den senaste starten. Han fick då ge sig i kampen om tredjeplatsen den sista biten. Men treåringen visade gott kunnande och att formen är på topp. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren i loppet ikväll. Väl i den positionen kommer han bli svår att plocka ner för övriga. Larry Wood är heller inte beroende av ledningen för att vinna loppet, men han ska ha bra segerchans och är min förstahäst.

6 Down Under är en häst med bra kunnande men som även blandar in en hel del omognad och osäkerhet i sina prestationer. När han fungerar fullt ut besitter han helt klart kapacitet för att utmana om segern ikväll. Men det kan lika gärna sluta med galopp. Down Under väljer själv vilken sida han vaknar upp på, men lita på att tränaren Robert Bergh gör vad som går för att få sin häst att utvecklas och mogna för varje start.

Nämner även 8 Ambrosius som har fått ett tufft utgångsläge ikväll. Men i den senaste starten gjorde han det bra i ett tufft lopp som vanns av Frode Hamres topphäst Asteroid. Han fick då ett fint lopp i rygg på ledaren och visade att formen är bra. Han möter något enklare ikväll och ska inte nonchaleras vid gardering trots sitt åttonde spår.

Min Vinnare: 5 Larry Wood
Spets efter 500m: 5 Larry Wood
Skrällen: 3 Global Crossover
Ranking: A 5,6,8 B 3,7 C 4,9,1,2

V64-5 3140m volt
Ett lopp över hela 3000m och som alltid är roliga att sätta tänderna i och bena ut hur det ska bli kört.

1 Give Me Fever F.R. gjorde Sverige debut i den senaste starten och vann direkt på ett imponerande sätt, klockan stannade på .12 sista 800m. Ikväll är det debut över distansen men han har andra sidan fått ett perfekt utgångsläge. Det är även anmält barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Fallar balansförändringarna väl ut är man ett givet segerbud i loppet. Förstahäst.

11 Zinco Jet står på tur för seger. Han kommer till kvällens start med två raka andraplatser på kontot. Båda prestationerna har varit bra och Zinco Jet har sett fin ut. Han trivs bäst när han får spara speeden tillslut och med rätt lopp här ikväll kommer man speeda ner många. Intressant till låg procent.

8 Västerbo Imtheman är en stark och rejäl individ som trivs bar över de längre distanserna. För tre starter sedan var man ute i Örebro INT´L med 400.000kr i förstapris och gick då i mål med sparade krafter efter att luckan inte uppenbarade sig över upploppet. För två starter sedan gick man ett bra slutvarv ute i tredjespår i ett stayerlopp under elitloppshelgen och i den senaste starten fick man visa att formen fortsatt är bra när man vann enkelt från ledningen. Tidigt streck i ett öppet långlopp.

13 My Dream Art är hästen med bäst kunnande i loppet men att han inför kvällens lopp inte startat på nästan fyra månader gör såklart att formen är svårbedömd. Det troliga är att han behöver lopp i kroppen och man ligger lågt ifrån stallet. Men sett till kapacitet duger han bra i ett lopp som detta. Streckas för den som graderar ytterligare.

Min Vinnare: 1 Give Me Fever F.R.
Spets efter 500m: 1 Give Me Fever F.R.
Skrällen: 11 Zinco Jet
Ranking: A 1,11,8 B 13.9,7,3,10 C 2,6,4,5,12

V64-6 2140m volt
10 Cactus mötte flera av kvällens konkurrenter i den senaste starten. Då fick hon göra en del grovjobb själv under loppets gång och kunde inte riktigt stå emot en smygkörd 9 Xanthis Delicious sista biten. Men detta är en tjej med högt kunnande och i den senaste starten visade hon att formen är god. Ikväll har Cactus fått ett spännande springspår, prickar Sveriges kanske bästa springspårskusk Erik Adielsson starten är hon snabbt ifatt hästarna på start. Slipper hon sen att dra fram de värsta motbuden under loppet så ska segerchansen vara god. Förstahäst.

2 Lady Beluga är ett femårigt sto som verkligen visat prov på fin utveckling under året. På årets hittills nio starter har hon segrat i sju, vilket är imponerande. I den senaste starten vann man ett Diamantstoförösk via 10,6 sista 800m utan att var atom i mål. Ikväll möter hon tufft motstånd men hon har också ett försprång till de värsta konkurrenterna på förhand. Givet streck på systemet.

11 Beauty Wind startade från bakspår i samma lopp som bland annat 10 Cactus och 9 Xanthis Delicious i den senaste starten och kunde trots detta vara med och utmana om segern tillslut. Hon stod för en rejäl avslutning i vida spår. Beauty Wind är van och möta tufft motstånd. Utan strul längs vägen ikväll är Beauty Wind segeraktuell.

9 Xanthis Delicious kommer med en färsk seger i bagaget. Senast vann man knappt före 10 Cactus efter att man stått för en vass avslutning sista 200m. Får hon spara speeden på nytt kommer hon fälla många konkurrenter över upploppet. Dock är utgångsläget vanskligare ikväll med spår fem i volten.

Skrällen är 7 Iceland Falls som under förra året visade prov på fint kunnande när hon vann ett klass 1 lopp och ett diamantstoförsök. I årsdebuten presterade hon på topp, och vann trots galopp direkt. Även om hon nu på slutet inte haft samma utdelning så har prestationerna i sig inte varit så tokiga. Så sent som i fredags blev hon avslagen precis på linjen, vilket tyder på att formen är god. Även om favoriten Cactus är bra så skulle det stämma längs vägen för Iceland Falls så känns hon intressant till endast 3%.

Min Vinnare: 10 Cactus
Spets efter 500m: 2 Lady Beluga
Skrällen: 7 Iceland Falls
Ranking: A 10 B 2,11,7,9,,5,8,12 C 1,6,3,4

Lycka till
Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
19:00  Almtuna - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.75
20:45  Sampdoria - Spezia
Fotboll - Serie A - 1
1.74
21:00  Arsenal - Aston Villa
Fotboll - Premier League - X2 / Asian +0,5
2.04
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Romme 22/10
Insats: 504 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming