DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 21/12

21 December 2020 - 11:37

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 7 Thai Selene i den andra avdelning och 7 Ingesson i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 21/12

V64-1 5,10,13
V64-2 7 Thai Selene
V64-3 1,2,5,6,10,11,12,12
V64-4 7 Ingesson
V64-5 2,3,4,8,9
V64-6 2,3,6,8,9

600rader x 1 = 600kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 21/12
  
DD1: 2,3,4,8,9
DD2: 2 The Lucky One

5 rader x 50kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
5 Eivissa Av Sveden har gjort två starter efter långt uppehåll och vann direkt i comebacken för två starter sedan. I den senaste starten fick hon en omöjlig uppgift men gick i mål som tvåa efter en positivt insats. Denna femåriga tjejen blir bara bättre och bättre för varje start. Ikväll har hon dessutom två lopp i kroppen efter lägre vila så formen vara nära zenit. Given förstahäst för mig.

13 Text Copycat är kanske den hästen med högst kunnande av de startande i fältet men utgångsläget gör kvällens uppgift något mer chansartad. I den senaste starten satte man nosen först efter att startgalopperat och sen stått för en fin upphämtning. Men det var tre månader sedan så formen är ett frågetecken inför kvällens start. Men ska med tidig på systemet trots allt.

Skrällen för mig är 10 Estelle Avenuem, hon är en fyraåring med bra grundkapacitet och i somras stod hon för en rad fina insatser. Hon har varit struken inför dagens start vilket sätter frågetecken kring hennes form. Men skulle tränaren Anna Björling försatt sin fyraåring i någorlunda form så är man med och segerstrider ikväll.

Min Vinnare: 5 Eivissa Av Sveden
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Estelle Avenue
Ranking: A 5,13,10 B 4,8,6,7,3,11 C 9,12,1,2

V64-2 2140m auto
I denna avdelning hittar vi kvällens första spik, 7 Thai Selene. Kim Pedersen som tränar har en häst i bra form, kommer med två raka segrar och en tredjeplats på de tre senaste starterna. Kim är även känd för att ha vältränat när han besöker Sverige i de lägre klasserna. Hon är stark och rejäl och tål att göra en del själv under loppen. Idag tycker jag inte motståndet håller någon speciellt bra klass och Thai Selene ska ha en hög segerchans i loppet. Jag spikar!

Motbud
1 Zoreen är bättre än vad resultatraden skvallrar om. I den senaste starten såg man fin ut men galopperade med 700m kvar till mål, gick bra efter galoppen också. Skulle Zoreen hålla sig till rätt gångart ikväll är man ett tidigt motbud till min spik.

6 Legendaria Zon fungerade inte i den senaste starten på Solvalla, men i starten före gjorde man en bra prestation när man vann efter travat utvändigt om ledaren loppet igenom. Skulle Legendaria Zon studsa tillbaka till en liknande prestation ikväll, så är man med långt framme här. Ser det heller inte som omöjligt att man laddar och tar han om ledningen, vilket skulle öka på chanserna. Tidig vid gardering.

Min Vinnare: 7 Thai Selene
Spets efter 500m: 6 Legendaria Zon
Skrällen: 1 Zoreen
Ranking: A 7 B 1,6,11,9,1,12,4 C 10,3,8,2,5

V64-3 1640m volt
Ett öppet kallblodslopp över kort distans med tre volter väntar oss här. Rådet lyder att plocka med så många som möjligt.

12 Salte Odin är norsk gäst som är kvick i benen och med springspår på tillägg så lär man ladda iväg vad som går från start och med endast fyra ekipage kvar framför sig lär vi få se ett offensivt upplägg av Göran Antonsen som både tränar och kör. Salte Odinhar har hävdat sig i bra mot tufft motstånd tidigare och idag är motståndet enklare på pappret. Man har dock inte startat på tre månader vilket såklart väcker frågetecken kring formen men skulle bli förvånad om man reser från Norge till Sverige och inte vet vad man har sin häst. Förstahäst i loppet för mig.

11 Xenon Gel kommer från Leif Witasp och tittar man på tiderna hästarna i loppet gjort står sig denna fyraåringen sig bra. Från ett bra utgångsläge lär man hitta en bra position från start. Tidig i segerstriden ikväll.

1 Dotterud Stjerna är kvick från start och gynnas av den korta distansen. Hon lär tidigt sitta i ledningen och därifrån är man hästen att slå. Odd Arne Sagholens åttaåring har gjort det bra på svensk mark tidigare och är ett givet streck på kupongen ikväll.

10 Nattbris var inte som bäst i den senaste starten. Men hon har tidigare varit ojämn i sina prestationer och kan blanda bra insatser med dåliga. Skulle man studsa tillbaka från den sämre prestationen senast till dagens start så är man en normal dag med och gör upp om segern ikväll.

Min Vinnare: 12 Salte Odin
Spets efter 500m: 1 Dotterud Stjerna
Skrällen: 1 Dotterud Stjerna
Ranking: A 12,11,1 B 10,5,6,2,13 C 4,7,8,3,9

V64-4 2640m auto
I denna avdelning hittar vi kvällens andra spik, 7 Ingesson. I den senaste starten kördes man väldigt passivt och man kunde nästan tro vi var i Frankrike (preparé). Man hamnade efter den starten i boken som nästagångare, och nu är det nästa gång. Enbart spelad till 16% i skrivande stund gör att jag tycker spelvärdet är högt på Mattias Djuses fyraåring. Ingesson är bättre än resultatraden och han besitter en bra hårdhet för klassen. Håller man sig bara till rätt gångart ser jag segerchansen som hög och till bara 16% är detta en spelvärd spik.

Motbud
5 Souzy kvick från start och är min tidiga ledare av loppet. Souzy är jämn och säker i sina prestationer, och från den positionen har man tagit karriärens enda seger hittills. Leder loppet länge. Dock är det ett frågetecken kring formen ikväll då man varit struken inför dagens start. Men skulle man vara i någorlunda form är man ett tidigt motbud till min spik.

11 Starbec´s A.To Z har mött tufft motstånd på slutet och för fyra starter sedan startade mötte mot självaste Ecurie D, då gjorde man det riktigt bra via en 12-tid. Ikväll är motståndet enklare men utgångsläget är också sämre. Starbec´s A.To Z är stark och rejäl och kommer plocka ner många över upploppet ikväll. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 7 Ingesson
Spets efter 500m: 5 Souzy
Skrällen:
Ranking: A 7 B 5,11,6,3,1,2,4 C 12,9,8,10


V64-5 2140m auto
8 Athos Race är en stark och rejäl travare som är van att tävla i tuffa sammanhang. Idag har man lottats till ett otacksamt utgångsläge, men på pappret är det bästa hästen i fältet när han lever upp till sitt fulla kunnande. Det är fuktiga Ulf Stenströmer som tränar och det är Ulf Ohlsson som håller tömmarna för dagen. Löser det sig bara någorlunda från detta utgångsläge är man med och gör upp om segern ikväll. Förstahäst.

3 Waikiki Silvio gjorde en mini comeback i den senaste starten, då gick man bra bakom Cab Lane via en vass avslutning. Nu med den genomköraren innanför västen kommer Björn Goops sexåring vara ytterligare förbättrad till kvällens start och måste ses med en god segerchans ikväll. Visst frågetecken till hur han fungerar med skor, då han har en andraplats som bäst hittills i karriären med skor på hovarna. Tidig på systemet ikväll.

9 Nisse Sånna är jämn och säker och står ofta för fina prestationer, men vinner inte så ofta. Idag har man ett okej utgångsläge där man sitter med i ett andraspår direkt om man vill. Skulle sen tempot bli högt i loppet gynnar det denna femåring som besitter en vass avslutning.

Skrällen är 4 Önas Nougat som nu gjort två starter för Ulf Stenströmer och han visade bra fart för två starter sedan när man stod för en snabb långsida och tryckte sig till ledningen, orkade inte hela vägen in till mål då. Men nu med bättre form och två lopp för Ulf innanför västen tror jag på en bättre chans. Dessutom är man min tidiga ledare av loppet och jag hoppas man väljer att köra i den positionen för då kommer man leda loppet länge. Skräll.

Min Vinnare: 8 Athos Race
Spets efter 500m: 4 Önas Nougat
Skrällen: 4 Önas Nougat
Ranking: A 8,3 B 9,4,2,7,5 C 6,1

V64-6 1640m volt
2 The Lucky One är draget i loppet för mig. I den senaste starten stod man för en fin prestation när man satte nosen först i mål efter man gick 13,0 sista 1000m. Han är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Denna sjuåring har vunnit tre av åtta lopp över distansen och har tre av fyra segrar från ledningen. Nu med formen på topp och ledningen i sikte är han hästen att slå för övriga om han når spets. Streckad till endast 6% i skrivande stund gör jag honom till en spelvärd förstahäst i min bok. Spik på Dagens Dubbel dessutom.

9 Valkyria K är ytterligare en häst i loppet med formen på topp. Ho stod i senaste starten för en bra prestation där hon vann loppet trots att det blev kort galopp efter 50m. Bakspår i voltstart är aldrig perfekt men skulle det lösa sig för denna sexåriga tjejen som tränas av Håkan Andersson så kommer hon vara med i segerstriden ikväll.

8 Pine Muscle startar också i andra volten ikväll, och med ett tufft utgångsläge så är det inte lätt över kort distans även om kapacitet och kunnande finns. ikväll möter man enklare hästar än vad man är van vid och det gör att jag ändå väljer att betala för honom på systemet. Även om det krävs en del klaff längs vägen härifrån.

Min Vinnare: 2 The Lucky One
Spets efter 500m: 2 The Lucky One
Skrällen:
Ranking: A 2 B 9,8,3,6,4,5,7 C 1,11,10,12

Lycka till med spelet

Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

Satsa på odds utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

10Bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pixel bet:

Bäst på Esport
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - EM - Öst u 16,5 fri
1.66
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Söndag 13/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:05  DD Tips Bjerke 13/6
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming