V64 Tips Färjestad 22/3

Publicerad på 22 Mar 2021 - 09:32

DrTrav

DrTrav

22 Mar 2021 - 09:32

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 9 Gretzky Boko i den andra avdelning.

V64 Tips Färjestad Måndag 22/3
V64-1 6,7
V64-2 9 Gretzky Boko
V64-3 1,5,7,8,9,10,12,14,15
V64-4 3,5,8,9
V64-5 3,8
V64-6 3,4,7,11

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 22/3
DD1: 3,8
DD2: 3,4,7,11

8 rader x 20 kr = 160 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
7 Pewdiepie är en fin fyraåring som under förra säsongen visade upp fin fart i loppen. Ikväll är det årsdebut och formen är ett litet frågetecken, men kapacitet finns helt klart för att vinna direkt. Han kan öppna medel och prickar kusken Björn Goop starten ska det vara bra chanser på att man tar sig hela vägen till ledningen. Därifrån har man sen bra chans att leda loppet igenom.

Draget i loppet är 6 Xanthis Fantasy. Hon har också springspår och skickliga Rikard N Skoglund i vagnen, prickar man starten kan man utmana utvändiga 7 Pewdiepie om ledningen och kommer man dit är jag inte helt säker på att man släpper. Detta fyraåriga stoet är dessutom anmält barfota runt om för första gången, vilket är intressant och kan ge en extra kick ikväll. Skulle mycket väl kunna ta sin första seger här ikväll.

Vill man ha ytterligare streck på kupongen vill jag nämna 5 Dats Pepito som var bra vid segern för två starter sedan och även klart godkänd i den senaste starten. Han har formkurvan på uppgång och ska inte nonchaleras här vid större gardering.

Min Vinnare: 7 Pewdiepie
Spets efter 500m: 6 Xanthis Fantasy / 7 Pewdiepie
Skrällen: 6 Xanthis Fantasy.
Ranking: A 7,6 B 5,8,1 C 3,4,2

V64-2 2140m volt Monté
Här hittar vi kvällens första spik, 9 Gretzky Boko. Han borde i min bok ha en mycket bra segerchans ikväll i dagens Monté lopp trots att det är årsdebut. Denna åttaåring stod för ett par bra prestationer under förra säsongen i just Monté som står i en klass för sig sett till övriga konkurrenter. Dessutom är det Emilia Leo som sitter upp i sadeln, en av Sveriges bästa Montéryttare. Är Gretzky Boko bara någorlunda förberedd inför kvällens start, vilket tränaren Morten A Pedersen sällan fuskar med så ska detta ekipage normalt sätt vara mycket svårslaget. Spik för mig.

Motbud
4 She Follow Me kommer från med en färsk seger i bagaget efter att man spurtade till seger via en vass avslutning senast. Ikväll är det debut i disciplinen Monté och trivs hon med det kommer hon säkerligen tända till lite extra första gången. Men såklart är det svårbedömt hur hon ska fungera, och det kan ofta ta någon start innan man som häst förstår konceptet. Främsta motbud till min spik.

11 Edmund är startsnabb och kommer ikväll få en fin position trots dubbla tillägg. Han trivs på Färjestad där han vunnit tre av sex starter och formkurvan pekar uppåt. För två starter sedan gjorde man det bra som tvåa men i den senaste starten blev det galopp. Får man bara ordning på stilen och travar hela vägen in i mål är man en skräll för den som garderar.

Min Vinnare: 9 Gretzky Boko
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 She Follow Me
Ranking: A 9 B 4,11,10,2,6 C 5,7,3,8,1

V64-3 2640m auto
Ett öppet långlopp där jag kommer gardera så mycket plånboken tillåter.

5 Stepping Moneyboy är en sexåring som är uppskriven i boken för nästagångare. Man står på tur för seger och har gjort flera bra prestationer på slutet. Han har styrkan som sitt främsta vapen. Att man inte fått sätta nosen först på slutet beror på att man stött på tufft motstånd eller att man blivit snuvad på segern av en smygkörd konkurrent. Formen är bra och kommer vara med och göra upp om segern här ikväll.

1 Global Unesco är en segervan sjuåring som vunnit åtta av sina tjugo starter. Ikväll är det årsdebut vilket gör att formen är svårbedömd, men sett till grundkapacitet ska man räknas som en av de som kan vinna loppet.

Även 15 Bear Hope gör årsdebut ikväll, och man har fått ett tufft utgångsläge med bricka femton. Men detta är en sjuåring som är härdad mot tufft motstånd och skulle man leva upp till en någorlunda normal prestation direkt så finns både styrkan och kapaciteten för att vinna detta öppna lopp.

Skrällen är 7 Ferrell som kommer från en bra prestation i den senaste starten, man gick då ett bra sista halvvarv. Gången innan var man också klart godkänd i skymundan. Med en formkurva som pekar uppåt och att man dessutom gynnas av tempo på loppet gör att man till 4% är en skräll jag betalar för ikväll.

Min Vinnare: 5 Stepping Moneyboy
Spets efter 500m: 5 Stepping Moneyboy
Skrällen: 7 Ferrell
Ranking: A 5,1,15 B 7,12,14,10,9,8 C 3,13,2,4,6,11

V64-4 2140m volt
5 Bring Me Wine gjorde det bra i den senaste starten, då var man tvåa bakom Marion Fouty Bon i ett lopp ingående i Margaretas Tidiga Unghästserie. Spår fem i volt har Bring Me Wine klarat av tidigare och man kommer kunna få en fin position härifrån. Med en formkurva som pekar uppåt kommer man vara en av de som blandar sig in i segerstriden ikväll.

9 Anita Roc gjorde också det bra i den senaste starten, man blev ett stallskrik på Solvalla den kvällen efter att man intrycksmässigt värmt bra. Gick då en en bra avslutning. Nu blir det återigen barfota runt om vilket är ett stort plus och med lite tempo i loppet kommer hon passera många över upploppet.

Skrällen är 3 Flavienne Lascaux, man var inte som bäst i den senaste starten när man fick bestämma i ledningen. Men detta sto har tidigare visat fina fartresurser och studsar man tillbaka från den senaste prestationen direkt ska man inte nonchaleras helt. Man är snabb från start och till 4% är man en skräll jag betalar för.

Min Vinnare: 5 Bring Me Wine
Spets efter 500m: 3 Flavienne Lascaux / 7 Quickly S.W
Skrällen: 3 Flavienne Lascaux
Ranking: A 5,9 B 3,8,7,4,1,10 C 2,6

V64-5 2640m volt
8 Buska Blyg är en femåring som tränas av Robert Bergh och har ett mycket imponerande staket i resultatraden, vilket innebär att man har tagit fem raka segrar. Detta är en femåring som är under fin utveckling och med Rikard N Skoglund i sulkyn är man fortfarande obesegrade på tre starter. Ikväll har man en passande uppgift och man är den givna förstahästen.

Kommer ändå dubbla systemet med en skräll som är spelad till 7%. 3 Tåga Viktor besitter kapacitet för att utmana favoriten Buska Blyg med sina 20m försprång. Tränaren Oskar J Andersson håller sin nioåring högt och jag är inne på att man sitter i ledningen i ett tidigt skede och väl där kommer man försöka göra livet surt för favoriten med att hålla ett lagom högt tempo. Man gynnas av distansen ikväll och är en given utmanare här. Streckas.

För den som vill gardera bredare nämner jag även 11 Nordby Kuling som får Björn Goop bakom i vagnen för första gången vilket är intressant. Gillar den långa distansen och kommer gör ett bra lopp.

Min Vinnare: 8 Buska Blyg
Spets efter 500m: 3 Tåga Viktor
Skrällen: 3 Tåga Viktor
Ranking: A 8,3 B 11,15,4,14,9,6,7 C 10,13,2,12,5,1

V64-6 2140m auto
4 Royal Navy Neo är en kapabel sjuåring som ikväll gör årsdebut. Den senaste segern kom i Augusti på V75 när man ledde från start till mål. Man är kvick iväg från start och är min troliga ledare av loppet, i den positionen har Royal Navy Neo vunnit fem lopp på sju försök. Är bara formen inte helt avlägsen ska han ses med bra vinstchans direkt. Det blir barfota runt om vilket är ett klart plus.

7 Monfalcone gör även han årsdebut ikväll, men detta är en elvaåring som brukar gå bra direkt efter vila. Har en vass avslutning att tillgå om han får sitt lopp. Hittar man bara ner i en vettig position härifrån ska han inte nonchaleras.

11 Deep Pockets gör ikväll årsdebut och även en spännande debut för tränaren Rickard Svanstedts. Kapacitetsmässigt står han sig bra för kvällens start. Man har fått ett tufft utgångsläge men skulle det lösa sig längs vägen ska man räknas som en av de som kan vinna loppet.

Vill även nämna 3 Conrads Wilhelm som kommer till dagens start med bevisad form. Kommer från detta utgångsläget kunna få en fin positionen och Conrads Wilhelm besitter en vass avslutning. I den senaste starten avslutade man 10,8 sista 800m och för tre starter sedan vann man säkert via 11,5 sista 800m. Streckas.

Min Vinnare: 4 Royal Navy Neo
Spets efter 500m: 4 Royal Navy Neo
Skrällen: 3 Conrads Wilhelm
Ranking: A 4,7,11 B 3,6,10,1,2,8 C 9,5

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto