DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 26/4

26 April 2021 - 13:42

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Omgången kryddas av en jackpot på 5,5 Miljoner. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 4 Lampard i den andra avdelning.

V64 Tips Färjestad Måndag 26/4
V64-1 4,6,9,10
V64-2 4 Lampard
V64-3 1,2,3,7,12,15
V64-4 4,6,8
V64-5 1,3,11,12,13
V64-6 2,3

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 26/4
DD1: 1,3,11,12,13
DD2: 3 Classichap

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
9 Doyouknow är ett sexårigt sto som varit ute och mött tufft motstånd på slutet. Men insatserna har varit bra och formen är bra. I den senaste starten avslutade man rappt efter att behövt gå ut i ett fjärdespår i slutkurvan. Nu är motståndet enklare och hittar man bara en vettig position ifrån sitt femtespår i volten ska man kunna vara med och slåss om segern här.

6 Cobbys Nana kommer med bra form, i den senaste starten stod man för en bra avslutning som räckte till andraplatsen. För två starter sedan avslutade man sista 1000m på 12,5. Cobbys Nana har styrkan som sitt främsta vapen och till kvällens start blir det även barfota runt om vilket är ett plus. Givet streck på systemet.

4 Listas Marion står 20m före de mest betrodda i loppet. I den senaste starten var det comeback och årsdebut men det blev galopp bakom bilen, dock var upphämtningen gedigen och mersmakande. Nu med ett lopp i kroppen bör även formen vara ytterligare förbättrad till dagens start. Med endast fyra hästar på start räknar jag med att kusken och tränaren Magnus Jakobsson laddar iväg från start för att tidigt sitta i ledningen. Från den positionen har man tre segrar på fyra försök och ska räknas ikväll.

Nämner även 10 Alfredo Sauce som kommer med en färsk seger i bagaget, hon avgjorde säkert i den senaste starten via en rapp avslutning. Från ett intressant springspår på tillägg kan man hitta en bra position från start för att sen återigen avsluta rappt sista biten. Streckas.

Min Vinnare: 9 Doyouknow
Spets efter 500m: 4 Listas Marion
Skrällen: 10 Alfredo Sauce
Ranking: A 9,6 B 4,10,5,7,2,1 C 11,8,3

V64-2 2140m volt
Här hittar vi omgångens första spik, 4 Lampard. Detta är ett nyförvärv hos Björn Goop som kommer bli intressant att följa framöver. Träningsrapporterna runt Lampard är goda och jag förväntar mig en bra insats direkt. Fyraåringen har gett ett stabilt intryck och fjärdespåret ska inte vara några problem. Motståndet ikväll är heller inte av högsta klass vilket såklart gynnar Lampard. Jag tror man tidigt sitter i ledningen och därifrån är man sen hästen att slå. Spik för mig.

Motbud
13 Broadway Frazer har hittat formen och kommer med en färsk seger i bagaget. I den senaste starten vann man överlägset via 14,8 sista 1000m. är en av få i loppet som skulle kunna utmana min spik.

Nämner även 15 Global Billboard som besitter bra grundkapacitet men som har svårt att hålla sig till rätt gångart. I den senaste starten var det årsdebut och man galopperade bort en framskjuten placering på upploppet. Nu med lopp i kroppen bör formen vara förbättrad och från ett intressant springspår bör man kunna hitta en vettig position om Global Billboard håller sig till rätt gångart.

Min Vinnare: 4 Lampard
Spets efter 500m: 4 Lampard
Skrällen: 13 Broadway Frazer
Ranking: A 4 B 13,15,10,11,9,12,7 C 2,6,8,1,3,14,5

V64-3 2140m volt
1 Valle Borka gjorde ett bra lopp senast när man gick i mål som tvåa efter att gjort stora delar av loppet utvändigt om ledaren, men blev slagen av en smygkörd konkurrent kort före mål. Med endast tre hästar på start är jag inne på att man håller upp ledningen och sen är hästen att slå. Kapacitetsmässigt och tidsmässigt står Valle Borka bar inne i loppet och hon blir min förstahäst.

12 S.K.'s Ariel blir favorit i loppet, vilket man kan förstå efter den senaste prestationen då man kunde sätta nosen först över mållinjen via 25,2 sista 700m. Idag är uppgiften något annorlunda då man kommer behöva göra allt grovjobb själv och det kommer krävas en rekordsänkning för att vinna. Men med fem segrar på de sex senaste starterna måste man räknas ändå.

15 Stilig Karl har bra kunnande men har även lätt för att galoppera. För två starter sedan galopperade man på upploppet i segerstriden. Formen tror jag finns där och skulle kusken Carl Johan Jepson få runt denna sjuåring i rätt aktion är man med långt framme.

Nämner även 2 B.B.Solrun som har ett intressant utgångsläge ikväll. Man är kvick iväg från start och kommer kunna hitta en bra position. Får man sen smyga med och spara speeden tillslut ska man inte nonchaleras.

Min Vinnare: 1 Valle Borka
Spets efter 500m: 1 Valle Borka
Skrällen: 15 Stilig Karl / 2 B.B.Solrun
Ranking: A 1 B 12,15,2,3,7,6,10,13,4,11 C 8,5,9,14

V64-4 2140m auto
8 Miramaris Futura kommer till dagens start med formen på topp. I den senaste starten blev man trea men avslutade sista 800m via 16,2 i ett lopp över 3000m. För tre starter sedan vann man enkelt från ledningen. Det är ett sto under utveckling som är stark och rejäl. Hon ska räknas tidigt i kvällens lopp trots bricka åtta bakom bilen.

Skrällen är 4 Helix Rick som fortsatt jagar sin första seger i karriären. Men femåringens form är bättre än resultatraden och första segern kan mycket väl komma här ikväll. I den senaste starten galopperade Helix Rick till slut med en hel del krafter sparade i ryggen på en trött ledare. Med lite klaff med positionerna här ikväll är man till 5% en given skräll i min bok. Till kvällens start blir det även amerikansk vagn vilket är intressant.

Tidig är också 6 Mysterious Lucifer som är jämn och stabil i sina prestationer trots sina tre år. Formen är bra och man är kvick iväg från start och skulle man komma till ledningen här ikväll blir man inte enkel att plocka ner. I den senaste starten avslutade man rappt via Open-Stretch. Streckas.

Min Vinnare: 8 Miramaris Futura
Spets efter 500m: 6 Mysterious Lucifer
Skrällen: 4 Helix Rick
Ranking: A 8,4,6 B 7,3,9,15,13,14,1,2 C 11,5,12,10

V64-5 2640m auto
11 Mikkel H.R. gjorde årsdebut i den senaste starten och man genomförde det loppet på bästa sätt, man vann loppet efter att bestämt från ledningen i jämnt tempo. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut med bakspår, men med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad och en bra prestation är att vänta. Ikväll blir det även första gången med Carl Johan jepson i vagnen. Förstahäst.

Skrällen är 12 Ies Elisabet. Detta är ett femårigt sto som inte startat sedan Januari har men den tjejen är troligtvis den som besitter bäst fart i loppet och ska därför tas på allvar. Hon har genom sin karriär startat på i tuff konkurrens och någon gång ska man få betalt för den hårdheten man införskaffat sig. Att det blir första gången med Magnus A Djuse i vagnen samt att man rycker skorna gör att jag räknar med att Ies Elisabet är väl förberedd inför kvällens start. Med de rätta ryggarna under slutrundan kan man till 4% inte nonchalera henne.

Framhåller även skrällen 13 Au Gratin som har gjort flera bra lopp på slutet utan att få vinna. Detta är en sexåring som står på tur för seger, dessutom blir det amerikansk vagn till kvällens start vilket är intressant. Till 5% betalar jag för Au Gratin.

Vill även nämna att 1 Ready Trophy förstärks av Jorma Kontio i vagnen till dagens start. Detta är en stark och rejäl femåring som går hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 11 Mikkel H.R.
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Ies Elisabet / 13 Au Gratin
Ranking: A 11,12,13 B 1,3,9,6,7,5,10 C 14,2,8,4

V64-6 1640m auto
3 Classichap är en individ som trivs över sprintdistansen och ikväll ser även uppgiften passande ut på förhand. Man reser över till Sverige med en häst i form och man är kvick iväg från start. Med tanke på att värsta motbudet till spets har innerspår och gör årsdebut är jag inne på att Classichap kommer sitta i ledningen efter en bit idag. Därifrån är man sen hästen att slå. Till 21% är spelvärdet högt. Föstahäst.

Dubblar även systemet med 2 Sahara Peyote som stod för en stark slutrunda i den senaste starten, en prestation som räckte hela vägen till seger. För två starter sedan gjorde man det bra i ett tufft lopp som Click Bait vann. Ikväll är det enklare emot och det är även aviserat barfota runt om och amerikansk vagn vilket är intressant. Streckas.

Söker man ytterligare streck är 1 Maze Runner tidig. Detta är en valack som besitter bra kunnande i grunden. Men att det idag är årsdebut och att man varit struken inför denna starten gör att jag vill se honom visa form innan jag går på honom. Men på pluskontot finns att det blir barfota runt om och Ulf Ohlsson i vagnen. Given vid större gardering.

Min Vinnare: 3 Classichap
Spets efter 500m: 3 Classichap
Skrällen:
Ranking: A 3,2 B 1,9,7,8,4 C 5,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming