DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 30/11

30 November 2020 - 09:05

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 1 Blackbuck i den tredje avdelning.

V64 Tips Färjestad Måndag 30/11
V64-1 1,6,8,9,11
V64-2 3,6,7
V64-3 1 Blackbuck
V64-4 4,5,6,8
V64-5 1,8
V64-6 1,2,3,4

480 rader x 1 = 480 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 30/11

DD1: 1,8
DD2: 1,2,3,4

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
6 Mirakel Håleryd gör ikväll sin första start för sin nya tränare Björn Goop. Mirakel Håleryd har tidigare visat fin kapacitet men blandat och gett för mycket i sina prestationer. SKulle Björn fått ordningen på denna fyraåring så kommer han bli att räkna med idag trots att man inte startat på ett tag. Tidig för mig.

8 Zenato har visat sig ha helt rätt inställning och kommer till dagens start med fyra segrar på de fem senaste starterna. Fick ett tufft lopp i den senaste starten men höll undan till seger från ledningen. Idag är det voltstart och spår fem, dessutom är loppet 500m en distans han aldrig startat på. Det finns några frågetecken kring dagens start för denna storfavorit som jag vill syna. Jag garderar loppet.

9 Silver Bullit har fått ett bra utgångsläge, och bör kunna utnyttja detta springspår till att sitta långt framme direkt i loppet. I den senaste starten gick man i mål med gott om krafter sparade. Formen är det heller inget fel på, det visade man näst senast när man stod för en snabb avslutning. Min skräll i loppet.

1 Estelle Avenue har inte riktigt fått till det i loppen på slutte, men kapacitet och kunnande finns det gott om hos denna fyraåring. Jag ser Voltstart som ett plus för hennes del och skulle det bli en felfri avgång ska hon normalt sett kunna vara med långt framme i ett lopp som detta. Fjärde hästen på systemet.

Min Vinnare: 6 Mirakel Håleryd
Spets efter 500m: 1 Estelle Avenue
Skrällen: 9 Silver Bullit
Ranking: A 6,8 B 9,1,11,14,13,12 C 10,4,3,7,15,2,5

V64-2 2140m volt
3 Mc Vilja står för jämna och fina prestationer varje gång. Idag har man dessutom ett bra utgångsläge. Hittar man till ledningen härifrån tror jag på hög segerchans. Mc Vilja är bra för klassen och bör bli svårfångad för konkurrenterna från ledningen. Att man har sju andraplatser av sina 22 starter i livet gör ändå att jag vill se henne vissa lite mera löpskalle på henne innan jag kan tänka mig att spika.

7 Furderud Prinsen tog en fin seger för tre starter sedan, har varit sämre i två starter efter det. Furderud Prinsen besitter fina fartresurser men behöver få det lite serverat här. Trivs som allra bäst över kort distans. Men skulle man få ett fint lopp och kan använda sin kvickhet över upploppet tror jag han kommer fälla många ikväll.

6 B.B.Solrun är ett fyraårigt sto som tidigare tränades av Anders Wolden Lundström men som nu är hos Ole Johan Östre. Idag står man något hårt inne i loppet rent pengamässigt, men om tränarbytet ger effekt direkt ska man inte nonchaleras i kvällens start. Hon har visat fina fartresurser tidigare.

För den som vill ha ytterligare ett streck är 2 Balder Töffen S.K tidig. Gick i mål senast med lite sparade krafter. Skulle man hitta ner i rygg ledaren idag och få smyga med in i det sista skulle det kunna gå, spelad till endast 1% i nuläget. Formen är dessutom bättre än resultatraden visar.

Min Vinnare: 3 Mc Vilja
Spets efter 500m: 3 Mc Vilja
Skrällen:
Ranking: A 3,7 B 6,9,2,1,5,4 C 12,8,11,10

V64-3 2140m volt
I denna avdelningen hittar vi omgångens enda spik. 1 Blackbuck har gjort det bra för tränaren Björn Goop tidigare. I den senaste starten fick man anfalla bakifrån från bricka 12 och är ursäktad för den insatsen. I dag är förutsättningarna helt annorlunda. Man ser ut att tidigt sitta i ledningen och ikväll är även motståndet något enklare på pappret än vad man mötte i den senaste starten. Blackbuck är under utveckling och blir svårfångad från ledningen ikväll. Jag spikar.

Motbud
3 Lella Lombardi blev störd till galopp i den senaste starten, men i starten innan vann hon på ett bra sätt från ledning. Även om det skulle bli en ryggresa ikväll har hon visat att man klarar av det också. Bär få en fin resa oavsett från detta utgångsläge och är tidig bakom min spik.

7 Ganette Am är en häst som står för höga toppar och blandar fina prestationer med att vara sämre emellanåt. Nu har man dock fått några lopp i kroppen för sin tränare Ulf Stenströmer och formen bör vara i antågande. Ganette Am besitter oavsett en fin och rejäl avslutning som skulle kunna bita bra ikväll under slutvarvet. För den som garderar.

Min Vinnare: 1 Blackbuck
Spets efter 500m: 1 Blackbuck
Skrällen: 12 She Follow Me
Ranking: A 1 B 12,7,10,2,8,11,4,3,15,14 C 13,6,5,9

V64-4 2140m auto
Ett intressant treåringslopp.

6 Raja Knight har startat sin karriär på imponerande vis, med två raka segrar. Segrarna har dessutom tagits via övertygande spets triumfer. Det har heller inte varit någon bluff segrar då det gått snabbt under vissa delar av loppen och ändå har Raja Knight kunnat travat undan till säkra segrar. Raja Knight är allround men troligtvis laddar man från start för att försöka komma till ledningen, lyckas man med det tror jag segerchansen är mycket hög, även om man inte är beroende av någon ledning för att vinna loppet. Oavsett lopp scenario så är det en bra segerchans i min bok.

Skrällen i loppet är 8 Call To The Bar, detta är en treåring som tycks vara under kraftig utveckling och jag tror vi kommer få sen en bra prestation ikväll trots spår åtta. I den senaste starten satt man fast med mycket sparade krafter över mållinjen. Till ikväll är man dessutom kusk förstärkt av Ulf Ohlsson, får man även användning för de sparade krafterna från senast tror jag Call To The Bar kommer vara med tidigt i segers snacket här.

4 Habit Silvio måste också räknas tidigt här, hon har två segrar på sina tre starter. Hon har visat sig ha en vass avslutning att tillgå. Med rätt läkningsförlopp ikväll kommer hon fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 6 Raja Knight
Spets efter 500m: 6 Raja Knight
Skrällen: 8 Call to the Bar
Ranking: A 6,8,4,5 B 1,11,2,3, C 9,7,10

V64-5 2140m auto
1 Zodiac Dany Grif debuterade för Björn Goop i den senaste starten, stod då för en bra prestation direkt och avslutade via 1,10 sista 700m. Zodiac Dany Grif kvick iväg från start och nu med ett lopp i kroppen för Björn Goop lär formen vara framflyttad ytterligare till kvällen start. Från ett bra utgångsläge blir Zodiac Dany Grif min förstahäst i loppet.

Jag vill ändå dubbla systemet med 8 Global Weather som har lottats till ett sämre utgångsläge med bricka åtta bakom bilen. Ikväll startar man dock mot enklare motstånd än vad man mött på slutet. Denna femåring har hög segerprocent, över 50%! Nu har man dessutom även fått några lopp i kroppen och formen lär vara nära toppen. Jag tror vi kommer få se Magnus Jakobsson ta en lugn start för att sen avvakta fram till 600m från mål innan han kastar loss Global Weather i spåren. Skulle kunna räcka hela vägen till ytterligare en seger ikväll.

2 Kadabra Bolets är stabil och står för bra prestationer varje gång. Ikväll har man ett bra utgångsläge, Kadabra Bolets bör kunna hitta ner i rygg på ledaren. Från den positionen är man med och slåss om en framskjuten placering ikväll.

4 Leo Leo kan öppna kvickt och har vunnit från ledningen och från rygg på ledaren tidigare. Ska bli intressant att se vilken taktik man väljer ikväll. Oavsett tror jag man kommer sända iväg från start för att se vad det finns för positioner att inta. Intressant om man skulle hitta rygg på ledaren och sen få lucka in på upploppet.

Min Vinnare: 1 Zodiac Dany Grif
Spets efter 500m: 1 Zodiac Dany Grif
Skrällen: 8 Global Weather
Ranking: A 1,8 B 2,4,10,11,9,5,3 C 6,7,12

V64-6 1640m auto
3 Bear Hope stod för en mersmakande avslutnng i skymundan i den senaste starten. Denna sexåring är van att möta tuffare hästar än vad man ställs emot idag och med ett bra utgångsläge bör Björn Goop ladda iväg från start. Dessutom är det aviserat jänkarvagn till kvällens start, vilket är intressant. Man lär få en position i främre träffen och ska ha bra segerchans i kvällens lopp. Förstahäst.

2 Zizou gör det rejält och bra i varje start. Ikväll med ett perfekt utgångsläge lär man ladda vad som går för att nå ledningen direkt. Skulle man komma dit är mycket vunnet för denna femåring. Men det finns snabba konkurrenter utanför och det ska bli en intressant öppning av detta loppet. Oavsett så kommer Zizou kunna göra grovjobb själv och trivs som bäst med jämt högt tempo. Så kanske inte heller är någon som vill ha Zizou utvändigt om sig, utan kan även tänka mig att man blir släppt till ledningen efter en bit. Tidig på systemet.

1 Hopeusteponalego är skrällen i loppet, riskerar dock att bli över från detta utgångsläge. Men till låg procent ska man inte nonchalera denna treåring. Hopeusteponalego besitter en snabb och rejäl avslutning. Kommer man bara till vettigt i loppet och från lucka in i slutkurvan kommer man kunna plcoka ner många över upploppet. Att det som ikväll är en treåring mot äldre hästar innebär troligtvis att man man kanske vill köra ett snällt upplägg. Skräll.

Min Vinnare: 3 Bear Hope
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Hopeusteponalego
Ranking: A 3,2 B 1,4,11,6,12,5,10 C 9,7,8

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming