DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad 4/1

4 Januari 2021 - 12:23

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 6 Homeland Pellini i den fjärde avdelning och 9 Quite E.Wood i den sjätte och sista avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 4/1

V64-1 3,7,11
V64-2 1,4,5,7,9,10,14,15
V64-3 1,9,10,13
V64-4 6 Homeland Pellini
V64-5 1,2,3,7,10,11
V64-6 9 Quite E.Wood

576rader x 1 = 576kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 4/1

DD1: 1,2,3,7,10,11
DD2: 9 Quite E.Wood

6 rader x 40kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
3 Jennifer Web är ett fyraårigt sto som är kvick iväg från start, man är men tidiga ledare av loppet även om man kommer utmanas utifrån. För två starter sedan vann enkelt från ledningen med sparat i mål. Det följde man upp med att avsluta okej i den senaste starten, klockan stannade på 13,9 sista 800m. Skulle man hitta till ledningen ikväll är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

7 Engla S.S. är ett kapabelt sto som har fin form inför dagens start. Hon är kvick iväg från start och kommer utmana om ledningen initialt. Engla S.S. kommer med två raka topp tre placeringar, klockan har i båda starterna stannat på en 14-tid. I den senaste starten fick man ett tufft lopp utvändigt om ledaren, första varvet gick dessutom på 12,0 men Engla S.S. kunde trots den tuffa inledningen ändå hålla fint till en tredjeplats. Gör man om den prestationen ikväll och får en bättre position är man med och gör upp om segern. Tidig.

11 O.M.Gemma besitter fin kapacitet och har två raka segrar överst i resultatraden. Men man har varit struken inför dagens start vilket gör formen svårbedömd. Men trots det är man ett givet streck utifrån sitt kunnande. Skulle de två ovannämnda inte heller komma överens om vem som ska köra i ledningen skulle temport kunna hållas upp under loppet och det skulle bjuda in O.M.Gemma.

Min Vinnare: 3 Jennifer Web
Spets efter 500m: 3 Jennifer Web
Skrällen: 7 Engla S.S.
Ranking: A 3,7,11 B 1,5,2,9 C 8,3,10,6

V64-2 2140m auto
Ett B-tränar lopp med spårtrappa och kuskar som max fått köra 150 lopp år 2020, Det säger de mesta. Jag målar på det som plånboken tål.

5 Irruta Boko vann säker ifrån ledningen för två starter sedan, då gick man i jämnt tempo i hela loppet. Detta är en sexåring som gjort sina bästa prestationer från just ledningen så jag antar Niclas Benzon som sitter i vagnen ikväll kommer ladda vad som går från start för att komma till ledningen här. Men eftersom Irruta Bok lever på sin styrka så kommer man behöva dra i hårt tempo vilket skulle kunna öppna upp för speediga hästar där bakom. Hästen att slå för övriga från ledningen.

Vill nämna 10 Orlando Fortis som gjorde det bra efter galopp i den senaste starten. Han har emellanåt svårt att hålla sig till trav, men skulle han hålla reda på benen hela loppet igenom är man intressant till den låga procenten. Besitter fin fart.

9 B.G.Arne har formen på topp, kommer till dagens start med en andraplats och en seger på de två senaste starterna. För två starter sedan blev man två efter ett fint lopp i rygg på ledaren. I den senaste starten gjorde man ett väldigt fint lopp och kunde sätta nosen först över mållinjen som en 90-oddsare!

1 Simb Rihanna står fortfarande utan seger i karriären. Men kanske är det dags ikväll? Möter enklare motstånd än vad man är van vid och har dessutom fått ett perfekt utgångsläge.

Min Vinnare: 5 Irruta Boko
Spets efter 500m: 5 Irruta Boko
Skrällen: 1 Simb Rihanna
Ranking: A 5 B 10,9,1,4,14,7,15 C 8,11,2,13,6,12


V64-3 2140m volt
9 Jokke Ålj blir klar favorit i dagens tredje avdelning, och det med rätta. Man står för klassen i loppet och har åtta segrar på 22 starter. Carl Johan Jepson sitter i vagnen och tillsammans har de vunnit två av de tre senaste starterna. För två starter sedan vann man överlägset efter att kört sig till ledningen efter en bit. I den senaste starten kunde man inte mäta sig med Lome Storm och blev fyra. Idag är det enklare emot och det är en toppchans bara inte utgångsläget ställer till det. Innerspåret på tillägg kan nämligen blir en fälla även om kusken Carl Johan Jepson inte är känd för att sitta fast. Given förstahäst men vill ändå prova att gardera till den höga procenten.

2 Xenon Gel är en stark och rejäl sort som inte var som bäst senast. Men nu är Jorma Kontio tillbaka i vagnen och med bara två hästar på start kommer man troligtvis till ledningen. Givet streck när man garderar favoriten.

Vill även nämna 13 M.H.Herkules som verkar trivas i Sverige. Denna Norska gäst har tre segrar på tolv starter på svensk mark. Kommer runda många i dagens lopp om han är i samma författning som vid det senaste Sverigebesöket.

Min Vinnare: 9 Jokke Ålj
Spets efter 500m: 2 Xenon Gelr
Skrällen: 2 Xenon Gelr
Ranking: A 9 B 2,10,13,6,5,8,4 C 11,1,7,3,12

V64-4 2140m auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens första spik 6 Homeland Pellini, han kommer med en mycket fin form till dagens start. I den senaste starten var man ute på V75 och gick nytt rekord. För två starter sedan vann man från ledningen via 14,5 sista varvet. Man är kvick iväg från start och man är min tidiga ledare av loppet. Från ledningen är man hästen att slå och med säkra Jorma Kontio i vagnen hamrar jag in spiken.

Motbud
11 Millmighty besitter bra kapacitet för dagens motstånd. Inför den senaste starten hade man varit sjuk så det blev ett snällt upplägg då, men Millmighty kunde ändå avsluta sista varvet rappt via 13,9. Nu med den genomköraren i kroppen förväntar jag mig en bättre prestation ikväll. Spåret sätter såklart ner uppgiften något, men Millmighty är ändå främsta motbudet till min spik.

Vill också nämna 7 Botox som besitter fin grundkapacitet och nu med två lopp i kroppen inför dagens start lär formtoppen vara nära. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Homeland Pellini
Spets efter 500m: 6 Homeland Pellini
Skrällen: 7 Botox
Ranking: A 6 B 11,7,10,8,9,3,4 C 5,12,1,2

V64-5 2640m auto
2 Nisse Roc spurtar alltid bra med rätt resa. För två starter sedan var man inte som bäst, men senast kunnde man åter känna igen Nisse Roc som gjorde det bra som tvåa. För tre starter sedan vann man över den aktuella distansen och idag med perfekt utgångsläge tycker jag spelvärdet finns på åttaåring. Förstahäst.

3 Missing Tooma gjorde en okej insats senast i sin comeback efter ett kortare tävlingsuppehåll. Nu med ett lopp i kroppen borde formen vara framflyttad för denna valack som innan det varit ute i Breeders' Crown-semifinal. Missing Tooma har hög kapacitet och i sina bästa stunder befinner hon sig i skiktet precis bakom de bästa. Distansen har man visat att man klarar av tidigare. Enda frågetecknet är vart man hamnar från start? Jag är inne på att 1 Aces High håller upp ledningen. Men med lopp i kroppen är man ett tidigt segerbud oavsett position.

1 Aces High är min tidiga ledare i loppet. Man är kvick iväg från start och kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Skulle vilja se Jan Silvén prova i ledningen ikväll, men skulle man släppa ledningen i ett andraskede finns segerförhoppningar från positionen rygg på ledaren. Till endast 6% är man ett givet streck på kupongen.


Min Vinnare: 2 Nisse Roc
Spets efter 500m: 1 Aces High
Skrällen: 1 Aces High
Ranking: A 2,3 B 1,11,7,10,4,5,8 C 12,6,9

V64-6 2140m volt
Vi avslutar dagens V64 omgången med att spika 9 Quite E.Wood. Han är gynnad av strykningen på den tidigare favoriten Polly Avenue men jag var inne på att spika honom redan innan strykningen blev officiell. Quite E.Wood verkligen hittat sig själv igen hos tränaren André Eklundh. I den senaste starten gick man i mål med sparade krafter och intrycket lyste nästagångare. Quite E.Wood skrevs upp i boken och nu gör man den där “nästa starten” och jag kommer gå på honom. Med några startsnabba på framspår hoppas jag det kan bli lite körning från början och att Quite E.Wood. utnyttjar det under slutvarvet och rundar samtliga. Spik.

Motbud
3 Vikens Brummer var inte som bäst i den senaste starten, men denna femåring besitter fin kapacitet i grunden. Ikväll har man hyfsade förutsättningar, man skulle kunna vara den som tar hand om ledningen och lyckas man med det är man hästen att slå för övriga.

5 Personal Goals också kvick iväg från start och kan nu med lite mer plats på volten i och med strykningen även han hitta till ledningen. Oavsett tror jag man hittar en bra position och skulle man få ett bra lopp besitter denna åttaåring en vass avslutning. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Quite E.Wood
Spets efter 500m: 3 Vikens Brummer
Skrällen: 5 Personal Goals
Ranking: A 9 B 3,5,8,2,10,7 C 4,6,11


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming