V64 Tips Färjestad 7/6

Publicerad på 7 Jun 2021 - 15:45

DrTrav

DrTrav

7 Jun 2021 - 15:45

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad. Omgången kryddas av en jackpot på 4,5 Miljoner. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 6 Hipster Am i den femte avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 7/6
V64-1 1,2,5
V64-2 1,3,4
V64-3 3,7,11,12
V64-4 3,4,6,10
V64-5 6 Hipster Am.
V64-6 1,3,4,5,10

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 7/6
DD1: 6 Hipster Am.
DD2: 1,3,4,5,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
1 D.Day Zet stod för en mini comeback i den senaste starten och femåringen visade direkt fin form när man enkelt gick undan från ledningen. Han är kvick iväg och har fem segrar på sex försök från den positionen. Ikväll är man återigen den troliga ledaren och därifrån är sen segerchansen stor. Men att man är streckad på närmare 80% gör att man vill plocka med ytterligare något streck på systemet. Sund spik för den som vill spela med två spikar.

Vill nämna 5 Un Mec d’Or som kommer med formen smygande då denna sexåring stått för bra prestationer i monté på slutet. Åter med Björn Goop i vagnen ikväll är ett plus. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Framhåller även 2 Livi Oboy som visat sig trivas bra över kort distans. Han har inte varit sämre än två på sina tre senaste försök över 1640m. Till dagens start har man även fått två lopp i kroppen vilket borde göra gott för formkurvan. Dessutom blir det nu återigen barfota runt om. Från bricka två är man garanterad ett fint lopp och jag plockar med Livi Oboy på systemet.

Min Vinnare: 1 D.Day Zet
Spets efter 500m: 1 D.Day Zet
Skrällen: 5 Un Mec d’Or / 2 Livi Oboy
Ranking: A 1 B 5,2,10,9,7,8 C 6,3,4,12,11

V64-2 1640m volt
1 Teton Game Of War har en intressant uppgift ikväll. Denna fyraåringen kommer till start med fin form och även formen på hela stallet för tränaren Markus B Svedbergs för fin för dagen. Teton Game Of War är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Till en tilltalande spelprocent är spelvärdet högt på Markus B Svedbergs travare.

4 Jane Attack är ett femårigt sto som duger bra kapacitetsmässigt för loppet. Hon kan öppna okej och kommer till dagens start med en formkurva som pekar uppåt. Två raka andraplatser på de två senaste starterna. För två starter sedan avslutade hon rappt via 13,5 sista 800m. Åter med Björn Goop i vagnen ikväll vilket är ett plus.

3 I.D.Dig Deeper är något ojämn i sina prestationer men besitter samtidigt bra kapacitet. Han har felat i årets två inledande starter vilket gör formen är svårbedömd. Men skulle I.D.Dig Deeper sköta sig ikväll duger han bra och från ett bra utgångsläge kommer man kunna få en bra position.

Min Vinnare: 1 Teton Game Of War
Spets efter 500m: 1 Teton Game Of War
Skrällen: 3 I.D.Dig Deeper
Ranking: A 1 B 4,3,8,7,6,2,5 C 12,9,11,10

V64-3 1640m auto
3 Lumbermans Kalle är en idé i loppet. Detta är en femåring som besitter bra kapacitet för loppet. Det har blivit galopp i de två senaste starterna men travar Lumbermans Kalle hela loppet ikväll är det läga för att tidigt sitta i ledningen och därifrån blir man sen inte lätt att ta sig förbi. I den låga procenten är det givetvis inbakat en viss galopprisk, men till endast 7% håller jag denna femåring som förstahäst.

11 Van Gils kommer till dagens start i fin form. Han kommer med en färska seger i bagaget från den senaste starten. Då vann man enkelt via 12,5 i 1000m. Van Gils är rejäl och kan göra en hel del jobb själv, vilket också lär behövas ikväll från bricka elva. Ett givet segerbud i loppet trots ett tufft utgångsläge.

Skrällen är 7 Chef M.M. Han fick ett tufft lopp senast och kom aldrig riktigt in i matchen efter en del strul längs vägen. Men gången före visade han fin form när han avslutade rappt som tvåa. För kusk och tränare Michael Larsson blir fokus från start att hitta ner i en vettig position för att sen smyga med i ryggar så länge som möjligt. Med en vass avslutning sen kommer man fälla många konkurrenter och till endast 3% är detta ett givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 3 Lumbermans Kalle
Spets efter 500m: 3 Lumbermans Kalle
Skrällen: 7 Chef M.M.
Ranking: A 3,11 B 7,12,2,1,6,5 C 4,9,10,8

V64-4 2140m auto
3 Bon Bini har inlett året lovande med tre raka segrar på kontot. Detta är ett femårigt sto som är under fin utveckling och har även visat att hon tål att gå ifrån olika positioner under loppet. Formen är på topp och från ett bra utgångsläge kommer hon kunna införskaffa sig en bra position från start. Bon Bini gynnas om tempot blir högt och är ett givet segerbud på nytt här ikväll. Även återigen anmält barfota runt om vilket är ett plus.

4 Stella Nova Race är en intressant fyraåring som kvalade in till finalen av Drottning Silvias Pokal. Att man väl där mötte något för tufft motstånd är det inte att säga något om. Fick efter den finalen lite kortare vila och har nu åter ett lopp i kroppen inför kvällens start. Kan öppna okej från start och det finns på korten att man kan trycka sig till ledningen efter en bit. Lyckas hon med det är såklart mycket vunnet. Från ledningen blir hon svårslagen.

Framhåller även 10 Marble Arch som stod för en godkänd årsdebut i den senaste starten. Nu har hon lopp i kroppen vilket borde göra gott för formen. Dessutom är det anmält barfota runt om till ikväll, vilket är ett plus. Hon får även åter Björn Goop i vagnen. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Bon Bini
Spets efter 500m: 4 Stella Nova Race
Skrällen: 10 Marble Arch
Ranking: A 3,4 B 10,6,14,5,13,8,2 C 11,7,9,1,12

V64-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 6 Hipster Am. Han kommer med en färsk seger i bagaget och då gjorde han det mycket imponerande när han drog på i ledningen och vann via 1.11 sista 700m. Noterbart är också att tränaren Stefan P Pettersson har bra form på hela stallet för dagen vilket såklart är en faktor att ta hänsyn till. Hipster Am är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet och kusken prickar starten från sitt springspår, därifrån blir han sen svårslagen. Spik.

Motbud
9 Ottens Hero är en av två hästar från stall Daniel Redén i loppet. Denna fyraåring kommer med två raka segrar på kontot och har aldrig slutat sämre än trea på sina totalt tio starter i karriären. Ottens Hero har visat att han är allround och går från olika positioner. Ikväll har man ett tufft utgångsläge med bakspår i volten, men ska ändå inte räknas bort vid gardering.

Den andra hästen från stall Daniel Redén är 7 Epimetheus. En individ som gör det bra varje gång och är ofta med långt framme i loppen. I den senaste starten var man ute bland tufft sällskap i ett kval till Konung Gustaf V:s Pokal. Från ett intressant springspår ikväll kan Ulf Ohlsson som sitter i vagnen hitta en bra position från start. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 6 Hipster Am.
Spets efter 500m: 6 Hipster Am.
Skrällen: 7 Epimetheus.
Ranking: A 6 B 9,74,10,11,3,1 C 2,5,8

V64-6 2140m volt
10 Vae Victis Club är en sjuåring som imponerade vid första framträdandet i för Daniel Redén. Därefter har det gått lite grus i maskineriet och framgångarna har uteblivit. Det har bland annat blivit galopp i de tre senaste starterna. Detta gör att Vae Victis Club är svår att räkna på inför ikväll. Men kapacitetsmässigt är det en fin individ som står sig bra i loppet. Sköter sig Vae Victis Club ska det vara bra segerchans i loppet.

4 Betting Rebel är en sjuåring som visat sig trivas bäst när han får tåga på framme i ledningen. Skulle han komma dit ikväll blir man inte lätt att plocka ner. Formen är dock ett frågetecken vilket gör att chanserna försämras något.

5 Jaques Noir är ojämn i sina prestationer men han besitter hög högsta nivå. Till kvällens start maxar man i balansen och då det blir barfota runt om och amerikansk vagn vilket är intressant. Streckas på systemet.

1 Baritone Artist gör ikväll comeback efter ett längre tävlingsuppehåll, vilket gör att han är svårbedömd. Men utgångsläget är passande och Baritone Artist kan öppna bra från start. Är bara formen någorlunda i ordning är detta en häst som gör upp om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 10 Vae Victis Club
Spets efter 500m: 4 Betting Rebel
Skrällen: 5 Jaques Noir
Ranking: A 10,4 B 5,1,3,6,2 C 8,7,11,9

Lycka till


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto