V64 Tips Färjestad Måndag 18/11

Publicerad på 18 Nov 2019 - 14:56

DrTrav

DrTrav

18 Nov 2019 - 14:56

Det är V64 tävlingar ifrån Färjestad ikväll med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 4 Rocky Tilly som var mycket duktig när han tog hand om ledningen efter ett halvvarv och sedan gick han undan till en säker seger från den positionen i ett Klass I försök näst senast. Han fick efter det ett iskallt läge i finalen och räckte inte till från köplats utan slutade oplacerad. Här har han ett bättre läge och över den långa distansen här så tror jag att Rikard N Skoglund kan glida till ledningen i ett tidigt skede och från spets här så säljer han sig dyrt.

V64-1 4 Rocky Tilly
V64-2 1,2,3,4,6,7,8,11
V64-3 2,4,7,10
V64-4 5,6,11
V64-5 6,9,11
V64-6 6,8

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 6,9
DD2: 6,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 4 Rocky Tilly som var mycket duktig när han tog hand om ledningen efter ett halvvarv och sedan gick han undan till en säker seger från den positionen i ett Klass I försök näst senast. Han fick efter det ett iskallt läge i finalen och räckte inte till från köplats utan slutade oplacerad. Här har han ett bättre läge och över den långa distansen här så tror jag att Rikard N Skoglund kan glida till ledningen i ett tidigt skede och från spets här så säljer han sig dyrt, vid gardering kan 7 Hobby De L'Iton som har gjort tre tidigare starter för sin nuvarande tränare Sofia Aronsson vara tänkbar. Han har vunnit en gång på dessa och han har aldrig varit sämre än trea men han har efter det senaste framträdandet varit struken för en hovböld vilket inte är positivt. Det är ett litet fält här så med en fin resa här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt men det kan bli tufft att plocka ner min spik från ledningen, 5 American Dream N.O. är inte att lita på men han avslutade fullt godkänt från fjärdepar utvändigt som tvåa på Jarlsberg senast. Felfri nu så kan han vara långt framme här om Erlend Rennesvik kan servera honom en fin löpning fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Rocky Tilly
Spets efter 500m: 4 Rocky Tilly
Skrällen: 5 American Dream N.O.
Ranking: A 4 B 7,5,6 C 3,8,2,1
LeoVegas/11/">Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat åtta hästar, 11 Blissful Ignorance var ute i semifinalen av Breeders' Crown senast och där fick hon inte med sig något av priskakan. Hon är härdad mot hårt motstånd och kliver ner en del i klass här och trots sin ringa ålder och ett tufft utgångsläge här över den korta distansen så kan hon bli farlig över upploppet om det klaffar med löpningsförloppet, 2 Sprucefields Go On tog ledningen men släppte och hängde sedan på godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Hera Di Quattro senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och till en låg procent på spelet är hon intressant här, 1 Glimra Guld vann lätt från ledningen näst senast. Gången efter det så provade hon lyckan i ett V75 lopp på Eskilstuna men försvann då med en tidig galopp. Med en bra start från innerspåret här så kan det bli spets och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge över sprinterdistansen här, 4 Ekebys Ia gjorde det bra senast fast det hade gått för långsamt första varvet och det passar inte henne som är mer stark än speedig. Här tror jag att Julia Smedman som sitter upp bakom hästen kör fram i dödens för att hålla ett jämnt hårt tempo och då kan hon bli svår att stå emot den sista biten.

Min Vinnare: 11 Blissful Ignorance
Spets efter 500m: 1 Glimra Guld
Skrällen: 2 Sprucefields Go On
Ranking: A 11 B 2,1,4,3,6,8,7 C 9,10,5,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Digital Ocean blev fast med sparade krafter i vinnarhålet senast. Kan Thomas Dalborg som sitter upp bakom hästen komma igenom hyggligt från bakspåret här och gå med i en vettig rygg under slutvarvet här så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet, 2 Merkulov har gjort tre starter för Erlend Rennesvik och har gjort det bra med två vinster och en andraplats. Senast gick han en rejäl speed med halvvarvet kvar till mål men blev infångad av Ohio Royal och fick nöja sig med andraplatsen. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan blanda sig i segerstriden här, 7 Dansken gjorde bort sig med dubbla galopper i den senaste starten. Kan han hålla ordning på benen nu och om Ole Johan Östre kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här, 4 Jinx'Em vann från ledningen näst senast och gången efter det så travade han återigen i täten men han fick ge sig mot Gandalf Jaam och fick då nöja sig med andraplatsen. Här ser det ut att kunna bli spets på nytt och skulle Magnus Jakobsson få trolla bort en del av loppet där framme så kan det räcka till en ny seger.

Min Vinnare: 10 Digital Ocean
Spets efter 500m: 4 Jinx'Em
Skrällen: 10 Digital Ocean
Ranking: A 10,2 B 7,4,6,9,1 C 11,12,5,8
LeoVegas/11/">Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Bequine-Professional Horse Care - Spårtrappa - Omgång 11 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 11 G.R.J.'s Wolverine travade i dödens senast och gjorde en mycket stark insats när han plockade ner sitt motstånd via 12,8 sista 800 meterna då. Nu är det ett halvvarv längre distans och ett lite chansartat utgångsläge men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan då bli svår att stå emot över upploppet, 6 Goetmals Joe kördes till ledningen efter ett drygt halvvarv senast men han kunde inte stå emot Hugo Brew som tog sig förbi kort före mål. Han hade innan det tagit två raka segrar efter bra avslutningar så om Niclas Benzon kan servera honom en fin löpning här så kan han bli farlig den sista biten, 5 Tättman var mycket duktig vid vinsten från ledningen näst senast. Gången efter det så gjorde han bort sig med en tidig galopp men felfri nu så är han kvick ut så här tror jag på spets på nytt och skulle han få bestämma en del där framme i ledningen så kan det räcka till en ny seger.

Min Vinnare: 11 G.R.J.'s Wolverine
Spets efter 500m: 5 Tättman
Skrällen: 3 Skinny Dipping
Ranking: A 11,6,5 B 8,3,10,9,1,12 C 7,13,15,2,14,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Restless galopperade bort en framskjuten placering senast. Gången innan det så svarade hon för en finfin insats när hon plockade ner sitt motstånd via 11,7 sista 800 meterna. En invändig strykning på tilläggsvolten underlättar en del här så om Mats E Djuse som sitter upp bakom hästen servera henne en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här, 6 Modern Love kommer med fin form och hon drog tåget som först i tredjespår under slutvarvet senast och knäckte ledande Easy Creation men kunde inte stå emot Amber Brick som hade liftat med i rygg utan hon fick nöja sig med andraplatsen då. Hon är inte snabb ut så innerspåret kan ställa till det här men om hon kan hitta loss i god tid före mål så kan hon göra sig gällande här, 11 Easy Creation kördes till ledningen efter ett drygt halvvarv senast men orkade inte hela vägen utan fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Amber Brick då. Hon är kvick ut och kan få en fin start från springspåret här så om Carl Johan Jepson kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara långt framme här men hon är väldigt mycket streckad.

Min Vinnare: 9 Restless
Spets efter 500m: 1 Infinite Knight
Skrällen: 1 infinite Knight
Ranking: A 9,6 B 11,1,10,2,4,7,5 C 14,12,13,3
LeoVegas/11/">Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Vikens Fingerprint fick det bra serverat vid vinsten näst senast. Gången efter det var hon ute i Diamantstoets final inom V75 spelet på Solvalla och där kördes hon fram i dödens men det blev sedan andra utvändigt och från den positionen så höll hon klart bra till tredjepriset bakom vinnande Melizza. Hon var inte helt körbar den sista biten så det hade kunnat bli en ännu bättre placering men om hon får spara speeden fram till upploppet här så fäller hon många hästar till slut fast hon tål även att göra en del grovjobb om det skulle behövas så oavsett så ska hon räknas tidigt här, 6 Jefferson Dotcom är kvick iväg så jag tror att Carl Johan Jepson är ute efter ledningen här och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till täten så kan han bli svårfångad från den positionen, vid gardering kan 1 Joyride Cane som blir en del betrodd här vara tänkbar. Han kan öppna bra och kanske kan hålla upp ledningen vid full laddning men han har gjort sina bästa lopp i montédisciplinen och den senaste segern i ett sulkylopp togs i maj så han känns klart överstreckad här.

Min Vinnare: 8 Vikens Fingerprint
Spets efter 500m: 6 Jefferson Dotcom
Skrällen: 5 Darco
Ranking: A 8,6 B 1,5,3 C 7,2,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto