DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 20/1

20 Januari 2020 - 14:03

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 8 Frozen Queen som kommer till den här starten med tre raka segrar. Senast så tog hon över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och gick sedan undan till en överlägsen seger från den positionen. 

Nu har hon ett stängt spår i voltstart men det tror jag att Jorma Kontio löser och drar i högertömmen när tillfälle ges så om hon inte blir fast på innerspår så tror jag hon har god chans att runda det här gänget till seger. Vinnarodds 1.35 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 4 Inez Alki som var väldigt bra när hon tog över ledningen efter ett halvvarv och stack sedan undan till en överlägsen seger i ett V75 lopp på Mantorp dagen innan julafton. Sedan så startade hon även i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton men då hade hon fått ett sämre läge över lång distans och hon hamnade långt ner i kön innan hon gick till attack men hon höll mest farten och fick nöja sig med sjätteplatsen bakom vinnande Payet D.E. då.

Här har hon ett bra läge på nytt och skulle hon få ta över ledningen i ett tidigt skede så blir hon svårslagen här men i annat fall så tror jag hon vinner loppet från utvändig position om det skulle behövas. Vinnarodds 1.85 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 8 Frozen Queen
V64-2 2,3,4,5,10,11,15
V64-3 2,6,8
V64-4 4,9,11,12,13
V64-5 4 Inez Alki
V64-6 7,8,9,10,11,12

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 4,5
DD2: 7,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Frozen Queen som kommer till den här starten med tre raka segrar. Senast så tog hon över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och gick sedan undan till en överlägsen seger från den positionen. Nu har hon ett stängt spår i voltstart men det tror jag att Jorma Kontio löser och drar i högertömmen när tillfälle ges och om hon inte blir fast på innerspår så tror jag hon har god chans att runda det här gänget till seger.

Vid gardering kan 4 Bahama Breeze som var ute i ett försök i Diamantstoet på Jägersro senast vara tänkbar. Där fastnade hon i tredje invändigt med krafter sparade. Kan André Eklundh som kör hästen få till en bra styrning i den främre träffen så kan det räcka en bit mot det här gänget, 9 Explosive Flory har inte startat på drygt två månader så formen nu är oviss. Kan Carl Johan Jepson se till att låsa fast min spik på innerspår och få smyga med i en vettig rygg under slutvarvet så kan hon bli farlig över upploppet fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Frozen Queen
Spets efter 500m: 3 Gentiane Evening
Skrällen: 9 Explosive Flory
Ranking: A 8 B 4,9,3,10 C 12,2,7,11,5,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 4 Mån Viktor gjorde ett riktigt bra lopp i ledningen senast även om det bara räckte till en femteplats bakom vinnande Alma Prins. Han kan öppna snabbt och att det är ett varv kortare distans nu ska inte vara några problem så med den enda hästen på startvolten struken så kan det vara Mikael J Anderssons styrning som sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här, 3 Hönn Spik avgjorde till seger från rygg ledaren näst senast. Gången efter det så blev det en startgalopp men han kom tillbaka bra och räddade tredjeplatsen. Felfri nu så kan det bli en fin resa i den främre träffen och då kan han blanda sig i segerstriden här.

2 Aasbrand såg fin ut som fastlåst i ett lopp som vanns av Sikvelands Stjerna senast. Nu får Rikard N Skoglund chansen bakom hästen och kan han undvika att sitta fast den här gången så kan han utmana om en framskjuten placering här, 11 Torpa Oda blev fast med sparade krafter senast. Hon har ingen vidare rad men löser det sig med positionerna och om hon kan få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 Mån Viktor
Spets efter 500m: 4 Mån Viktor
Skrällen: 15 Ängsbläsen
Ranking: A 4,3,2 B 11,15,5,10,12,8,6,7 C 14,13,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Rushlight Face har som sjuåring endast gjort 18 starter i livet men han har vunnit sex av dessa. Han är inte att lita på men vid det senaste framträdandet så fick vi ett fint formbesked när Eirik Höitomt körde till från kön och tryckte sig till ledningen med 800 meter kvar av loppet och från den positionen så stack han sedan undan och tog en klar seger. Här finns det risk att han får göra en del grovjobb på egen hand under slutvarvet men felfri här så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

2 Vikens Brummer kommer från en säker spetsseger. Han visade då att den långa distansen inte är några bekymmer så om Magnus Jakobsson kan hitta till ledningen och få trolla bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka långt här, 6 Next Limit har gjort två starter efter närmare ett års frånvaro. Med dessa lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så om Carl Johan Jepson som sitter upp bakom hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och få gå med i en bra rygg under slutvarvet så kan han slå till med en seger här.

Min Vinnare: 8 Rushlight Face
Spets efter 500m: 2 Vikens Brummer
Skrällen: 7 Pique
Ranking: A 8 B 2,6,7,5,10,9,3 C 1,4,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Epsom gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och gick då en godkänd avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Candy Crush. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu bättre den här gången så om Thomas Dalborg kan få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden så hon ska räknas tidigt här, 12 Icarus Boko tog en knapp seger näst senast men var gången efter det betydligt sämre. Han är stark och rejäl och kan göra en del själv i loppen även om bakspår på tillägg inte är det enklaste men med lite klaff så kan han dyka upp långt framme här.

13 Digital Lounge tog en säker seger från ledningen näst senast. Gången efter det så slutade det i ett galoppmisslyckande. Här är det andra förutsättningar med bakspår på tillägg men om Rikard N Skoglund kan glida igenom bra och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet och få spara speeden fram till upploppet så kan han utmana om en framskjuten placering här, 4 Goutte De Pluie gjorde i slutet av fjolåret första starten sedan april när hon blev femma i ett lopp som vanns av Princess Kloster. Efter det har hon varit struken så formen är oviss men kan Jorma Kontio servera henne ett bra lopp så kan det räcka en bit här, 9 Amigo Racer kommer nu ut i sin första start sedan augusti ifjol och kan behöva loppet men med ett passande smyglopp så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 11 Epsom
Spets efter 500m: 1 Mando Diao
Skrällen: 9 Amigo Racer
Ranking: A 11,12 B 13,4,9,6,1,8,7,10 C 14,3,2,15
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Inez Alki som var väldigt bra när hon tog över ledningen efter ett halvvarv och stack sedan undan till en överlägsen seger i ett V75 lopp på Mantorp dagen innan julafton. Sedan så startade hon även i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton men då hade hon fått ett sämre läge över lång distans och hon hamnade långt ner i kön innan hon gick till attack men hon höll mest farten och fick nöja sig med sjätteplatsen bakom vinnande Payet D.E. då. Här har hon ett vettigt läge på nytt och skulle hon få ta över ledningen i ett tidigt skede så blir hon svårslagen här men i annat fall så tror jag hon vinner loppet från utvändig position om det skulle behövas.

Vid gardering kan 5 Forza Rapida som tog över ledningen efter 500 meter och vann sedan på ett bra vis från den positionen vara tänkbar. Här blir det nog rejäl laddning från start och skulle Eirik Höitomt ta sig till ledningen är det inte säkert att han släpper och då kan det räcka en bit här, 2 Kasper Trot har varit ute i rätt tuffa gäng. Här sitter Carl Johan Jepson som kör hästen bra till i andraspår omgående och skulle min spik komma snett på det eller göra bort sig med galopp så kan han blanda sig i segerstriden här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Inez Alki
Spets efter 500m: 4 Inez Alki
Skrällen: 10 Rob Dyrdek
Ranking: A 4 B 5,2,10,6,1,8,9 C 11,7,3,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 12 Vikens Dome satt invändigt senast men fick luckan och vann sedan relativt enkelt. Här står han tufft placerad men om han kan få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 7 Höwings Venus gjorde det bra vid vinsten senast på Bjerke. Kan Cato Antonsen som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan hon bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten. Det är heller inte omöjligt att hon visar sig vara starkast från dödens så oavsett så ska hon räknas tidigt här.

8 Massive Speed har fått ett uselt läge men det får Åsbjörn Tengsareid försöka reda ut och klaffar det med löpningsförloppet så är han stark den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden här, 9 Prince Tanic är jämn och säker men vinner inte så ofta. Kan han få en del draghjälp under slutvarvet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 12 Vikens Dome
Spets efter 500m: 5 Canappealformore
Skrällen: 9 Prince Tanic
Ranking: A 12,7 B 8,9,10,11,2,3 C 6,5,4,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hertha Berlin - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1 draw no bet
1.69
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.03
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 768 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming