DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 25/11

25 November 2019 - 14:30

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 4 J.H.Mannerheim som gjorde comeback efter fem månaders frånvaro senast. Han reglerade då ett liknande gäng från dödens och avgjorde på ett bra vis till seger.

Med ett lopp i kroppen nu så tror jag på en ännu bättre insats för J.H.Mannerheim nu och här kanske han kan komma till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet fast han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

V64-1 1,7
V64-2 Alla
V64-3 3,12,14,15
V64-4 4 J.H.Mannerheim
V64-5 1,2,7,9
V64-6 2,4,7

768 rader x 1 = 768 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,7,9
DD2: 2 Grislefaksen G.L.

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Sweet On You har ett lopp i kroppen efter en månads frånvaro. Senast var hon ute i ett tufft gäng och kördes då fram utvändigt ledaren med varvet kvar till mål och höll godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Appaloosa. Här har hon innerspår på tilläggsvolten men det är inte så många hästar på tillägg så jag tror att Björn Goop kan hitta loss i god tid före mål och då hon är härdad mot hårdare motstånd än det här så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här, 1 Listas Tinge Ling gavs en fin resa senast och hon avgjorde sedan lätt till seger. Från ett trevligt utgångsläge här så kan det bli ett bra lopp i ledningen eller vinnarhålet och då kan hon göra sig gällande på nytt. Hon ska lättas i balansen till aluminiumskor fram meddelar Ulf Stenströmer, vid ytterligare gardering kan 11 Sahara Sun som har gjort ett par godkända avslutningar tidigare under hösten utan att få sätta nosen först vara tänkbar. Kan hon få lite draghjälp och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon duga en bit mot det här gänget fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Sweet On You
Spets efter 500m: 1 Listas Tinge Ling
Skrällen: 11 Sahara Sun
Ranking: A 7,1 B 11,2,9,6 C 3,5,10,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 5 Budets Lasse vann ett Klass I försök på Bergsåker i februari men har efter den fullträffen gjort ytterligare tio starter utan att det blivit någon mer vinst. Här är det ett litet fält med endast sju motståndare så om Ville Karhulahti kan servera honom en fin löpning i den främre träffen så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 6 Pelle Barosso gick bra i skymundan senast. Han är stark och trivs över den långa distansen och han kliver ner en del i klass här så jag tror att Björn Goop är offensiv och han kan då visa sig vara starkast i det här gänget, 1 Bambi Rozz satt i andra utvändigt innan hon satte in attacken med knappa halvvarvet kvar och hon plockade då ner sitt motstånd till seger på ett bra vis förvisso i ett billigt gäng senast. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och kan bli att räkna med på nytt, 3 Gogo Hall var ute i ett V75 lopp på Bjerke senast men hade då utrustats med ett helstängt huvudlag och med det så blev han alldeles för pigg. Det blir öppet huvudlag den här gången och kan Frode Hamre ge honom ett bra lopp här så har han en vass avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 5 Budets Lasse
Spets efter 500m: 6 Pelle Barosso
Skrällen: 8 Fighting Joe
Ranking: A 5,6 B 1,3 C 8,2,4,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Bequine-Professional Horse Care - Spårtrappa - Omgång 12 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Tättman fick en del press i ledningen senast och orkade inte hela vägen utan han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande G.R.J.’s Wolverine. Han är snabb den första biten så om han slipper tryck i ledningen den här gången så kan han rinna undan till seger, 12 Pegasus All Over har fått ett uselt läge men han kliver ner rejält i klass här så om det klaffar med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här, 15 Straight Flush kommer med fin form. Han gick en stark slutrunda senast och krigade sig till en knapp seger. Kan Torbjörn Simberg som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet, 14 Leonas Sami galopperade kort i starten men kom tillbaka och fullföljde starkt till tredjeplatsen långt bakom vinnande Indra’s Secret senast. Här har han många hästar att runda men utan alltför mycket strul under vägen så kan han dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 3 Tättman
Spets efter 500m: 3 Tättman
Skrällen: 15 Straight Flush
Ranking: A 3 B 12,15,14,11,9,8,6,4 C 13,10,5,7,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 J.H.Mannerheim som gjorde comeback efter fem månaders frånvaro senast. Han reglerade då ett liknande gäng från dödens och avgjorde på ett bra vis till seger. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en ännu bättre insats nu och här kanske han kan komma till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet fast han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas, vid gardering kan 8 M.S.Triple J. vara tänkbar. Han fick en dryg inledning med tredjespår fram till dödens och med tanke på det så höll han ändå bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Zarenne Fas senast. Dåligt läge här men ett litet fält så om min spik skulle komma snett på det eller ha en sämre dag så kan han vara långt framme här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 J.H.Mannerheim
Spets efter 500m: 4 J.H.Mannerheim
Skrällen: 2 Dokonjo
Ranking: A 4 B 8,2,6 C 3,5,1,7,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
E3 Revanschen - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Mellby Harissa tog karriärens första seger senast. I ett lopp som var fyllt av galopper så gick hon en rejäl sista bortre långsida och tog över ledningen och från den positionen så drog hon sedan undan till en klar seger. Kan Robert Bergh som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så har hon en härlig speed som biter bra till slut och hon ska räknas tidigt i det här sammanhanget, 2 No Limit Queen har inte startat sedan finalen av Svenskt Travoaks i slutet av september. Den gången så spurtade hon bra i skymundan när en sen lucka uppstod. Hon har efter det fått träna på bra och känns fin meddelar man från stallet så från ett perfekt utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden här, 1 M.B.S.Pretty Girl gör nu tredje framträdandet i Johan Untersteiners regi. I de två tidigare starterna så har hon haft dåliga utgångslägen men nu är hon gynnad av ett trevligt startspår så här kan det bli ett bra lopp i spets eller vinnarhålet så till en låg procent på spelet är hon intressant här, 9 Blissful Ignorance satt långt bak och hamnade i dåliga ryggar så hon kunde inte ta något senast. Kan Carl Johan Jepson som sitter upp bakom hästen få smyga med i en bättre rygg och få spara spurten fram till upploppet nu så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 7 Mellby Harissa
Spets efter 500m: 1 M.B.S.Pretty Girl
Skrällen: 9 Blissful Ignorance
Ranking: A 7 B 2,1,9 C 5,8,4,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Grislefaksen G.L. har vunnit två av årets fyra starter. I de övriga två loppen så har han galopperat bort sig så han är inte att lita på. Vid vinsten näst senast så fick han en lucka från vinnarhålet och avgjorde sedan på ett bra vis. Kan han hålla ordning på benen här så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då dyka upp i segerstriden igen, 7 Bilbo B.S. har som många kallblod nära till galoppen men han skötte sig näst senast och gick då en rejäl avslutning till seger. Kan Carl Johan Jepson se till att hålla honom i rätt gångart här så har han en stark spurt och ska då räknas tidigt här, 4 Rappnor travade större delen av loppet utvändigt ledande Björkeviking och knäckte denne men kunde inte stå emot vinnande Bilbo B.S. som hade liftat med i rygg utan han fick nöja sig med andraplatsen senast. Här tror jag att Ole Johan Östre som sitter upp bakom hästen har ledningen i sikte och skulle han komma till spets och få styra och ställa som han vill där framme så kan han få sin revansch här.

Min Vinnare: 2 Grislefaksen G.L.
Spets efter 500m: 4 Rappnor
Skrällen: 3 Mjölner Spik
Ranking: A 2 B 7,4,3,10,8,11 C 5,1,6,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
13:00  Täby - Sirius
Innebandy - SSL - 2
3.10
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:00  Örebro - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.90
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
12:30  Atalanta - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.76
15:00  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 2/10
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  Topptipset Tips Fredag 2/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming