DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 3/8

3 Augusti 2020 - 09:20

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad. Mycket fina unghästar då samtliga avdelningar är uttagningslopp till korta E3. Det är en Jackpot på 5 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 9 Hell Bent For Am i den första avdelningen samt 2 Hennessy Am i den femte avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 3/8
V64-1 9 Hell Bent For Am
V64-2 Alla
V64-3 2,3,5
V64-4 1,2,3,4,5
V64-5 2 Hennessy Am
V64-6 1,3,5,6,9

675 rader x 1 = 675 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 3/8
DD1: 2 Hennessy Am
DD2: 1,3,5,6,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS FÄRJESTAD MÅNDAG 3 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med ett E3 Uttagningslopp - Hingstar/Valacker över 1640 meter. Jag har spikat 9 Hell Bent For Am som har gjort allt rätt på svensk mark hittills. Fyra raka segrar på lika många starter har det blivit. Han tog över ledningen med dryga varvet till mål och från den positionen så vann han väldigt lätt senast. Nu har det gått en dryg månad sedan den insatsen och han har varit struken inför en tilltänkt start på Solvalla i juli men om han inte har tappat så mycket av formen så tror jag han blir svår att stå emot när Örjan Kihlström som finns i vagnen sätter i slutstöten.

Vid gardering kan 5 Bombus Jet som gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan vara tänkbar. Han galopperade dubbelt näst senast och gången efter det så utgick han så formen nu är oviss. Från stallet rapporterar man att han tränar fint och med rätt resa så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

7 Enge Jas har bara gjort tre starter så här långt men han har aldrig varit sämre än trea. Han galopperade i starten men han kom tillbaka och var först i mål i debuten. Efter det så hakade han på godkänt men han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Marre's Dreamboy. Senast så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot Jumanji Love den sista biten så det slutade med en andraplats. Han kan öppna fort och kommer han till spets smärtfritt så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Hell Bent For Am
Spets efter 500m: 7 Enge Jas
Skrällen: 7 Enge Jas
Ranking: A 9 B 5,7,3 C 6,1,2,4,8

V64-2
E3 Uttagningslopp - Hingstar/Valacker över 1640 meter och jag har streckat alla nio hästarna. 5 No Doubt tog hand om ledningen och från den positionen så vann han sedan rätt enkelt näst senast. Gången efter det så hade han bakspår och han hamnade sedan i en invändig position. Han hittade sedan loss och fullföljde klart godkänt men det räckte inte till mer än en fjärdeplats i ett lopp där Hector Sisu var starkast. Han är snabb iväg och gäller som spetsfavorit här. Kommer han till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här.

9 Natorp Bo är härdad i tuffa lopp. Han kunde inte ta något i vida spår i finalen av långa E3 på Bergsåker i slutet av juni och slutade oplacerad i ett lopp där Global Badman drog det längsta strået. Bakspår nu över kort distans är inte det bästa men kan Björn Goop som finns i vagnen nu hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

7 Marre's Dreamboy har gjort det bra hittills. På fem starter så har han ännu inte varit sämre än trea. Han tog ledningen och från den positionen så blev det en lätt seger för tre starter sedan. Senast så hade han innerspår bakom bilen och då slog han på en startgalopp men han ställde sig och sedan så avslutade han mycket bra men då var Lugo som vann loppet redan i mål så det slutade med en andraplats. Nu är det anmält barfota fram för första gången. Kan Jörgen Westholm servera honom ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en finalbiljett.

6 Vegan Face satt fast och kom i mål med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Piccadilly senast. Gången innan det så gick han bra som tvåa i ett lopp som vanns av Hacker Am. Jänkarvagn på nu för första gången och kan Conrad Lugauer få till en bra styrning så kan han duga mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 No Doubt
Spets efter 500m: 5 No Doubt
Skrällen: 3 Powerbank
Ranking: A 5,9,7 B 6,1,2 C 4,3,8

V64-3
E3 Uttagningslopp - Ston över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Malvha Ha tog sin första seger när hon vann från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det i uttagningsloppet till långa E3 så låg hon på en del i ledningen och kom in som trea i ett lopp där Finland drog det längsta strået. I den efterföljande finalen sedan så hade hon ett dåligt utgångsläge. Hon landade i tredje utvändigt och in på upploppet så fick hon fritt spelutrymme och då avslutade hon mycket bra men åt Barbro Kronos som tog ner den ledande Chablis Ribb från dödens fanns inget att göra så hon fick nöja sig med andrapriset. Hon kan öppna bra men det kan bli tufft att komma till spets men en vettig position borde hon kunna få och då kan hon vara med och kämpa om en fin placering här.

3 Namanga Bo kommer med fin form till den här starten. Hon kördes till spets och hon vann sedan lätt från den positionen näst senast. Gången efter det så orkade hon inte hela vägen från ledningen och kom in som trea i ett lopp där Bolero Gar drog det längsta strået. Med den startsnabbheten hon besitter så gäller hon som spetsfavorit här. Skulle hon sedan få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny seger.

2 Cook Island kom med en härlig avslutning men Ladybug Lara höll undan till seger så hon fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Det följde hon upp med en spetsseger. Tre segrar och en andraplats på fem starter har det blivit. Trevligt utgångsläge nu så här sitter hon bra till i den främre träffen omgående och med rätt resa här så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 5 Malvha Ha
Spets efter 500m: 3 Namanga Bo
Skrällen: 8 Naima Sjöhammar
Ranking: A 5,3,2 B 8,9,7 C 1,4,6

V64-4
E3 Uttagningslopp - Ston över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 3 M.T.Perette har inlett karriären lovande med tre vinster och två andraplatser på sex starter. Den enda plumpen i protokollet kom senast då hon inte fick med sig något i E3-finalen på Bergsåker. Gången innan det så var hon duktig som tvåa bakom Barbro Kronos. Kan Mattias Djuse servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden igen. Hon är anmäld barfota bak nu och så har hon inte tävlat tidigare.

2 Raya D.E. gick undan till en säker seger från ledningen senast och gången före det spurtade hon bra och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av You To Wibb. Hon är inte helt att lita på men felfri nu så tror jag på tidig ledning och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Wallawalla Broline är ännu efter sex starter utan seger. Hon var duktig på Örebro senast när hon kom in som trea i ett lopp som vanns av Loaded Maria. Hon har varit struken efter det för en sårskada fast hon tappade inte speciellt mycket på det. Eventuellt blir det barfota runt om för första gången nu så kan Björn Goop hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan det vara läge för en seger.

1 Aperfecttric var väldigt bra vid vinsten i den näst senaste starten. Hon satt då i tredje utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning ute i spåren så plockade hon ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Gången efter det så hängde hon med okej som fyra i ett lopp där Balsamine Font drog det längsta strået. Hon kan öppna hyggligt och blir inte innerspåret en fälla här så kan hon vara långt framme på nytt.

4 Her Majesty Kronos var en besvikelse senast då hon mest höll farten till slut och kom in först som fyra i ett lopp som vanns av Fanny Leader. Svante Båth meddelar att det blir ett norskt huvudlag till den här starten och det kan lyfta henne ett snäpp. Eventuellt kan det bli barfota runt om för första gången också och med rätt resa så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 3 M.T.Perette
Spets efter 500m: 2 Raya D.E.
Skrällen: 9 Very Gone Face
Ranking: A 3,2 B 5,1,4,7,9 C 6,8

V64-5
E3 Uttagningslopp - Hingstar/Valacker över 1640 meter. Jag har spikat 2 Hennessy Am som årsdebuterade på bästa vis med seger på Biri. I den efterföljande starten så galopperade han kort efter start. Senast var han ute i ett tufft treåringslopp på Axevalla som segerstaplaren Elegant Ima vann på ett bra vis från dödens. Han fick då en resa i tredje invändigt och fastnande bakom en trött häst och gick i mål med gott om krafter sparade. Björn Goop upp nu för första gången och felfri här så tror jag på tidig ledning och från spets så blir han svårstoppad.

Vid gardering kan 4 Vici Volantes som gjorde det bra som femma i finalen av långa E3 som vanns av Global Badman näst senast vara tänkbar. Gången efter det så hängde han med bra som tvåa bakom Önas Prince. Han har utvecklats mycket och han har laddats mot det här loppet en tid. Skulle han nå spets så stiger hans chanser fast har går lika bra bakifrån också så hittar Ulf Ohlsson en bra väg med honom så kan han vara med och kämpa om en finalplats.

7 Global Bookmaker överraskade vid vinsten i sitt uttagningslopp till långa E3 senast. I den efter följande finalen så fick han ett lopp i vinnarhålet och han fullföljde sedan okej även fast det inte blev mer än en slutlig sjätteplats. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan han ha vissa möjligheter men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Hennessy Am
Spets efter 500m: 2 Hennessy Am
Skrällen: 7 Global Bookmaker
Ranking: A 2 B 4,7,9,3,5 C 8,10,6,1

V64-6
Vi avslutar V64 med ett E3 Uttagningslopp - Ston över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Florist avgjorde på ett bra vis till seger från rygg på ledaren näst senast. Gången efter det så fick hon inte fritt och kom i mål med en del sparat. Hon är snabb den första biten men hon är som bäst med ett lopp på rulle fast nu när det är kort distans så kanske Kevin Oscarsson vill köra i ledningen och då kan det räcka en bit här. Hon gick barfota runt om senast men nu åker skorna på för man tyckte inte att skorycket hade någon större effekt.

3 Eagle Eye Sherry vann på ett överlägset vis från ledningen näst senast. Gången efter det så hängde hon med okej som fyra i ett lopp som vanns av Balsamine Font från dödens. Trevligt utgångsläge nu så kan Björn Goop servera henne ett passande lopp så kan hon vara med och göra upp om segern här.

5 Firstclass U.M. kommer från en färsk seger. Hon klev då fram utvändigt om den ledande Jerrynice Boko med dryga varvet till mål och från den positionen så plockade hon ner ledaren på ett bra vis till seger. Nu stöter hon på ett betydligt tuffare motstånd fast jag tror ändå inte att hon gör bort sig. Klaffar det med löpningsförloppet så kan hon blanda sig i segerstriden här.

6 Clockwork satt en bit ner i kön men hon avslutade sedan klart bra och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Aperfecttric senast. Gången innan det så fick hon vandra i dödens och det blev lite för tufft för hon slutade oplacerad. Hittar Ulf Eriksson som finns i vagnen en vettig rygg att gå i innan hon sätter in slutstöten så kan hon bli farlig över upploppet.

9 Bluebell Dream har vunnit tre av sju starter så här långt i karriären. Hon fick ett lopp i andra utvändigt senast och hon hade lite svårt att hänga med i slutsvängen men hon gjorde det ändå okej och kom in som fyra i ett lopp som Santos De Castella vann från ledningen. Nu är det anmält barfota runt om för första gången och dessutom med en jänkarvagn. Med lite klaff och om ett par av de mer betrodda hästarna skulle ha en sämre dag så kan hon slå till.

Min Vinnare: 1 Florist
Spets efter 500m: 1 Florist
Skrällen: 9 Bluebell Dream
Ranking: A 1,3,5 B 6,9,4,8 C 7,10,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Wolverhampton - WBA
Fotboll - Premier League - WBA ö 2,5 hörnor
1.68
15:00  Bologna - Verona
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
15:15  Linköping - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
2.25
16:00  West Ham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.80
16:00  Leeds - Brighton
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.88
18:00  Leksand - Växjö
Ishockey - SHL - 2
2.55
18:30  Fulham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Ful ö 3,5 hörnor
2.25
20:45  Sampdoria - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.93
21:00  Leicester - Southampton
Fotboll - Premier League - 1
1.80
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.70
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 16 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 16/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Jägersro 16/1
Insats: 1440 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming