DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 30/3

30 Mars 2020 - 12:22

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 2 Harley D.E. som kommer till den här starten med två raka segrar. I den senaste starten på Sörlandet så fick han ta över ledningen av Bålsta Palema efter ett drygt halvvarv och från den positionen så blev det sedan en väldigt enkel seger. Utgångsläget nu är bra då han kan öppna okej men han är ingen blixt iväg men är Carl Johan Jepson offensiv här så kanske han kan ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet här fast han tål att gå utvändigt också om det skulle behövas så oavsett så tror jag han har bra chans att ta en ny seger. När han vann i Jarlsberg näst senast så tävlade han barfota runt om. Senast hade han bakskor eftersom banan inte var den bästa men nu är tanken att det ska bli barfota runt om igen. Vinnarodds 1.50 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Färjestad Måndag 30/3
V64-1 4,5,6,9,12
V64-2 4,8
V64-3 2,3,8,9
V64-4 2,3,6
V64-5 2,4,5,7,13
V64-6 2 Harley D.E.

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 30/3
DD1: 2,4,5,7,13
DD2: 2 Harley D.E.

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Zimmer Grif kommer ut i debut på svensk mark. Han väntar fortfarande på den första vinsten i Frode Hamres regi men han gjorde en bra avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Thai Explosive senast. Kan Carl Johan Jepson slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här, 5 Tättman gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Han tog då över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så höll han klart bra men han fick ge sig kort före mål när Jeppas Tarpon tog sig förbi. Med lopp i kroppen nu så tror jag han är minst lika bra den här gången och kan Jan Silvén som kör hästen nå spets smärtfritt här så kan han bli svår att fånga in om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Gaylord Am tog ett par imponerande segrar ifjol som treåring. Han har tränat på hela vintern och men han har inte gått några snabbare farter meddelar man från stallet. Nu är det årsdebut och bakspår så då tror jag att det blir ett snällt upplägg men får han lite draghjälp under slutrundan så har han en bra avslutning att ta till och då kan det räcka långt här, 12 Pine Muscle hade ett starkt fjolår med tre vinster på åtta starter och han var endast utan för topp tre vid ett tillfälle och det var när han öppnade fort men galopperade sedan i spetskörningen i Klass II finalen på Solvalla i julhelgen. Uselt läge nu men han är anmäld barfota runt om nu och blir det så till loppet så det ge en extra växel till slut så med lite klaff så kan han duga en bit mot det här gänget, 4 Go Around kördes till ledningen in i den första kurvan och från den positionen höll han sedan undan till seger näst senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han öppna fort så det kan bli ett passande lopp i den främre träffen och då kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 6 Zimmer Grif
Spets efter 500m: 5 Tättman
Skrällen: 4 Go Around
Ranking: A 6,5 B 9,12,4,11,10,2,8,1 C 3,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Bequine-Professional Horse Care - B-tränarserie - K50-lopp - Omgång 2 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Stepping Ferrari var okej senast men han hade inte startat på ett tag så han behövde nog loppet. Han känns jättebra i träningen och ska ha gått framåt med loppet i kroppen meddelar man från stallet. Dåligt läge här men om David Persson kan hitta ner i en vettig position så kan han dyka upp i segerstriden här om det klaffar med löpningsförloppet. Troligen jänkarvagn och barfota runt om är intressanta ändringar.

4 Just East gjorde första starten sedan juni ifjol senast och var då urusel men det berodde på hovproblem. Nu har han fått nya skor på sig och kan vara betydligt bättre nu så kan Jimmy Karlsson som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han bli farlig över upploppet, vid ytterligare gardering kan 6 Classic Joy som har gjort det bra i årets båda starter med en seger och ett andrapris vara tänkbar. Med en bra start här så kanske Conny Midutzki som kör hästen kan komma till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så ökar hans chanser här men han får ändå inte plats på systemet.

Min Vinnare: 8 Stepping Ferrari
Spets efter 500m: 6 Classic Joy
Skrällen: 9 Tothemoonandback
Ranking: A 8,4 B 6,7,9,2,3,5 C 10,11,1,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Bill Gates kommer till den här starten med två raka segrar. Han vann på ett bra vis senast efter att vandrat utvändigt om den ledande Hadrianos under större delen av slutvarvet. Han hade samma spår i volten näst senast och det var inga problem då så felfri här så tål han att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här, 3 Boycott inledde året bra med två vinster men senast så slutade han oplacerad i ett fyraåringslopp på Solvalla efter en löpning en bit ner i kön. Han hade lättats en del i balansen senast men Jörgen S Eriksson var inte helt nöjd så nu återgår man till den tidigare balansen. Han kan öppna rätt bra så här kanske ledningen finns inom räckhåll och skulle han nå spets och få fuska bort en del av loppet i täten så ökar hans segerchanser här.

2 Keylor Navas kommer ut i årsdebut nu så det kan saknas en del till toppformen. Han trivs bra i ledningen så Mikael J Andersson provar säkert mot spets här och kommer han dit så brukar han inte vilja släppa ifrån sig ledningen och då kan det räcka en bit mot det här gänget. Skulle det inte bli spets så kan det bli ett lopp i vinnarhålet och då kan han vara intressant med en eventuell lucka till slut, 8 Joyful Boko har tre segrar på sju starter. Han gjorde bort sig med galopp i de två sista starterna ifjol så han är inte att lita på. Även här handlar det om årsdebut men han kan få en fin smygare på innerspår och skulle han hitta loss i god tid före mål så har han kunnande för att utmana om en fin placering här.

Min Vinnare: 9 Bill Gates
Spets efter 500m: 3 Boycott
Skrällen: 2 Keylor Navas
Ranking: A 9,3 B 2,8,11,6 C 10,5
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Ungdomslopp - Högst 30 år över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Emotion Man tog ledningen men släppte sedan när Timotee Journey ställde frågan på den första långsidan och i rygg på ledaren så fick han sedan aldrig se dagens ljus så han gick i mål med sparade krafter senast. Han är väldigt kvick iväg så når han spets här så tror jag att Teemu Keskitalo som kör hästen vill köra i ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här.

6 Valiant Dream var duktig vid fyra raka segrar i somras. Nu blir det första starten sedan Walter Lundbergs Memorial under Kriteriehelgen ifjol där han utgick så det kan saknas en del till toppformen men han besitter gott kunnande så han kan duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken. Magnus A Djuse är en vass kusk och kan han servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden igen, 3 Bailamos visade bra klass som treåring ifjol. Nu kommer han ut i årsdebut och han har fått mycket träning och kunnat träna på hela vintern fast han har inte gått några snabbare farter så han behöver säkert ett lopp i kroppen innan toppformen infinner sig. Han tog sin senaste seger från ledningen men där kan det vara upptaget nu men får han en fin resa i den främre träffen så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 2 Emotion Man
Spets efter 500m: 2 Emotion Man
Skrällen: 9 Digital Furcola
Ranking: A 2,6,3 B 4,5,1,9,11 C 7,10,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Listas Marion är inte helt att lita på men hon avslutade fjolåret snyggt med två raka segrar. Hon kan kliva iväg rätt bra från start och när det nu inte är några hästar från springspåret så borde hon kunna hitta en vettig position eventuellt i ledningen så med en fin resa i den främre träffen så kan hon vara med och utmana om en fin placering direkt i comebacken här, 5 Bearicecream har tänt till rejält på slutet och har nu tagit två raka segrar. Senast så tog hon över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så stack hon undan till en klar seger. Med en lyckad start så kanske hon kan komma till ledningen på nytt och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in om hon skulle få bestämma en del där framme i täten.

2 Jolene Boko var ute i tuffa gäng ifjol. Nu kommer hon ut i årsdebut så det kan saknas en del till toppformen men hon har bra farter i sig så kan Magnus A Djuse som kör hästen få till en bra styrning så kan hon vara en vinnare direkt i comebacken här, 7 Easy Creation är van vid att stöta på tuffare motstånd än detta men även här handlar det om årsdebut. Kan Björn Goop hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så har hon en bra speed som biter bra till slut och då kan det räcka en bit mot det här motståndet, 13 Apple Rose har härdats mot hårt motstånd inom V75 spelet på sistone. Tufft utgångsläge här men om Thomas Dalborg som kör hästen kan få smyga med och vänta med slutstöten så länge som möjligt så kan hon överraska här om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Barfota bak nu kan vara en intressant förändring.

Min Vinnare: 4 Listas Marion
Spets efter 500m: 5 Bearicecream
Skrällen: 13 Apple Rose
Ranking: A 4,5 B 2,7,13,11,1,12,3 C 10,9,8,15,6,14
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Harley D.E. som kommer till den här starten med två raka segrar. I den senaste starten på Sörlandet så fick han ta över ledningen av Bålsta Palema efter ett drygt halvvarv och från den positionen så blev det sedan en väldigt enkel seger. Utgångsläget nu är bra då han kan öppna okej men han är ingen blixt iväg men är Carl Johan Jepson offensiv här så kanske han kan ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet här fast han tål att gå utvändigt också om det skulle behövas så oavsett så tror jag han har en god chans att ta en ny seger. När han vann i Jarlsberg näst senast så tävlade han barfota runt om. Senast hade han bakskor eftersom banan inte var den bästa men nu är tanken att det ska bli barfota runt om igen.

Vid gardering kan 9 Il Mio Hooligan som gjort det bra en längre tid vara tänkbar. Senast så fick han ett lopp i tredje utvändigt innan han fick luckan mellan hästar på upploppet och han avslutade då mycket vasst och var först i mål. Kan han få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud, 6 Wir Ideal vann sist han startade över den korta distansen. Nu har han varit borta från tävlingsbanorna i två månader så formen nu är oviss. Från stallet meddelar man att han har tränat på bra så kan Björn Goop servera honom en fin löpning så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 2 Harley D.E.
Spets efter 500m: 2 Harley D.E.
Skrällen: 9 Il Mio Hooligan
Ranking: A 2 B 9,6,5,4,3,7 C 12,1,11,10,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming