DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 4/5

4 Maj 2020 - 12:50

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Färjestad. Det är en Jackpot på 8,5 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

MISSA INTE att bet365 nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 8 Harley D.E. som kommer till den här starten med fyra raka segrar. Senast så tog han över ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll han undan till en ohotad seger. Han är inte speciellt startsnabb och han har fått ett tråkigt läge här men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och jag tror att Carl Johan Jepson söker sig framåt när tillfälle ges och då tror jag han sänker det här gänget från dödens om det skulle behövas. Vinnarodds 2.10 hos bet365

V64 Tips Färjestad Måndag 4/5
V64-1 3,6,9,10,11
V64-2 2,3,7
V64-3 1,3,7,8
V64-4 6,8,14,15
V64-5 1,11,13
V64-6 8 Harley D.E.

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 4/5
DD1: 1,11,13
DD2: 4,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Don Juan D.K. gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han fick då trava större delen av loppet i tredjespår och gjorde det bra och närmade sig ledaren på upploppet men han kom aldrig ifatt så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Flash Gordon Sisu som vann från ledningen. Utgångsläget är inte det bästa men Dagfinn Aarum styr nog på framåt när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas. Barfota runt om för första gången nu kan han en bra effekt.

3 Bill Gates var duktig när han tog två raka segrar i februari. Efter det har han inte fått till det och han gjorde bort sig med en startgalopp senast. Bra läge nu och med Björn Goop i vagnen så kan han vid en felfri avgång hitta till ledningen i ett tidigt skede av loppet och kommer han till spets och om han skulle få bestämma som han vill där framme i täten så kan han bli svår att plocka ner.

6 Global Army visade inget extra i årsdebuten senast. Han har varit laddad i jobben efter det så han borde han gått framåt med loppet i kroppen meddelar man från stallet. Kan Jörgen Westholm hitta ner i ett vettigt slagläge här så kan han vara med och göra upp om segern.

11 Lovato America travade större delen av loppet i dödens och det blev för tufft så han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Harry Dynamit näst senast. Gången efter det så satt han i andra utvändigt innan han gick till attack runt den sista kurvan och då rundade han sitt motstånd på ett bra vis till seger. Han står hårt inne på pengarna men kan Erik Killingmo få till en bra styrning så kan han bli farlig över upploppet.

9 Homeland Pellini har lämnat Björn Goop och kommer ut i första starten i ny regi för Sandra Luomala. Magnus A Djuse får chansen för första gången och klaffar det med löpningsförloppet här så kan han nypa karriärens första seger.

Min Vinnare: 10 Don Juan D.K.
Spets efter 500m: 3 Bill Gates
Skrällen: 9 Homeland Pellini
Ranking: A 10,3 B 6,11,9,4,5 C 7,1,8,12,2
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Maestro Zon har inlett karriären på bästa vis med två segrar på lika många starter. Han har båda gångerna kommit till ledningen i ett tidigt skede och sedan så har han vunnit enkelt från den positionen. Nu är det debut bakom startbilen för Readly Express sonen och utgångsläget är bra så felfri nu så kan han nog komma till spets i ett tidigt skede igen och från den positionen så kan han bli svår att plocka ner men han är väldigt stor favorit på spelet så jag vill ha med ett par motbud.

3 Hera Sisu väntar på den första segern. Tre raka andraplatser har det blivit så här långt. Senast så fick hon en invändig löpning i rygg på Globalizer som vann från ledningen och hon hakade på godkänt bakom denne. Kan Carl Johan Jepson servera henne ett passande lopp och om den stora favoriten skulle göra bort sig eller ha en sämre dag så kan det vara hennes tur att ta en seger här.

7 L'amour Printemps släppte ledningen i årsdebuten och hakade på fint till andraplatsen i ett lopp som vanns av Pretty Primadonna då. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara förbättrad till den här starten och Björn Goop på hemmabanan Färjestad brukar vara en lyckad kombination och i ett litet fält här så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 2 Maestro Zon
Spets efter 500m: 2 Maestro Zon
Skrällen: 7 L'amour Printemps
Ranking: A 2 B 3,7 C 4,6,1,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Acksjökungen hade varit borta från tävlingsbanorna i drygt tre år innan han gjorde comeback för en månad sedan. Han gick då rätt bra som fyra i ett lopp som vanns av Troll Tundra. Senast var han ute i ett billigt lopp. Han gick då till attack i den sista svängen och satte klorna i den ledande Hejmie på upploppet och stack sedan undan till en ohotad seger. Kan Markus Linryd få till en bra styrning så kan han vara med och tampas om en god placering igen.

1 Troll Tundra skrällvann senast efter lång vila. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara förbättrad till den här starten och med en lyckad start här så kan hon få en fin löpning på innerspår eventuellt i ledningen men blir det inte spets så kan hon få ett lopp i rygg på ledaren och då kan hon bli farlig med en lucka till slut så hon ska räknas tidigt.

7 Mine Lotta gjorde det bra när hon plockade ner sitt motstånd till seger för tre starter sedan. Senast så galopperade hon i starten men hon kom tillbaka bra och räddade fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Mo Sjur. Det var andra gången hon startade bakom bilen senast och hästen bredvid sprang och vinglade så hon blev lite het och för ivrig. Nu är det voltstart igen och hon är naturligt startsnabb så från springspåret här är det inte omöjligt att Gunnar Kylén kan hitta till spets och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

8 Tåga Viktor har inte tävlat sedan december 2018. Nu är det comeback i ny regi för Oskar J Andersson. Han kändes fin i kvalloppet inför den här starten meddelar man från stallet. Kan han få smyga med på innerspår här så kan han ställa till med en överraskning om ett par av de mer betrodda hästarna skulle göra bort sig eller ha en sämre dag.

Min Vinnare: 3 Acksjökungen
Spets efter 500m: 7 Mine Lotta
Skrällen: 8 Tåga Viktor
Ranking: A 3,1 B 7,8,5,2,13,4,14 C 9,6,12,10,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 15 Restless gjorde en stark insats vid vinsten för tre starter sedan. Senast kunde hon inte riktigt hänga med Indra's Secret så hon fick nöja sig med tredjeplatsen bakom denne. Ensam på springspår på 40 meters tilläggsvolten här och prickar Thomas Dalborg bra i startögonblicket så borde hon kunna ramla ner i en vettig position och då kan hon bli farlig om hon kan få bra draghjälp under slutvarvet så hon ska räknas tidigt här.

6 Bearicecream har gjort det bra vid tre raka segrar med Anders Svanstedt i vagnen. Oroande att hästen inte var i tävlingsmässigt skick och blev struken inför en tilltänkt start. Hon har blivit behandlad och hon har stått över två-tre jobb men ska inte ha tappat allt för mycket då hon är väldigt lättränad meddelar Mimmi Elfstrand. Kliver hon iväg i rätt gångart här så kan hon kanske köra sig till spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan det räcka långt.

8 Listas Marion gjorde årsdebut senast. Hon travade då en stor del av loppet utvändigt om den ledande Mimmi Dynamite och tog ner denne men hon var utan chans när Bearicecream kom med en härlig avslutning och sedan så försvarade hon sig med galopp på upploppet. Det visade sig att hon hade problem med halsen då och därför blev hon väldigt trött till slut. Magnus Jakobsson ser gärna rygglopp den här gången och får hon spara speeden till slut så kan det räcka en bit här även om hon inte är i någon toppform.

14 Easy Creation fick ett lopp i rygg på Smaragd Norrgård och hon fick sedan aldrig någon lucka så hon kom i mål med en del sparade krafter och hon fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom denne senast. Hon känns som hon ska i träningen efteråt och från stallet räknar man med att hon gör bra lopp igen. Kan Björn Goop servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 15 Restless
Spets efter 500m: 6 Bearicecream
Skrällen: 10 Dallas As
Ranking: A 15 B 6,8,14,10,12,11,3,7,13 C 9,5,4,1,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Ivanhoe var lite väl pigg och galopperade i den första kurvan senast. Han gick sedan okej efter galoppen. Med ytterligare ett lopp i kroppen så kan han vara ännu vassare nu. Spåret blev bra och skulle han hålla sig i rätt gångart så är det inte omöjligt att han kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Den långa distansen är passande och även om det finns ett par bra hästar på tillägg så tycker jag han ska räknas tidigt.

13 Mack Dragan tog en knapp seger i årsdebuten. Efter det har han inte varit som bäst. Han kom ner i rygg på den ledande Hobby De L'iton på den sista bortre långsidan senast men kunde sedan inte mycket och fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Test Drive. Han besitter gott kunnande och kommer han upp i normal standard så kan han bli farlig över upploppet om Carl Johan Jepson kan servera honom en fin löpning.

11 Super Zantos har hunnit bli tio år och han har startat hela 181 gånger med 20 segrar som resultat. Senast så fick han vandra i dödens på Test Drive som ledde loppet från start till mål. Han gjorde det bra som tvåa bakom denne. Hittar Ante Lisell bra ryggar under slutvarvet här så kan han avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en ny seger.

9 Sir Henry P.Hill drar en del streck. Han hoppade bakom startbilen i comebacken senast. Han har tränat bra efter det och får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Ivanhoe
Spets efter 500m: 1 Ivanhoe
Skrällen: 11 Super Zantos
Ranking: A 1,13,11 B 9,7,5,6,3,12 C 8,2,15,10,4,14
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Harley D.E. som kommer till den här starten med fyra raka segrar. Senast så tog han över ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll han undan till en ohotad seger. Han är inte speciellt startsnabb och han har fått ett tråkigt läge här men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och jag tror att Carl Johan Jepson söker sig framåt när tillfälle ges och då tror jag han sänker det här gänget från dödens om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Dexter Brick som har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande vara tänkbar. Han gjorde en bra årsdebut som tvåa bakom Zinco Jet näst senast. Gången efter det så landade han utvändigt om Falcon Am med varvet till mål och från den positionen så höll han klart bra till tredjeplatsen bakom denne. Kan Magnus A Djuse servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme på nytt.

1 Copaca Banana var tänkt att starta på V75 i lördags men poängen räckte inte för att komma med så då får han starta här istället. Han är ojämnt startsnabb men kommer han iväg bra så tror jag han sitter i ledningen in i den första svängen och skulle Kim Eriksson få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Harley D.E.
Spets efter 500m: 1 Copaca Banana
Skrällen: 2 Expensive River
Ranking: A 8 B 4,1,2,12,5 C 3,6,10,7,9,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming