DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Färjestad Måndag 8/6

8 Juni 2020 - 12:15

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Färjestad. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i den fjärde avdelningen på 4 Ale' Pride Gar och i den femte avdelningen på 6 Kinky Boots.

V64 Tips Färjestad Måndag 8/6
V64-1 1,3,4,9,10
V64-2 1,3,8
V64-3 1,2,7,9
V64-4 4 Ale' Pride Gar
V64-5 6 Kinky Boots
V64-6 Alla

660 rader x 1 = 660 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 8/6
DD1: 6 Kinky Boots
DD2: 1,5,9,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS FÄRJESTAD MÅNDAG 8 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Grandfather Bill har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Nu har han äntligen fått ett vettigt läge. Han öppnar helt okej så han borde kunna få en bra position omgående eventuellt i ledningen och skulle han nå spets så stiger hans chanser här men han är inte beroende av ledningen för att han ska räknas med segerchans här. Barfota fram nu är en fördel.

10 Västerbo Highscore satt djupt nere i kön innan han gick med i ryggar under slutrundan och via en härlig avslutning ute i spåren så spurtade han in till andraplatsen bakom Aramis Amok som vann från ledningen senast. Han är väldigt stark så han tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan och kan Ulf Eriksson servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en seger.

4 Ibra Boko har inte startat sedan november ifjol så det finns frågetecken kring formen nu. Han vann en Klass II final från ledningen under slutet av 2019 så han kan kliva iväg bra från start. Skulle han snuva tipsettan på ledningen så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

1 Digital Track försvann med en galopp på den sista bortre långsidan senast. Gången innan det så satt hon mestadels i invändigt läge och liftade med fint till femteplatsen bakom Anita Roc som vann det loppet från ledningen. Nu är det anmält barfota runt om och felfri nu så kan hon öppna bra så hon kan få ett passande lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

9 Solkattens Chiron har visat bra form på sistone även om det inte har räckt hela vägen till någon seger. Han kom med en vass avslutning i spåren senast men Rossi Palema i ledningen nådde han inte på och han hade även Vikens Dome före sig i mål. Får han lite draghjälp under slutrundan och om han får spara speeden fram till upploppet så har han en bra spurt att tillgå och då kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Grandfather Bill
Spets efter 500m: 3 Grandfather Bill
Skrällen: 5 Kaiser Southwind
Ranking: A 3,10 B 4,1,9,5,2,8 C 6,7

V64-2
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Dwayne Zet kommer från en riktigt bra insats. Han tog då över ledningen med dryga varvet till mål och från den positionen så stack han sedan undan till en rätt enkel seger. Han har haft innerspåret vid ett tillfälle tidigare och då spetsade han. Lyckas Örjan Kihlström hålla upp ledningen här så blir han inte helt lätt att plocka ner om han skulle få styra och ställa där framme i täten.

3 Cruise gjorde det riktigt bra i årsdebuten på Eskilstuna när han blev fyra i ett lopp som vanns av Tonique. Det har gått närmare två månader sedan den insatsen man han har kunnat jobbas på enligt plan meddelar man från stallet. Kan Björn Goop hitta en vettig position innan han går till attack så kan han blanda sig i segerstriden här.

8 Karat Band öppnade fort och tog ledningen initialt fast släppte sedan och hängde på bra till fjärdeplatsen i ett uttagningslopp till Kungapokalen som vanns av Aetos Kronos näst senast. I den efterföljande finalen sedan så slutade det i ett galoppmisslyckande men han var slagen i det läget. Här står han med 20 meters tillägg men det är ett litet fält så kan han hålla ordning på benen här så kan han avsluta loppet fort och då fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 1 Dwayne Zet
Spets efter 500m: 1 Dwayne Zet
Skrällen: 2 Rotate
Ranking: A 1 B 3,8 C 2,6,5,4

V64-3
Ett Ungdomslopp - Högst 30 år över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Valkyria K. gjorde bort sig med en startgalopp senast. Gången innan det så fick hon en invändig löpning och fick aldrig någon lucka så hon kom i mål med mycket sparade krafter. För tre starter sedan så tog hon ledningen och hon vann sedan på ett bra vis från den positionen. Med en lyckad start här så kanske Henna Halme som kör hästen kan ramla ner i ett vettigt slagläge och då kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering här.

1 Believeinme fick ett lopp i rygg på den ledande Mint Sånna och gick bra som tvåa bakom denne näst senast. Gången efter det så fick hon aldrig fritt och kom i mål med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Starbec's A. To Z. Trevligt utgångsläge här så vid en lyckad start så kanske hon kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så körs hon nog i den positionen så länge lampan lyser.

2 Kitsune kommer från en seger. Hon fick då ett vilsamt lopp i rygg på den ledande Whitestripe Maid innan hon kom loss med 150 meter kvar av loppet och när sedan ledaren galopperade så avgjorde hon till en lätt seger. Trevligt utgångsläge nu och här kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

9 Skall Ha gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Senast så fick han ett bra lopp i rygg på ledaren innan han tog sig loss och då avslutade han klart godkänt och han kom i mål som tvåa bakom Livi Oboy som vann rätt lätt. Han fick dock inte behålla den placeringen för han blev diskad för trängning. Kan Micael Lindblom som kör hästen få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Valkyria K.
Spets efter 500m: 1 Believeinme
Skrällen: 9 Skall Ha
Ranking: A 7 B 1,2,9,3,4,5,12,8 C 6,10,11

V64-4
Ett lopp över 2640 meter. Jag har spikat nummer 4 Ale' Pride Gar som gjorde årsdebut i ny regi för Björn Goop senast. Hon fick då vandra en stor del av loppet först i andraspår men in på upploppet så plockade hon ner den ledande d'Amore till en säker seger. Med det loppet innanför västen så tror jag att den fyraåriga Varenne-dottern kan vara klart förbättrad till den här starten. Debut över den långa distansen nu men kan Björn Goop hitta en vettig position innan attacken sätts in så tror jag att hon blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 6 The Special Man F. som kördes till ledningen efter 700 meter och från den positionen så vann hon sedan lätt för tre starter sedan vara tänkbar. Senast så höll hon farten okej till tredjeplatsen i ett lopp där Rutger B.L. drog det längsta strået. Kan Carl Johan Jepson som kör hästen trycka sig till ledningen i ett tidigt skede här så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

3 Quality Dancer har gjort två starter efter lång vila. Senast så klev han fram utvändigt om den ledande Livi Opal H.M. med varvet till mål och från den positionen så avgjorde han till en knapp seger kort före mål. Hittar Erlend Rennesvik en bra position här innan han går till anfall så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Ale' Pride Gar
Spets efter 500m: 6 The Special Man F.
Skrällen: 10 Keylor Navas
Ranking: A 4 B 6,3,10,7,5,9,1 C 8,2,11

V64-5
Ett lopp över 2640 meter. Jag har spikat nummer 6 Kinky Boots som har vunnit 7 av karriärens 12 starter hittills. Han var ute mot lite tuffare motstånd i två lopp innan han näst senast var tillbaka mot lite enklare motstånd och då klev han runt sitt motstånd på ett bra vis när Claes Sjöström valde att sätta in attacken på den sista bortre långsidan. Gången efter det så gick han med i tredjespår i rygg på Samvais på den sista bortre långsidan och in på upploppet så avgjorde han sedan till en enkel seger.

Här kanske Carl Johan Jepson som kör hästen nu kan bli släppt till spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet är det mycket som talar för en ny seger. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 7 Global Viscount som är åtgärdad efter senaste starten och allt känns bra nu meddelar Ulf Stenströmer. Han kan öppna snabbt ur volten och kommer han till spets initialt så tror jag att han sedan släpper till Kinky Boots och då kan han lifta med till en fin placering där bakom. Skulle min spik mot förmodan göra bort sig eller underprestera så kan han vara med och utmana om segern här.

9 Choco Garline svarade för en vass prestation när han klev runt sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det så var han inte som bäst men han kan bättre än så. Vid den senaste segern så tävlade han barfota runt om och så är det anmält igen så kan Linda Sedström som kör hästen få till en bra styrning så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Kinky Boots
Spets efter 500m: 6 Kinky Boots
Skrällen: 9 Choco Garline
Ranking: A 6 B 7,9,3,4,10 C 12,11,5,8,2

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla elva hästarna. 1 Flash Håleryd är härdad mot tufft motstånd i silverdivisionen. Senast så blev det en sjätteplats bakom Maze Runner som vann från spets. Han är kvick iväg den första biten så här kan det vid en lyckad start bli spets och skulle han nå täten så blir han inte helt lätt att plocka ner över den korta distansen. Blir det inte spets så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut. Mycket intressant att Björn Goop får chansen bakom hästen för första gången här.

9 Mack Dragan har visat fin form på sistone. Han gick en godkänd avslutning som trea i ett långlopp som vanns av Sir Henry P.Hill näst senast. Gången efter det så gick han åter en stark avslutning men åt Tycoon Conway Hall som vann från ledningen så fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Carl Johan Jepson som kör hästen hitta en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

5 Västerbo Exact har inte fått till det på slutet och senast så galopperade han bort sig innan bilen släppte fältet. Felfri nu så är han väldigt snabb iväg och då kanske han kan snuva tipsettan på ledningen så kommer han till täten här så kan det räcka långt här för det är en position som han trivs ypperligt i. Blir det inte ledningen så blir det tuffare att vinna loppet.

12 Urban Kronos har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad med det loppet i kroppen. Han hade då precis som nu samma dåliga läge över den korta distansen men avslutningen var av bästa märke även om det inte räckte till mer än en sjätteplats bakom Test Drive som vann det loppet från ledningen. Stämmer det lite med positionerna på vägen och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han smälla till med en seger här.

Min Vinnare: 1 Flash Håleryd
Spets efter 500m: 1 Flash Håleryd
Skrällen: 3 Puccy Italia
Ranking: A 1 B 9,5,12,10,11,3,2,6 C 8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
7spikar - 2020-06-08 17:03

Hej, intressant analys Henrik.
Jag funderar mycket kring Global Steffo i V64-3. Vad är dina tankar kring honom?

P.S. När var senaste storvinsten?
Jag har bra känsla för ikväll. Jag gillar din analys, jag kör på liknande upplägg med några få justeringar.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Västervik - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
2.08
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Pittsburgh - Washington
Ishockey - NHL - 1
2.36
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
20:15  Manchester City - Crystal P
Fotboll - Premier League  - 1 & under 3,5 mål
2.05
20:45  Inter - Juventus
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp 0
2.16
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.75
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Axevalla 16/1
Insats: 750 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming