DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle 10/11

9 November 2020 - 22:17

På Tisdag hämtar vi v64-omgången från Gävletravet och jag spelar med två spikar i omgången och som jag läser loppen så vinner båda spikarna från spetspositionen. Det handlar om 4 Global Army i V64-2 samt S.T.C.C Faksen i V64-6. Nedan följer min lösning på omgången.

v64-1 2.6.12
v64-2 4 Global Army
v64-3 1.3.4.9.10
v64-4 1.5.7.9.10.11.13
v64-5 2.3.6.9.10.11
v64-6 4 S.T.C.C Faksen     

(spelar för endast 6 rätt)

630 rader x 1kr = 630kr

DD-tips Gävle Tisdag

DD-1 2.3.6.10
DD-2 4 S.T.C.C Faksen

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Auto
12 Eldar trodde jag på i sin senaste start men man galopperade tidigt i loppet vilket såklart minskade segerchanserna. Man ställde sig dock och avslutade därefter starkt till en tredje plats efter att ha liftat med i tredjespår. Innan dess hade man 4 segrar på 5 starter och känslan är att man tävlar lite mot sig själv här. Läget passar bra för hästen då man kan ta det lugnt från start och trava in sig och håller man sig bara i trav så är det goda chanser att vinna här. Det går dock inte att lita på hästen fullt ut och man har inte råd med något strul om man ska lyckas runda alla hästar här.

6 Nebbenes Solan är otroligt osäker men kapacitetsmässigt står man sig bra här. I sin senaste start höll man sig i trav och avslutade starkt som tvåa. Man satt då en bit ner i andraspår genom större delen av loppet innan man vred på i fjärde spår över upploppet och man var inte långt efter vinnaren i mål. Innan dess har man svarat för 7 raka galopper vilket såklart oroar. Håller man sig i trav här så borde man kunna köra sig till tät här efter en bit och då är det ett troligt motbud här.

2 Rönningseld Tror jag är nöjd med ryggen på min spetsfavorit men det kan absolut tänkas att man försöker svara spetspositionen här. Skulle dessutom 6 Nebbenes Solan dumma sig så bör man sitta i spets. Man har visat form och fina fartresurser för klassen även om man galopperade i sin senaste start över upploppet, med en tätplacering inom räckhåll. Hur som helst så bör man få en fin resa här och är streckvärd.

Jag nöjer mig med tre streck här då jag tror att Eldar har god chans felfri men fler streck är absolut inte otänkbart här.

Min Vinnare: 12 Eldar
Spets efter 500m: 6 Nebbenes Solan
Min Skräll: 2 Rönningseld
Rankingen: A: 12 B: 6.2.1.7.3.10.8.11 C:5.4.9

V64-2 1640m Auto
Här kommer min första spik i omgången då jag tycker det ser lämpligt ut för 4 Global Army som kommer tillbaka efter att ha pustat ut i två månader. Jag grundar tipset i att jag tror Global Army lyckas hålla ut framför allt 7 Double Formula från start. 2 Gitte Silvåkra är förvisso startsnabb men jag tror inte att man är intresserad av att försöka försvara ledningen här och borde vara nöjda med ryggen på min spik för att sedan försöka hitta ut över upploppet. Global Army vann för tre starter sedan från just ledningen och man meddelar från stallet att man också går bäst i den positionen. En bra chans.

Utmanare:
Nämnda 3 Gitte Silvåkra är som sagt startsnabb och jag tror man sitter i rygg på min spik här och får man luckan över upploppet ska man inte nonchaleras här. Man vinner inte på beställning men man besitter viss kapacitet och kan absolut vinna om det skulle saknas lite form hos Global Army. Man är dock anmäld med skor i skrivande stund vilket känns som ett litet minus.

7 Double Formula har gjort det fullt godkänd vid två starter i sin nya regi och skulle kunna vara en utmanare här. Man är hygglig ut från start men jag tror inte man har någon spetschans från spår 7 och det finns stor risk att man får göra jobbet utvändigt ledaren här.

2 Bältra Selene är inte heller så tokig och borde få en bra position i andraspår här. Blir det lite tempo på loppet ska hon inte räknas bort här.

11 Bo Diddley är kanske bästa hästen men distansen känns i kortaste laget och läget är såklart inte bra och jag rankar ner hästen en aning här.

Min Vinnare: 4 Global Army
Spets efter 500m: 4 Global Army
Min Skräll: 3 Gitte Silvåkra
Rankingen: A: 4 B:3.7.2.11.12.9 C:8.1.6.5.10

V64-3 2140m Auto
Det här tycker jag känns som ett ganska öppet loppet då loppets troliga favorit och bästa häst 10 Modern Times har lottats till ett besvärligt utgångsläge, och man är i skrivande stund även anmäld med skor runt om och vanlig vagn till denna start. Det är en orutinerad häst som besitter stor talang och senast vann man med gott om krafter och i ohotad stil efter att ha fått bestämma i ledningen. För tre starter sedan körde man fram utvändigt ledaren med 500m kvar till mål och avgjorde den tunga vägen. Det borde såklart vara vettig chans för denna Muscle Hill avkomma men hästen är orutinerad och läget är besvärligt, därför kan det vara roligt att försöka fälla här. Förstastreck hur som helst.

9 Keepsake Boko är en häst jag gillar intrycket på och senast fick man visa upp sin kapacitet då man gick ett rejält slutvarv och avslutade loppet med 11.4 sista 700 meterna. Gör man om den prestationen så är man med på målfotot här. Man är lite orutinerad och har problem med aktionen till och från men är hästen på rätt humör så ska hästen bli intressant att följa här.

Spetsstriden står mellan 1 Kiara C Boko och 4 Breeze Kronos här. Jag tror att 1 är Snabbare från start men mot detta motstånd så är man troligen nöjd med en resa invändigt här och att Breeze Kronos sitter i tät efter ett par hundra meter. Hästen har ännu inte vunnit lopp och inte haft den bästa inställningen sista biten även om man var fullt godkänd från spets i sin senaste start. Får man bestämma i ledningen kanske man kan vinna här. Med lucka blir även Kiara C boko att räkna med.

Min Vinnare: 10 Modern Times
Spets efter 500m: 4 Breeze Kronos
Min Skräll: 1 Kiara C Boko
Rankingen A: 10.9 B:4.1.3.11.7.6 C: 12.2.5.8

V64-4 2140m volt
10 Doctor Doxey Zenz tippas överst i rankingen i ett lurigt lopp. Hästen har en väldigt hög högstanivå och står sig bra i den här konkurrensen. Man går förvisso bäst när man får springa i den främre träffen och här ser det ut som att man kommer att få göra en hel del jobb själv. Hästen är ändå så pass bra att man kan vinna den tunga vägen här. Man kommer från två raka segrar, förvisso i billiga gäng men man har ändå sett klart positiv ut. Innan dess har man tävlat i stentuffa gäng och stött på hästar som exempelvis Vagabond Bi och Ble Du gers och några sådana hästar är inte med här även om verkligen inte saknas motstånd.

1 Deede Star är den troliga ledaren i loppet om hästen bara sköter sig. Man gjorde comeback för tre starter sedan och då såg man tilltalande ut i en fin avslutning som trea men efter det har man gjort bort sig med galopp i två raka starter. Kapaciteten är dock hög och man segrade vid fem tillfällen i fjol och löper man upp till sitt kunnande så är man med långt framme här.

7 Kaptah är stark och rejäl. Man återkommer efter en liten paus här men det känns som vilan har gjort gott och att man är i ordning här. Styrkan är hästens främsta vapen och man räds inte att göra jobbet. Jag tror man söker sig framåt till positionen utvändigt ledaren omgående och blir att räkna med. Det finns en viss chans till spets om Deede Star skulle galoppera dessutom och då ökar chansen ytterligare.

11 Linus Boy är svårbedömd och är numera amatörtränad men det är en häst som har stångats på V75 och har ett högt kunnande. Det saknas troligen lite form här men kan vara en skräll på kapacitet.

Min Vinnare:10 Doctor Doxey Zenz
Spets efter 500m : 1 Deede Star
Min Skräll: 11 Linus Boy
Rankingen A:10.1.7.5.11.9.13.14.4.8 C:12.6.2

V65-5 2140m Auto
Ett lopp för fyraåriga ston som känns öppet på förhand. 2 Annie Flame är snabb ut och är ofta med långt framme vilket fem pallplatser på sex starter vittnar om. Man har ännu inte vunnit något lopp och här tror jag att man spetsar initialt för att i andra skede släppa till 6 Legendaria Zon som är mitt förstastreck i loppet. Hästen gör sin andra start i regi Goop. Man är anmäld med bike till denna start och man får en bra vikarie i sulkyn i form av Mats E Djuse i Björn Goops frånvaro. Man är snabb från start och det blir laddning mot ledningen här. Når man den positionen så är det en bra chans här även om det inte är helt givet att 2 Annie Flame släpper ledningen.

3 M.T Ooogaachakka besitter fin kapacitet men man är mycket svårbedömd här och kommer från några tveksamma insatser. Det är debut i ny Regi här och man känns ändå ganska tidig på kupongen trots att man ligger lite lågt ifrån stallet. Man tror att man behöver loppet i kroppen här och ska köras snällt denna gång men i ett inte alltför tufft lopp är den farlig att nonchalera ändå.

10 Cabaret har visat form och kommer från en stark prestation där man kördes offensivt från bakspår i ett lopp över 1640m. Motståndet var enklare då men man vann på ett säkert sätt efter att ha satt press på ledaren under andra halvan av loppet och avgjorde med lätthet efter en 12-tid sista 700m. Kan skrälla med rätt resa.

Min Vinnare: 6 Legendaria Zon
:Spets efter 500m: 6 Legendaria Zon
Rankingen: A:6.2.3.10.9.11.5.4.8 C:1.7.12

V64-6 2640m Volt
Här hittar vi min andra spik i omgången. 4 S.T.C.C Faksen är en häst som alltid har haft en fin kapacitet men man har tidigare haft problem med aktionen vilket har kostat en hel del prispengar i karriären. Hästen verkar dock ha fattat vad det går ut på nu och man har inte sett till den osäkerheten på ett tag. Jag litar på att hästen sköter sig här och då bör man vara huvudet högre än sina motståndare här. I sin senaste start vann man i tuff konkurrens på v75 efter att ha kört fram till positionen utvändigt ledaren och kopplade greppet 500m kvar till mål. Nu lär man köra framåt tidigt för att ta över ledningen. Toppchans här.

Utmanare
5 Nordby Elde trivs över distansen och tål att göra en hel del jobb på egen hand. Man var ute i samma lopp som min spik på v75 i sin senaste start och var långt efter i mål. Det är en duktig häst men det känns som att favoriten måste komma bort för att kunna hota här.

11 B.W Rune är riktig fartfylld herre som har tävlat mot de bästa i kullen men man har inte riktigt visat den där formen för att jag tror att man ska kunna hota S.T.C.C Faksen här. Man står dessutom 20 meter bakom min spik. Kapaciteten finns där men måste höja sig en aning för att kunna hota här.

Min Vinnare: 4 S.T.C.C Faksen
Spets efter 500m 4 S.T.C.C Faksen
Min Skräll: 11 B.W Rune
Rankingen A:4 B:11.5.9.10.3.1.6 C:2.7.8


Lycka till med spelet 


Oliver Bergman 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

Satsa på odds utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

10Bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pixel bet:

Bäst på Esport
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Hammarby TFF - Sandviken
Fotboll - Ettan Norra - 2 hcp -1
2.40
15:00  England - Kroatien
Fotbolls-EM - EM - BLGM
2.25
16:00  IFK Luleå - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - 2
2.20
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - Flest mål halvlek 2
2.10
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 1
1.72
18:00  Österrike - Nordmakedonien
Fotbolls-EM - EM - Öst u 16,5 fri
1.66
21:00  Tampa Bay - NY Islanders
Ishockey - NHL - X2
1.94
21:00  Nederländerna - Ukraina
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - 2
6.50
15:00  Skottland - Tjeckien
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - J. McGinn kort + mål
15.43
03:00  Vegas - Montreal
Ishockey - NHL - 1
1.724
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Topptipset 250 000 kr extra i potten
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  V75 Tips Bjerke 13/6
Insats: 720 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Söndag 13/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:05  DD Tips Bjerke 13/6
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming