V64 Tips Gävle 15/6

Publicerad på 15 Jun 2021 - 13:49

DrTrav

DrTrav

15 Jun 2021 - 13:49

V64 hämtar vi på från Gävle denna tisdagskvällen. Omgången kryddas av en jackpott på 3,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 4 Clandestine. i den inledande och första avdelningen.

V64-tips Gävle Tisdag 15/6
v64-1 4 Clandestine.
v64-2 5,6,7,8,9
v64-3 3,6,10
v64-4 2,11
v64-5 1,3,4,7,11,12
v64-6 1,10,15

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Tisdag 15/6
DD-1 1,4,7,3
DD-2 1,10

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Vi inleder denna jackpot omgången med att gå ut hårt och spika, 4 Clandestine. Detta är en individ med hett temperament, vilket hon visade för två starter sedan när hon hoppade bort segern. Men i den senaste starten såg hon fin ut och vann helt överlägset. Clandestine har alldeles för lite pengar på kontot sett till kapacitet. Kusken och tränare Daniel Wäjerstens kommer säkerligen låta Clandestine bestämma takt och tempo själv ikväll, vilket troligtvis innebär att hon tidigt sitter i ledningen. Har bara Clandestine vaknat på rätt sida och håller sig i trav hela loppet ska segerchansen vara mycket hög. Till endast 39% är detta en sund spik sätt till segerchansen. Jag tar ställning direkt.

Motbud
2 Räser Ulla har inte haft det lätt att få aktionen att fungera fullt ut, men i den senaste starten travade hon hela vägen. Hon kan öppna bra från start och i den senaste starten gjorde hon det bra från ledningen. Med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare och det även anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Givet streck vid gardering.

Nämner även 7 Märta B.J. som visat bra kapacitet och stod för en bra prestation senast. Hon visade då att formen finns där via ett rejält slutvarv, klockan stannade på 12,5 sista 800m. Spåret är lite väl långt ut bakom vingen men skulle det klaffa med positionerna längs vägen ikväll kommer hennes avslutning lägga många konkurrenter bakom sig. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare:4 Clandestine.
Spets efter 500: 4 Clandestine / 2 Räser Ulla
Skrällen: 7 Märta B.J.
Rankingen: A: B 2,7,1,5,6,10 C 9,2,12,11,3,8

V64-2 3140m volt
Et spännande kallblodslopp över 3000m.

7 Wilda Simon har visat bra form och hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten. Båda segrarna togs på bra och rejäl sätt. I den senaste starten galopperade man bort sig med 150m kvar till mål, och det var troligtvis segern som försvann den dagen. Kommer bara Wilda Simon iväg från sitt femtespår i volten finns både form och kunnande för att vara med och göra upp om segern på nytt. Han är allround och tål tuffa upplägg.

5 Guli Em tränas av Jan-Olov Persson och gjorde comeback i den senaste starten. Då gick man klart godkänt tillsut och med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Guli Em besitter bra kunnande för klassen och ska räknas in i segersnacket ikväll.

Framhåller även 9 Perle Bo som kommer med två raka segrar på kontot till dagens start. Båda segrarna togs på lätta ben. Ikväll är det anmält barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Formen finns för att utmana om segern på nytt.

Nämner även 8 Tåga Ryker som har gjort det helt okej utan att glänsa på slutet. Detta är en stark och rejäl individ som ikväll har springspår på mellanvolten. Kommer han till bra under loppet finns styrkan för att vara med där framme när mållinjen närmar sig.

Min Vinnare: 7 Wilda Simon
Spets efter 500: 7 Wilda Simon
Skrällen: 8 Tåga Ryker
Rankingen: A: 7,5,9 B 8,6,12,13,10,11 C 14,1,2,3,15,4

V64-3 1640m auto
10 Your Dreamlove är min idé i loppet. Hon kommer från en imponerande årsdebut och blev tvåa i mål efter att avslutat sista varvet via 12,1. Detta är en individ som tränaren Jörgen Westholm börjat få ordning på nu och precis som för hela stallet så verkar formkurvan peka uppåt även här. Nu med lopp i kroppen lär Your Dreamlove vara ytterligare förbättrad tills ikväll. Att det är bakspår över kort distans gör såklart uppgiften tuffare men med bra start ryggar räknar jag med att man kommer hitta en bra position direkt från start. Det är även anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är spännande. Kommer fälla många över upploppet och till endast 8% är detta en spelvärd förstahäst.

3 Vanja kommer med bra form och stod för en rapp avslutning i den senaste starten. För två starter sedan fick man ett tufft lopp men kunde ändå fullfölja starkt och gå i mål som tvåa. Vanja kan öppna helt okej och från ett bra utgångsläge finns det chans på att man kan köra sig till ledningen. Lyckas man med det är man hästen att slå för övriga.

Nämner även 6 Västerbo Jolene som alltid gör sitt och går jämnt och bra varje gång även om hon inte vinner inte så ofta. Men styrka och kunnande finns och känslan är att hon snart måste få finna då hon duger bra för klassen.

Min Vinnare: 10 Your Dreamlove
Spets efter 500: 3 Vanja
Skrällen: 6 Västerbo Jolene
Rankingen: A: 10,3 B 6,2,5,8,4,11,9 C 1,7,12

V64-4 2140m volt
11 Steinfaks är en fin tioåring som besitter gott kunnande. I den senaste starten kördes han fram utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål och kunde sen avgöra via 21,8 i 1000m till seger. Detta är en fin individ som alltid visat prov på bra kapacitet. Nu har även Steinfaks kunnat starta på kontinuerligt vilken även borde göra gott för formkurvan. Steinfaks är både snabb och stark, och tål att göra en del grovjobb på egen hand. Oavsett hur det taktiska upplägget blir så ska han räknas med bra segerchans ikväll. 

Dubblar systemet med 2 Art Nökkve som ser ut att bli för lite spelad ikväll. Han står 20m för de värsta motbuden och Håkan Skoglunds travare är inte alls borta här om han lever upp till sitt kunnande ikväll. Skulle man köra sig till ledningen här ikväll och sen dra på i ett jämnt och bra tempo kommer han inte alls bli lätt att plocka ner över övriga. Formen är bättre än vad resultatraden visar och till låg procent är detta ett givet streck i omgången för mig.

Söker man ytterligare streck är 7 Björs Frej tidig. Han har visat prov på höga toppar och när formen sitter där så har han alltid en vass avslutning att komma med. Utgångsläget är inte det bästa men skulle det klaffa lite längs vägen så plockar han ner många över upploppet.

Min Vinnare: 11 Steinfaks
Spets efter 500: 2 Art Nökkve
Skrällen: 2 Art Nökkve
Rankingen: A: 11,2 B 7,9,5,8,3 C 10,1,4,6

V64-5 1640m auto
1 Balder D.K. är en tuffing som är kvick iväg från start, men innerspår bakom bilen på Gävle är kanske inte helt perfekt. Men skulle han ändå lyckas hålla upp innerspåret så ökar segerchansen. Balder D.K. är tuff och rejäl, tål även att göra en del själv under loppen. Trivs bäst med hårt jämnt tempo hela vägen. Gör upp om segern ikväll.

4 Zack Bris gjorde comeback senast och gick då i mål på en godkänd tid, men känslan var ändå att han saknade det där rätta trycket. Normalt sett går han framåt med loppet i kroppen och till kvällens start gör man intressanta förändringar. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången! Zack Bris är kvick iväg från start och hittar man till ledningen ikväll blir man inte lätt för övriga att plocka ner. Han går även bra bakifrån och tål att göra en del jobb själv. Utmanar om segern ikväll vid en normal prestation.

7 Isa är kvick i benen och trivs som bäst över kort distans. Sjunde spåret bakom bilen är aningen långt ut men kommer man bara till någorlunda i loppet är detta en individ som inte ska räknas bort ikväll.

Nämner även 3 Aperfectdream som besitter god kapacitet och har även fått ett gynnsamt utgångsläge ikväll. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn, vilket är intressant. Lever han upp till sitt kunnande ska han inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 1 Balder D.K.
Spets efter 500: 1 Balder D.K. / 4 Zack Bris
Skrällen: 3 Aperfectdream
Rankingen: A: 1,4 B 7,3,12,11,9,5 C 10,8

V64-6 2140m volt
1 Violette Face är en fyraåring som testat på lyckan V75 några gånger. I den senaste starten gjorde han det bra via en rapp avslutning. Med den genomköraren i kroppen lär formen vara förbättrad en del till kvällens start. Ikväll har man på förhand en passande uppgift, innerspåret på start ses som ett plus och han är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är Violette Face sen hästen att slå. Förstahäst.

Framhåller även 10 Orlando som kan mycket i grunden och trots att det ikväll är comeback så måste hon tas på allvar. Formen kanske inte sitter där till 100%, men hon besitter fart som övriga i loppet kommer ha svårt att matcha. Det är även anmält barfota runt om direkt vilket är spännande. Till endast 10% är detta ett givet streck i omgången.

Nämner även 15 Västerbo Grosbois som visserligen står tufft inne i loppet som ensam på 40m tillägg. Men detta är en herre som är van att möta tufft motstånd och skulle det inte strula alldeles för mycket läng vägen ikväll så besitter Västerbo Grosbois hårdhet som kan komma väl till användning. streckas.

Min Vinnare: 1 Violette Face
Spets efter 500: 1 Violette Face
Skrällen: 10 Orlando
Rankingen: A: 1,10 B 15,3,5,4,2,6,13 C 8,11,9,14,12,7

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto