V64 Tips Gävle 16/2

Publicerad på 16 Feb 2021 - 12:34

DrTrav

DrTrav

16 Feb 2021 - 12:34

V64 hämtar vi på från Gävle denna tisdagskväll. Ingen hittade samtliga rätt igår på Eskilstuna, så det innebär att vi har en fin jackpott till kvällens omgång. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 5 Alfie i den fjärde avdelningen.

V64-tips Gävle Tisdag 16/2
v64-1 1,3,7
v64-2 1,3,5,7,10,11
v64-3 1,4,7,9,10
v64-4 5 Alfie
v64-5 3,7,10,14
v64-6 2,9

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Tisdag 16/2
DD-1 2,7,10,14
DD-2 2,9

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
3 Isa kommer från två raka starter på V75. I den senaste starten tog man hand om ledningen och gick sedan på i ett tufft tempo. Men stumnade sista biten och fick ge sig med 250m kvar till mål. Detta är ett femårigt sto som fått hårdhet att tuff konkurrens, men ikväll är motståndet enklare och och utgångsläget perfekt. Man är kvick från start och Isa är min tidiga ledare av loppet. Från den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Förstahäst.

7 Big Shot är en annan femåring som besitter hög kapacitet. I den senaste starten fick han trava utvändigt om ledaren, och höll godkänt in i mål. För två starter sedan såg man ut som vinnaren i loppet med 100m kvar till mål men blev av med segern i sista stegen. Då gick man i ledningen Man är hyfsad från start och kommer hitta en bra position och kommer ikväll bli tuff att stå emot under slutvarvet. Givet streck.

Vill även varna för 1 Rocky Rauk som i den senaste starten blev lite väl pigg i ledningen men höll ändå okej ända in i mål. Ikväll har man fått ett bra utgångsläge och är garanterad en fin resa. Skulle luckan uppenbara sig under upploppet kan denna sjuåring med Claes Sjöström i vagnen avsluta rappt.

Min Vinnare: 3 Isa
Spets efter 500: 3 Isa
Skrällen: 1 Rocky Rauk
Rankingen: A: 3,7 B 1,4,5,11,6 C 9,10,8,2

V64-2 2140m auto Monté
3 Garmin B.J.visat att han trivs bra i monté disciplinen och även med Jenny A Björk som ryttarinna. I den senaste starten fick han det inte aktionen flyta på ett opassande banunderlag så den prestationen lägger jag ingen större vikt vid. Nu har man inte tävlat på över en månad och formen kanske är ett frågetecken. Men lever denna sjuåring upp till sin fulla förmåga ikväll kommer detta ekipage blanda sig in i segerstriden. Knapp förstahäst.

7 Digital Promise galopperade i ledningen med 800m kvar till mål i den senaste starten. Men dessförinnan hade man två raka segrar i bagaget. Så även om galoppen senast är en orosfaktor så vågar jag inte nonchalera detta sjuåriga sto. Presterar man som vid de två senaste segrarna är man segeraktuell även ikväll.

10 Volcan d'Inverne är en jämn och travsäker åttaåring som oftast står för gedigna insatser under sadeln. I den senaste starten gick man utvändigt om ledaren sista varvet och tog då över ledningen in på upploppet men fick sen se sig besegrad sista biten. I detta öppna monté lopp ska man inte nonchaleras.

5 Very Charming verkar bli favorit men för mig är han bara en av många i sin monté debut. I den senaste starten gick man okej senast som tvåa. Nu är det första gången man provar på disciplinen monté och man får skickliga Anna Erixon i sadeln. Men att man ska vara klar favorit köper jag inte även om man är ett givet streck på min kupong.

Vill även nämna 1 Barney Granit som kommer till dagens tart med fin form, man vann på lätta ben i ett enkelt sammanhang senast. Denna sexåring har vunnit i tre av sina nio starter i monté. Streckas.

Min Vinnare: 3 Garmin B.J.
Spets efter 500: 7 Digital Promise
Skrällen: 10 Volcan d'Inverne
Rankingen: A: 3,7,10 B 5,1,11,4,9 C 8,2

V64-3 2140m volt
1 Love You Sweden var ute på V75 i den senaste starten, satt då kvar när tåget gick och fick aldrig chansen fullt ut. Ikväll är dessutom förutsättningarna bättre med framspår och läge för ledningen. Hittar man dit är man hästen att slå och detta är den givna förstahästen i loppet. En tänkbar kompletterande spik till den som vill ha två sikar på sitt system.

10 Ella Pace, detta är ett kapabelt sto som varit ute i tuffa sällskap. I den senaste starten var man inte som bäst efter att man blev trött redan 500m till mål. Enligt tränaren och kusk Oskar Kylin Blom hade man legat på ordentligt under loppet och kvävt sig själv och av den anledningen blivit trött tillslut. Det finns vissa frågetecken kring formen, men studsar man tillbaka vilket Oskar är inne på så duger man gott för att vara med och utmana om segern här.

9 Ies Juvel tog två raka segrar precis innan barfotaförbudet infördes, och har efter det inte fungerat lika bra. Men detta är sexåring som besitter bra fart och kunnande. Kapacitetsmässigt står man sig bra i dagens sammanhang. Kommer med på mitt system.

Min Vinnare: 1 Love You Sweden
Spets efter 500: 1 Love You Sweden
Skrällen: 9 Ies Juvel
Rankingen: A: 1 B 10,9,4,8,5,6,7 C 3,2

V64-4 1640m auto
Här hittar vi kvällens enda spik, 5 Alfie. I ett jämnt spelat lopp väljer jag att ta ställning för den troliga ledaren och därav får Alfie sin revansch på ärsta utmanaren Torpa Olea. Alfie tränas och körs ikväll av Lars-Erik Karlssons och ikväll har de fått ett bättre utgångsläge än de värsta motbuden. Med siktet inställt på ledningen blir detta elvaåriga sto svårt att plocka ner om de lyckas i starten. Till endast 26% som man är streckad på i skrivande stund tycker jag detta är en spelvärd spik i kvällens jackpott omgång.

Motbud
10 Torpa Olea kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då fick man ledningen och höll sedan den poutiainen hela vägen in i mål. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut och det troliga är att man tvingas göra jobbet själv ute i spåren. Men detta är en fin travare som har två segrar på sina sex starter för tränaren Hans Bergh. Väljer man att gardera är detta ett givet streck.

Min Vinnare: 5 Alfie.
Spets efter 500: 5 Alfie.
Skrällen:
Rankingen: A: 5 B 10,8,4,7,1,11 C 2,3

V64-5 3140m volt
3 Bold Knick är en kapabel fyraåring som ännu inte är helt ren i travet. Men han har inlett sin tävlingskarriär lovande, två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Han verkar dessutom besitta rätt inställning vilket man fick se prov på i den senaste starten, när man krigade sig till segern även om det fanns endel att anmärka på i stilen. Bold Knick tar steg framåt med varje start. Han är stark och rejäl och distansen ikväll lär vara till hans fördel. Förstahäst, men ingen jag vågar lämna ensam på kupongen.


7 Forcement är ytterligare en som trivs över den dryga distansen, detta är en stor och rejäl herre som nu är nedstruken ett hack i banan. Anmärkningsvärt är dock att han galopperat i de två senaste starterna och är därför inte helt att lita på. Men sköter han sig ikväll kommer man utmana om segern. Streckas på systemet.

14 Joyness är van att möta tuffare motstånd, och är härdad på V75. Men hon har kanske inte varit som bäst på slutet och skulle behöva ta ett steg framåt formmässigt för att kunna blanda sig i segerstirden ikväll. Men till 9% kommer man ändå med på systemet.

Nämner också 10 Enjoy’s Wifi som kommer med fin form, i den senaste starten stod man för en bra insats som tvåa. Ikväll har man ett knepigt utgångsläge men skulle det lösa sig med positionerna är man inte oäven till sina 3% man är streckad på i nuläget.

Min Vinnare: 3 Bold Knick
Spets efter 500: 3 Bold Knick
Skrällen: 10 Enjoy’s Wifi
Rankingen: A: 3,7 B 14,10,4,2,1,8,11 C 9,5,12

V64-6 2140m auto
Väljer att låsa denna avdelningen på två hästar, en trolig och en rolig.

Den troliga är 2 Twinkle Face som ikväll fått fina förutsättningar. Hon är kvick från start och är min troliga ledare av loppet. Denna sexåring kommer med fin form till dagens start, hon var klart bra som två i den senaste starten. Hittar kusken Claes Sjöström till ledningen här är man hästen att slå för övriga. Given förstahäst.

Den roliga är 9 Findus M. som endast är streckad på 6% i skrivande stund. Hon kommer till dagens start med bra form och har avslutat vasst i de två senaste starterna. Från bricka nio har man ett spännande smygläge med rygg på startsnabba hästar. Hittar man en vettig position och får spara speeden tillslut kommer man fälla många över upploppet. En bra skräll att dubbla systemet med.

Vill man ha ytterligare streck är 11 Balotelli Crown tidig, Han återkommer nu efter paus och gör årsdebut i och med kvällens start. Formen är ett frågetecken men kapacitetsmässigt duger man gott i dagens lopp.

Min Vinnare: 2 Twinkle Face
Spets efter 500: 2 Twinkle Face
Skrällen: 9 Findus M
Rankingen: A: 2,9 B 11,1,10,8,3 C 12,4,6,7,5

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto