DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle 3/11

3 December 2020 - 10:56

V64 hämtar vi på från Gävle på torsdagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i V64-5. 7 Eddy West.

V64-tips Gävle Torsdag 3/11
v64-1 1,2,3,6,7
v64-2 4,5,9
v64-3 10,13
v64-4 2,3,6,8
v64-5 7 Eddy West
v64-6 4,5,9,10,11,14

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Torsdag 3/11
DD-1 7 Eddy West
DD-2 4,5,9,10,11,14

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
1 Krakas kommer från seger mot överkomligt motstånd i den senaste starten, men Intrycket var väldigt fint när man travade på utvändigt ledaren och kunde gå imål med till synes sparade krafter. Ikväll blir det täta starter, vilket inte resulterat i framgång tidigare. Men på intrycket senast väljer jag ändå Krakas som fin förstahäst, men gardering rekommenderas. .

3 Boiling Point är kanske första utmanaren. Detta fyraåriga sto besitter en fin kapacitet i grunden, och hon har även en formkurva som pekar uppåt för dagen. För två starter satt man fast med sparade krafter efter att man kört invändigt när man start galopperade. I senaste starten var upplägget offensivare, då valde man positionen utvändigt om ledaren med varvet kvar, därifrån höll man sen bra och gick i mål som trea. Tidig idag.

2 Francisfromheaven vär väldigt bra för tre starter sedan när man blev trea bakom Frodo S. då satt man fast i ryggen med sparat i mål. Formen efter det har varit lite oklar, men man står bra inne på pengar till kvällens start och med ett perfekt utgångsläge måste man räknas tidigt ändå.

7 Västerbo Jolene tycker jag är intressant, detta femåriga stoet har ett bättre kunnande än vad som syns i resultatraden. Dessutom tycker jag mig kunna se att formen även börja komma på Västerbo Jolene. I den senaste starten avslutade man 11,5 sista 800m. Skulle bara Kajsa Fricks komma till från springspåret tror jag Västerbo Jolene är med långt framme och gör upp om segern i detta loppet.

Min Vinnare: 1 Krakas
Spets efter 500: 3 Boiling Point
Skrällen: 2 Francisfromheaven
Rankingen: A: 1,3 B 2,7,6,8,5,12,14,15 C 11,10,13,9

V64-2 1640m auto
5 Global Wannabe är kvick iväg från start men tror inte hon kommer förbi 4 Höwings Yoki initialt. Detta femåriga stoet har formen på topp och kommer från några riktigt bra insatser på slutet. I den senaste starten fick man sätta nosen först efter att man från ledningen kört 13,4 sista 800m. Ikväll blir det även täta starter vilket hon gynnats av tidigare. Förstahäst i min bok.

4 Höwings Yoki är min tidiga ledare av loppet. Första segern för denna fyraåring kom för tre starter sedan, då vann man från vinnarhålet i rygg på ledaren. Ikväll är det kort distans och då tror jag inte man kommer vilja släppa ledningen, utan det blir gasen i botten hela vägen för David Grundmann som sitter i sulkyn.

Skrällen är 9 Vision d’Inverne, hon har visat kunnande gedigna fartresurser, men har haft en del strul under denna säsongen hittils. Ikväll gör man därför en intressant debut i ny regi, stall Tomas Lönn selar för första gången ut Vision d’Inverne. Thomas Lönn är en erfaren och duktig tränare som nu fått jobba lite med denna femåring som säkerligen får en nytändning i och med nya miljöer och träningsupplägg. Skulle det vara så att hon direkt i debuten är i bra slag så är 4% som i skrivande stund rena spelglädjen. Skräll.

Vill även nämna 10 Make My Dream där allt blev fel i senaste starten. Ikväll har man en bra startrygg och med rätt resa avslutar hon vasst över upploppet. För den som har råd.

Min Vinnare: 5 Global Wannabe
Spets efter 500: 4 Höwings Yoki
Skrällen: 9 Vision Dínverne
Rankingen: A: 5,4 B 9,10,8,6,11,1 C 2,7,3,12

V64-3 2640m auto
I tredje avdelning kommer jag låsa loppet på två hästar. Börjar man gardera skulle man vilja ha med samtliga, så jag har valt att ta ställning för två som jag tror på.

10 Eldar besitter högt kunnande och är både snabb och stark. Men tyvärr också väldigt osäker i travet. Senaste segern för tre starter sedan tog man efter att ägnat sig åt galopp efter 600m. Så i min bok handlar det främst om att Eldar går en match i matchen mot sig själv. Travar man hela loppet tror jag man vinner överlägset. Denna fyraåring har vunnit 5 av 18 starter och galopperat i 11 av dessa. Bättre kusk i dessa sammanhang går det nästan inte att få, Torbjörn Jansson är en av Sveriges bästa kusk när det kommer till att köra kallblod. Förstahäst och chansspik för den som vågar lita på Torbjörn Jansson och Eldar.

Jag väljer ändå att dubbla systemet med 13 Läckra Lisa som kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. Ikväll blir det lång distans för första gången, men som prestationerna sett ut på slutet ser jag knappast distansen som någon nackdel för denna femåring. Kommer man bar till hyggligt från start och hittar ett vettigt utgångsläge finns styrkan för att vara med i segerstriden här.

Min Vinnare: 10 Eldar
Spets efter 500:
Skrällen: 9 Björli Frida
Rankingen: A: 10,13 B 9,6,2,5,15,7,1,12,8 C 11,14,2,4

V64-4 1640m auto
8 Minnestads Eucador blir min förstahäst här trots sitt åttåndespår. Minnestads Eucador var nere och provade lyckan i Frankrike i den senaste starten, det blev inte någon större succe. Efter det äventyret har man pausat lite. Skulle man inte behöva lopp i kroppen nu så är grundkapaciteten så pass bra att han kan utmana om segern direkt. Han trivs bäst i ledningen, vilket han inte kommer till denna gången men med en bra ryggresa tror jag man kommer fälla många över upploppet ändå.

2 Up To Me har varit struken efter senast men trivs över distansen och har visat tidigare att hon brukar gå bra direkt efter lite vila. Med passande förutsättningar med tidig ledning måste man räknas tidigt här.

3 NoLimitJimMit får Ulf Ohlsson upp i vagnen för andra gången i karriären och trivs dessutom med distansen. Han startade på V75 för två starter sedan och med passande uppgift här måste man vara tidig på kupongen.

Vill även nämna 6 Carisma Sisu, denna damen är ruskigt bra när hon själv vill och ikväll möter man något enklare motstånd vilket borde göra henna löpsugen. Senast fick man trava utvändigt ledaren mot bra motstånd. Det slipper man förmodligen ikväll och blir därför mitt fjärdestreck på kupongen.

Min Vinnare: 8 Minnestads Eucador
Spets efter 500:
Skrällen: 2 Up To Me
Rankingen: A: 8,2,3, B 6,1,5,7 C 11,10,12

V64-5 2140m auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens första och enda spik. Jag skulle kunna plocka med en handfull på systemet om jag haft råd. Men för mig handlar det om att ta ställning när du ser att spelvärde finns. Och just spelvärde finns det idag på min spik som endast är spelad till 14% i skrivande stund.

7 Eddy West har i min bok goda chanser till att sätta nosen först i kvällens lopp. Denna fyraåriga valack kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då körde man sig till ledningen efter 400m och vann sen lätt efter en snabb avslutning. Jag tror man kommer vara offensiv direkt från start trots spåret lite längre ut på vingen, Claes Sjöström som sitter i vagnen vet vad han har att köra med då det även var han som satt i vagnen vid senaste starten. Ser det inte som omöjligt att man lyckas köra sig hela vägen till ledningen härifrån, men heller inget måste med ledningen för att vinna loppet. Medeldistans som ikväll och barfotaförbudet som infördes i och med 1 December är två saker som gynnar Eddy West. Till den låga procenten är det givet spelvärde och jag spikar på systemet.

Motbud
4 Jareth Boko är en fyraåring som varit ute i tuffa sällskap på slutet och har stått för fina insatser. För två starter sedan var man ute i Breeders Crown, ett lopp som Hail Mary vann. I min bok skulle stallet matchat Jareth Boko fullt ut till den finalen. Nu har det gått en månad och frågan är om man lyckats konservera formen på honom sedan dess. Man lär heller inte få någon ledning härifrån utan kommer troligtvis få göra jobbet själv och som favorit på V64 säger jag syn och som ni läst tagit ställning för ett annat ekipage. Självklart är Jareth Boko tidig bakom min spik och för den som garderar loppet.

2 Ready Doc kan öppna kvickt och är den tidiga ledaren av loppet om inte min spik lyckas snuva honom på ledningen från start. Denna femåring har sett mycket fin ut vid två raka segrar från ledningen. Han har visats sig trivas som bäst från den positionen och har 4/5 segrar därifrån. Tidig för den som garderar.

Min Vinnare: 7 Eddy West
Spets efter 500: 2 Ready Doc
Skrällen:2 Ready Doc
Rankingen: A: 7 B 4,2,3,12,1,6,8,11 C 9,10

V64-6 2140m auto 
Ett öppet lopp avslutar V64 spelet.

11 Ole har visat bra kapacitet och kunnande för klassen. Dock är formen ett frågetecken då insatserna på slutet hart lämnat lite mer att önska. Men skulle det bara lösa sig någorlunda längs vägen härifrån så är man på kapacitet och kunnande högst segeraktuell i kvällens lopp. Endast streckad på 5% i skrivande stund.

10 Upside Face har däremot form för dagen och har varit stabil i sina prestationer på slutet. Dock verkar Upside Face trivas bäst i ledningen då de två senaste segrarna kommit från just den positionen. Ikväll ser upplägget annorlunda ut och ett rygglopp väntar härifrån. Trots detta tidigt på kupongen.

9 Zack Bris är skrällen som varit ute och mött tuffa motståndare på slutet. Dock har han varit struken efter senaste starten, vilket gör att formen är ett frågetecken. Men skulle Zack Bris löpa upp till sitt fulla kunnande ikväll kommer man blanda sig in i segerstriden.

14 Listas Behindbars har högt kunnande och skulle det bara lösa sig från detta kniviga utgångsläge så finns kapacitet att runda samtliga i kvällens lopp. 

Min Vinnare: 10 Upside Face
Spets efter 500:
Skrällen: 14 Listas Behindbars
Rankingen: A: 10,11,14 C 4,9,5,7,1,8,15,12 C 2,13,6,3

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Elfsborg - Velez
Fotboll - Conference League - 1 asian -1,5
2.08
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
21:00  Cukaricki - Hammarby
Fotboll - Europa Conference League - Under 2.5 mål
1.70
02:00  Steelers-Cowboys
Amfotboll - NFL - Ö33,5 poäng
1.90
04:00  Sverige dam - Kanada dam
Fotboll - OS - 1
1.90
21:00  Monaco - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.83
17:30  Örebro - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.88
04:00  Luque - Chiesa
Annat - UFC - Chiesa vinnare
2.10
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:59  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
18:29  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Torsdag 5/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby 5/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 5/8
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming