V64 Tips Gävle 7/1

Publicerad på 7 Jan 2021 - 09:47

DrTrav

DrTrav

7 Jan 2021 - 09:47

V64 hämtar vi på från Gävle på torsdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 1 Give Me Ten i den första avdelningen och 5 James Gonzales i den sjätte och sista avdelningen.

V64-tips Gävle Torsdag 7/1
v64-1 1 Give Me Ten
v64-2 1,2,3,4,5,7,8,9
v64-3 1,2,15
v64-4 2,4,5,6,7,12
v64-5 2,3,9,10
v64-6 5 James Gonzales

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Torsdag 7/1

DD-1 2,3,9,10
DD-2 5 James Gonzales

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
Vi inleder V64 spelet med att spika 1 Give Me Ten. Denna åttaåring kommer till degans start med fin form. För två starter sedan öppnade man rappt och kunde enkelt ta hand om ledningen, den positionen höll man sedan hela loppet. I den senaste starten var man ute på V75 och fick då se sig besegrad av Chapuy. Idag ser uppgiften lämplig ut, man har bra utgångsläge och är kvick iväg från start. Give Me Ten är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå. Spik för mig.

Motbud
8 Lady Zappa är ytterligare en häst med positiv formkurva inför dagens start. Senast såg man fin ut när man gick i mål som tvåa med krafter sparade. Men idag är utgångsläget inte optimalt, men skulle det lösa sig härifrån är man främsta motbudet till min spik.

7 Up to Me har inför dagens star fått två lopp i kroppen och toppformen bör vara i antågande. I den senaste starten stod man för en rapp avslutning och ska inte nonchaleras i dagens start om man garderar min spik.

Min Vinnare: 1 Give Me Ten
Spets efter 500: 1 Give Me Ten
Skrällen: 7 Up to Me
Rankingen: A: 1 B 8,7,10,2,9 C 6,11,5,3,4

V64-2 2140m auto
Ett öppet lopp där kuskar som är födda 1986 eller senare och som maximalt körde 150 sulkylopp förra året får delta. Jag väljer att strecka på.

3 Born Winner är en fin fyraåring som övertygade i sin inledningen av karriären och tog två raka segrar. Men därefter har det inte riktigt fungerat fullt ut. Men Born Winner har stött på tufft motstånd under sina starter och på så sätt införskaffat sig hårdhet som kommer betala sig över tiden. I den senaste starten stod man för en positiv avslutning och ikväll är man min tidiga ledare av loppet och får bli förstahäst i ett öppet lopp. Streckad till bara 7% i skrivande stund känns spelvärdet högt.

1 Thin Lizzy gjorde debut för Palmqvist/Dahlén i den senaste starten, då vann man direkt efter en fin avslutning. Klockan stannade på 13,4 sista 800m då. Thin Lizzy trivs med bilstart och medeldistans, vilket man visat genom att samtliga tre segrar i karriären är tagna med just dem förutsättningarna. Löser det sig bara från innerspåret idag så är man med och gör upp om segern igen. Givet streck.

En annan skräll som är värd att nämna är 5 Beat The Beast som avslutade riktigt rappt till seger in den senaste starten efter lucka in på upploppet. Denna sexåring har hittat nya växlar i den amerikanske vagnen och den sitter på även ikväll. Ska inte nonchaleras i ett streck krävande lopp.

4 Cobbys Forever kommer till start med fin form. För tre starter sedan satt man fast med sparade krafter det har man följt upp med en tredjeplats näst senast och en seger i den senaste starten. Då vann man mycket enkelt och avslutade sista 800m på 12,5. Ska med på systemet ikväll. 

Min Vinnare: 3 Born Winner
Spets efter 500: 3 Born Winner
Skrällen: 5 Beat The Beast
Rankingen: A: 3,1,5,4 B 2,9,8,7 C 6,10,12,11

V64-3 2640m volt
2 Amorcer Levallo besitter fin kapacitet och visade sin fina inställning för tre starter sedan när man höll mycket starkt till andraplatsen efter att gått hela sista varvet ute i tredjespår. För två starter sedan gick man i mål som trea under V75 finalerna på Solvalla, då stannade klockan på 11,2 sista 1000m. I den senaste galopperade man bort sig i inledningen men håller man sig bara till rätt gångart ikväll ska segerchansen vara mycket bra.

Väljer ändå att plocka med två ytterligare ekipage på systemet.
15 Minnestads Ecuador har fått ett jobbigt utgångsläge, men åttaåring står för bra slutvarv i varje start och skulle favoriten ha en sämre dag finns möjligheten att Minnestads Ecuador rundar samtliga här. Till dagens start har man dessutom fått två lopp i kroppen och toppformen är i antågande. Till den låga procenten plockas man med på systemet.

Vill även nämna 1 Blownaway som har fått ett fint utgångsläge, detta femåriga sto har suttit fast med sparade krafter i de två senaste starterna. Ikväll väntas på nytt ett fint lopp och skulle luckan uppenbara sig kommer man skjuta till vasst.

Min Vinnare: 2 Amorcer Levallo
Spets efter 500: 2 Amorcer Levallo
Skrällen: 15 Minnestads Ecuador
Rankingen: A: 2 B 15,1,8,6,5,11,12,10 C 9,3,14,4,7,13

V64-4 2640m auto
7 Nebbenes Solan mötte 12 Soldhöjdenslucifer för tre starter sedan då hade Nebbenes Solan spår 15 och fick se sig slagen på målfotto av just Soldhöjdenslucifer. Man var i den starten dessutom mer spelad än sin konkurrent och nu med andra förutsättningar hade man varit ett fint drag i loppet om det inte vore för Nebbenes Solans osäkerhet i travet. Man har galopperat i 20 av sina 32 starter i livet. Håller man sig till rätt gångart är man ett givet segerbud ikväll, men Nebbenes Solan är ingen man kan luta sig emot. Förstahäst men givet att gardera.

5 Juni Jo har gjort det okej på slutet och formen är god. Man är kvick iväg från start och det blir återigen Jorma Kontio som sitter i vagnen vilket är klart positivt. Hittar man till ledningen ikväll kan Jorma lotsa ekipaget till segern och man är ett givet streck på kupongen.

12 Soldhöjdenslucifer var jag inne på slog Nebbenes Solan för två starter sedan. Denna sexåringen är mer travsäker och jämn i sina prestationer och skulle man komma till hyggligt från sitt tuffa utgångsläge kommer man blanda sig i segerstriden ikväll.

Vill även nämna 6 Odinprinsen som har hög kapacitet och i sina bästa stunder är man bra för klassen. Ikväll är man kuskförstärkt av Magnus A Djuse, detta ekipage har vunnit två av sju starter tillsammans. Skulle man hitta en fin position ska man inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 7 Nebbenes Solan
Spets efter 500: 5 Juni Jo
Skrällen:
Rankingen: A: 7,5,12 B 6,2,4,10,11, C 3,1,8.9

V64-5 2140m auto
3 Estelle Nordique blir rättmätig favorit i denna avdelningen, hon har styrkan som sitt främsta vapen och kommer till dagens start med fin form. I den senaste starten avgjorde hon enkelt från utvändigt ledaren och från detta utgångsläge väntar ett offensivt upplägg direkt från start. Ikväll är kanske loppet 500m kortare än vad som hade varit optimalt för Estelle Nordique. Hon är given förstahäst i loppet men väljer att gardera då hon är väldigt stor favorit i nuläget, dessutom hoppas jag man kommer köra 2 Infinite Knight i ledningen ikväll och då kommer Estelle Nordique återigen få göra jobbet utvändigt.

2 Infinite Knight har haft stolpe ut på slutet och de två senaste nollorna i resultatraden speglar inte intryck och form. I senaste starten blev man hängandes i tredjespår och fick backa ner sist tillslut och för två starter sedan fick man en trött rygg i knät och blev fast med krafter obrukad. Ikväll har man ett perfekt utgångsläge och Jörgen Westholm som både tränar och kör brukar sällan släppa ledningen ifrån sig om man kommer dit, hoppas även att så blir fallet ikväll. Tidig från ledningen ikväll.

10 Lovemore gjorde comeback i den senaste starten efter ett längre tävlingsuppehåll, dick då göra en del grovjobb men höll farten okej. Detta är ett kapabelt sto som nu med lopp i kroppen bör gå framåt en hel del formmässigt. Dessutom är det anmält amerikansk vagn till dagens start vilket är intressant. Med Estelle Nordique i främre träffen kommer tempot hålls uppe och det skulle kunna gynna Lovemore som inte ska räknas bort ur segerstriden här.

Min Vinnare: 3 Estelle Nordique
Spets efter 500: 2 Infinite Knight
Skrällen: 10 Lovemore
Rankingen: A: 3 B 2,10,9,6,7 C 4,1,5,8

V64-6 2140m auto
Vi avslutar V64 omgången med ytterligare en spik 5 James Gonzales. Han hade fyra raka segrar i bagaget före senaste starten, då blev det galopp 50m kvar till mål i ett försök att bärga femte raka segern. Man blev utmanad över upploppet och galoppen kom i ivern om att slippa se sig besegrad. Banan den dagen var heller inte optimal och det skulle kunna vara något som påverkade att galoppen kom för min spik. Detta är annars en mycket kapabel femåring som visat sig vara kvick iväg från start och han är min tidiga ledare av loppet ikväll. Jorma Kontio sitter i vagnen ikväll precis som vid segrarna och vid galoppen senast. Han har lärt sig av senast och kommer inte göra om samma fadäs ikväll. Från ledning är man hästen att slå, jag spikar.

Utmanare
2 Iggy Boko var inte som bäst i senaste starten, men denna sexåringen besitter bra kapacitet och studsar man tillbaka från senaste prestationen till ikväll så är man ett givet motbud till min spik.

4 Zack Bris har nu fått två lopp i kroppen inför dagens start, vilket borde göra att formen är nära toppen. Detta är en fyraåring med bra kunnande, han har kvalat in till E3-finalen bland annat. Skulle man få smyga med ikväll är man ett givet streck för den som garderar loppet.

Min Vinnare: 5 James Gonzales
Spets efter 500: 5 James Gonzales
Skrällen: 4 Zack Bris
Rankingen: A: 5 B 2,4,7,9,10,1 C 11,8,6,12,3

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto