DrTrav

V64 Tips Gävle Fredag 10/1

10 Januari 2020 - 13:46

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Gävle och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 10 Victory Graphic som var duktig vid vinsten när han styrdes på från tredje utvändigt med halvvarvet kvar till mål och slog sig fram till en knapp seger före Jaguar Tooma senast. Han möter enklare motstånd denna gång och kan Nicole Melberg som sitter upp på hästen servera honom en fin löpning så tror jag han blir svårstoppad här. Inga ändringar är aktuella och Terese Ahrling som tränar hästen tror på en rätt bra chans. Vinnarodds 3.00 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 2,8,9,10
V64-2 1,2,3,4,5,6,7,8,9
V64-3 10 Victory Graphic
V64-4 2,6,7,8
V64-5 1,2
V64-6 6,7

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,2
DD2: 6,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Fragolini Am kommer med fin form till den här starten. Hon var mycket duktig vid vinsten från utvändigt ledaren näst senast och gången efter det så kördes hon till ledningen i ett tidigt skede men fick inte vara ifred där framme men hon höll ändå bra till andrapriset bakom vinnande Mr Charming. Kan Lars-Göran Söderberg som kör hästen servera henne en fin löpning här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här, 2 Whataboutyou Zaz fick en tuff öppning i spåren fram utvändigt om ledaren och orkade inte riktigt hela vägen senast. Här har han fått ett bättre utgångsläge än senast och med ett bra lopp i den främre träffen så kan han utmana om en framskjuten placering.

8 Sahara Sun galopperade bort sig senast men hade innan det visat upp gott kunnande. Felfri nu så kan hon vara långt framme här om Jenny A Björk som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och få spara speeden fram till upploppet, 10 Whitsun Eve är inte att lita på och har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna. Hon avslutade starkt till andraplatsen bakom Jeppas Qurt för tre starter sedan så felfri nu så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 9 Fragolini Am
Spets efter 500m: 6 Dashing Kimberley
Skrällen: 10 Whitsun Eve
Ranking: A 9,2 B 8,10,5,6,7,1 C 4,3,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Spårtrappa lopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat nio hästar, 1 Basar Tabac har inte startat sedan maj ifjol så formen nu är svårbedömd och han kan behöva loppet. Med en lyckad start här så kan få ett bra lopp på innerspår och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan han vara långt framme här, 5 Viking Gel gick bra efter galopp näst senast och gången efter det så kördes han till ledningen och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Felfri nu så tror jag att Jenny A Björk som kör hästen har ledningen i sikte och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen.

2 Faks Kungen gjorde comeback efter väldigt lång frånvaro senast men det gick inget vidare och slutade med ett galoppmisslyckande. Med lopp i kroppen nu från ett trevligt utgångsläge här så har han goda fartresurser så felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget, 6 Kevin Frej har tre segrar på fem starter i livet och han har aldrig varit sämre än trea. Han återkommer nu efter en paus och tränaren ligger lågt eftersom han har varit sjuk. Han är inte så snabb ut och riskerar att hamna illa till men om det löser sig med positionerna så har han kapacitet för att blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Basar Tabac
Spets efter 500m: 5 Viking Gel
Skrällen: 2 Faks Kungen
Ranking: A 1,5 B 2,6,8,9,3,7,4 C 13,10,15,14,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Victory Graphic som var duktig vid vinsten när han styrdes på från tredje utvändigt med halvvarvet kvar till mål och slog sig fram till en knapp seger före Jaguar Tooma senast. Han möter enklare motstånd denna gång och kan Nicole Melberg som sitter upp på hästen servera honom en fin löpning så tror jag han blir svårstoppad här. Inga ändringar är aktuella och Terese Ahrling som tränar hästen tror på en rätt bra chans,

Vid gardering kan 3 Bonjour Lascaux som gör comeback efter en tids frånvaro vara tänkbar. Nu blir det debut i montédisciplinen och kan Anna Erixon som rider hästen få till en vettig styrning här så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 2 Keep Me Tooma har gjort det bra i Estland och han gjorde comeback på svensk mark senast. Han galopperade då till en början men ställde sig och gick sedan godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Father Of Sun men om han kan hålla ordning på benen nu så kan han vara långt framme fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Victory Graphic
Spets efter 500m: 4 Arcticmidnight Sun
Skrällen: 5 Test Pilot
Ranking: A 10 B 3,2,8,5,7,9,6,4 C 12,1,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Smedsbo Faksen har inte startat på ett par månader men gör en intressant start i ny regi för Robert Bergh. Han är väl förberedd och han har gått ett par banjobb som han skött klanderfritt meddelar man från stallet. Med en lyckad start så borde han kunna nå ledningen här och kan då bli att räkna med direkt i comebacken här, 8 B.W.Sture såg lysande ut vid vinsten senast när han kördes till ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan blev det en enkel seger. Här är det ett litet fält så jag tror att Rikard N Skoglund kan ta sig loss från innerspåret i god tid före mål och kan då dyka upp i segerstriden igen.

6 Björs Frej vann SM ifjol och har nu två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Senast så galopperade han i sista sväng men han kom tillbaka bra och räddade tredjeplatsen bakom vinnande Steinfaks. Han kan öppna rätt så vettigt så felfri nu så kan det bli en bra start och skulle Jorma Kontio som kör hästen komma till ledningen så kan det räcka långt här, 2 Järvsöodin kommer med två raka segrar. Han har inte startat sedan oktober nu så formen är svårbedömd men med ett bra lopp i den främre träffen här så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 7 Smedsbo Faksen
Spets efter 500m: 7 Smedsbo Faksen
Skrällen: 5 Mino
Ranking: A 7 B 8,6,2 C 5,9,4,3,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Adi Gallia kom med tre raka segrar inför den senaste starten i ett V75 lopp på Axevalla på nyårsafton. Hon fick då trava utvändigt om ledande Vikens Fingerprint under större delen av loppet och höll starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Green Mamba. Hon är väldigt snabb iväg och missar knappast ledningen här och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan det räcka till en ny seger, 2 Havbergs Knight gick godkänt som fyra från andra utvändigt i comebacken senast. Med det loppet i kroppen nu så tror jag han är klart förbättrad till den här starten och kan han få gå med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten.

Vid ytterligare gardering kan 8 Highspirit som höll okej från ledningen till andraplatsen bakom vinnande Cupido Sisu senast vara tänkbar. Han är snabb från början men jag tror inte han tar sig förbi tipsettan av egen kraft fast om Troels Andersen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Adi Gallia
Spets efter 500m: 1 Adi Gallia
Skrällen: 2 Havbergs Knight
Ranking: A 1,2 B 8,7,10,11 C 3,5,6,9,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Ivanhoe gjorde en bra insats i ett V75-lopp som vanns av Cyrano De B. senast. Näst senast så gjorde han bort sig med en startgalopp när han hade samma läge som nu. Det är enklare motstånd här och klarar han bara startmomentet och kan hitta ner i en vettig position så kan han bli svår att stå emot här så han ska räknas tidigt, 6 Let It Be Me Tooma gick en positiv insats som tvåa i ett lopp som vanns av Arctic Carl näst senast. Med en lyckad start från springspåret här så tror jag att Jevgeni Ivanov kan nå ledningen initialt och skulle så bli fallet så kanske han släpper om det kommer någon mer betrodd i ett tidigt skede och kan då bli farlig med en eventuell lucka till slut och är intressant till en låg procent på spelet.

Vid ytterligare gardering kan 2 Elias Avant som fick bestämma i ledningen och höll bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Soul Tan näst senast vara tänkbar. Han kan lägga iväg bra från start så det kan bli en fin position här och då kan han ta en framskjuten placering här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Ivanhoe
Spets efter 500m: 6 Let It Be Me Tooma
Skrällen: 6 Let It Be Me Tooma
Ranking: A 7,6 B 2,3,8,5,13,9,15,11 C 1,4,10,12,14  
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
20:36  Lopp 7: Given
Trav - Åby - Vinnare
2.75
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
15:30  Eintracht Frankfurt - Mainz
Fotboll - Bundesliga - 1
2.08
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.98
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Torsdag 4/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby Torsdag 4/6
Insats: 560 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby Torsdag 4/6
Insats: 210 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming