DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle Fredag 31/7

31 Juli 2020 - 11:18

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Gävle. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 5 Jackpot Tooma i den andra avdelningen.

V64 Tips Gävle Fredag 31/7
V64-1 Alla
V64-2 5 Jackpot Tooma
V64-3 1,2,8
V64-4 6,15
V64-5 2,3,7,10,11
V64-6 2,12

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Gävle Fredag 31/7
DD1: 3,7,10
DD2: 2,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS GÄVLE FREDAG 31 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med Damklubbens Guldlopp, Försök 1 - Ston körda av kvinnor över 1640 meter. 2 Mogas Casandra tog karriärens första seger när hon vann från ledningen för tre starter sedan. Hon drog undan i ledningen men krafterna tröt och hon blev sedan upphunnen strax före mål så det slutade med en andraplats bakom Titania I.S. senast. Den här gången är det kortare distans och kan Emma Tångring servera henne ett passande lopp i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden.

7 Isa hängde med okej som femma i ett lopp som vanns av Mellby Helios senast. Hon är väldigt startsnabb och trots ett spår lite långt ut på vingen här så tror jag hon kan komma till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan det räcka en bit över den korta distansen. Emilia Leo får chansen bakom Fredrik Linder tränat nu för första gången.

5 R.K.Rapida fick gå i dödens sista 900 meterna senast och hon höll bra som tvåa bakom Mellby Helios som vann det loppet. Gången innan det så kom hon med en stark avslutning och då spurtade hon in som trea i ett lopp som vanns av Lucky Charm. Hon känns fortsatt fin i träningen och fick ett rätt bra spår nu. Kan Jenni H Åsberg som finns i vagnen sitta i en hygglig position inför avgörandet så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering här.

9 Titania R.L. var duktig vid två raka segrar i april. Näst senast var hon femma i ett Klass II försök som vanns av Expensive. Nu har hon inte startat sedan början av juni så formen är lite svårbedömd. Bakspår över kort distans den här gången men kan Rebecca Dahlén som kör hästen hitta en trevlig rygg att gå i innan hon sätter in slutstöten så kan hon bli att räkna med över upploppet.

4 Wannabe Young gick i mål med en del sparade krafter näst senast. Gången efter det så fick hon ett lopp i rygg på Iceland Falls som vann från ledningen men hon kunde inte riktigt hänga med och hon kom i mål som sexa. Kan Felicia Molin få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 2 Mogas Cassandra
Spets efter 500m: 7 Isa
Skrällen: 8 Cordelia I.S.
Ranking: A 2,7,5 B 9,4,10,1,8 C 3,6

V64-2
Damklubbens Guldlopp, Försök 2 - Hingstar och Valacker körda av män över 1640 meter. Jag har spikat 5 Jackpot Tooma som har lämnat Jevgeni Ivanovs träning och är numera hos Daniel Redén. Han gjorde första starten för den nuvarande tränaren i ett långlopp senast. Han slog då på en galopp i början av loppet men han ställde sig och då avancerade han fram på den näst sista långsidan och landade i dödens på den ledande Milos Ganador. Han tryckte sedan på rejält och han pressade sig till ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll han sedan undan för övriga ekipage till seger. Lopp i kroppen nu och en minst lika bra prestation är att vänta. Kan han hålla sig till rätt gångart nu så tror jag han blir svår att stå emot när Örjan Kihlström som finns i vagnen sätter in slutstöten.

Vid gardering kan 9 Dallas Brick som kommer till den här starten med två raka segrar vara tänkbar. Han kom med en stark avslutning till seger i den senaste starten. Bakspår nu över kort distans är inte det bästa men om Oskar J Andersson som finns i vagnen kan hitta en vettig rygg att gå i och om han kan få bra draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig över upploppet.

1 Orongo kommer till den här starten med fin form. Näst senast så kom han med en stark avslutning till seger. Gången efter det så hade han ett dåligt läge och satt långt ner i kön men han kom med en härlig avslutning ute i spåren och han sög sig närmare och närmare men First Mel Hope höll undan så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är snabb från start fast tidigare trivdes han inte i ledningen men så bra som han varit på sistone så låter det som att Per Linderoth är intresserad av att se honom i spets och då kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Jackpot Tooma
Spets efter 500m: 1 Orongo
Skrällen: 10 United Broline
Ranking: A 5 B 9,1,4,10,7,2 C 3,6,8

V64-3
Supersprinten över 1140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Ebony Boko var sjuk när han var ute och startade på Gävle i våras. Han gjorde comeback på Solvalla för en tid sedan. Han blixtrade då till ledningen och han släppte sedan till Ural. Han hängde sedan med klart bra som tvåa bakom denne. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han är väldigt startsnabb och över den här korta distansen tror jag inte att han är intresserad att släppa om han skulle lyckas svara ut startkatapulten M.T.Insider och då kan han leda loppet länge.

2 M.T.Insider var inte långtifrån att ta hem segern i Arvikas Jubileumspokal från ledningen men Baron Gift tog ner honom kort före mål näst senast. Gången efter det så travade han på nytt i ledningen och han fick då utstå en hel del massage av Giant Shadow på utsidan och han orkade inte riktigt hela vägen och han kom då in som fyra i ett lopp där Maze Runner drog det längsta strået. Han är väldigt startsnabb och kommer han till täten så körs han nog i den positionen så länge lampan lyser. Blir det inte spets så blir det tuffare att vinna loppet.

8 Rose Run Sydney vann på ett bra vis i Östersund för tre starter sedan. Hon tog då ner den ledande Adi Gallia på ett bra vis från dödens. Gången efter det så travade hon i ledningen i ett litet fält på Halmstad men hon orkade inte hela vägen och kom in som trea bakom Ultra Bright som vann det loppet. Senast var hon ute i Gulddivisionen på Bollnäs. Hon hade då bakspår och fick ett lopp i vinnarhålet och sedan så fick hon luckan på upploppet men hon tog inte så mycket så det slutade med en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Dreammoko. Täta starter nu är ett plus men spåret nu är mindre bra fast hon är snabb iväg och hittar Örjan Kihlström en vettig position så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 1 Ebony Boko
Spets efter 500m: 1 Ebony Boko
Skrällen: 7 Cut Him Some Slack
Ranking: A 1,2,8 B 7,5,3 C 4,6

V64-4
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 6 i Meeting 4 över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 6 Valle Hugo är jämn och säker. På Sörlandet näst senast så travade han stor del av loppet i dödens men han gjorde det bra och plockade ner sitt motstånd till seger. Gången efter det så avslutade han starkt men då räckte det inte hela vägen till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Han har vunnit över den långa distansen tidigare så sitter Vidar Tjomsland som finns i vagnen i ett vettigt slagläge inför avgörandet så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

15 Tekno Teddy kommer till den här starten med fyra segrar och en andraplats i raden. På Oviken näst senast så avancerade han fram ute i spåren och tog över ledningen i slutsvängen. Från den positionen så höll han sedan undan till en säker seger. Gången efter det så var han ute i ett sprinterlopp på Biri. Där fick han vandra hela loppet först i andraspår men han visade sedan sin klass när han på upploppet satte klorna i ledaren och gick undan till en mycket enkel vinst. Tråkigt utgångsläge här med bakspår på tilläggsvolten men hittar Veronika Bugge en bra väg med honom så kan han bli farlig över upploppet.

I övrigt kan 10 Nordby Elde som kommer från en seger vara tänkbar. Han pressade sig då till ledningen när den ledande Maxey Melanin slog på en galopp på den sista bortre långsidan. Från den positionen så höll han sedan undan för Mo Sjur till en knapp seger. Springspår på tilläggsvolten nu så prickar Olle Alsén bra i startögonblicket så är det inte omöjligt att han kan komma till spets efter ett halvvarv. Skulle så bli fallet så kan det räcka en bit mot det här motståndet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Valle Hugo
Spets efter 500m: 10 Nordby Elde
Skrällen: 2 Björnivar
Ranking: A 6,15 B 10,7,8,2,3 C 1,5,9,4,13,11,12

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Reigning Moni kommer ut i första starten sedan september ifjol så formen nu är svårbedömd. Han har varit borta för en skada och han är lite knepig för han bromsar ofta till i den sista svängen men han brukar sedan komma igen bra på upploppet. Han är snabb iväg och kommer Örjan Kihlström till spets utan att behöva bruka alltför mycket krafter så kan han leda loppet länge så trots den långa frånvaron så ska han räknas tidigt här.

10 Empire Garbo gjorde ett starkt lopp senast då han kunde avgöra efter en jobbig löpning. Han har fin form för dagen och även om motståndet är tufft och utgångsläget inte är det bästa nu så kan han bli farlig när Ulf Ohlsson som finns i vagnen här sätter in slutstöten. Inga ändringar utan fortsatt barfota runt om meddelar Svante Båth.

3 Flaming Ace Sisu har varit ute mot tufft motstånd på slutet och hon har inte fått med sig något av priskakan då. För tre starter sedan så satt hon en bit ner i kön innan hon avancerade fram i spåren och på upploppet så kopplade hon greppet och såg ut att gå mot segern men då kom Summit In Sight med en våldsam avslutning längst ut i banan och slog av henne kort före mål så det slutade med en andraplats. Nu är det anmält barfota runt om och med jänkarvagn så från ett passande utgångsläge här så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet.

2 High Glider är ytterligare en häst ifrån Daniel Redéns stall som kommer ut i comeback efter en väldigt lång frånvaro. Han skulle ha startat på Bollnäs i mitten av april men ströks då för en sårskada. Han är kapabel för klassen och får tränaren själv i vagnen nu till en bra styrning här så kan han duga en bit mot det här motståndet direkt i återkomsten.

11 Young Da Vici avslutade godkänt men det räckte inte till mer än en femteplats i ett lopp som vanns av Vikens High Yield senast. Distansen är väl kanske ingen fördel och dessutom är utgångsläget mindre bra men blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 7 Reigning Moni
Spets efter 500m: 7 Reigning Moni
Skrällen: 11 Young Da Vici
Ranking: A 7,10,3 B 2,11,9,6,1,8 C 5,12,4

V64-6
Vi avslutar V64 med Maharajahs Stoserie 2020, Försök 4 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 First Mel Hope har visat en härlig form på sistone. Hon var segerlös efter 44 starter men i de två senaste starterna så har det blivit två raka segrar. Näst senast så fick hon full utdelning när hon travade i ledningen och från den positionen så höll hon undan till seger före en bra avslutande Estelle Nordique. Gången efter det så kom hon med en vass spurt och plockade ner sitt motstånd till seger. Här är det spetsläge igen och skulle hon få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här.

12 Global Vintage satt en bit bak innan hon attackerade i spåren på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så kom hon in som fyra i ett lopp som Anita Roc vann från ledningen senast. Nu har hon pausat ett par månader efter det loppet så formen är lite oviss men Timo Nurmos hästar brukar gå rätt bra direkt efter vila. Tråkigt läge här men Mika Forss får chansen för första gången nu och med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för en seger.

I övrigt kan 7 Kavata Käll som gick en bra avslutning till andraplatsen bakom Lolita Tooma näst senast vara tänkbar. Gången efter det så räckte hon inte till i en tuff final i Diamantstoet som vanns av Karamel Hill. Hittar Peter G Norman ner i en vettig position så har hon en härlig speed att tillgå och då kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 First Mel Hope
Spets efter 500m: 2 First Mel Hope
Skrällen: 7 Kavata Käll
Ranking: A 2,12 B 7,10,14,4,8,1,6,15 C 9,11,3,5,13

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming