DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle Tisdag 10/3

10 Mars 2020 - 12:31

Det är V64 tävlingar ifrån Gävle ikväll med en Jackpot på 5 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 12 Järvsö Micke som har årsdebuten avklarad och han står perfekt inne på pengarna i det här loppet. Han fick ett bra lopp i ryggar och avslutade klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Månodin A.M. senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten och kan han få gå med i en bra rygg och få spara slutstöten så länge som möjligt så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 2.55 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Gävle Tisdag 10/3
V64-1 12 Järvsö Micke
V64-2 5,6,8,9,10,11
V64-3 4,5,10
V64-4 2,3,5,11,13
V64-5 1,5
V64-6 3,5,10,14

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Gävle Tisdag 10/3
DD1: 5 Nappa Scar
DD2: 3,5,10,14

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 12 Järvsö Micke som har årsdebuten avklarad och han står perfekt inne på pengarna i det här loppet. Han fick ett bra lopp i ryggar och avslutade klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Månodin A.M. senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten och kan han få gå med i en vettig rygg och få spara slutstöten så länge som möjligt så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 3 Gottjärry som har ett fint utgångsläge vara tänkbar. Han har inte startat sedan julhelgen så formen nu är svårbedömd men han kan öppna rätt okej så här kanske han kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror ändå han får svårt att hålla undan till seger, 11 Viking Gel kommer till den här starten med fin form. Han höll bra till andraplatsen från dödens bakom vinnande Järvsö Tord senast. Kan Jenny A Björk som kör hästen få till en bra styrning här så kan han ha vissa möjligheter men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Järvsö Micke
Spets efter 500m: 3 Gottjärry
Skrällen: 1 Månfröken
Ranking: A 12 B 3,11,2,4,1,9,5,13 C 7,10,6,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett K150-lopp - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 5 J.J.Another Vinn är ett orutinerat femårigt sto som endast har gjort tre starter. Hon har gjort det bra så här långt med en vinst och två andraplatser. Senast på Solvalla så höll hon starkt som tvåa bakom vinnande Quickatore efter en tuff löpning. Debut med framspår bakom bilen nu så det är lite osäkert hur fort hon kan öppna men om Marcus Lilius som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så kan hon vara med och göra upp om segern här, 10 Enge Eros är inte att lita på och har galopperat i två raka starter. Han har visat bra farter när han fungerat och löser det sig med positionerna och om Elias Strandberg som kör hästen kan få till en bra styrning så fäller han många hästar till slut.

6 Hagaz T.N.T. tog karriärens hittills enda seger från ledningen för tre starter sedan. Senast så öppnade han rätt okej men när Mesty galopperade i ledningen in i den första kurvan så slog han också på en galopp. Han är rätt så startsnabb men tränare Fredrik Palm är orolig över att distansen är i längsta laget så det är nog ett avvaktande lopp i ryggar som gäller här men kan han få en del hjälp på vägen så kan han bli farlig den sista biten, 9 Hedens Mirakel gick en godkänd avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Grace Journey i årsdebuten senast. Han har efter det varit struken för feber inför en tilltänkt start men om han inte har tappat alltför mycket på det så borde han kunna få smyga med i en bra rygg och blir det överpace på loppet så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 5 J.J.Another Vinn
Spets efter 500m: 5 J.J.Another Vinn
Skrällen: 9 Hedens Mirakel
Ranking: A 5,10 B 6,9,8,11 C 1,2,3,7,12,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Everest Sisu har radat upp bra prestationer innan den senaste starten. Han hade då innerspår bakom bilen i ett V86 lopp på Solvalla men det var inget han kunde dra någon fördel av för han blev fast på innerspår innan han fick fritt på upploppet men brukades då inte för fullt. Bättre läge nu och han är stark och rejäl så när Ingvar Nyberg ställer frågan till ledaren efter ett halvvarv så tror jag han får ta över ledningen smärtfritt och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner. Skulle det inte bli tidig ledning så tål han att göra en del grovjobb på egen hand så oavsett så ska han räknas tidigt här. Han är anmäld barfota fram vilket är optimalt för honom.

5 Alorac Mathbell kom med två raka segrar inför den senaste starten. Han var då ute i ett V75 lopp över tre varv på Bergsåker och han gjorde på nytt en stark insats även om det inte räckte till mer än en fjärdeplats bakom Religious som vann det loppet. Den långa distansen är passande och kan Oskar J Andersson servera honom en fin resa här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Tillåter banan det så blir det barfota runt om nu, 10 Findus M. hade ett bra fjolår och kommer nu ut i årsdebut här. Han trivs över lång distans och slipper han göra alltför mycket grovjobb på egen hand så kan det räcka en bit i comebacken här.

Min Vinnare: 4 Everest Sisu
Spets efter 500m: 4 Everest Sisu
Skrällen: 7 Davy Jones Sisu
Ranking: A 4 B 5,10,7,1,2,8,9 C 6,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Very Charming gjorde två starter i januari med en seger och en tredjeplats som resultat. Han har efter det varit struken för hälta så det är osäkert hur formen är nu och han är inte heller att lita på men felfri nu så kan han bli farlig om Claes Sjöström kan servera honom en fin resa, 2 Admiral gör en intressant årsdebut från ett trevligt utgångsläge. Han sköter träningen bra meddelar man från stallet och här sitter han i andraspår omgående och med ett bra lopp i den främre träffen så kan han bli att räkna med direkt i återkomsten här.

13 Sammy satt en bit ner i kön men han kom med en stark avslutning i skymundan fram till femteplatsen i ett lopp som vanns av Accolade senast. Rejält kuskförstärkt nu då Rikard N Skoglund ersätter Sybille Tinter i vagnen och klaffar det med löpningsförloppet och blir bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 3 Ian Boko tryckte sig till ledningen in i den första kurvan men galopperade sedan i spets efter ett halvvarv senast. Gången innan det misslyckandet så fick han trava i mestadels i rygg på ledaren innan han tog sig loss på upploppet men fick inte tag i Radetzky som vann det loppet så det slutade med en andraplats. Felfri nu så tror jag Mika Forss sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Peter Highness återkom efter en tids frånvaro senast. Han fick då ett tufft lopp i dödens och orkade inte riktigt utan han fick nöja sig med sjätteplatsen i ett lopp som vanns av My First Offspring. Slipper han göra alltför mycket grovjobb på egen hand nu så kan han vara långt framme här, 9 Fighter Mearas har en del anhängare. Han är kapabel men han är väldigt osäker och har tre raka galopper i raden så han rankas ner en bit och får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 11 Very Charming
Spets efter 500m: 3 Ian Boko
Skrällen: 13 Sammy
Ranking: A 11,2 B 13,3,5,9,12,14,7,8 C 6,10,15,1,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Nappa Scar kommer till den här starten från en färsk seger. Han kom då till ledningen från springspåret och fick bestämma tempot där framme och han stack sedan undan till en klar seger. Nu är det autostart men han kan öppna fort bakom bilen med och nu är det anmält med barfota runt om och jänkarvagn så här tror jag det blir full laddning mot ledningen på nytt och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så kan han bli svår att fånga in. Skulle det vara upptaget i ledningen så går han bra från andra positioner också så oavsett så ska han räknas tidigt här.

1 Queer Fish skrällde rejält när han segrade i finalen av Sweden Cup under elitloppshelgen ifjol. Nu kommer han ut i första starten sedan oktober ifjol och från stallet meddelar man att han inte på något vis är formtoppad till den här starten utan han behöver troligen loppet. Han kan troligen inte hålla upp någon ledning här men med en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan det ändå räcka en bit direkt i comebacken här, vid ytterligare gardering kan 6 Super Zantos som såg fin ut när han vann på Romme näst senast vara tänkbar. Han är van vid att möta tufft motstånd och kan Ante Lisell hitta ner i ett vettigt slagläge innan han väljer att sätta in slutstöten så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Nappa Scar
Spets efter 500m: 5 Nappa Scar
Skrällen: 4 West Wing
Ranking: A 5,1 B 6,7,4,8,10 C 9,3,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Haga Modde har visat god form på sistone. Näst senast så satt han längst ner i kön innan han påbörjade avancemanget framåt på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så var han först i mål. Det följde han upp med en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Källsjöviking. Det var nog lite för kort distans senast men nu är det mer passande lång distans och kan Håkan Persson få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här, 5 Moepilen hade två raka andraplatser innan han galopperade bort sig senast men det var inte tomt när galoppen kom i slutsvängen då. Näst senast så var han ute över aktuell distans och travade då utvändigt om ledaren och tog ner denne men fick ge sig mot tipsettan som avslutade vasst. Bra läge här så med en lyckad start så tror jag han kan köra sig till spets och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Nordby Elde fick göra jobbet i tredjespår på slutrundan senast och orkade inte hela vägen då. Det visade sig efteråt att han hade halsinfektion då men nu har man fräschat upp honom och han känns fin och tränar jättebra meddelar man från stallet. Den långa distansen är passande för han är väldigt stark och han kan vara med och utmana om segern här, 14 Edbest har gjort tre starter efter lång frånvaro och han har varit bra varje gång. Senast så blev det en dryg inledning på loppet i tredjespår innan han kom ner i ledningen efter ett varv och från den positionen så höll han sedan bra även om han fick ge sig mot Smefaksen som tog sig förbi kort före mål. Här har han många hästar att runda men han är stark och tål att göra en del grovjobb på egen hand och då kan det räcka en bit även här.

Min Vinnare: 3 Haga Modde
Spets efter 500m: 5 Moepilen
Skrällen: 8 Obelix Rex
Ranking: A 3,5 B 10,14,8,7,2,6,12 C 11,1,9,15,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.60
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.15
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
21:15  Lopp 9: Mellby Hoffa
Trav - Eskilstuna - Vinnare
2.60
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Eskilstuna Tisdag 29/9
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Eskilstuna Tisdag 29/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming