DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle Tisdag 4/2

4 Februari 2020 - 12:23

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Gävle med 3,5 miljoner i Jackpot och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 4 Västerbo Highscore som kommer med mycket fin form till den här starten. Han satt en bit ner i kön innan han satte in attacken på sista bortre långsidan senast och via en rejäl avslutning så krigade han ner den ledande Expensive River den sista biten till seger. Han är inte så snabb iväg men med en fin löpning i andra eller tredje utvändigt så tror jag han blir svår att stå emot när Ulf Eriksson som kör hästen väljer att sätta in slutstöten. Han tål även att göra en del jobb på egen hand och kan vinna loppet den tunga vägen om det skulle behövas. Vinnarodds 3.60 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Gävle 4/2
V64-1 3,8,9
V64-2 1,2,3,4,5,10
V64-3 1,7,8,10
V64-4 1,3,4,9,11
V64-5 4 Västerbo Highscore
V64-6 5,6

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel Tips Gävle 4/2
DD1: 4,5,6,9
DD2: 6 Gullkongen

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1

Vi inleder V64 med Vinterstayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Cyrius D'Ariane tröttnade efter en tung löpning utvändigt ledaren i två varv senast och slutade oplacerad. Gången innan det så travade han också en stor del av loppet i dödens och gjorde det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Pikachu Face. Nu är det enklare motstånd och ett litet fält och han är stark och kan Jorma Kontio få till en bra styrning här så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här.

8 Xanthis Coktail gjorde bort sig med en startgalopp senast. Innan det så levererade han bra avslutningar inom V75 spelet och nu går han ner i klass. Han är stark och rejäl och har inga problem med ett offensivt upplägg så vid en lyckad start från springspår på tilläggsvolten kan han sitta i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och kan då blanda sig i segerstriden här. Han är dock inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet utan han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 9 Lugnets Sardonyx kommer med fin form till den här starten. Han spurtade mycket bra fram till en knapp seger senast och kan Magnus Nilsson som kör hästen hitta en bra rygg att gå i och få spara slutstöten fram till upploppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 3 Cyrius D'Ariane
Spets efter 500m: 8 Xanthis Coktail
Skrällen: 5 Global Trader
Ranking: A 3,8,9 B 5,7,1 C 4
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Johana Baker satt i tredje utvändigt innan hon gick till attack med 700 meter kvar och som först i tredjespår under slutvarvet så räckte det till en tredjeplats i ett lopp som vanns av Texas Dynamite näst senast. Gången efter det så slutade det med galopp innan bilen släppte fältet från samma spår som nu. Den här gången får Magnus A Djuse chansen bakom hästen men en viss galopprisk föreligger fast felfri här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och med en lucka till slut så kan hon blanda sig i segerstriden här, 2 Double Formula gick en stark avslutning till tredjeplatsen näst senast. I den efterföljande starten så travade han utvändigt ledaren under slutvarvet och det blev för tufft så han slutade oplacerad. Nu gör han debut i ny regi för Mulari Kalevi och från ett perfekt utgångsläge med Ulf Ohlsson i vagnen så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här.

3 Texas Dynamite fick det fint serverat i rygg ledaren och avgjorde sedan lätt till seger senast. Efter det skulle han ha startat en gång till men blev utkörd eftersom han orsakade två omstarter. Nu är det autostart igen vilket är gynnsamt och kan han hitta ner i vinnarhålet eller få ett bra rygglopp utvändigt så kan han dyka upp långt framme här, 5 Why Not Blanche hakade på godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Boiling Point senast. Han kan öppna rätt så vettigt så här kan det bli en fin resa och nu får Emilia Leo köra honom och löser det sig med positionerna så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 1 Johana Baker
Spets efter 500m: 2 Double Formula
Skrällen: 10 Jilla May
Ranking: A 1,2,3 B 5,4,10 C 6,11,12,7,9,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Kvikk Kuling har övertygat på sistone och ståtar nu med tre raka segrar. Han travade större delen av loppet först utvändigt i ett litet fält men hade sedan inga problem att plocka ner ledaren och kunde även stå emot en bra avslutande Erland till seger senast. Han är dock inte att lita på och galoppen kan komma när som helst men jag tror att Ole Johan Östre söker sig framåt omgående och kan han komma till spets efter en bit så tror jag han drar i ett jämnt hårt tempo där framme men felfri nu så är han bra nog att han kan vinna loppet från dödens med om det skulle behövas. Han är dock väldigt stor favorit så jag vill ha med ett par hästar till, 10 Moepilen gjorde första starten sedan maj ifjol senast när han fullföljde godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Tjötta Godtfred senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så om Ulf Ohlsson kan servera honom en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här.

1 Odinprinsen vann på ett bra vis näst senast. Gången efter det så blev det dubbla galopper men han gick bra efteråt och räddade femtepriset. Han blir troligen över från start men felfri nu och om Magnus A Djuse som kör hästen kan hitta loss i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering här, 8 Haga Modde gav ett gott intryck när han plockade ner sitt motstånd till seger näst senast. Vid starten efter det så var han mindre bra när han satt långt ner i kön och gick till attack med 1200 meter kvar till mål men tog inget och gick sedan tillbaka och slog sedan på en galopp på sista bortre långsidan. Dåligt utgångsläge här men om han kan hitta ner i en vettig position så kan duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 7 Kvikk Kuling
Spets efter 500m: 7 Kvikk Kuling
Skrällen: 8 Haga Modde
Ranking: A 7,10 B 1,8,5,4,3,2,6 C 9,11,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett K150-lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Västerbo Cirkus satt fast näst senast och var sedan helt
okej efter en startgalopp på Bollnäs. Den här gången är utgångsläget perfekt och felfri nu så tror jag att hon kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon skulle få fuska bort en bit av loppet i täten så hon ska räknas tidigt här, Björn Röcklinger hade bytt från vinterskor till sommarskor senast och det kan ha varit det som var anledningen till galoppen men nu återgår man till vinterskor igen.11 Winnie The Pooh gick på i tredjespår med knappa varvet kvar och plockade sedan ner sitt motstånd på ett bra vis till en knapp seger för fyra starter sedan. Efter det så var han ute i två raka V75 lopp där det blev en sjätteplats som bäst. I den senaste starten så fungerade han inte och galopperade tidigt men ställde sig innan han gick över i passgång på upploppet och blev diskad. Han har bra fartresurser i sig och kan Lukas Svedin som kör hästen få gå med i en bra rygg och kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

1 Duke Nukem stod för en klart godkänd insats senast. Han är ingen raket iväg och kan knappast hålla någon ledning vilket gör det här utgångsläget lite chansartat men om han ta sig loss i god tid före mål så kan han vara långt framme här, 4 Bear Beautiful smyg med bra till en tredjeplats i ett lopp som vanns av Castor Brick senast. Från ett fint utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då duga en bit mot det här gänget även om han kanske är allra bäst över kort distans, 9 Vellum Paper fick aldrig chansen och gick i mål med sparade krafter senast. Med lite klaff och bra tempo på tillställningen så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 3 Västerbo Cirkus
Spets efter 500m: 3 Västerbo Cirkus
Skrällen: 9 Vellum Paper
Ranking: A 3,11 B 1,4,9,8,7,2,12 C 6,10,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Västerbo Highscore som kommer med mycket fin form till den här starten. Han satt en bit ner i kön innan han satte in attacken på sista bortre långsidan senast och via en rejäl avslutning så krigade han ner den ledande Expensive River den sista biten till seger. Han är inte så snabb iväg men med en fin löpning i andra eller tredje utvändigt så tror jag han blir svår att stå emot när Ulf Eriksson som kör hästen väljer att sätta in slutstöten. Han tål även att göra en del jobb på egen hand och kan vinna loppet den tunga vägen om det skulle behövas.

Vid gardering kan 5 Ontrack He's Black som avslutade fjolåret på bästa vis med flera bra prestationer vara tänkbar. Nu har han inte startat sedan slutet av november så formen är ett frågetecken men han kan öppna bra från start fast det är inte säkert att det blir någon ledning då det finns flera startsnabba hästar med i loppet men om Nicklas Westerholm kan servera honom en fin löpning så kan det räcka en bit direkt i återkomsten här, 9 Alorac Mathbell blev laddad efter omstarten senast och skötte sig tyvärr inte i den giltiga starten så det slutade med en startgalopp. Gången innan det så gick han en stark slutrunda till seger och om han kan få smyga med i en bra rygg och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han dyka upp långt framme här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Västerbo Highscore
Spets efter 500m: 7 Give Me Ten
Skrällen: 9 Alorac Mathbell
Ranking: A 4 B 5,9,6,3,7,8,2,1 C 12,10,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Gullkongen hade två raka segrar innan han galopperade bort sig i startrusningen senast. Han är väldigt snabb den första biten så här tror jag att han gasar mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage. Claes Stolt som tränar hästen har kört honom i samtliga 38 tidigare starter men den här gången får Jorma Kontio chansen i vagnen vilket får ses som en klar kuskförstärkning så han ska räknas tidigt här.

5 Osen Prinsessa var inte så bra näst senast men hon behövde troligen loppet då. Senast var hon väldigt bra igen när hon kunde vinna trots en galopp på vägen. Hon har inte startat så ofta bakom bilen och hon tar nog inte ledningen av egen kraft men det är möjligt att hon kan få ta över ledningen efter en bit om tipsettan skulle göra bort sig eller hamna snett på det. Hon tävlade barfota runt om senast men kommer nu få på sig ett par lätta aluminiumskor säger Ole Johan Östre. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 3 Fylking som fick ett bra lopp i rygg ledaren innan han tog sig loss och spurtade sedan in till seger vara tänkbar. Det var första vinsten sedan juli 2018 och att han ska ta en ny seger på kort tid här tror jag blir tufft men han kanske kan nypa en framskjuten placering.

Min Vinnare: 6 Gullkongen
Spets efter 500m: 6 Gullkongen
Skrällen: 3 Fylking
Ranking: A 6,5 B 3,4,1,9,7,2,8 C 10,11,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Bayern M - Schalke
Fotboll - Bundesliga - 1 och håller nollan
2.06
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
13:30  Everton - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.92
16:00  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:27  Lopp 8: Jaxon V.S.
Trav - Färjestad - Vinnare
4.65
17:30  J Södra - Öster
Fotboll - Superettan - 1
2.05
18:30  Dortmund - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 1
1.67
20:45  Verona - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.06
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.30
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.05
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål + BLGM
1.83
20:45  Juventus - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.89
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Årjäng Fredag 18/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Östersund Fredag 18/9
Insats: 800 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 18/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Östersund Fredag 18/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 850,50 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming