DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle Torsdag 19/12

19 December 2019 - 13:52

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Gävle och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 9 Mo Sjur som har gjort sex starter hittills och har varit topp tre i fem av dessa. Den enda gången han missat pallen var när han galopperade. Det har bara blivit en seger hittills fast den togs på ett överlägset vis när han kördes till front efter ett varv. Kan Jan Roar Mjölneröd få en lyckad start så är det inte omöjligt att han sänder framåt i ett tidigt skede och då kanske han kan få ta över ledningen efter ett varv på nytt och skulle så bli fallet så tror jag han har god chans att ta en ny seger. Han kan vinna loppet från andra positioner också om kusken väljer att vänta med slutstöten fram till upploppet.

V64-1 2,4,7,10
V64-2 1,3,6,11
V64-3 4,5,11
V64-4 9 Mo Sjur
V64-5 1,2,6,8,11,13
V64-6 1,8

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,6,8,11,13
DD2: 1 Commander Victory

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Grislefaksen G.L. har inte gjort så många starter i år och årsdebuterade först i september. Han har vunnit hälften av sina sex starter i år efter sin långa frånvaro och har inte varit sämre än tvåa felfri i år. Senaste gången han gästade Sverige så fick han förvisso nöja sig med med andraplatsen bakom Ådne Odin. Nu har han bakspår och möter äldre mer rutinerade hästar men om Jan Roar Mjölneröd kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Guli Rubin trivs fint i Gävle där han vunnit tre av sju starter och har inte varit sämre än trea i ett felfritt lopp. Nu återkommer han efter en tids frånvaro men han känns fin meddelar Jörgen Westholm och kan han hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Guli Tor har inte vunnit på ett tag men har varit ute i rätt tuffa gäng. Senast så kom han tillbaka godkänt efter galopp och felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget, 2 Rus Can startade senast i Sto-SM på Bollnäs i september där hon slutade oplacerad. Man ligger lågt från stallet i comebacken här men från ett fint utgångsläge så kan hon få smyga med i en bra rygg och då kan det räcka långt här så jag vågar inte plocka bort henne från systemet.

Min Vinnare: 10 Grislefaksen G.L.
Spets efter 500m: 1 Hönn Blesa
Skrällen: 2 Rus Can
Ranking: A 10 B 7,4,2 C 8,6,5,9,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Västerbo Stuteri - Pojke Kronos över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Quartam De Victor tog två raka segrar hemma i Finland i november. Han gjorde debut på svensk mark senast när han blev trea från rygg ledaren bakom vinnande Ajlajk. Bakspår över sprinterdistans är ingen fördel fast motståndet ser överkomligt ut så han ska räknas tidigt här, 6 Ville Am blev fyra från ledningen senast. Det var första starten på tre månader så med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Från springspåret här så kan det med en lyckad start bli tidig ledning och skulle han komma till spets och få fuska bort en del av loppet så kan det räcka till en seger.

1 Muscles Mustang har ännu ingen seger men han gjorde det rätt bra som tvåa för tre starter sedan och med en fin smygare på innerspår här så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut, 3 Voddy Sign är inte att lita på och har galopperat i de två senaste starterna. Han skötte sig för tre starter sedan och höll då godkänt till tredjeplatsen bakom Praetor från dödens. Kan Kaj Widell som kör hästen servera honom en fin resa här så kan han vara med och göra upp om segern.

Min Vinnare: 11 Quartam De Victor
Spets efter 500m: 6 Ville Am
Skrällen: 5 You Rock My World
Ranking: A 11 B 6,1,3,9,5,10,7 C 2,4,12,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Västerbo Stuteri - El Mago Pellini - Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Infinite Knight fick inte fritt och gick i mål med sparade krafter näst senast. Gången efter det så kördes hon till ledningen och höll godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Easy Creation. Med en lyckad start så kanske Ida Riesterer som sitter upp bakom hästen kan nå ledningen och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Felicienne rejält till andraplatsen bakom en för dagen mycket bra Bastian senast och gången innan det så var det Van Gogh Z.S. som vi såg vinna på V86 i går som vann. Från det här utgångsläget så borde hon kunna få en fin löpning och kan då vara intressant till en låg procent på spelet, 11 Iceland Falls har tagit sina segrar från ledningen och dit kommer hon inte nu. Det är också första gången mot äldre hästar så det är lite tuffare motstånd den här gången tycker jag. Löser det sig med positionerna och om hon kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 5 Infinite Knight
Spets efter 500m: 5 Infinite Knight
Skrällen: 4 Felicienne
Ranking: A 5 B 4,11,7,1,2,6,3 C 8,9,10,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Treåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Mo Sjur som har gjort sex starter hittills och har varit topp tre i fem av dessa. Den enda gången han missat pallen var när han galopperade. Det har bara blivit en seger hittills fast den togs på ett överlägset vis när han kördes till front efter ett varv. Kan Jan Roar Mjölneröd få en lyckad start så är det inte omöjligt att han sänder framåt i ett tidigt skede och då kanske han kan få ta över ledningen efter ett varv på nytt och skulle så bli fallet så tror jag han har god chans att ta en ny seger. Han kan vinna loppet från andra positioner också om kusken väljer att vänta med slutstöten fram till upploppet, vid gardering kan 10 Järvsö Micke som kommer från en seger där han avgjorde sedan ledaren galopperat bort sig vara tänkbar. Han har många galopper i raden och är inte att lita på men Ulf Ohlsson förstärker i vagnen och det kanske kan innebära att han kan hålla sig i rätt gångart och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Eldson fick ge sig kort före mål när Almfaks tog sig förbi senast. Han kan öppna bra så här kan det bli tidig ledning eller en fin resa i den främre träffen och då kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Mo Sjur
Spets efter 500m: 5 Eldson
Skrällen: 3 Finnskog Lexus
Ranking: A 9 B 10,5,3,7,12,6,8,2 C 4,13,1,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Västerbo Stuteri - Mister J.P. - Gävletravets Julpris, Final över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Viggo Frontline gick en rejäl avslutning från kön men fick inte tag i Blue Star Cantab som avgjorde från utvändigt ledaren utan han fick nöja sig med andraplatsen senast. Med lite klaff och bra draghjälp under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här, 1 Västerbo Puma har gjort två starter efter uppehåll och har vunnit båda dessa. Hon har vunnit fyra av sina sju starter och hon kan öppna bra så om Karin Nilsson som sitter upp bakom hästen kan hålla upp ledningen här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

13 Orlando Triss har inte fått det att stämma på ett tag men han avslutade godkänt till tredjeplatsen från långt ner i kön i vida spår senast. Den här gången är det ett halvvarv längre distans men han har 40 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startfållan men med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan det räcka en bit här, 2 Moondance har bara vunnit ett av 26 lopp hittills. Han kommer från en stark insats när han från utvändigt ledaren tog över med 600 meter kvar och höll sedan bra men kunde inte stå emot en bra avslutande Västerbo Puma utan han fick nöja sig med andraplatsen. Cay Mäkinen som sitter i sulkyn vinner inte så många lopp men här kan det vara läge för årets tredje kuskseger och han är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 8 Viggo Frontline
Spets efter 500m: 1 Västerbo Puma
Skrällen: 2 Moondance
Ranking: A 8 B 1,13,2,6,11,12,15 C 10,3,5,9,14,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med Västerbo Stuteri - Walk the Walk - Julstayern över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Commander Victory har gjort många bra prestationer och senast gick han ett mycket starkt slutvarv i spåren och var inte så långt ifrån att plocka ner den ledande storfavoriten Ajlajk men han fick nöja sig med andrapriset. Här är han ensam på startvolten och då kan Emilia Leo som sitter upp bakom hästen dra i ett jämnt hårt tempo där framme så han ska räknas tidigt här, 8 Master Of Trix vann direkt i comebacken senast när han klev fram utvändigt ledaren men halvvarvet kvar till mål och avgjorde sedan på ett bra vis. Den långa distansen tror jag inte är något minus för han är stark så om Mats E Djuse kan servera honom en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 9 Mister Selfie som gjorde det bra när han blev trea på Solvalla i ett lopp som vanns av Captain My Captain näst senast. Gången efter det så gjorde han bort sig med galopp men om han kan hålla sig i rätt gångart här så kan det räcka en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Commander Victory
Spets efter 500m: 1 Commander Victory
Skrällen: 9 Mister Selfie
Ranking: A 1,8 B 9,6,13,14,11 C 4,3,2,10,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming