DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle Torsdag 24/10

24 Oktober 2019 - 14:06

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Gävle och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 1 Nordsjö Odin som kommer till Gävle med tre raka segrar i bagaget. Han har vunnit Derbyt både i Sverige och i Norge under året och han är snabb ut och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han blir svårfångad från spets i detta lilla fältet.

V64-1 Alla
V64-2 1,4,7,9,10
V64-3 1 Nordsjö Odin
V64-4 2,4
V64-5 9,10
V64-6 2,3,9

480 rader x 1 = 480 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 6,7,8,9
DD2: 3 Tangen Haap

4 rader x 50 kr = 200 kr ( då jag spelar med favoriten 3 Tangen Haap i DD-2 så tar jag bort favoriten 10 Bon Ego i DD-1 för att få ett högre odds. )

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 5 Ajlexes Cubano gick en positiv avslutning till andraplatsen bakom vinnande Il Mio Hooligan i ett breddlopp senast. Nu har han spår fem i volten men det tror jag han ska klara av och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här och han ska räknas tidigt, 6 Let's Dance D.E. är snabb från början och jag tror att Klaus Kern kan nå ledningen från springspåret här och skulle så bli fallet så släpper han inte i första taget. Han visade i Visby näst senast att han trivs i ledningen när han spårade runt om och vann med knapp marginal och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det bli en ny seger, 2 Van Kronos fick ge sig från ledningen av en mycket bra Wingait C.H. senast. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara långt framme nu, 3 Nappa Scar fick en tävlingspaus efter den senaste starten men han har tränat på som han ska så han ska nog inte behöva något lopp i kroppen meddelar man från stallet. Voltstart är han inte så van vid men han är härdad mot betydligt hårdare motstånd än det här och han kan utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 5 Ajlexes Cubano
Spets efter 500m: 6 Let's Dance D.E.
Skrällen: 6 Let's Dance D.E.
Ranking: A 5,6 B 2,3,7,8,4,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Kallblodslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Mine kommer från Norge med formen på topp. Vid vinsten näst senast så fick hon trava större delen av loppet i dödens och senast så fastnade hon med sparade krafter i rygg på ledaren. Kan Erlend Rennesvik som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en vass speed som biter bra till slut och hon ska räknas tidigt här, 10 Brenne Blissi blev hängandes i tredjespår och galopperade sedan bort sig med 850 meter kvar av loppet senast. Klaffar det med bra ryggar under slutvarvet så är hon bra nog att slå de här hästarna fast tränaren har lite feeling för att formen inte är på topp så det är inte säkert att hon når fram till vinst från 60 meters tillägg, 9 Minelli vann Sto-SM i Sverige efter en mycket stark avslutning näst senast. Hon är farlig om hon får sitt lopp på rulle för hon är en mycket stark avslutare, 4 Karlängs Lill startade så sent som i fredags i ett montélopp på Bollnäs där hon blev tvåa bakom vinnande Wilda Fille. Med de prispengarna hon tjänade där så har hon gått över gränsen och hon borde egentligen stå ytterligare 20 meter längre bak fast de pengarna fanns inte på kontot när anmälan till detta loppet gjordes och av den anledningen startar hon där hon gör. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan hon dyka upp i striden, 1 Börke Balderina startar med hela 40 meters försprång på övriga ekipage nu och om hon kan få bestämma som hon vill där framme i ledningen så kan hon leda loppet länge.

Min Vinnare: 7 Mine
Spets efter 500m: 1 Börke Balderina
Skrällen: 4 Karlängs Lill
Ranking: A 7 B 10,9,4,1,8,5,11,12 C 2,3,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Leufsta-loppet - Norrlands Elitserie, Försök - Kallblodslopp - Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Nordsjö Odin som kommer till Gävle med tre raka segrar i bagaget. Han har vunnit Derbyt både i Sverige och i Norge under året och han är snabb ut och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han blir svårfångad från spets i detta lilla fältet, vid gardering kan 2 B.W.Rune som var tvåa i det norska Derbyt näst senast vara tänkbar. Gången efter det slutade det med ett galoppmisslyckande men felfri nu så kan han duga en bit här om min spik skulle ha en sämre dag eller göra bort sig med galopp även om distansen nu knappast är en fördel, 7 B.W.Prinsen vann näst senast i ett lopp där min spik galopperade bort sig och kan han få ett bra lopp här så kan han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Nordsjö Odin
Spets efter 500m: 1 Nordsjö Odin
Skrällen: 7 B.W.Prinsen
Ranking: A 1 B 2,7,6,3,5,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Stayerlopp - Kallblodslopp över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Valle Hugo har varit mycket rejäl vid sina segrar på sistone. Senast var första gången han tävlade i Sverige när han vann både försök och final trots att han tvingades göra grovjobbet på egen hand. Nu är det lång distans men det tror jag han ska klara och felfri här så kan det bära av till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 2 Fröyu Birk var med i ett tufft femåringslopp senast och fullföljde godkänt där även om det bara räckte till en femteplats. Kan Erlend Rennesvik servera honom en fin löpning i den främre träffen här så kan han göra sig gällande över upploppet och han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 14 Höstbo Elis som höll starkt till tredjeplatsen bakom vinnande Minessa näst senast vara tänkbar. Han är inte att lita på men felfri nu så kan han utmana om en framskjuten placering här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Valle Hugo
Spets efter 500m: 4 Valle Hugo
Skrällen: 14 Höstbo Elis
Ranking: A 4,2 B 14,8,11,6 C 9,3,5,1,7,12,13,15
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Maharajahs Stoserie 2019, FINAL över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Bon Ego har gått väldigt bra för Björn Röcklinger och ståtar nu med tre raka vinster. I de två senaste loppen har hon tävlat utan skor vilket har blivit ett lyft. Efter två raka segrar från ledningen visade hon senast att hon kan vinna från kön också när hon gick med i ryggar med 800 meter kvar av loppet och via en bra avslutning så var hon först i mål. Kan Ulf Eriksson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet här så kan hon bli svår att stå emot över upploppet och hon ska räknas tidigt här, 9 Kavata Käll har också visat att formen är på topp och kommer med två raka segrar. Kan hon få smyga med i ryggar så har hon en vass speed som biter bra till slut och kan då utmana om en framskjuten placering här, vid ytterligare gardering kan 7 Linda's Girl som var nära att vinna senast vara tänkbar. Hon fick göra jobbet på egen hand under slutvarvet då men hon fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Fame Boko då. Hon kan öppna fort och kanske kan nå ledningen i ett tidigt skede här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Bon Ego
Spets efter 500m: 7 Linda's Girl
Skrällen: 7 Linda's Girl
Ranking: A 10,9 B 7,8,6,12,4,11 C 1,2,3,13,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Tangen Haap kommer med en färsk seger från ledningen. Här har han ett trevligt utgångsläge och jag tror att Björn Karlsson som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så kan han leda loppet länge och han ska räknas tidigt här, 9 Lome Brage tillhör eliten men återkommer nu efter fyra månaders vila så formen är ett frågetecken och han är klart missgynnad av bakspåret. Men om det klaffar med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 2 Tekno Eld har inte startat sedan april då han har ägnat sig åt avel i sommar fast han är väl förberedd och kan Ulf Ohlsson servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget direkt i återkomsten.

Min Vinnare: 3 Tangen Haap
Spets efter 500m: 3 Tangen Haap
Skrällen: 1 Eldvin
Ranking: A 3 B 9,2,1,4,5 C 8,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås SK - Brage
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp 0
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Columbus - Toronto
Ishockey - NHL - 2
2.00
13:00  Degerfors - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,5
1.72
16:20  Lopp 5: Unoicsdue Gnafa
Trav - Åby - Vinnare
1.75
17:30  Jönköping Södra - Umeå
Fotboll - Superettan - BLGM
1.80
21:00  Barcelona - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.65
14:30  Örebro SK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.18
17:30  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.24
21:00  Frosinone - Pordenone
Fotboll - Serie B - X2
2.00
14:00  Shenzhen - Henan Jianye
Fotboll - Super League - 1
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Umåker Fredag 7/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Umåker Fredag 7/8
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8 Augusti
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Åby Lördag 8/8
Insats: 800 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Åby Lördag 8/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Skellefteå Lördag 8/8
Insats: 630 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 9/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming