DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Gävle Torsdag 26/3

26 Mars 2020 - 12:41

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Gävle och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 8 Björs Frej som gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han tog då en kortare galopp i starten men han ställde sig fort och fick ett passande lopp i ryggar innan han städade av sitt motstånd till seger på ett bra vis. Senast så fick han trava större delen av loppet i dödens och det är inte en position som han trivs så bra med för han ska helst ha ett lopp i ryggar så länge som möjligt så han slutade oplacerad. Kan han få lite draghjälp under slutvarvet här så har han en vass spurt att ta till och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 7.75 hos Unibet, 888sport, Casumo & LeoVegas

V64 Tips Gävle Torsdag 26/3
V64-1 Alla
V64-2 3,8
V64-3 4,5,9,11
V64-4 7,11
V64-5 1,2,3,5,7
V64-6 8 Björs Frej

640 rader x 1 = 640 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Gävle Torsdag 26/3
DD1: 1,2,3,5,7
DD2: 8 Björs Frej

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp - Norrlands Grand Prix, Försök över 2140 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 1 Global Adventure har vunnit hela 12 av 18 lopp hittills i karriären. I årsdebuten senast så var han väldigt stor favorit men kördes då invändigt och han fick sedan en sen lucka i ett litet fält på Bergsåker och det räckte inte till mer än en tredjeplats i ett lopp som vanns av Golden Dream M.E. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och lyckas han hålla upp ledningen här så är mycket vunnet men nummer 3 Click Bait är kvick iväg och skulle han inte nå spets så är han sårbar här som klar favorit på spelet även om det kan lösa sig med en lucka till slut i detta lilla fältet.

5 Admiral As har vunnit 7 av 9 starter och är ännu obesegrad felfri. I årsdebuten senast så klev han fram utvändigt om den ledande Jori Boko med varvet kvar till mål och från den positionen så avgjorde han till en mycket lätt seger. Med den genomköraren innanför västen så är han knappast sämre till den här starten och han kan då vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här.

8 Golden Dream M.E. avgjorde mycket lätt till seger i nyss nämnda lopp som tipsettan var trea i senast. Spåret är dåligt här men det är få hästar i loppet så han kan inte hamna alltför illa till och då har han en vass avslutning så han kan dyka upp i segerstriden på nytt. Det kan bli skor på den här gången istället för barfota som det var senast, 3 Click Bait är jämn och säker och är ofta med långt framme. Nu är det årsdebut så det kan saknas en del till toppformen men han är startsnabb så kan han snuva tipsettan på ledningen här så kan det räcka en bit mot det här gänget direkt i comebacken.

Min Vinnare: 1 Global Adventure
Spets efter 500m: 1 Global Adventure
Skrällen: 2 Brake Cooling
Ranking: A 1,5 B 8,3,2 C 6,7,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Kallblodslopp - Sleipner Cup, Försök 4 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Tekno Jerven galopperade bort sig i årsdebuten men efter det har han gjort det bra och ståtar nu med två raka segrar. Senast så galopperade han efter ett drygt halvvarv men han ställde sig och kom sedan tillbaka starkt och var sedan överlägsen i mål. Han är inte så snabb iväg så han kan nog inte dra någon fördel av springspåret här men felfri här så kan han bli svår att stå emot den sista biten om Jimmy Jonsson kan servera honom en fin löpning.

3 Guli Atom kommer ut i första starten sedan augusti ifjol så det kan saknas en del till toppformen. Skulle den klara favoriten göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han vara med och utmana om segern här om Ulf Ohlsson kan få till en bra styrning, vid ytterligare gardering kan 6 Bäcklös Uriel som avslutade fjolåret med segern i Kriteriet vara tänkbar. Nu har han inte startat på länge och han är inte toppad på något vis och det låter som att det blir ett defensivt upplägg här och då kan det bli tufft att vinna loppet.

Min Vinnare: 8 Tekno Jerven
Spets efter 500m: 1 Tekno Viking
Skrällen: 1 Tekno Viking
Ranking: A 8,3 B 6,1,7,5,9 C 2
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Everest Sisu fick en invändig löpning och pressades aldrig efter en sen lucka utan slutade oplacerad näst senast. Gången efter det så kom han fram till ledningen väldigt enkelt och vann hur lätt som helst. Nu matchas han mot ett V75 lopp på Umåker efter den här starten men jag tror att man gör ett försök att vinna det här loppet också. Han lever mycket på sin styrka så här blir det nog ett tidigt avancemang framåt så kan han komma ner i dödens utan att offra alltför mycket kraft så kan han blanda sig i segerstriden igen, 9 Matter Of Fact har gjort två starter sedan flytten från USA för sin nya tränare Reijo Liljendahl. Hon har inte riktigt lyckats fullt ut än men hon tränar starkt och går framåt för varje lopp hon får i kroppen meddelar man från stallet. Kan hon få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon smälla till med en seger här. Troligen barfota runt om nu kan ge en extra växel.

5 Selma Töll tog en V75-seger i höstas och är nu redo för årsdebut. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag hon kan utnyttja sin startsnabbhet och nå spets smärtfritt och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till seger, 4 Findus M. har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad nu. Han fick då vandra utvändigt om Everest Sisu och han fullföljde klart godkänt till andraplatsen. Kan Jenny A Björk servera honom en fin löpning så kan han bli farlig den sista biten och kan då nypa en fin placering här.

Min Vinnare: 11 Everest Sisu
Spets efter 500m: 5 Selma Töll
Skrällen: 10 Tzatziki
Ranking: A 11 B 9,5,4,10,3,8,2,1 C 6,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
E30 - Ungdomslopp - Uttagningslopp - K100-lopp - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Very Charming är inte att lita på men han skötte sig i den senaste starten och då blev det också seger. Claes Sjöström som körde honom då tog då över ledningen med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så höll han undan för övriga ekipage till seger. Nu är det ungdomslopp så Linn Stolt sitter upp bakom hästen den här gången men hon har kört hästen vid flera gånger tidigare så felfri här så tror jag han sitter i ledningen efter ett halvvarv och från spets så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här.

11 Solitary Champ hade två raka segrar innan han blev trea i ett lopp som vanns av Mas Capacity senast. Han var sjuk då och har fått lite vila och han har blivit behandlad efter det meddelar man från stallet. Han brukar gå bra efter vila och den långa distansen har han inga problem med och han är vass med ett lopp i ryggar så kan han få lite draghjälp innan Ludwig Wickman som kör hästen väljer att sätta in slutstöten så kan han dyka upp i segerstriden igen, vid ytterligare gardering kan 10 Blue Star Cantab som blixtrade till med två raka segrar i december vara tänkbar. Han har en vass spurt att ta till om det klaffar med löpningsförloppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Very Charming
Spets efter 500m: 7 Very Charming
Skrällen: 10 Blue Star Cantab
Ranking: A 7,11 B 10,4,9,8 C 3,6,2,1,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport  

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Jefferson Dotcom var ute i ett V75 lopp på Halmstad nyligen. Där tog han hand om ledningen men fick släppa och han hängde sedan med klart bra till tredjeplatsen bakom Adde S.H. som vann det loppet. Han är snabb iväg men det finns flera startsnabba hästar här så kan det bli tufft att nå spets men med en invändig löpning och en lucka till slut så kan blanda sig i segerstriden här, 7 Minnestads El Paso har gjort det bra nere i Frankrike under vintern där det även blev en seger. Läget är inte det bästa och distansen är kort men han är stark till slut så får han inte för långt fram så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

3 Ebony Boko är en startraket som inte har startat på några månader. Han har haft en fin vinter och tränat på bra inför den här starten meddelar man från stallet. Kommer han till spets smärtfritt så ökar hans möjligheter här men det är inte säkert att han får sitta ifred i ledningen för nummer 6 Vacqueyras är en rusare som kanske trycker på utvändigt och då kan det bli tufft att hålla undan till seger. Det blir troligen barfota runt om och jänkarvagn direkt i comebacken här.

5 Picasso har gjort två bra insatser i år utan att det har räckt till någon seger. Nu är han anmäld barfota runt om och då är han klart vassare och löser det sig med positionerna så har han en vass spurt att tillgå och blir det bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 2 Valeur var ute mot tufft motstånd i silverdivisionen på Färjestad senast. Han satt då en bit ner i kön och fick aldrig riktigt fritt så han slutade oplacerad. Här sitter han i andraspår omgående och med en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 1 Jefferson Dotcom
Spets efter 500m: 3 Ebony Boko
Skrällen: 2 Valeur
Ranking: A 1,7 B 3,5,2 B 6,8,9,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 10 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Björs Frej som gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han tog då en kortare galopp i starten men han ställde sig fort och fick ett passande lopp i ryggar innan han städade av sitt motstånd till seger på ett bra vis. Senast så fick han trava större delen av loppet i dödens och det är inte en position som han trivs så bra med för han ska helst ha ett lopp i ryggar så länge som möjligt så han slutade oplacerad. Kan han få lite draghjälp under slutvarvet här så har han en vass spurt att ta till och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 9 Tangen Haap som vann på ett bra vis från ledningen senast vara tänkbar. Här har han tillägg så det blir tufft att nå spets nu men kan Björn Karlsson få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här gänget också, 7 Mino visade gryende form i den senaste starten. Han vinner inte så ofta för den senaste vinsten togs i april 2017 men med lite klaff så har han en härlig avslutning och då kan det bli en fin placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Björs Frej
Spets efter 500m: 4 Guli Rubin
Skrällen: 7 Mino
Ranking: A 8 B 9,7,1,12,15,4,11,2,6 C 10,14,13,3,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport  

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2,5
2.02
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.75
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.74
19:00  Örebro - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.86
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 27/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Eskilstuna 27/10
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming